NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
98
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
46
8
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
38
11
22:25
Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Mondanám, hogy szánalmas volt a secondary, és habár folyamatosan kaptak a WRek 10 yardot, így is mögénk kerültek párszor... Mégis a nap csalódása a pass rush. Ortonnak annyi ideje volt, amennyit nem szégyellett, még Hughes jelenléte sem babonázta meg az ellenfelet. Lassan kipróbálhatnánk Tryont cornerként, sokat nem veszítünk vele.Ismét thriller szezon elé nézünk.
több mint 14 éve
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez nem a Coltsnak szól. Egyedül Manning miatt van így,Nekem megfelel.EscaladeJogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...Escaladepersze. de vannak alaptörvények. az ég kék, a fű zöld, a politikusok lopnak, a broncos mindig kurvára kikap a coltstól 😛haromt
Ha kiütjük nyerhetünk. Ha nem nem
több mint 14 éve
Nekem megfelel.persze. de vannak alaptörvények. az ég kék, a fű zöld, a politikusok lopnak, a broncos mindig kurvára kikap a coltstól 😛haromtJaj Esc. Hány Denver-Colts meccset trassheltünk együtt már ezen az oldalon? Legalább 8at. Mennyit nyertünk? 1et, Amikor Sorgi irányított...haromtJogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...Escalade
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze. de vannak alaptörvények. az ég kék, a fű zöld, a politikusok lopnak, a broncos mindig kurvára kikap a coltstól 😛Jogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...EscaladeMegy az altatás... 😊Jaj Esc. Hány Denver-Colts meccset trassheltünk együtt már ezen az oldalon? Legalább 8at. Mennyit nyertünk? 1et, Amikor Sorgi irányított...haromt
Közben változás: Hughes bemutatkozik az NFLben, Mathews inactive.Escalade
több mint 14 éve
Jogos, persze. Viszont ezen megy a siránkozás egész héten, bármi megtörténhet, nem kicsit tartalékos ez a csapat...Jaj Esc. Hány Denver-Colts meccset trassheltünk együtt már ezen az oldalon? Legalább 8at. Mennyit nyertünk? 1et, Amikor Sorgi irányított...haromtnem mindegy ki az LT? Ha én lennék akkor is nyernétek 😛haromtMegy az altatás... 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Jaj Esc. Hány Denver-Colts meccset trassheltünk együtt már ezen az oldalon? Legalább 8at. Mennyit nyertünk? 1et, Amikor Sorgi irányított...Megy az altatás... 😊inactives: Gonzalez, Sanders, Session, McClendon, C. Johnson, King, Garcon, Hughes.nem mindegy ki az LT? Ha én lennék akkor is nyernétek 😛haromt
Szép kis lista. Linkenbach-ra kíváncsi leszek, Hughes viszont... Tőlük Goodman inactive, Champ játszik.Escalade
több mint 14 éve
Megy az altatás... 😊inactives: Gonzalez, Sanders, Session, McClendon, C. Johnson, King, Garcon, Hughes.nem mindegy ki az LT? Ha én lennék akkor is nyernétek 😛haromt
Szép kis lista. Linkenbach-ra kíváncsi leszek, Hughes viszont... Tőlük Goodman inactive, Champ játszik.Escalade
Közben változás: Hughes bemutatkozik az NFLben, Mathews inactive.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
inactives: Gonzalez, Sanders, Session, McClendon, C. Johnson, King, Garcon, Hughes.nem mindegy ki az LT? Ha én lennék akkor is nyernétek 😛
több mint 14 éve
inactives: Gonzalez, Sanders, Session, McClendon, C. Johnson, King, Garcon, Hughes.Szép kis lista. Linkenbach-ra kíváncsi leszek, Hughes viszont... Tőlük Goodman inactive, Champ játszik.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
akkor bízok a csodában... 😕kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látniNálunk nem.szaba
😊Lecso4
több mint 14 éve
szaba
10 545
kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látniNálunk nem.
😊Lecso4
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kicsit off, de másnál is szaggat a sport2-n a kép? nálam tegnap este óta... tud valaki valamit a dologról? jó lenne este folyékonyan játszó Coltsot látni😊
több mint 14 éve
Angerer akkor fog játszani amikor Hughes 😕jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.Höri
Nagyon vigyázunk az első pár körös pickjeinkre, nehogy kárba menjen az a sok lóvé.
Bár Angerert szerintem Brackett II.-nek hozták, van még még ideje bőven.
Ha esetleg Brackett megsérül, akkor kell játszania Angerer-nek.
De akkor kib@szott nagyot ...
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
biztos nem szeretik a védő társak mert kicsit elüt tőlük, ők inkább az offensebe képzelik el őt 😀jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.Höri
több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkha már csak fent lesz 3 playben, 3 fumble tuti elkönyvelhető 😛
több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik megOrkén azt olvastam, hogy megint Conner kezd majd.
logikus lépés, hiszen ő 7. körös, míg Angerer 2.
több mint 14 éve
jó lenne ha most Angerer játszani Session helyett de sajna úgyse történik meg
több mint 14 éve
a Questionable osztagból King, Session és Garcon sem utazik a csapattal el. (+Gonzo és Sanders)Humber waived/injured listára került.
Blair White aktiválva van a PS-ből 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
meg a giants meccshez mert ugy lattam nem irta senkipm egesz karrierje soran eloszor tortent meg h vegigjatszotta a meccset
es emellett tobb futast hivott mint passzt
na az meg hozzakepest sem piti
több mint 14 éve
péntek van, ergo van hivatalos injury riport állapotjelzésekkel.edzőmeccs lesz 😛
Indianapolis
Out: WR Anthony Gonzalez (ankle), LB Ramon Humber (hand), S Bob Sanders (biceps)
Questionable: RB Joseph Addai (knee), DL Eric Foster (knee), WR Pierre Garcon (hamstring), T Charlie Johnson (foot), CB Brandon King (hamstring), LB Clint Session (hamstring)
Probable: LB Gary Brackett (back), CB Jerraud Powers (foot), C Jeff Saturday (knee)
Denver
Out: T Ryan Harris (ankle), RB Knowshon Moreno (hamstring)
Questionable: CB Champ Bailey (foot), CB Andre' Goodman (thigh), G Chris Kuper (knee), LB Wesley Woodyard (hamstring)
Probable: RB Laurence Maroney (thigh), S Darcel McBath (forearm)Höri
több mint 14 éve
Tavalyi győzelmi százalékunk alapján soha nem hozunk el senkit egy waiverről sem, hacsak nem egyedül kérjük.a waiver claim egy kérelem.dobtunk egy waiver claimet a Minnesotából kivágott Mickey Shuler Jr-re. Hihetetlneül boldog vagyok, hogy a Fins előttünk volt a listán.Na, most ez az a helyzet, amikor egy szót se értek a mondandódból : )
aki nem tudná, egy TE a csávó.Höri
Mi is az a waiver claim? Minek egy kivágott játékos? Jó egy újabb TE, vagy rossz? És a "boldog vagyok"-ot komolyan vagy ironikusan gondoltad? Miért érdekes a Miami listahelyezés?wmitty
Höri
Mindig utolsók leszünk.
Hacsak nincs olyan szabály hogyha többször megelőztek a waiver claimeknél akkor előre lépsz.
Ezt nem tudom.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
péntek van, ergo van hivatalos injury riport állapotjelzésekkel.Indianapolis
Out: WR Anthony Gonzalez (ankle), LB Ramon Humber (hand), S Bob Sanders (biceps)
Questionable: RB Joseph Addai (knee), DL Eric Foster (knee), WR Pierre Garcon (hamstring), T Charlie Johnson (foot), CB Brandon King (hamstring), LB Clint Session (hamstring)
Probable: LB Gary Brackett (back), CB Jerraud Powers (foot), C Jeff Saturday (knee)
Denver
Out: T Ryan Harris (ankle), RB Knowshon Moreno (hamstring)
Questionable: CB Champ Bailey (foot), CB Andre' Goodman (thigh), G Chris Kuper (knee), LB Wesley Woodyard (hamstring)
Probable: RB Laurence Maroney (thigh), S Darcel McBath (forearm)