Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
Még az előbbi újranézési témánál jutott eszembe, hogy én speciel egy bizonyos fél évvel ezelőtti meccset se bírtam máig visszanézni, érzelmi okokból - aztán pár percre rá valami adatot keresgéltem, és a Saints topikjában véletlenül megláttam egy minapi bejegyzést, ami fájdalmas is, de ugyanakkor tényleg poénos, "tetszett", ha szabad így mondani.Idézem:
Felvettem twitteren az Official_Saints-t, tegnap benyomtak egy képet Porter öltözőszekrényéről 😛atapapaés a poén, a fotó:
http://a.yfrog.com/img210/391/nwch.jpg
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Lassan az évek alatt a returnök előtti félelmünkbeli lélegzet-visszafojtás már rutinná kellett, hogy váljon...Kenny Moore?Ha már annyit elérünk vele, hogy Powers soha többé nem lesz punt returner, aláírom. Minden egyes rúgás előtt a lélegzetemet visszafogni elég unalmas dolog.Escalade
W T F ?!
Minek, ember? Egy WR, aki nem fért be a Panthers (!!!) keretbe?
O M GHöri
több mint 14 éve
Úgy néz ki ezen a héten pedig Collie nem játszik. Ez egy vicc.Escaladeha Garcon felépült tényleg, akkor "managelhető" a hiánya.
érdekes meccs lesz a KC elleni, főleg mert 2 olyan visszahordójuk van, amilyen nekünk sose lesz, szóval jó lenne elkerülni a nagyméretű ST balfaszkodást
több mint 14 éve
Úgy néz ki ezen a héten pedig Collie nem játszik. Ez egy vicc.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezek szerint nem személyes ellentét vezet arra minden héten, hogy Wheeler alkalmatlanságát hangoztassam.Escaladehat tavaly volt sztem par jo meccse de lassan tenyleg elkene a francba felejteni mert ez gaz
mellette lassan ott tartunk h clint is elfog hulyulni azt meg plane nem kene
a francert nem lehet angerert willben jatszatni sosem fogom megerteni
pedig ez igazan szolid konszolidalt kivanalom mivel en hughest is megneznem ott 😀
több mint 14 éve
Hát nem is voltam utána jókedvemben...Újranéztem a vasárnapi horrortEscaladebamulatos onuralmad lehet ha ezekutan olyan allapotban van a geped
h meg neted is van nem csak h mukodik 😊Fake
Philip B. Wilson a Hagler/Wheeler ügyről:
"Also, and I’m probably a bit biased because I like the guy, but it didn’t make sense to cut LB Tyjuan Hagler to make room for James, who will be a third running back. I understand the need. Don’t question it. But all Hagler did in one game was make two special-teams tackles on kickoffs and also drew a holding penalty. When he was here before, we saw him make stops. He just couldn’t stay healthy.
I, for one, think Hagler should get a chance to play in place of Philip Wheeler. It’s fair to say Wheeler has yet to live up to his third-round pick, and the clock is ticking. It’s his third year. When are we going to see it. I’m not saying Hagler is the answer to everything, but I know of at least two or three other guys on this roster that would have been more expendable than Hagler. I’m sure, because he’s a free agent, they could opt to bring him back in a week, but still. OK, I’ll let it go."
Ezek szerint nem személyes ellentét vezet arra minden héten, hogy Wheeler alkalmatlanságát hangoztassam.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Újranéztem a vasárnapi horrortEscaladebamulatos onuralmad lehet ha ezekutan olyan allapotban van a geped
h meg neted is van nem csak h mukodik 😊
több mint 14 éve
Újraszerződtettük Javarris Jamest. Mivel Brown nem edzett tegnap sem, így Moore kiesésével 2 egészséges RB maradt, ami kevés. Cserébe állítólag Tyjuant vágták ki, fasza.... Könyörgöm szabaduljunk már meg Wheelertől. Újranéztem a vasárnapi horrort és ez a gyerek szerintem direkt fut mindig rossz irányba.Hagler kivágása azért sem tűnik okosnak, mivel a S után LBkel állunk a legrosszabbul.
több mint 14 éve
Pletykarovat: McAfee elküldte az anyjába a stampedeblue-t. Ez nálam három gumibogyót ér, csak így tovább, Pat. 😀marciKövettem én is .... ez lesz BBS vége
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Bethea, Brown, Collie, Lacey és Wayne sem edzett. Jó lenne bevenni pár c-vitamint, mert kezdünk elfogyni...
több mint 14 éve
marci
1 023
Pletykarovat: McAfee elküldte az anyjába a stampedeblue-t. Ez nálam három gumibogyót ér, csak így tovább, Pat. 😀
több mint 14 éve
Mitch King waiveBullitt IR
Devin Moore IR
jött Aaron Francisco vissza 😊 ő se rossz annyira.
Mike Newton feljött a PS-ből szintén safety-nek.
elküldtük a PS-ből Alric Arnettet (WR), gondolom Kinget akarjuk betenni a helyére.
több mint 14 éve
Kenny Moore?Ha már annyit elérünk vele, hogy Powers soha többé nem lesz punt returner, aláírom. Minden egyes rúgás előtt a lélegzetemet visszafogni elég unalmas dolog.
W T F ?!
O M GHöri
több mint 14 éve
Kenny Moore?W T F ?!
O M G
több mint 14 éve
én Al Afalavát látnám szívesen.Nekem tetszene, bár azt hiszem ezt mondanom sem kell 😂
tavaly a Bears-ben játszott, rokon defense, fiatal is, olcsó is.
és akkor már Macho Harris is jöjjön mellé ST ásznak 😊Höri
több mint 14 éve
én Al Afalavát látnám szívesen.tavaly a Bears-ben játszott, rokon defense, fiatal is, olcsó is.
és akkor már Macho Harris is jöjjön mellé ST ásznak 😊
több mint 14 éve
Nekem is úgy rémlett, de csak 30 éves.túl neves, túl öreg.Hello, DaJuan Morgan! 😊Michael Lewis? Mondjuk még a Phillys éveire emlékszem, ami nyilván csalóka (ha kivágják a 49ersből), de veteránnak veterán, és őt el tudnám képzelni a mi sémánkban (már ha Coyer óta van olyan).Escalade
(spoileres insider dexter poén)
Kíváncsi leszek, hogy kit szerzünk be 3rd safety-nek. Remélem nem valami Travis Key szintű gyönyörűséget.Höri
kizártnak tartom 😊Höri
több mint 14 éve
49ers pedig tegnap kivágta, úgyhogy elvileg szabadtúl neves, túl öreg.Hello, DaJuan Morgan! 😊Michael Lewis? Mondjuk még a Phillys éveire emlékszem, ami nyilván csalóka (ha kivágják a 49ersből), de veteránnak veterán, és őt el tudnám képzelni a mi sémánkban (már ha Coyer óta van olyan).Escalade
Kíváncsi leszek, hogy kit szerzünk be 3rd safety-nek. Remélem nem valami Travis Key szintű gyönyörűséget.Höri
kizártnak tartom 😊Höri
több mint 14 éve
túl neves, túl öreg.Hello, DaJuan Morgan! 😊Michael Lewis? Mondjuk még a Phillys éveire emlékszem, ami nyilván csalóka (ha kivágják a 49ersből), de veteránnak veterán, és őt el tudnám képzelni a mi sémánkban (már ha Coyer óta van olyan).Escalade
kizártnak tartom 😊
több mint 14 éve
Hello, DaJuan Morgan! 😊Michael Lewis? Mondjuk még a Phillys éveire emlékszem, ami nyilván csalóka (ha kivágják a 49ersből), de veteránnak veterán, és őt el tudnám képzelni a mi sémánkban (már ha Coyer óta van olyan).
több mint 14 éve
Hello, DaJuan Morgan! 😊Ha tartani akarja a csapat a trendet, akkor csakis egy LePierre Jacksont tudok elképzelni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Hello, DaJuan Morgan! 😊(spoileres insider dexter poén)
Kíváncsi leszek, hogy kit szerzünk be 3rd safety-nek. Remélem nem valami Travis Key szintű gyönyörűséget.
több mint 14 éve
Félreértettél, nem Morgannal van bajom, hanem hogy Bullitt out for seasonjával, ahogy Esc is mondta, az így is papírvékony S depthünk kb. meghalt. Bullitt idén eddig pont szar volt, de ettől függetlenül azért csak nem ártott volna, ha nem dől ki rögtön a 4. héten ő is és őt már ismerjük tavalyról, tud ő nagyon jól is játszani huzamosabb ideig.az pazarStezMost akkor egy virgonc virtyujális Chiefs GMnek, aki gondolom kirúgta Morgant. 😛
Morgan nem sztár S, de jó safety. gyors, kemény mint a szikla, imád játszani, nem kel motiválni. És mint mondottam kosarazott is, tehát ha elkap egy picket, nem kell csodálkozni.
Akkor miért nem játszott a Chiefsben? Játszott. SS és FS poszton is harmadik csere volt. De aztán volt FS Page és az ST király és vezér McGraw, aki a sokrengeteg fiatal közt egyedüli rutinos védô a secben. SSként meg Pollard mögött esélye nem volt. Aztán Berry váltotta Pollardot. De McGraw oda is jó, de ott játszott, csak sérült volt. Nem komoly sérülések, de rossz idôzítésben.
STben is jó volt, pont mert gyors és kemény. csak nekünk kivételesen van elég ilyen fiatal játékosunk. NFLben ez nem megszokott, de nekünk pont vannak. És így, hogy jött Kendrick Lewis is, elvileg ôk harcolhattak volna még, de Lewis már Rebelsben is kira volt sztem, itt is hamar kiderült ,hogy starter szint lesz már idén év végére is kábé, lehet elôbb. De jövôre 99.99% hogy jó lesz. Alig van pár rookie vehemencia hiba nála, két meccsenként egy. Az elmúlik és jó is.
Tehát safety túltengés volt, így a sérülésekkel bajlódó zöldfülľ ment, mert nekünk nem kell project safety. Ha nincs csak mondjuk 60-as roster, akkor maradt volna.
És azért ahogy Eszk mondja, Bullit szintje sem volt épp magas, azt el lehet érni akár. morgan esetében a legnagyobb kérdôjel nem a tehetség, hanem az, hogy mikor tud csúcsformába kerülni? Mert igazából egyetem óta nem volt sokat a pályán, csak egy-egy meccsre, kivéve tavaly év végén talán mint FS. De az nem az igazi posztja sztem, én SSként jobban el tudom képzelni, mert nem egy IQ bajnok, de ütközni azt szeret.ulpianus
Ezek után pedig azt hiszem, lesz elég ideje Morgannak kibontakozni és megmutatni mit tud, reméljük élni is tud a kínálkozó alkalommal és egészséges is tud maradni.
(És nem, nem vágtam ki Morgant GM-ben, ami azt illeti, nincs is nálam. 😊 )
több mint 14 éve
az pazarStezMost akkor egy virgonc virtyujális Chiefs GMnek, aki gondolom kirúgta Morgant. 😛
Morgan nem sztár S, de jó safety. gyors, kemény mint a szikla, imád játszani, nem kel motiválni. És mint mondottam kosarazott is, tehát ha elkap egy picket, nem kell csodálkozni.
Akkor miért nem játszott a Chiefsben? Játszott. SS és FS poszton is harmadik csere volt. De aztán volt FS Page és az ST király és vezér McGraw, aki a sokrengeteg fiatal közt egyedüli rutinos védô a secben. SSként meg Pollard mögött esélye nem volt. Aztán Berry váltotta Pollardot. De McGraw oda is jó, de ott játszott, csak sérült volt. Nem komoly sérülések, de rossz idôzítésben.
STben is jó volt, pont mert gyors és kemény. csak nekünk kivételesen van elég ilyen fiatal játékosunk. NFLben ez nem megszokott, de nekünk pont vannak. És így, hogy jött Kendrick Lewis is, elvileg ôk harcolhattak volna még, de Lewis már Rebelsben is kira volt sztem, itt is hamar kiderült ,hogy starter szint lesz már idén év végére is kábé, lehet elôbb. De jövôre 99.99% hogy jó lesz. Alig van pár rookie vehemencia hiba nála, két meccsenként egy. Az elmúlik és jó is.
Tehát safety túltengés volt, így a sérülésekkel bajlódó zöldfülľ ment, mert nekünk nem kell project safety. Ha nincs csak mondjuk 60-as roster, akkor maradt volna.
És azért ahogy Eszk mondja, Bullit szintje sem volt épp magas, azt el lehet érni akár. morgan esetében a legnagyobb kérdôjel nem a tehetség, hanem az, hogy mikor tud csúcsformába kerülni? Mert igazából egyetem óta nem volt sokat a pályán, csak egy-egy meccsre, kivéve tavaly év végén talán mint FS. De az nem az igazi posztja sztem, én SSként jobban el tudom képzelni, mert nem egy IQ bajnok, de ütközni azt szeret.
Állat vagyok, ami enni kér...