Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Garcon és Donald Brown se megy Jacksonville-be.ja egy ilyen sec ellen szükség lenne az 1-2 yardos futásokra amire Brown képes akkor amúgy sem érdemlünk semmit 😀
marad az Addai showHöri
több mint 14 éve
Garcon és Donald Brown se megy Jacksonville-be.marad az Addai show
több mint 14 éve
öröm öröm boldogság Session fullosan edzett
több mint 14 éve
Hagler tavalyelőtt fos volt, tavaly viszont kifejezetten pozitív csalódás, de jó szokásához híven korán lesérült..Mondjuk így aztán meg végképp sansztalan Angerer játéka.
több mint 14 éve
Charlie Johnson teljes edzésmunkát végzett, végre valami jó hír.Garcon viszont még mindig ül, így vasárnap is sok Blair White-ot láthatunk
több mint 14 éve
fasza.Visszajött Hagler, Gijon Robinson helyét kapta a rosteren.marciNa végre! Bírom Tyjuant, Gijonnal ellentétben....Escalade
és 2 RB-t is kipróbálunk.
Ryan Moats (ex-Texans...) és THE SON OF HUGGYBEAR
több mint 14 éve
Visszajött Hagler, Gijon Robinson helyét kapta a rosteren.marciNa végre! Bírom Tyjuant, Gijonnal ellentétben....
több mint 14 éve
marci
1 023
Visszajött Hagler, Gijon Robinson helyét kapta a rosteren.
több mint 14 éve
Garcont csak gyors azt annyi én ezért őt nem is szerettem nagyon és a királynak kezdtem el drukkolni 😀 jó lesz nekünk a Wayne-Collie-White-Clark négyes is 😀 ANgerer meg ha OLB-t nem tud akkor játsszon FB-t bár arra már van egy másik fehér védő játékos Mitch King 😀
több mint 14 éve
Garcon viszont visszatérhetne, ő legalább elvisz egy embert, a maradék 10-et meg Collie úgyis szétalázza 😀
több mint 14 éve
Gonzo és Sanders a Jax ellen sem játszik.biztos kapott egy csomó kamu infot hogy majd azt terjessze el amikor a Jags felveszi 😀
+ Brandstatert kitettük a PS-ből.Höri
több mint 14 éve
Gonzo és Sanders a Jax ellen sem játszik.+ Brandstatert kitettük a PS-ből.
több mint 14 éve
Connernek eltört valamije a bal talpában így jó lenne ha Session felépülne de tényleg nem hiszem, hogy Angerer ne tudna legalább úgy játszani mint Wheeler pláne mint Glennha nem is próbálkoznak vele akkor az a baj, ha meg akarnák de nem tud az meg pláne baj egy 2. köröstől
több mint 14 éve
Ismét köszi Höri, majdnem elveszett. A sportág szégyene, hogy egy Wheeler szintű LBre SBba tudtunk jutni, és a Colts szégyene, hogy ez a srác idén is kezd. Egyszerűen botrány, amit hétről hétre művel (és nem érezni rajta, mindjárt jön a Wheeler 2.0, akiben PB potenciál van). Valamint Angerer simán kezdhetne a sérült Session helyén is, de minimum 2. számú opció.
több mint 14 éve
mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi tartja oldalvonalon kívül Angerert.MLB poszton van, de annyira csak nem kéne, hogy lassú legyen, hogy a Conner/Humber/Glenn trióval ne tudjon versenyezni külső posztokon.
több mint 14 éve
Az utolsó 3 csúnya kapufa (és WR mint látod, kell). Ejjnye! Meg is érdemli a liga, ha egy ilyen preseason után nem ért meg senkinek egy spotot Blair...Yeah!Höri
jön Undraftedként Brandon James és Javarris James :cool: (Gators ill. theU returnerek)
meg Blair White, ő is jobb, mint a draftoltak, csak WR pont nem kell.
Jeff Linkenbach is jön OT-be, tudunk mi ha akarunk.
Thad Turner Ohio CB
Mike Newton Buffalo S, na őket nem vágom.
Tim Hiller WMU QB LOLHöri draft után
Linkenbachot jó hogy írtad. Az elején volt 1-2 hibája, de -első ránézésre- kifejezetten jó meccset zárt.
több mint 14 éve
én spec Bullittot éreztem még gyengénekOrka legtöbben gyengék voltak önmagukhoz képest szerintem, szerencse, hogy ez is elég volt
több mint 14 éve
Yeah!
jön Undraftedként Brandon James és Javarris James :cool: (Gators ill. theU returnerek)
meg Blair White, ő is jobb, mint a draftoltak, csak WR pont nem kell.
Jeff Linkenbach is jön OT-be, tudunk mi ha akarunk.
Thad Turner Ohio CB
Mike Newton Buffalo S, na őket nem vágom.
Tim Hiller WMU QB LOLHöri draft után
több mint 14 éve
én spec Bullittot éreztem még gyengének
több mint 14 éve
Mondanám, hogy szánalmas volt a secondary, és habár folyamatosan kaptak a WRek 10 yardot, így is mögénk kerültek párszor... Mégis a nap csalódása a pass rush. Ortonnak annyi ideje volt, amennyit nem szégyellett, még Hughes jelenléte sem babonázta meg az ellenfelet. Lassan kipróbálhatnánk Tryont cornerként, sokat nem veszítünk vele.Hayden volt néha nagyon tré, ráadásul le is sérült a meccs végén, Powers alapból nem is 100%-an játszott, lesznek még húzós heteink, ha valamelyik ki is dől..
Ismét thriller szezon elé nézünk.Escalade
Az offense sem volt valami jó, azért hiányzott Garcon, még ha lyukaskezű is manapság, White meg király 😀
több mint 14 éve
Mondanám, hogy szánalmas volt a secondary, és habár folyamatosan kaptak a WRek 10 yardot, így is mögénk kerültek párszor... Mégis a nap csalódása a pass rush. Ortonnak annyi ideje volt, amennyit nem szégyellett, még Hughes jelenléte sem babonázta meg az ellenfelet. Lassan kipróbálhatnánk Tryont cornerként, sokat nem veszítünk vele.Ismét thriller szezon elé nézünk.
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez nem a Coltsnak szól. Egyedül Manning miatt van így,Nekem megfelel.EscaladeJogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...Escaladepersze. de vannak alaptörvények. az ég kék, a fű zöld, a politikusok lopnak, a broncos mindig kurvára kikap a coltstól 😛haromt
Ha kiütjük nyerhetünk. Ha nem nem
több mint 14 éve
Nekem megfelel.persze. de vannak alaptörvények. az ég kék, a fű zöld, a politikusok lopnak, a broncos mindig kurvára kikap a coltstól 😛haromtJaj Esc. Hány Denver-Colts meccset trassheltünk együtt már ezen az oldalon? Legalább 8at. Mennyit nyertünk? 1et, Amikor Sorgi irányított...haromtJogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...Escalade