NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új remény (28.rész).
Annyira örülnék, ha mindkettőjük esetében 3 év múlva azon kéne majd agyalni, mennyibe fog fájni a 2. szerződésük a Jaguars-ban és nem azon kell majd gondolkodni, hova helyezzük őket a 1. körös Jags bustok kínosan hosszú sorában.

Megjött, bemutattuk.
 www.youtube.com/watch?v=5L01hCsAqic

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Jött a csávó, akiből kétséges, hogy lesz-e igazi Terminátor. Persze az álomforgatókönyv szerint nagyon jó lesz. Reméljük.

És érkezett a fickó 3 pickért, akitől nem igazán lesz sikeresebb a csapat, nem ugrik meg a győzelmek száma. Csudijó.

Engem Balfék most sem győzött meg arról, hogy jó a Jagsnek az, hogy az Ő neve van kiírva a GM szoba ajtajára.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Akkor L chaisson hivatalosan is bust lett ?
Janek
Jövünk majd érte egy hatodik körrel
Willie Parker
Azt tudom, hogy a Vikings már tavaly vitte volna a deadline idején, csak akkor nem adtuk. Most már lehet nagyobb lenne a hajlandóság.
iktriad
A scoutjaink oda-vissza voltak érte anno, csak hát nem volt rá esélyünk....gondolom érted
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Janek
Willie Parker
Azt tudom, hogy a Vikings már tavaly vitte volna a deadline idején, csak akkor nem adtuk. Most már lehet nagyobb lenne a hajlandóság.
több mint 2 éve
Janek
több mint 2 éve
Janek
Leginkább hivatalosan is csere lett (és nem is 1., mert arra ott van Smoot és Arden Key...). Szerintem megfelelő ellenértékért biztos mozdítható. Újabb intő jel, hogy a boom or bust emberekből nálunk kivétel nélkül az utóbbi lesz.

Jómagam soha nem voltam pro az nfl világában, nem is tartom magam naprakésznek, lelkes rajongó vagyok... de fél laikusan én még mindig azt kérdezem, hogy nem kéne Lőrincet védeni, legalább 1/27-en?
Nyilván biztos van rá magyarázat!
Stoki
Belső falember, aki még kéne lesz bent a 3. kör elején is.

Ha csak azt olvasom, hogy egy csapat kihúzta Walkort meg Lloydot akkor azt mondom jól jártak.
Ha azt, hogy ezt ti csináltátok akkor az kurva fejvakarós.
De ennél sokkal rosszabb is lehetett volna.
Bazzani
Nem a mienk lett a legerősebb több pickes első kör az tény. (Grat a tietekhez amúgy).

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Janek
Janek
Passzhelyzeteknél Walker védőfalba fel, Allen, Chaisson széleken? Érdekes védelem lehet itt megint, remélem, Allen tud így még egy szintet ugrani

több mint 2 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Ha csak azt olvasom, hogy egy csapat kihúzta Walkert meg Lloydot akkor azt mondom jól jártak.
Ha azt, hogy ezt ti csináltátok akkor az kurva fejvakarós.
De ennél sokkal rosszabb is lehetett volna.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 816 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Jómagam soha nem voltam pro az nfl világában, nem is tartom magam naprakésznek, lelkes rajongó vagyok... de fél laikusan én még mindig azt kérdezem, hogy nem kéne Lőrincet védeni, legalább 1/27-en?
Nyilván biztos van rá magyarázat!
több mint 2 éve
Na csak sikerült draftolni egy (egykori) puntert az első körben. 😊 😊 😊
több mint 2 éve
Függetlenül attól, hogy Lloyd jó pick, azért ez megint igazi masterplan... Leigazolni rohadt drágán egy középszerű, de statokban jól kinéző LB-t, kivágni egy csomó dead money-t generálva a korábban megfizetett elődjét, majd 3 picket eldobva felcserélni a drafton egy újabb LB-ért. Mastermind ez a Baalke.
somoskovig
Legalább a GM-ünk system fit. 😀

Amikor Lloyd túljutott a Cowboyson, Balfék és Pederson egymásra nézett és máris tárcsázták a Tampát a feltrade miatt. GM Brady meg köszönte szépen a lehetőséget. 😊

Lloyd Walkerrel ellentétben ott volt Vegasban, és ha már arra járt, tolt egy ilyet Goddell-en.

A csekk majd jönni fog emiatt. 😊

több mint 2 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Függetlenül attól, hogy Lloyd jó pick, azért ez megint igazi masterplan... Leigazolni rohadt drágán egy középszerű, de statokban jól kinéző LB-t, kivágni egy csomó dead money-t generálva a korábban megfizetett elődjét, majd 3 picket eldobva felcserélni a drafton egy újabb LB-ért. Mastermind ez a Baalke.

több mint 2 éve
A 4/1 és a 6/1 lett beáldozva Lloydért. Balfék félt, hogy Belichick elviszi, (erre BB elvitt egy FCS guardot).

Így legalább nem kell találgatni egész nap, kit viszünk 2/1-re. A két 3. körös megvan, mindkettőt az offensbe kéne invesztálni (OL és WR).
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekünk is lett idén 2 első körösünk,

iktriad
A második majdnem jobb mint az első 🤪😉☺️
több mint 2 éve
Nekünk is lett idén 2 első körösünk,

több mint 2 éve
Az új 44-es Jags mezben.

Walker fel van tüzelve.
több mint 2 éve
Sok sikert Travon nálunk!

Walker nem sérült meg abban az autóbalesetben.

több mint 2 éve
Walkernek volt egy autó-balesete 2 hete, ezt Baalke maga erősítette meg (hogy tudtunk róla). Pederson félbeszakította a kérdezőt, mikor az Ekwonu/Walker preferencia difit feszegette valaki, hogy maximálisan támogatja a Walker picket és nem volt nézetkülönbség közte és Balfék között.
Balfék október közepe óta figyelt nagyon Walkerre.
több mint 2 éve
Most már tudjuk, miért kellett Myles Jacknek mennie. Kellett másnak a 44-es mezszám.

több mint 2 éve
Baalke kihúzza Walkert és a bejelentés az lesz, hogy the pick is in .... we have a commercial...breaking news: Doug Pederson resigns as Jax HC
Willie Parker
Pederson elmondta tegnap, hogy ha nem OL lesz az 1/1-es, akkor sem fog a kardjába dőlni. Az OL-be fog jönni 2-3 pick így is és elég sokat költöttünk is rá az elmúlt hetekben, hónapokban. Szerintem ő is tudja, hogy egy jó partnert találni Josh Allenek fontosabb prioritás, mint egy OT, mikor az egyiket tegnap tömtük ki pénzzel, a másik OT poszton meg komoly csata lesz már így is Jawaan Tyalor és Walker Little között. Utóbbi még jó OT is (bár ha én lennék a Jags GM-je, Cam menne át RT-be és Little kezdene LT-ben, de az már tényleg túl okos húzás lenne a Jagstől).

Tradeljen, de nincs kivel. Amugy én adnám, cserét egy csapattal, akinek 2 első köre van (de továbbra is, hülyék lennének előre tradelni), és behúzni az egyik top tackle-t és Zion Johnsont vagy Linderbaumot... csak hát ugye tackle poszton elvileg megvagyunk.
winston
EDGE mindenképp kell, én egy ilyen esetben Linderbaumot és Karlaftist vinném két első körrel. Utóbbit előbb, mint az Iowa-i centert.
iktriad
Látom, hogy ezt most az optimista éned írta.

Az 1/1-ért és Baalkéért odaadjuk nektek a drafton Kevin Colbertet. Deal? Nálunk majd Omar Epps húzogat.
több mint 2 éve
Baalke kihúzza Walkert és a bejelentés az lesz, hogy the pick is in .... we have a commercial...breaking news: Doug Pederson resigns as Jax HC
Willie Parker
Pederson elmondta tegnap, hogy ha nem OL lesz az 1/1-es, akkor sem fog a kardjába dőlni. Az OL-be fog jönni 2-3 pick így is és elég sokat költöttünk is rá az elmúlt hetekben, hónapokban. Szerintem ő is tudja, hogy egy jó partnert találni Josh Allenek fontosabb prioritás, mint egy OT, mikor az egyiket tegnap tömtük ki pénzzel, a másik OT poszton meg komoly csata lesz már így is Jawaan Tyalor és Walker Little között. Utóbbi még jó OT is (bár ha én lennék a Jags GM-je, Cam menne át RT-be és Little kezdene LT-ben, de az már tényleg túl okos húzás lenne a Jagstől).

Tradeljen, de nincs kivel. Amugy én adnám, cserét egy csapattal, akinek 2 első köre van (de továbbra is, hülyék lennének előre tradelni), és behúzni az egyik top tackle-t és Zion Johnsont vagy Linderbaumot... csak hát ugye tackle poszton elvileg megvagyunk.
winston
EDGE mindenképp kell, én egy ilyen esetben Linderbaumot és Karlaftist vinném két első körrel. Utóbbit előbb, mint az Iowa-i centert.

több mint 2 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Josh Allen opcióját felvettük.
phylos
Az első okos döntés az utóbbi hetekben. Tartok tőle, hogy az utolsó is egy jó darabig.
iktriad
Kìvülről úgy tűnhetne az avatatlan szemeknek, hogy a vezetőségetek egy jól megkomponált, begyakorolt, a végletekig kimért és kiszámolt smokescreent tol.

De nem, ezek egyszerűen hülyék és a füst csak attól van, hogy ÉG A HÁZ!
Willie Parker
A kinti helyi beatek szerint mind Balfék, mind Pederson rendkívül felkészültnek tűnt a sajtótájékoztatón. Az igazi probléma inkább az, hogy a 3 fő ember(Khan, Baalke és DFP) mind mást akar. Balfék konkrétan szerintem, ha tehetné, legszívesebben kitradelne az 1/1-ről...
iktriad
több mint 2 éve
phylos
Az első okos döntés az utóbbi hetekben. Tartok tőle, hogy az utolsó is egy jó darabig.
iktriad
Kìvülről úgy tűnhetne az avatatlan szemeknek, hogy a vezetőségetek egy jól megkomponált, begyakorolt, a végletekig kimért és kiszámolt smokescreent tol.

Willie Parker
A kinti helyi beatek szerint mind Balfék, mind Pederson rendkívül felkészültnek tűnt a sajtótájékoztatón. Az igazi probléma inkább az, hogy a 3 fő ember(Khan, Baalke és DFP) mind mást akar. Balfék konkrétan szerintem, ha tehetné, legszívesebben kitradelne az 1/1-ről...
iktriad
több mint 2 éve
phylos
iktriad

Willie Parker