Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 14 éve
Most olvastam, hogy esetleg White sem játszhat. Eddig erről szó sem volt, több mint komikus lenne.

több mint 14 éve
Texans ellen még Collie és Antonio Johnson sem játszik, mondjuk ez egyértelmű volt.Csak tudnám, ki állítja majd meg Fostert.

több mint 14 éve
Ez nem a srác a Halloweenből, ugye?a fenét, max 2 hét és kivágjuk a francba.
Hanem ki, mit tudunk róla?
Tényleg ennyire kétséges, hogy Clark helyére kit lehet beállítani?wmitty
szóra sem érdemes.

több mint 14 éve
Ez nem a srác a Halloweenből, ugye?Hanem ki, mit tudunk róla?
Tényleg ennyire kétséges, hogy Clark helyére kit lehet beállítani?
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Myers lesz az új megváltó. 😀

több mint 14 éve
Colts Sign TE Rob Myers to Practice Squaddeny79ennyit Coffmanról 😕
pedig neki te is biztos örültél volna 😀

több mint 14 éve
Colts Sign TE Rob Myers to Practice Squad
több mint 14 éve
innentől a viccek topik max. langyos lábvíz leszLakhely: MisColtswmittykész, megadom magam, visszavonulok 😂Höri

több mint 14 éve
Azt álmodtam...ZoloNem fogjátok elhinni, de két napja én is manningeset álmodtam, komolyan!
Nem én voltam, hanem egy bonyolult hosszú sztoriba szerepeltem - kerékpárverseny volt a fő téma -, és egy bizonyos szituáció arra futott ki, hogy mindjárt belépünk egy terembe és ott maga Peyton fog várni minket. (A sok állomásos bicikliverseny egyik ellenőrző pontján ő az, aki bepecsételi, hogy ott jártunk.) Na, bemegyek az ajtón (biciklivel?, ez zavaros), ott egy ember egy asztalnál - de csalódásomra mégse Manning az, hanem a miskolci vízművek igazgatója... (Hogy ő hogy került az álmomba, fogalmam sincs, esküszöm, nem szoktam vele álmodni, csak ismerem az illetőt, munkából.) Ez, hogy elszalasztottam a várva várt személyes találkozást a hősömmel, olyan sokkot okozott, hogy fel is ébredtem. 😛
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt álmodtam, hogy én vagyok Peyton, sétáltunk nem tudom kikkel és nem tudom hova, de arra tisztán emlékszem, hogy szidtam a védelmet, és azt mondtam, hogy ha normális védelmünk lenne, a következő három bajnokságból, minimum kettőt megnyernénk. True story. :o Hátha ez a része bejön, mer' az sanszos, hogy az NFL-ről már lecsúsztam.
több mint 14 éve
minden meccsen az, kivéve ha Zoli, mert akkor championship.Jeremy Kapinos lesz a punterünk míg McAfee józanodik.A mi defense-ünk ellen tök mindegy ki a punter...adam8
1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.Höri

több mint 14 éve
Jeremy Kapinos lesz a punterünk míg McAfee józanodik.A mi defense-ünk ellen tök mindegy ki a punter...
1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.Höri

több mint 14 éve
ez a gonzo játszani fog ez olyan mint tavaly hogy már játszani fog aztán a hét végére IR lett belőle?
több mint 14 éve
Gonzo állítólag játszani fog a MNF-on. Persze önmagában az se sok, muszáj lenne csiszolnia előtte Peytonnal az időzítésen, hogy érjen is valamit.

több mint 14 éve
Jeremy Kapinos lesz a punterünk míg McAfee józanodik.1 meccsre mindegy. Tavaly Green Bayben volt.

több mint 14 éve
Manning megaszerződése még nem lesz meg idén, majd csak a szezon utánOrkés? ennek mi jelentősége van?
tán félsz, hogy eligazol? 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megsérült Gonzo megint 😀 😀 😀HöriEz a csávó nem porcelánból van, hanem vattacukorból. Egészen elképesztő. Get well soon Gonzo.
több mint 14 éve
Ezért a Titans elleni leolvadásért meg kell büntetni a Philadelphiát.Amúgy hogy lehet, hogy a Houstonnak is pont bye-a van? Végre előnyünk lenne ezen a fronton, erre az ellenfél is pihen. Persze a következő héten short rest után (MNF) megyünk a 2 hetet pihenő Eagleshöz....

több mint 14 éve
micsoda hírek izgalmas így a bye week alattManning megaszerződése még nem lesz meg idén, majd csak a szezon után
több mint 14 éve
és már White is alapból PS szökevény tehát normál esetben ott lenne
több mint 14 éve
Amig Manning egészséges én nem aggódnék. Ő Matt Jonesból; Jerry Porterből; és Reggie Williamsből is Pro Bowl közeli WR-nek látszó játékosokat tudna kreálni .iktriadMi is tujduk, viszont jelenleg 3 elkapónk van (Wayne, Garcon, White) és Clark kiesése így még nagyobbat üt.

több mint 14 éve
Amig Manning egészséges én nem aggódnék. Ő Matt Jonesból; Jerry Porterből; és Reggie Williamsből is Pro Bowl közeli WR-nek látszó játékosokat tudna kreálni .