Indianapolis Colts
52 feliratkozó
több mint 14 éve
aki fullback is 😀Cody Glennek. Játszott párszor preseasonban ott.EscaladeBrackett játéka pedig valószínűtlen. Nagyon remélem, hogy bevetjük Angerert.Escaladevan bárki másnak mlb múltja ?Höri
több mint 14 éve
Cody Glennek. Játszott párszor preseasonban ott.Brackett játéka pedig valószínűtlen. Nagyon remélem, hogy bevetjük Angerert.Escaladevan bárki másnak mlb múltja ?Höri
több mint 14 éve
Brackett játéka pedig valószínűtlen. Nagyon remélem, hogy bevetjük Angerert.Escaladevan bárki másnak mlb múltja ?
több mint 14 éve
Brackett játéka pedig valószínűtlen. Nagyon remélem, hogy bevetjük Angerert.
több mint 14 éve
nem utazott el a csapattal Washingtonba Gonzo, Lacey és Donald Brown sem.
több mint 14 éve
Nem volt jó, de ez közel sem volt annyira bosszantó meccs, mint mondjuk a Denver elleni. Amúgy a végén párszor elszakadt, akkor viszont csak "hurry"-ig jutott. Halit kevesebbet láttam duplázni passzjátéknál (futásnál néha Eldridge beállt az oldalára, de annak több oka is van) és a RB leütközések is nagyon ritkák nálunk. Diem a végét járja, ehhez nem kell egy jó DE, hogy kiderüljön.Mathis volt a nagyobb csalódás. Ha jól emlékszem ráadásul ő backup ellen küzdött. Többiek címszóval pedig nálunk egy épkézláb ember nincs. A DT-ök totálisan veszélytelenek a QBra (miután innen-onnan kukáztuk őket, így nem meglepő), 3. DE pedig jelenleg még tanulgat. Robertnek amúgy azért lehet elnézni az ilyen meccseit, mert ő a futásnál sokkal többet segít.
A kicsi, de gyors futók ellen pedig mindig gyengébben szereplünk, ahogy írtad is.
több mint 14 éve
Mondjuk most konkrétan szétszedték. Nekem sem tetszett elsőre a KC meccs, viszont újra megnézve az esetek túlnyomó többségében vagy duplázták, vagy jött a "bump" a TE/RB-től. Magyarul minden passz playnél lekötött 2 embert, ami nem rossz, még ha sacket nem is ér.EscaladeNem dupláztuk végig Freeneyt. Amennyi duplát kapott, annak más oka van. Mert van 5 OL ember, meg esetleg extra blokkoló (FB, TE, bár a TE inkább strong side volt). Nincs egy atom NT például, akit kéne duplázni. És Freeney még a legveszélyesebb. De igazából ez minden csapatban így van és így is lesz. Valakit mindig dupláznak, ha nem jön a blitz. Meg eleve a két fal taktikája is ebből áll, hogy ki-kit fog? Bonyolultabb, de ez is benne van, hogy mikor kit dupláznak. És ugye te kit dupláznál, ha a Colts ellen akarnál haladni passzal? Én Freeneyt. De nem végig.
Mondok egy példát. Tamba Hali. Őt is nagyjából annyit duplázták, mint Freeneyt. Csak amikor nem, akkor ő át is jutott. Volt egy sackje, volt róla pár holding, ami nem lett sack ,de az is jó, a holding yardveszteség és down veszteség. De meg lehet nézni, hányszor jutott át ő, és hányszor Freeney? 😛 Szóval a duplázás megy mindenhol.
Nézzük Colts oldalról. Ha Freeney ennyire jó volt, és duplázták végig, akkor hol volt Mathis? Vagy hol voltak a többiek? Értem én amit mondasz, hogy Freeneyt ha duplázzák végig, akkor az jó a többieknek. De nem voltak sehol a többiek sem. Legalábbis sztem valamit ki kell találni, mert a Chiefs OL olyan jó közepes, semmi extra nincs benne, csak annyi, hogy nem is lyukas. De egy sztár sincs például. Waters talán, de már nem, nem is ő a legjobb a falban. És alig alig volt nyomás Casselen. Hogy így is fosul játszott, az más kérdés.
Ami viszont sztem jól ment a DLnek, és úgy látom még nem volt . Az az hogy Thomas Jones (erőfutó) alig több mint 2 yardos átlaggal futott. Pedig eddig más védelmek ellen jó volt. Charles tudott futni, de ugye alapelv, hogy egy undersize gyors védelemre a gyors futók a veszélyesek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Mondjuk most konkrétan szétszedték. Nekem sem tetszett elsőre a KC meccs, viszont újra megnézve az esetek túlnyomó többségében vagy duplázták, vagy jött a "bump" a TE/RB-től. Magyarul minden passz playnél lekötött 2 embert, ami nem rossz, még ha sacket nem is ér.Azzal már inkább, hogy a teljesítménye meg sem közelíti a tavalyi szintet. Van meccsenként egy-két szép megmozdulása, azon kívül nem sok minden :/MevMegfigyelted hogy Freeney hetek óta nem edz rendesen csak "pihentet" ?szf61Tavaly is rendszeresen pihentették szerdán. Nincs ezzel gond.Escalade
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azzal már inkább, hogy a teljesítménye meg sem közelíti a tavalyi szintet. Van meccsenként egy-két szép megmozdulása, azon kívül nem sok minden :/Tavaly is rendszeresen pihentették szerdán. Nincs ezzel gond.EscaladeSzerdai edzésjelentés:Megfigyelted hogy Freeney hetek óta nem edz rendesen csak "pihentet" ?szf61
Nem edzett: Brackett, Collie, Garcon, Lacey, Freeney (csak pihentetés), Conner (out), Sanders (out).
A legfontosabb, hogy Jo -ha limitáltan is, de- részt vett az gyakorlatokon. Valamint szerencsére Gonzo is limitálva visszatért.Escalade
több mint 14 éve
Tavaly is rendszeresen pihentették szerdán. Nincs ezzel gond.Szerdai edzésjelentés:Megfigyelted hogy Freeney hetek óta nem edz rendesen csak "pihentet" ?szf61
Nem edzett: Brackett, Collie, Garcon, Lacey, Freeney (csak pihentetés), Conner (out), Sanders (out).
A legfontosabb, hogy Jo -ha limitáltan is, de- részt vett az gyakorlatokon. Valamint szerencsére Gonzo is limitálva visszatért.Escalade
több mint 14 éve
egy edzést szokott végigpihenni a héten, a többin teljes munkát végez.Szerdai edzésjelentés:Megfigyelted hogy Freeney hetek óta nem edz rendesen csak "pihentet" ?szf61
több mint 14 éve
Szerdai edzésjelentés:Megfigyelted hogy Freeney hetek óta nem edz rendesen csak "pihentet" ?
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 14 éve
Szerdai edzésjelentés:Nem edzett: Brackett, Collie, Garcon, Lacey, Freeney (csak pihentetés), Conner (out), Sanders (out).
A legfontosabb, hogy Jo -ha limitáltan is, de- részt vett az gyakorlatokon. Valamint szerencsére Gonzo is limitálva visszatért.
több mint 14 éve
Manning nagyon szar volt.Túl dobott, rövidet dobott, egyszer hosszú volt aztán meg rövid.
Remélem ezzel letudtuk az idei "rossz meccs" kvótát.
Ryan Diem képtelen volt tartani Tamba Hali-t. Érthetetlen miért nem toltak több erőt arra az oldalra.
Linkenbach kéne left tackle-nek, CJ meg menjen bármelyik guard pozícióba
több mint 14 éve
marci
1 023
Örömteli győzelem, jó csapat a Kansas, szerencsénk, hogy az első 10 percben kétszer meghunyászkodott pisisnek hitték magukat és értelmetlenül kockáztattak.Hayden nagyon kaka volt, a többi védőnk úgy láttam többségében jól játszott. Támadásban egy kis ritmushiányt éreztem, nem tudom, hogy edzéshiány vagy sérülések vagy bal lábbal felkelés volt az ok.
Legnagyobb pozitívum a Bethea-hit, legnagyobb negatívum, hogy elfogynak a futóink.
több mint 14 éve
nincs is annál felemelőbb érzés, mint mikor gyenge offense-zel nyerünk 😊 fejet hajtok a special team előtt.vasárnap Redskins, elég érdekes matchup, még nem is tudtam kialakítani magamban semmi álláspontot róla.
több mint 14 éve
PM nagyon gyér volt, az nyugtat, hogy ilyen gyenge meccse nem hiszem, hogy lesz még idén. Ami engem igazán aggaszt az Addai, remélem nem komoly a sérülése, így hogy Brown is rendre alibizik, egy szál Harttal igen gyenge a felhozatal futók terén. Szerencsénk, hogy a KC pontosan azt tolta, amit várni lehetett tőlük, futás-futás, Bowe drop, szar Cassell.. 😀
több mint 14 éve
Peyton gyenge meccsét bezzeg megússzuk...- Hayden. Botrány amit művel hétről hétre. Se coverben, se futássegítésben közel sincs Powershez. A mai penaltyja viszont megbocsájthatatlan
- a cutbackeknél esélyünk sincs. Folyamatosan elkezd mindenki eszetlenül futni a boly felé, és egész évben jönnek belőle a könnyű 7-8-9 yardok
- gameplan: jó dolog futni, de a második RZ tripnél nagy hiba volt 1 dobásra bízni 4 pontot. Valamint ezek a delayek rosszak, főleg ha éppen átkocognak a falunkon
- az O-line-nak volt 2 teljesen off negyede. Se pass protection, se lyukak. Végre egy szép 9 yardos 1st down run ->
- Peyton off target volt egész nap. Túl is vállalta magát 1-2szer, de a GW driveot tanárian vezette le.
- Clark nem annyira ritka üres meccse.
- Freeney még a szokásosnál is használhatatlanabb volt futás ellen. Nincs mese, le kell kapni egy futó csapat ellen 1st downoknál.
+ talán évekre visszamenőleg a legjobb kick coverage-et játszottuk. Nyilván Pat is kellett hozzá.
+ Vinatieri is back. A 47es FGjába még volt egy 8-10 yard
+ Collie.
+ meglepően egészséges lyukakat csinált az első és a negyedig negyedben az O-line.
+ védelem nagyot játszott a 2. félidőben, 3rd downon pedig végre egész meccsen.
+ Powers nagyot hibázott az elejtett TDnél, de azon kívül még mindig a legjobb cornerünk.
+ Tryon szép lassan bekerül a rotációba és van benne fantázia
+ sosem számolunk Harttal, pedig amikor lehetőséget kap, szinte mindig hozza az extra yardokat. Mint valami motor, úgy jár a lába.
Mindenki tudta, hogy nagyon nehéz meccs lesz, és az is volt. Crennel jó gameplannel jött ki, és valóban ígéretes ez a secondary.
A Houston vereségével teljesen együtt a csoport, de ez a játék nagyon kevés.
több mint 14 éve
Visszajött Hagler, ment Morgan. Az elsőnek nagyon örülök, viszont Morgant megnéztem volna, képességek alapján megfelelő SSnak tűnt. Okos move amúgy, megnézték mire képes DeJuan, de ezek szerint semmi exta (Fransisco kezd..uh)Hughes megint inaktív. Kezd csúnya lenni.
több mint 14 éve
Bullitt nem volt jó idén mint safety, de special teamből mennyire fog majd hiányozni szerintetek? Lehet ott visszaesés még lejjebb? 😀Orkmondanám, hogy nincs lejjebb, de láttam az MNF-t.
több mint 14 éve
Bullitt nem volt jó idén mint safety, de special teamből mennyire fog majd hiányozni szerintetek? Lehet ott visszaesés még lejjebb? 😀
több mint 14 éve
Ezért vasárnapra előkészítettem egy tompa végű rozsdás kötőtűt, hogy legyen mivel tökönszurkodni magam, ha Wheeler pályára lép.szf61pályára lép?!
bérelt helye van a kezdőben, egy hírfoszlányt se láttam róla, hogy Caldwell gondolkodna a lecserélésén.
főleg, hogy Session még nem 100-as és Hagler nem kellett.
szóval csak óvatosan a kötötűvel.
több mint 14 éve
Csatlakozván a Wheeler témához...Nincs olyan területe a Colts kürüli mediának, amelyik ne visítana miatta.
A hagyományos media (indystar, stb) egy kicsit visszafogottabban, a bloggerek meg hangosabban.
És igazuk van ... a gyerek egy fos, ezen nincs mit szépíteni.
Nyalja a play actiont mint kacsa nokedlit, ha running back balra megy ő biztos hogy jobbra, ha egy erősebbet ráfújnak összeesik, és még sorolhatnám.
E tárgyban érdemes elolvasni a 18to88.com-on a legutóbbi Jags meccs egy drive-jának elemzését:
http://18to88.com/2010-archives/october/charting-a-drive-the-jaguars-take-the-lead.html
Ezért vasárnapra előkészítettem egy tompa végű rozsdás kötőtűt, hogy legyen mivel tökönszurkodni magam, ha Wheeler pályára lép.
több mint 14 éve
Peyton múlt vasárnap két mérföldkövet is elért. Az egyiket Saturday-jel karöltve."The football from the Indianapolis Colts snap on their first offensive series against the Jacksonville Jaguars on Oct. 3, 2010 is now part of the Pro Football Hall of Fame's collection. Also delivered along with the ball to the Hall of Fame yesterday were the jerseys worn by Peyton Manning and center Jeff Saturday in the game.
That's because Manning and Saturday started their 158th game together during the Week 4 matchup at EverBank Field in Jacksonville. No quarterback-center combination since the 1970 AFL-NFL merger has started more games than the Colts duo. The previous mark had been held by Hall of Fame quarterback Jim Kelly and his center Kent Hull who started 157 games together as members of the Buffalo Bills."
"Manning also threw for 352 yards in Sunday's game to bring his career passing yardage total to 51,493 yards which surpassed Hall of Famer John Elway's 51,475 yards. Manning now ranks second all-time in passing yards and trails only Brett Favre."
http://www.profootballhof.com/history/2010/10/7/mementos-from-manning--saturdays-milestone-/
Report all obscene mail to your Potsmaster!