Jacksonville Jaguars
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Ki lesz a Passrusher?? 3.kor???????m-bryoMincey és Kampman (Lane és Hart és még 1 FA vagy draft pick). És van nekünk 1. Derrick Harveynk is legvégső esetben 😊
amúgy meg lehet jövő évi picket tradelni, szóval ha idén akarunk erősíteni ez is megtörténhet (csak azért mondom, hogy ne legyen ekkora kétségbeesés)npetiiiEz is 1 opció, de azért Fa-ből is jöjjön egy-két kezdő szintű játékos.
Legyen FA, de Aso-t bármennyire is csípem, már nem mai gyerek és egy valag zsetonba lenne.Free agency és 5 pick van még annak megerősítésére. Pl. Alterraun Verner nem semmi dolgokat csinált tavaly (4. körös CB), vagy Byrd a Billsből (7. körös pick) ott is lehet találni jó játékosokat.
NPetiii, egy évre tégy erőszakot magadon és szoríts Garrard-ért, mert ha a sec-ben nem történik csoda akkor megint neki kell majd a hátán vinnie a brigádot, főleg mert MoJo nem bírja majd egyedül... lehet, hogy Gabbert okés lesz, de még nem idén.N-Drew
Chris Culliver pl szeintem sokat tudna segíteni és 4. -5. körben még simán felszedhető lesz!
több mint 13 éve
Ki lesz a Passrusher?? 3.kor???????m-bryoFőleg Kampman. Húsrágó anno megmondta a frankót, most már helyreállt nála a szimmetria 😉
több mint 13 éve
amúgy meg lehet jövő évi picket tradelni, szóval ha idén akarunk erősíteni ez is megtörténhet (csak azért mondom, hogy ne legyen ekkora kétségbeesés)
több mint 13 éve
Ki lesz a Passrusher?? 3.kor???????
több mint 13 éve
Legyen FA, de Aso-t bármennyire is csípem, már nem mai gyerek és egy valag zsetonba lenne. NPetiii, egy évre tégy erőszakot magadon és szoríts Garrard-ért, mert ha a sec-ben nem történik csoda akkor megint neki kell majd a hátán vinnie a brigádot, főleg mert MoJo nem bírja majd egyedül... lehet, hogy Gabbert okés lesz, de még nem idén.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Jól jártatok szerintem. 3. körben lassan Dalton sem lesz bent.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Na mind 1 egy szó mint 100 nekem nem tetszik,foleg úgy hogy nincs 49.pick :/Szerintem GABBERT annyit nem ér-szerintem REACHm-bryoA legtöbb szaki szerint Top 10 pick volt.
Közben Jack Del Rio azt mondta Garrard az 1. számú irányító még és valószinű idén ő kezd QB-ben. (Pedig nem lett volna semmi egy Gabbert vs Locker nyitómeccs...)iktriad
több mint 13 éve
Szerintem GABBERT annyit nem ér-szerintem REACHm-bryoA legtöbb szaki szerint Top 10 pick volt.
Közben Jack Del Rio azt mondta Garrard az 1. számú irányító még és valószinű idén ő kezd QB-ben. (Pedig nem lett volna semmi egy Gabbert vs Locker nyitómeccs...)
több mint 13 éve
Szerintem GABBERT annyit nem ér-szerintem REACH
több mint 13 éve
Cap space van és szerintem pénz is lesz rá, ha már Weaver is ennyire igérgette hogy aktivak keszünk a free agencyben.Harmadik körös pick van. Pondert épp most vitte 12-n a Vikings. Free agency is ott van védelem megerősítésére - csak szólok. Nyugi.iktriad:Akkor azt a harmadik kört szerencsére csak benéztem, de Ponder-t pont azért emlegettem, mert kétlem, hogy Gabbert-et a Vikes-on kívül elvitték volna 16 előtt. FA dolgokkal csak óvatosan, nálunk nem jellemző a "deep pocket", plusz hozzánk igazán jó FA többért fog csak aláírni, mint egy "nagy" csapathoz.N-Drew
Ki tudja, lehet komolyan rámegyünk Asomughára? 😊 De mondjuk szerintem Eric Weddle a Chargersből a mi emberünk.
Megint mellé nyúltunk szerintem!!!basszus :mad:m-bryoVic a packers.com-on ezt írta:
The Jaguars, in my opinion, just got the best quarterback in the draft, and the Packers won't have to play against him.
Én köztudottan Garrard ellenes vagyok, Gabbert szerintem jó játékos lesz, úgyhogy nincs gondom ezzel, a secondaryre meg igyekszem nem gondolni. 😀npetiiiSecondary = FA valószinüleg.
több mint 13 éve
Harmadik körös pick van. Pondert épp most vitte 12-n a Vikings. Free agency is ott van védelem megerősítésére - csak szólok. Nyugi.iktriad:Akkor azt a harmadik kört szerencsére csak benéztem, de Ponder-t pont azért emlegettem, mert kétlem, hogy Gabbert-et a Vikes-on kívül elvitték volna 16 előtt. FA dolgokkal csak óvatosan, nálunk nem jellemző a "deep pocket", plusz hozzánk igazán jó FA többért fog csak aláírni, mint egy "nagy" csapathoz.
több mint 13 éve
Megint mellé nyúltunk szerintem!!!basszus :mad:
több mint 13 éve
Én köztudottan Garrard ellenes vagyok, Gabbert szerintem jó játékos lesz, úgyhogy nincs gondom ezzel, a secondaryre meg igyekszem nem gondolni. 😀
több mint 13 éve
Akkor ezzel beáldoztuk a második körünket, míg harmadik nincs? Mi a f...t csinálnak Smith-ék??? Secondary-vel mi a tököm lesz? Amukamara-t, Jordan-t passzoljuk, mer' ugye a legnagyobb gáz Garrard... agyatlan FO... ennyi. Nincs trade, akkor miénk Ponder és marad a második körünk :mad:N-DrewHarmadik körös pick van. Pondert épp most vitte 12-n a Vikings. Free agency is ott van védelem megerősítésére (és főleg igy hogy feladtuk a 2. körös picket- ezt azt jelenti, hogy nem kis halakra fogunk ott horgászni...)- csak szólok. Nyugi.
több mint 13 éve
Akkor ezzel beáldoztuk a második körünket, míg harmadik nincs? Mi a f...t csinálnak Smith-ék??? Secondary-vel mi a tököm lesz? Amukamara-t, Jordan-t passzoljuk, mer' ugye a legnagyobb gáz Garrard... agyatlan FO... ennyi. Nincs trade, akkor miénk Ponder és marad a második körünk :mad:
több mint 13 éve
Hát erre nemgondoltam volna :/ :mad:Nem rossz QB, és Locker miatt lépni is kellett. Tényleg FA-ben fogjuk megerősíteni amúgy a védelmet....
Komolyan mondom tudják mit csinálnak????????m-bryo
több mint 13 éve
Hát erre nemgondoltam volna :/ :mad:Komolyan mondom tudják mit csinálnak????????
több mint 13 éve
Elsőre nem örülök, főleg a feltrade miatt. Mindenesetre megvan a rebuilding QB-je.
több mint 13 éve
reach
több mint 13 éve
Hm..."Tony Pauline says the Jaguars are targeting a big DE like Adrian Clayborn, Cameron Heyward or Muhammad Wilkerson. "
Amukamara..Amukamara...Amukamara...
több mint 13 éve
Legfrissebb draft pletyka: Locker vagy Kaepernick nagyon sanszos 16-ra nálunk, ha nem akkor trade down. Ha nem lesz QB draft az első körben akkor valószinűleg Stanzi lesz a QB pick a 2.-ban!!! (ez esetben Höri várunk szerettel 😊 )
több mint 13 éve
16. választás kb mikor kerül sorra? Gondolom elhúzzák egy darabig ezt az egészet. Lehet, hogy 3 vagy fél4 lesz mire jöhet az első igazi Alualu típusú meglepetés név?Húsrágókésőbb, olyan 4 körül
több mint 13 éve
16. választás kb mikor kerül sorra? Gondolom elhúzzák egy darabig ezt az egészet. Lehet, hogy 3 vagy fél4 lesz mire jöhet az első igazi Alualu típusú meglepetés név?