Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 13 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Köszönöm, elolvasom!

Otthonom MisColts
több mint 13 éve
gsn 3 548
szerintem tökmindegy hová megy, az a csapat egyszerre bajnokesélyes lesz... 😊Geyza
Hát ja. A fenti mondat lehet, hogy úgy igaz, hogy "akikkel esélyesnek érzi az SB győzelmet". 😊peterk2005
valahol hallottam, vagy olvastam, már nem tudom: a szerződés aláírása előtt PM azt kérte Pollianékat, hogy nem tragédia az, ha nem kap hatalmas szerződést, azt a pénzt (amit neki adnának) inkább költsék olyan játékosokra, akikkel (kiegészülve akár) "garantált" a SB. erre kapott egy giga szerződést, és most itt a dilemma: Ő, vagy Luck, mert ketten együtt nem férnek be a cap alá. pedig tényleg mekkora sansz lenne Lucknak, Peytontól tanulni....Geyza
Nincs jelentős különbség aközött, hogy csak Manning vagy Manning és Luck együtt szerepel a rosteren. Előbbi esetben, becsült értékek figyelembevételével kb. átlagosan 13,09 %-ot foglal a capből Manning a következő 4 évben, Luck és Manning pedig együtt 16,23 %-ot.

Írtam egy elemzést a blogba a cap következményekről a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján: http://profootballbusiness.blogspot.com/2012/02/peyton-dontes-salary-cap-szempontjabol.html

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Geyza 109 — Colts fan
Mondjuk az biztos, hogy ha elmegy tuti olyan csapathoz fog, akiket esélyesnek érez a SB győzelemre.Gaba93
szerintem tökmindegy hová megy, az a csapat egyszerre bajnokesélyes lesz... 😊Geyza
az biztosan fel sem merül senkiben, hogy a sérülés miatt nem 100%, hogy elit szinten marad.Deny
bennem nem 😊 persze én elvakult Colts, Manning fan vagyok 😉

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Geyza 109 — Colts fan
Mondjuk az biztos, hogy ha elmegy tuti olyan csapathoz fog, akiket esélyesnek érez a SB győzelemre.Gaba93
Hát ja. A fenti mondat lehet, hogy úgy igaz, hogy "akikkel esélyesnek érzi az SB győzelmet". 😊peterk2005
valahol hallottam, vagy olvastam, már nem tudom: a szerződés aláírása előtt PM azt kérte Pollianékat, hogy nem tragédia az, ha nem kap hatalmas szerződést, azt a pénzt (amit neki adnának) inkább költsék olyan játékosokra, akikkel (kiegészülve akár) "garantált" a SB. erre kapott egy giga szerződést, és most itt a dilemma: Ő, vagy Luck, mert ketten együtt nem férnek be a cap alá. pedig tényleg mekkora sansz lenne Lucknak, Peytontól tanulni....

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 818 — Whoops, looks like something went wrong.
És az jó, ha Brady vs. Manning csata lesz évente kétszer?
Én valahogy nem látom ebben a pikantériát, PM egy év rápihenés után hibátlan állapotban jön vissza, minden meccsen alap a 158.3-mas rating, Brady meg kiégett. Ez nagyon sima matchup lenne. Inkább Skins, hogy legyen Eli-Peyton randalírozás, a Philly hugyozzon vért és lehessen két Skins MNF. 😛Stez
Amíg Asante nálunk van, addig nem mer csoportba jönni Peyton úgyse 😛Deny
Ja.
Asantét már tavaly is fűnek-fának el akartátok adni, idén se lesz ez másképp. Peyton meg nem fél tőle. A sérülés után tiszta lappal indul, teljes erőben, tudja, hogy holmi majom nem állhat az útjába. 😀

több mint 13 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Mondjuk ha elmenne Manning a 49ershez,(amire nagyon kevés esélyt látok) akkor azt hiszem meg is lenne a jövő évi bajnok.dugo1993
Tuti nem kell Harbónak Manning, nálunk Smith a nyerő csávó! 😀
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Én valahogy nem látom ebben a pikantériát, PM egy év rápihenés után hibátlan állapotban jön vissza, minden meccsen alap a 158.3-mas rating, Brady meg kiégett. Ez nagyon sima matchup lenne. Inkább Skins, hogy legyen Eli-Peyton randalírozás, a Philly hugyozzon vért és lehessen két Skins MNF. 😛Stez
Amíg Asante nálunk van, addig nem mer csoportba jönni Peyton úgyse 😛
több mint 13 éve
Én valahogy nem látom ebben a pikantériát, PM egy év rápihenés után hibátlan állapotban jön vissza, minden meccsen alap a 158.3-mas rating, Brady meg kiégett. Ez nagyon sima matchup lenne. Inkább Skins, hogy legyen Eli-Peyton randalírozás, a Philly hugyozzon vért és lehessen két Skins MNF. 😛

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az biztosan fel sem merül senkiben, hogy a sérülés miatt nem 100%, hogy elit szinten marad.Deny
Van olyan intelligens, hogy tudja mire képes. Ha nincs 100% közeli állapotban, nem fog játszani. Belőle nem lesz Favre, az tuti. Méltósággal fog visszavonulni.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
az biztosan fel sem merül senkiben, hogy a sérülés miatt nem 100%, hogy elit szinten marad.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ha a Jetsbe megy a Pats drukkerek hada (meg Sancho) tuti kiborul. Viszont így évente 2× lenne Tombrédi vs. Péjtonmening, amiért meg tapsikolna a liga és a tévétársaságok.iktriad
Oké de akkor Breest vagy Rodgerst kérjük a Phinsbe....Delonso_
Ugyan főnök, ne legyél túl mohó 😊 Festőt megkaphatjátok 😊
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ha a Jetsbe megy a Pats drukkerek hada (meg Sancho) tuti kiborul. Viszont így évente 2× lenne Tombrédi vs. Péjtonmening, amiért meg tapsikolna a liga és a tévétársaságok.iktriad
Oké de akkor Breest vagy Rodgerst kérjük a Phinsbe....
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha a Jetsbe megy a Pats drukkerek hada (meg Sancho) tuti kiborul. Viszont így évente 2× lenne Tombrédi vs. Péjtonmening, amiért meg tapsikolna a liga és a tévétársaságok.
több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Természtesen én vagyok a f...sz...Peyton-t akartam irni....a Manning családból... 😀

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 360 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy pillanatra láttam csak az ESPN-en egy feliratot...mintha a Jets érdeklődne Payton ügyben.....Keano
Uh, szegény Saints... 😕Newman
Jah, le van ez már osztva. Hármas trade, mint az NBA-ben, Payton a fővárosba, Peyton megy a helyére New Orleans-ba, boldoggá téve Manning seniort, Rexy meg jön hozzánk nose tackle-t játszani a 3-4-be. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Egy pillanatra láttam csak az ESPN-en egy feliratot...mintha a Jets érdeklődne Payton ügyben.....Keano
Uh, szegény Saints... 😕

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Egy pillanatra láttam csak az ESPN-en egy feliratot...mintha a Jets érdeklődne Payton ügyben.....

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 360 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát ja. A fenti mondat lehet, hogy úgy igaz, hogy "akikkel esélyesnek érzi az SB győzelmet". 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Geyza 109 — Colts fan
szerintem tökmindegy hová megy, az a csapat egyszerre bajnokesélyes lesz... 😊

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Menjen a Bullsba.Stez
Nem hallottam jól, Bills? 😛 😂
több mint 13 éve
Menjen a Bullsba.

több mint 13 éve
Tallu Indianapolis Colts 36
HA elmegy másik csapathoz, akkor én a Cardinals-nak tudnék kicsit örülni! Kurt Warner szerepét pont betölthetné!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tegyük fel, hogy Manning egy másik csapathoz távozik.Mit kaphat érte a csapat azon túl, hogy nem kellene fizetnie a hatalmas fizetését?Esetleg valamilyen draftcetlit is mellékelnének PM ellenértékeként?aztec
hat max kompenzacios pick ha nem ervenyesitjuk a rosterbonuszt rajta. de amugy sztem total ingyen menne el
es abban sem vagyok biztos h ienkor kaphatnank-e erte kompenzaciot. mindenesetre az 1000 % h mas csapattol ezert semmit nem fogunk kapni.
több mint 13 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Tegyük fel, hogy Manning egy másik csapathoz távozik.Mit kaphat érte a csapat azon túl, hogy nem kellene fizetnie a hatalmas fizetését?Esetleg valamilyen draftcetlit is mellékelnének PM ellenértékeként?

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Mondjuk ha elmenne Manning a 49ershez,(amire nagyon kevés esélyt látok) akkor azt hiszem meg is lenne a jövő évi bajnok.dugo1993
Hát igen, az elég sportszerűtlen húzás lenne 😊
Mondjuk én attól félek, h a Redskinsbe megy..Szesze
én örülnék, ha a Skinsbe menne