Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri: A Texans. Semmi nem változott, még mindig egy jó QB-ra vannak a playofftól, de javulás helyett gyengébb az idei felhozataluk, Foster sérült, Johnson pedig eligazolt. A Colts szorongatása helyett harmadikok lesznek a csoportban, de legalább így olcsóbb lehet a felcsere a 2016-os drafton.

Fu de felnevettem a végén 😀 Az igaz hogy nehezen lesz meg a PO értelmes irányító nélkül, de melyik univerzumban képzeli el hogy Bortles vagy Mariota egyszer is megveri a Houstont? 😀
samu09
A tavalyi sérült karral hajigáló 1.0-ás Bortles majdnem megverte a Texanst az utolsó meccsen, és ha a most már houstoni Cecil Shorts nem ejti el a tökéletes passzát az endzoneban az utolsó játéknál meg is lett volna a W.
Idén meg úgy tűnik Blake minimum 1 szintet lépett felfelé, jobb a védelme és jobb fegyverei is vannak.
Just sayin.

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 539 — I like the Texans, I like who we are
Gameday végre eljött. Tippek a mai meccsre?
Én tippem szoros meccs. 21-17 Hoyer 2td 1int Blue td Hopkins td Strong td Watt 2 sack : )
swatt99
Én egy nagyon szoros meccset érzek nagy D dominanciával mindkét oldalon. Kíváncsi vagyok mit fog művelni a D-line élesben.
több mint 10 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 771
Én tippem szoros meccs. 21-17 Hoyer 2td 1int Blue td Hopkins td Strong td Watt 2 sack : )
swatt99
Én is valami hasonlóra számítók de Polk TDvel, chicken and shrimp!!!

több mint 10 éve
swatt99 Houston Texans Clemson Tigers 985 — Bulls on Parade
több mint 10 éve
Höri: A Texans. Semmi nem változott, még mindig egy jó QB-ra vannak a playofftól, de javulás helyett gyengébb az idei felhozataluk, Foster sérült, Johnson pedig eligazolt. A Colts szorongatása helyett harmadikok lesznek a csoportban, de legalább így olcsóbb lehet a felcsere a 2016-os drafton.

Fu de felnevettem a végén 😀 Az igaz hogy nehezen lesz meg a PO értelmes irányító nélkül, de melyik univerzumban képzeli el hogy Bortles vagy Mariota egyszer is megveri a Houstont? 😀
samu09
Hagyd rá, ő szakértő...

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 078 — LIGHTS OUT!
Úgy tűnik Mohamed kiikszelte magát egy időre. Ha a Cushing Dent McKinney hármasból vasárnap valaki lerobban megint úgy leszünk mint az elmúlt 3 évben...
samu09
Nem gond, majd jön vissza Trail.

több mint 10 éve
Úgy tűnik Mohamed kiikszelte magát egy időre. Ha a Cushing Dent McKinney hármasból vasárnap valaki lerobban megint úgy leszünk mint az elmúlt 3 évben...
több mint 10 éve
Melyik hülye finghatott a LB megbeszélésen???
LanceVance
Nem hinném, hogy ez kérdés lenne. Sok ott az agyhalott, de egyik sem übereli Cushingot.
Sixo
 www.barstoolsports.com/chicago/hard-knocks-episode-2-recap-is-brian-cushing-the-biggest-meathead-on-planet-earth/
Én bírom azt az agyamputáltat!

több mint 10 éve
LanceVance
Nem hinném, hogy ez kérdés lenne. Sok ott az agyhalott, de egyik sem übereli Cushingot.

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 871 — Apu ökölbeszorított keze
Fido lett a starter TE?

több mint 10 éve
Gecc Wilforknak nagyon bejött az a focista csaj, tuti rámozdult kamerák mögött annyira mosolygott rá.
Sixo
Jobb lett volna ha Alex Morgan látogatja meg őket...: D

Egyébként nagyon bejött ez a Hard Knocks Watt hozta magát. Wilfork nagy meglepetés volt nekem, nagyon vicces figura. BoB is nagy arc. Kár hogy vége lett de legalább azt jelenti hogy kezdődik a szezon: )
több mint 10 éve
Gecc Wilforknak nagyon bejött az a focista csaj, tuti rámozdult kamerák mögött annyira mosolygott rá.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
Hard Knocks már fentvan valahol?
LanceVance
Tenyarodon
swatt99
Nem tudok regelni már 😕

több mint 10 éve
LanceVance
Tenyarodon
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Azért hiányozni fog nagyon addig.

több mint 10 éve
Közben Cassel inkább megint a Bills-t választotta pedig BoB megtette neki az ajánlatot 😀
samu09
Hát ott azért mégiscsak több esélye van pályára lépni.

több mint 10 éve
Közben Cassel inkább megint a Bills-t választotta pedig BoB megtette neki az ajánlatot 😀
több mint 10 éve
Foster mikor lesz ujra játékra kész?
Janek
Legutoljára szeptember végét olvastam. De amilyen sérülékeny nem erőltetném annyira ha megyeget majd nélküle az O.
több mint 10 éve
Janek
Kb 4-5. hét azt írták jól halad a gyógyulás. A várhatónál hamarabb fog tudni játszani.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Addig berakom ide is a Meyer elleni gigantikus küzdést
 www.youtube.com/watch?v=RmMa5Nv2zoI
Desszert
sutianap
én úgy látom, hogy tight windowra nem dobott egyet sem, és "csak" észrevette az üres zónákat (persze ez is baromi nagy dolog); de ez nfl szinten kicsit kevés
sapka
Dobott volna ő folyamatosan, egész héten ezt gyakorolta. De Urban kibaszott vele, nem engedte a DB-ket szorosan védekezni.
Hagyjad már, BigBen fanok pótkávéja. (F@szom az emotikonok hiányába!)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)