NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
nem értem miért kell temetni 1 meccs után a csapatot...Lecso4Ki temeti?
több mint 14 éve
Hollywood
172
Hello,Csak nekem tűnik úgy, hogy a Colts sisakja más mint a többi csapaté? Tudom, hogy van több fajta Riddell sisak is... de csak most tűnt másnak kicsit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem értem miért kell temetni 1 meccs után a csapatot...
több mint 14 éve
Azt hiszem, most lett végképp elegem Bob szerencsétlenkedéséből. Akármennyire is csípem, de ennyi erővel a fizetése nekem is jöhetne, kb pont ugyanannyit segítek a csapaton, mint ő az utóbbi időben. Gonzo meg a másik fele. Mindegy, nem idegelem magam, volt időnk hozzászokni a hiányukhoz.
több mint 14 éve
Bobzilla out. Gonzo out.No big deal. Ugyanott tartunk ahol tavaly.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
nonszensz, eleve a Texans DL-ben rajta kívül másra nem is kell figyelni. Antonio Smith és Okoye gyenge kezdő szint (mint a mi falunk belseje 😀), a másik DT meg azt se tudom kicsoda.kedvenc jelenet amikor Richard, Johnson és Brown együtt blokkol meg 1 embert amíg Mario röhögve körbesétálja őket, arról nem is beszélve hogy Mario minden az irányába menő futást megfogott a LoSnálOrkaz egyetlen white nevű nem fekete ember 😀Tipp: Manning kibírja, ráadásul 2 sack vs. állandó +1 célpont = tuti terv. Meg gondolom belekalkulálta, hogy CJ egyszer véletlenül rossz irányba lép és kivételesen lelassítja Mariot...Escalade
volt valami magyarázat már hogy a HC/OC miért nem küldött senkit segíteni blokkolni Johnson mellé?Ork
több mint 14 éve
kedvenc jelenet amikor Richard, Johnson és Brown együtt blokkol meg 1 embert amíg Mario röhögve körbesétálja őket, arról nem is beszélve hogy Mario minden az irányába menő futást megfogott a LoSnálTipp: Manning kibírja, ráadásul 2 sack vs. állandó +1 célpont = tuti terv. Meg gondolom belekalkulálta, hogy CJ egyszer véletlenül rossz irányba lép és kivételesen lelassítja Mariot...EscaladeMeglepődnék, ha nem látnák hamarosan Blair White barátunkat...Escaladeaz egyetlen white nevű nem fekete ember 😀
volt valami magyarázat már hogy a HC/OC miért nem küldött senkit segíteni blokkolni Johnson mellé?Ork
több mint 14 éve
Tipp: Manning kibírja, ráadásul 2 sack vs. állandó +1 célpont = tuti terv. Meg gondolom belekalkulálta, hogy CJ egyszer véletlenül rossz irányba lép és kivételesen lelassítja Mariot...Meglepődnék, ha nem látnák hamarosan Blair White barátunkat...Escaladeaz egyetlen white nevű nem fekete ember 😀
több mint 14 éve
Meglepődnék, ha nem látnák hamarosan Blair White barátunkat...Escaladeaz egyetlen white nevű nem fekete ember 😀
volt valami magyarázat már hogy a HC/OC miért nem küldött senkit segíteni blokkolni Johnson mellé?
több mint 14 éve
Meglepődnék, ha nem látnák hamarosan Blair White barátunkat...
több mint 14 éve
szegény Bradleynél pedig szintén az a szomorú hogy most jött vissza a tavalyi ACL szakadásos 0 meccses szezonja utánmint nálunk Sanders és Gonzalez is végigpihente a tavalyi évet
több mint 14 éve
Cant spell pussy without S....Szinte már vártam a hírt.. 😕 Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen kaliberű játékosnak ezen megy el a karrierje.
Bicepszszakadás, szinte biztos IR. 9 meccset játszott 3 szezon alatt a 35 milliós safetynk...Escalade
Azért elég durva volt az első hét sérülések szempontjából, csakúgy fejből: Kris Jenkins, Ryan Grant, Barwin, nálunk Weaver, J.Jackson+két agyrázkódás (Kolb, Bradley)
több mint 14 éve
a másik acélemberColts WR Anthony Gonzalez will be out this week with a high ankle sprain.
több mint 14 éve
Cant spell pussy without S....Bicepszszakadás, szinte biztos IR. 9 meccset játszott 3 szezon alatt a 35 milliós safetynk...
több mint 14 éve
Lehet itt caldwellezni, deMondjuk Coyer is valóban egy fasz.
- tavaly sem volt akkora része a sikerben, mint mondjuk Sean Paytonnak
- a futást ő sem tudja megfogni
voltak rossz hívásai (mindig vannak), de ő egy QB coach, ha futnak ellenünk 300 yardot, akkor vannak nagyobb felelősök is nála.
persze ha tovább vezetjük vissza akkor nő az ő felelősége is, hogy miért nem draftolt 4-5 run stoppert a tök felesleges hátsó körös pickjeink helyett, de ez már kicsit belemagyarázás.Höri
Ugyanez a D tavaly megfogta a Ravens és a Jets futását.
Nem emlékszem pontosan de valami 50-60 yardot engedtünk csak nekik.
Biztos nem felejtettek el azóta semmit.
Szerintem egyszerűen nem hitték el, hogy folyamatosan futni fognak a 2. félidőben.
Csak jön a passz egyszer .... nem jött.
Érdekességként Schaub QB ratingje 67,5. Hát így lehet bukni 433 yrd passzal is.
több mint 14 éve
Lehet itt caldwellezni, debezzeg tavaly amikor ezzel a céllal hoztuk a 4. körben Terrance Taylort az nagyon sikeres lett
- tavaly sem volt akkora része a sikerben, mint mondjuk Sean Paytonnak
voltak rossz hívásai (mindig vannak), de ő egy QB coach, ha futnak ellenünk 300 yardot, akkor vannak nagyobb felelősök is nála.
persze ha tovább vezetjük vissza akkor nő az ő felelősége is, hogy miért nem draftolt 4-5 run stoppert a tök felesleges hátsó körös pickjeink helyett, de ez már kicsit belemagyarázás.Höri
több mint 14 éve
Lehet itt caldwellezni, de- tavaly sem volt akkora része a sikerben, mint mondjuk Sean Paytonnak
persze ha tovább vezetjük vissza akkor nő az ő felelősége is, hogy miért nem draftolt 4-5 run stoppert a tök felesleges hátsó körös pickjeink helyett, de ez már kicsit belemagyarázás.
több mint 14 éve
Hát igen, első HC-évében SB-be jutott, de azóta meg semmi... Mint az egyszámos popegyüttesek.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
miért mikor fejlődött előre? 😀 én nem emlékszem tavalyról se valami nagy húzására mondjuk leszámítva amikor Addai passzolt 😀OrkHát, egy idő után elvárható, hogy legalább valami fejlődés látszódjon, de most inkább visszazuhanás látszik. Durván.
több mint 14 éve
marci
1 023
No, szerintem meg a 40+-os helyeknél a 4th downnak kellett volna nekimenni. 😀
több mint 14 éve
a puntok érthetőek mert Adam 40+ yardról el sem lát a kapuig ott mondjuk azt nem tudjuk hogy legalább McAfee próbálkoztak-e edzésen 😊de hogy Brownt, Addait pláne a még anno az olineban is játszó Eldridget nem lehetett odazavarni Johnson mellé
több mint 14 éve
Én érzem úgy, vagy tényleg Caldwell mintha visszafelé fejlődne? Nem tudom, de valahogy egyre rosszabb és rosszabb döntéseket hoz, az egész keverés a OL-nal... Rosszul látom?Gyurma PappaEgy csomó mindent nem tudunk...
Állítólag az egész meccsen sérüléseket kellett kezelnie.
Nem tudom ... sok bizalmam mostmár nekem sincs.
Puntoltatott 2x, mikor meg kellett volna a field goalt próbálni.
Nem hozta be Eldridge-t.
Két sérült ember játszatott O-line-ban.
Meglátjuk
több mint 14 éve
miért mikor fejlődött előre? 😀 én nem emlékszem tavalyról se valami nagy húzására mondjuk leszámítva amikor Addai passzolt 😀
több mint 14 éve
Én érzem úgy, vagy tényleg Caldwell mintha visszafelé fejlődne? Nem tudom, de valahogy egyre rosszabb és rosszabb döntéseket hoz, az egész keverés a OL-nal... Rosszul látom?