Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 13 éve
Magamban én is így magyaráztam a feltűnő hiányt. Nem akarta véletlenül sem elvenni a fényt a testévére elől.
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
PM szerintem ki sem ült se a páholyba,se a lelátóra.Ott volt de szerintem olyan helyen ahol a kamerák nem látják.Ha a kamerák meglelik tuti mutatták volna,de amekkora hajcihő volt most körülötte,nem akarta(nagyon helyesen)hogy tényleg még ez is róla szóljon.Szerintem...Mert a médiából nem nézek ki olyat,hogy figyelj,most ne mutassuk már,mert szerepelt eleget mostanság...
több mint 13 éve
a Giantshez? David Carr tartja a mappát Elinak. Festő meg Carrnak? így gondolod? 😀Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.Höri
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀Stez
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.azt pont néztem a végén, amikor mindenki berohant a pályára, hogy Ugoh bizony gyűrűt nyert 😂
jövőre Painter is mehet a Giantshez 😀 vagy a Jaxhez, bár azt erősen kétlem, hogy Ők gyűrűközelbe kerülnének 😀
több mint 13 éve
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.Győztes TD-nél pályán is volt. 😀
több mint 13 éve
Végülis nem mondhatjuk, hogy nincs igazság.Csak összejött a gyűrű a nagyszerű Tony Ugohnak.
több mint 13 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.wmittyA kisöcsi kétségtelenül beérett. Nem túlzott az év elején, az a játék amit idén produkált, tényleg a TOP5 irányítók közé tette a ligában. A főcsoport döntőben és tegnap a döntőben is kifogástalanul játszott.
Gondolom nektek is feltűnt, hogy Peytont sehol nem mutatták. Emlékszem 2007-re, akkor sokszor bevágták ahogy a páholyban szurkol, most viszont ha jól láttam ott se volt a családi páholyban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.vazeg: a kék-fehér szín is stimmelt pedig 😀
(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕wmitty
"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Hát, megint kárpótolt az élet egy Manning-trófeával, hálás vagyok érte. Már másodszor ment meg Eli. Őszintén tudok neki(k) is örülni.(persze 18-as mezben néztem😊
(két srác is volt a bárban, aki megállított, szemből, és megkérdezte, hogy kinek a mezében vagyok 😕
Otthonom MisColts
több mint 13 éve
Komoly.Akkor a visszavonulása tuti, bár ez kb. eddig is 100% volt.
Konz 2/2, bye-bye Fleener 😕
több mint 13 éve
Saturday-t próbálják beszervezni, hogy maradjon a csapatnál, mint a vezetőség tagja. Júniusban lesz 37 éves.
több mint 13 éve
ez a zsírkoca egy nfl qb? ja nem 😀ez ki ez?briareosPainter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!Stez
több mint 13 éve
biztos megbízhatóan adogatja a mappákat Painternek, otthon Ő a mappatartó edzője
több mint 13 éve
ez ki ez?briareosPainter
milyen ember vagy te, hogy nem ismered fel?
háttőazisten!
több mint 13 éve
képtelen vagyok elszakadni a Colts topictól

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az észérvekről nem is beszélve 😀 és akkor még a péniszméretekről nem is beszélünk.marciÉn meg lehet, hogy olyannak aki hisz Manningben és az eredményekben 😊az en apukam meg erosebb !Fake
És esetleg " kicsit " régebbota követi figyelemmel ezt a remek sportot és Csapatot 😛
Alex II
több mint 13 éve
és akkor még a péniszméretekről nem is beszélünk.Én meg lehet, hogy olyannak aki hisz Manningben és az eredményekben 😊az en apukam meg erosebb !Fake
És esetleg " kicsit " régebbota követi figyelemmel ezt a remek sportot és Csapatot 😛
Azok a hülyék, ill. Captain Hindsight rajongók lesznek.Alex II
Ha valaki nem látja be, hogy a jelenlegi ismereteink szerint őrültség Peyton bónuszát bevállalni, szíve joga, csak én személy szerint butának és/vagy tájékozatlannak tartom. 😊marci
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg lehet, hogy olyannak aki hisz Manningben és az eredményekben 😊az en apukam meg erosebb !
Alex IImár most látom, hogy Luck be fog égni és akkor majd mindenki a fejét fogjadugo1993Azok a hülyék, ill. Captain Hindsight rajongók lesznek.
Ha valaki nem látja be, hogy a jelenlegi ismereteink szerint őrültség Peyton bónuszát bevállalni, szíve joga, csak én személy szerint butának és/vagy tájékozatlannak tartom. 😊marci
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg lehet, hogy olyannak aki hisz Manningben és az eredményekben 😊 És esetleg " kicsit " régebbota követi figyelemmel ezt a remek sportot és Csapatot 😛
már most látom, hogy Luck be fog égni és akkor majd mindenki a fejét fogjadugo1993Azok a hülyék, ill. Captain Hindsight rajongók lesznek.
több mint 13 éve
Az mondjuk tényleg elég vicces, hogy kb. többet foglalkozik mindenki a PM témával az utóbbi napokban, mint a Super Bowllal 😀Pedig tökre nyilvánvaló, hogy Manning a Patsbe megy majd és hamarosan be is jelentik, mivel Brady kiégett. Két első kört és Wilforkot kapjuk cserébe. Ja, meg Welkert hatodik körért pluszba, miután tageli a Pats. Belicsek nagyban kínálgatja majd Chungot és Gronkowskit, de Irsay kiröhögi őt, mondván két ilyen sérülékeny trutymóra nekünk nincs szükségünk, ráadásul van egy elit TE-nk és Fleener is jön hamarosan. :cool:
több mint 13 éve
😂jogos, valószínűleg elfeküdte a nyakát alvás közbenJJnehéz elszakadni a Colts topiktól, mikor ilyeneket olvas az ember12 óra alatt is újra meg lehet sérülni.Höri
JJ
több mint 13 éve
jogos, valószínűleg elfeküdte a nyakát alvás közbennehéz elszakadni a Colts topiktól, mikor ilyeneket olvas az ember12 óra alatt is újra meg lehet sérülni.Höri
JJ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal