Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Gondolom a 9 millás fizuja sem segítette a dolgot, meg valahogy ha az ember elkezd ajánlgatni egy játékost, főleg ilyen szituban, akkor úgyis már sejti mindenki, hogy előbb-utóbb cut lesz.Mondjuk a Miami, Seattle vagy a Washington QB helyzetét elnézem, nem hiszem hogy nem jelentene ott DG erősítést. Nem tudom volt e terv/kisérlet tradere, majd igyekszem tudakozódni a kérdésben a 'kinti' forrásaimnál.iktriadNem akarok túl okosnak tűnni, de gondolom nem volt érdeklődő...RolniValóban erre én is gondoltam, de nevetséges, hogy egy hátsó körös picket sem lehet szerezni egy olyan irányítóért, aki egy nappal ezelőtt nálunk (igaz ez nem túl magas mérce) még kezdőnek számított.npetiii
több mint 13 éve
Mondjuk a Miami, Seattle vagy a Washington QB helyzetét elnézem, nem hiszem hogy nem jelentene ott DG erősítést. Nem tudom volt e terv/kisérlet tradere, majd igyekszem tudakozódni a kérdésben a 'kinti' forrásaimnál.Valóban erre én is gondoltam, de nevetséges, hogy egy hátsó körös picket sem lehet szerezni egy olyan irányítóért, aki egy nappal ezelőtt nálunk (igaz ez nem túl magas mérce) még kezdőnek számított.npetiiiNa ez egy nagyon jó kérdés!iktriadNem akarok túl okosnak tűnni, de gondolom nem volt érdeklődő...Rolni
több mint 13 éve
Valóban erre én is gondoltam, de nevetséges, hogy egy hátsó körös picket sem lehet szerezni egy olyan irányítóért, aki egy nappal ezelőtt nálunk (igaz ez nem túl magas mérce) még kezdőnek számított.Nem akarok túl okosnak tűnni, de gondolom nem volt érdeklődő...RolniKicsit meglepett a Garrard ügy, de mivel sosem szerettem (mert Leftwich fan voltam) nem bánom a dolgot. Az már egy másik kérdés, hogy miért most és miért így, de ezt látom már kivesézte mindenki. Bennem egyetlen kérdés motoszkál igen erőteljesen, amit N-Drew egy fél mondat erejéig említett is: miért nem trade????npetiiiNa ez egy nagyon jó kérdés!iktriad
több mint 13 éve
Nem akarok túl okosnak tűnni, de gondolom nem volt érdeklődő...Kicsit meglepett a Garrard ügy, de mivel sosem szerettem (mert Leftwich fan voltam) nem bánom a dolgot. Az már egy másik kérdés, hogy miért most és miért így, de ezt látom már kivesézte mindenki. Bennem egyetlen kérdés motoszkál igen erőteljesen, amit N-Drew egy fél mondat erejéig említett is: miért nem trade????npetiiiNa ez egy nagyon jó kérdés!iktriad
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
most, hogy felszabadult 9 millió, remélem leigazolnak valami használható OL/WR/DB-t (esetleg mindhármat, de az túl szép lenne...)karmaGyanítom hogy idén már nem nagyon fogunk költeni. Meg nagyon nincs is kit már. Max trade lehet, ha az említett 3 poszt nagyon gáz lenne. De DBknél már jött különben is 3 új ember FAről + 2 a draftról....O-falnál még lehetnek változások, mert McCown 'törékenyebb' mint David volt és Gabbertről meg nem tudjuk, mennyire bírja a strapát.
Kicsit meglepett a Garrard ügy, de mivel sosem szerettem (mert Leftwich fan voltam) nem bánom a dolgot. Az már egy másik kérdés, hogy miért most és miért így, de ezt látom már kivesézte mindenki. Bennem egyetlen kérdés motoszkál igen erőteljesen, amit N-Drew egy fél mondat erejéig említett is: miért nem trade????npetiiiNa ez egy nagyon jó kérdés!
több mint 13 éve
Kicsit meglepett a Garrard ügy, de mivel sosem szerettem (mert Leftwich fan voltam) nem bánom a dolgot. Az már egy másik kérdés, hogy miért most és miért így, de ezt látom már kivesézte mindenki. Bennem egyetlen kérdés motoszkál igen erőteljesen, amit N-Drew egy fél mondat erejéig említett is: miért nem trade????
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most, hogy felszabadult 9 millió, remélem leigazolnak valami használható OL/WR/DB-t (esetleg mindhármat, de az túl szép lenne...)
több mint 13 éve
Pedig GM Gene kapott direktbe egy kérdést tőlem hétfő este irányítóügyben(komolyan!). Mondjuk Hasselbackről érdeklődtem nála....Mi folyik Nálatok?! S hol van iktriad???nem merték volna szeme láttára... 😀 😀 😀Húsrágó
hopp, emlékszem, azt írta, hogy elmegy valahová. Itt van minden legapróbb rezdülésnél, s pont a távolléte alatt hoznak egy ilyen horderejű döntést. 😀tomi-tomi
több mint 13 éve
Iktriad jelenti, hogy visszatért és I.K.T.R.I.A.D.-dal közösen elemzi az adatokat és a fejleményeket. Hát ez rendesen mellbe vágott mint mikor Elliot Vancet és Greg Wondert előszőr meglátták a Coimbra fivéreket. (y Azevedo bizony) 😊
A legdurvább az, hogy Glazer és Mark Long szerint a csapat nagy része se nem volt sokkban, se nem volt meglepve a döntéstől. Valaki azt is mondta, hogy nem volt már bizalom, ami el lehetett volna veszteni (OUCH).
Ha objektíven nézzük (amire én sokszor képtelen vagyok)érett ez 1 ideje. Tudom hogy David sérült volt pre alatt, de nem volt túl jó. McCown igen és nem csak a pre meccseken hanem az edzőtáborban is.
Kiváncsi vagyok bele lehet e lépni ugyanabba a folyóba kétszer. Ha igen, nem adjunk McCownnak 60 milliós új szerződést év végén. 😊
Davidnek sok sikert, kívánom hogy még legyen lehetősége bizonyítani.
Bocsi, de kell egy kis idő mikor felocsúdok a hírből.
PS: Kicsit most hülyén néz ki az új sígem felirata...
több mint 13 éve
Mi folyik Nálatok?! S hol van iktriad???nem merték volna szeme láttára... 😀 😀 😀
hopp, emlékszem, azt írta, hogy elmegy valahová. Itt van minden legapróbb rezdülésnél, s pont a távolléte alatt hoznak egy ilyen horderejű döntést. 😀tomi-tomi
több mint 13 éve
Már a reggeli székletem sem volt teljesen rendben (túl sok pia az utóbbi napokban), de ez a hír végképp sokkolt. Valaki bekente a szopóálarcot technokollal és ráadta a jaguárra...100%-ig biztos voltam abban, hogy Garrard marad a kezdő, mert így esélytelen JDR az állásának megtartására. Vagy jövőre van valami jobb ajánlata mint divIII-as titánokból Manningverő brigádot faragni?
N-Drew 5 pontjával végtelenül egyetértek: manapság egy jó keresztégetésen is többen vannak mint egy Jags meccsen...
kérdés, hogy kit választanak jövőre a top5 pickkel. Csak nehogy az új edző -> új QB jöjjön, mert akkor tényleg k.drága volt Gabbert idén. Todd a Traktoros viszont kezdhet melegíteni, mert pár forduló múlva már minimum a padon ül!
több mint 13 éve
Hát ez ütött, mint Bivalybasznádi Palkó (Ulpi 😀 😉 ) háromhetes mosatlan munkás-zoknija..N-DrewMivan mivan? Paraszt vagyok? (értem ám)
Tomitomiék folyatják együtt a tökükről az izzadtságot ami nekem túl szadó-homoerotikus, arra persze egy rossz szavad nincs! 😀
Megmondom mi történt. Belsős ulpinfó következik.
Meghallgatták a podcastet, amiben "Mr. Mindenképpen" kritizálta a Rio grande tervet a QB kérdésben, somos úr erős támogatásával. És véletlen egy kínai fordítógoogle progi lefrodította nagymacskák foltos nyelvire. Erre tessék, robbant a sz@rkupac! Szal én csak rákérdeznék podcast topicban a két elvtárs pontos címére.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
I'm reporting the Jaguars today have informed starting QB David Garrard they are releasing him! Luke McKown will start opener! Shocker!!!BébéHát ez ütött, mint Bivalybasznádi Palkó (Ulpi 😀 😉 ) háromhetes mosatlan munkás-zoknija.... Melóból haza, erre bazmeg ez fogad... esküszöm, mikor megláttam szédelegtem öt percig.
Persze sejteni azt lehetett volna, az irreális QB roster (McCown tegnap 3. volt) után, plusz David idénre nem lett csapatkapitány sem. Meg hát ugye 2007-ben Lefty kivágása kottára ugyanígy. Gambler Jack...
Jelenleg nálam dióhéjban a JAX előttünk álló szezonja (masszív sokkhatás erősen bejátszik):
1. Garrard-ot kivágják = Ilyen a profi foci igazi arca: a mór megtette a kötelességét, a mór mehet, oszt annyi. (nem pad, nem trade, hanem cut... bravó)
2. JDR ezzel megásta a saját sírját, kétszer nem jön be a gambling.
3. Bunkóék Klánfalván ma este pezsgőt bontanak, hogy elzavarták végre a n*ggert.
4. MINDKÉT irányító lesérül a szezon közepére. Ahogy elúszik a csapat, végképp nem adnak el jegyet.
5.. A JAX negyedik lesz a csoportban, év végén repül a vezetés a búsba Smith-el együtt, a csapat neve a továbbiakban LAX.
Tehát sajnos nem lesz igazad Szaba, mert az indiszponált Monroe-val a vak oldalán, minimális kezdőtapasztalattal a jó Luke-ot szarrá fogják törni... aztán utána Blaine-t is. David elboldogult pocsék fal mögött is, ők ketten nem tudnak (szegény Gabbert, jó szezonja lesz...)
Itt a (szerintem a JAX háza táján történelmi rekordot döntő hosszúságú) sajtótájékoztatóról a videó az ominózus bejelentéssel (Smith szemét érdemes figyelni, nem kell ide poligráf...):
http://www.jaguars.com/multimedia/?id=4188
Hurrá-optimista, hivatalos propaganda-anyag by jaguars.com:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10456
Garrard elküldéséről:
http://www.jaguars.com/news/article.aspx?id=10457
Hát ennyi... a kedvencem Freddy visszavonult, most meg kirakták az általam eddig látott legjobb irányítónkat (hiába nem volt elit, én nagyon bírtam/bírom). Neki még egy highlights videó sem jut, nem jól van ez így... kurva jó hét volt :/
Remélem DG kap még esélyt máshol, ahol kevésbé csúnyán szoktak megválni a kezdő irányítóktól (khm...bárhol másutt?)
Köszönünk mindent David Garrard és a legjobbakat kívánjuk!!!
A csapatnak meg Isten irgalmazzon...
több mint 13 éve
Simán király lesz MC. Előre mondom.szabaLegyen is, mert idén Blaine ne lépjen még pályára. Nála maradjon meg a rookie modell, tanuljon pár évig (bár Garrard-tól kellett volna), és utána legyen full király franchise irányító.
több mint 13 éve
szaba
10 553
Simán király lesz MC. Előre mondom.
több mint 13 éve
A tökömön folyik a verejték olyan sokként ért a hír.MakaSzerintem ezzel most nem vagy egyedül. 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Mi folyik Nálatok?! S hol van iktriad???hopp, emlékszem, azt írta, hogy elmegy valahová. Itt van minden legapróbb rezdülésnél, s pont a távolléte alatt hoznak egy ilyen horderejű döntést. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tudom, hogy ez sohse érdekelte a FO-t, de valszeg McCown miatt most minden Jacksonville-i rohanni fog a jegyekért...majd az idő eldönti hogy jó döntés volt-e de eddig sztem több szól ellene, mint mellette
több mint 13 éve
Maka
2 760
A tökömön folyik a verejték olyan sokként ért a hír.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2x eljátszani ugyanazt a húzást... Hihetetlen csávó ez a JDR!!!peterbadboneegyszer már bejött neki... (2007-hez hasonló 11-5 nem lenne rossz megint!)
több mint 13 éve
I'm reporting the Jaguars today have informed starting QB David Garrard they are releasing him! Luke McKown will start opener! Shocker!!!Bébéez azért eléggé meglepő. oké hogy McCown játszott egyedül NFL szinten a 4 pre meccs alapján, de akkor is tavaly egyből megsérült, és az idei fal nem éppen úgy néz ki, ahogyan egy falnak ki kéne néznie...Félek hogy McCown 3 meccs után IR-re kerül Gabbert meg csak szenvedni fog.
több mint 13 éve
2x eljátszani ugyanazt a húzást... Hihetetlen csávó ez a JDR!!!
több mint 13 éve
... JDR tutira megy, meg akar bukni idén...😊I'm reporting the Jaguars today have informed starting QB David Garrard they are releasing him! Luke McKown will start opener! Shocker!!!Bébéwtf, Gabbert?Amadeus91
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
I'm reporting the Jaguars today have informed starting QB David Garrard they are releasing him! Luke McKown will start opener! Shocker!!!Bébéwtf, Gabbert?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
I'm reporting the Jaguars today have informed starting QB David Garrard they are releasing him! Luke McKown will start opener! Shocker!!!