Jacksonville Jaguars
Jenkins megy IR-re, Cam Robinson státusza napról napra fog értékelődni.
A végén kiderül, hogy nem is volt hülyeség elvinni 2/1-re?
.@Jaguars rookie CB Tyson Campbell has allowed less than 35 yards in coverage in 6 straight weeks 🗜 pic.twitter.com/Fe1FqgBDkv
— PFF (@PFF) December 20, 2021
Sajnos Shaq Griffin viszont nagyon nem 1. CB-ként játszott, tökéletes ratinggel dobált tá Mills...
Azt bírom benned,. hogy ha cikizel is ha rontok egy nevet, legalább tudod, hogy kire gondoltam. 😀Ahányszor összejön top 3-ban egy Von Miller vagy Jason Garrett,utóbbiért nem hiszem h lelkesednének a szurkolók 😀
peterk2005
empty taxi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Garrett johetne ingyen is, nem kell erte picket adni.Csak ki jön fel és kiért egy ennyire tehetséghiányos évben úgy, hogy biztosan nem irányítót választasz? Ha pedig rádszárad az 1/1 - Tibodóval legalább lenne két használható fiatal passrusher, pénz van fosásig Trevort boldoggá tenni akár FA-ról is.Az, aki meg akarja előzni az 1/2-n húzó csapatot, aki irányítót vihet. Nem mondom, hogy lesz ilyen csapat, de lehet. A lényeg, hogy semmiképpen nem kizáró ok, hogy nektek már van irányítótok.
Húsrágó
A top5 húzás ilyen. Ha nincs szükség irányítóra, és nem sikerül erősen (értem ez alatt a jónéhány pozíciónyit, első körökért) letradelni, akkor nehéz kivenni az értékét. Ahányszor összejön top 3-ban egy Von Miller vagy Jason Garrett, annyiszor egy J.J. Watt vagy Aaron Donald is összejön top10 környékén. Meg kell próbálni lemenni amennyire csak lehet, aztán ha nem sikerül, akkor ez van. Ezért (is) érdemes inkább meccset nyerni. 😊
De nektek jelenleg nagyobb feladat az új HC és a stábjának megtalálása, mint az, hogy mi legyen a top1/2/3 picketekkel. Előbbin sokkal több múlik, mint az utóbbin.
peterk2005
Ezt azert Iktriadeknak se kivannam 😀
Amugy Hutcinson v Thibidaux is siman lehet a kovi Bosa/Myles Garrett/Watt.
Elobbire azt mondjak Paye szintu combinet tolhat, utobbi akar jobbat is 😀
En kifejezetten nem orulnek neki, ha kozulok vinne vkit a Jags. Inkabb huzzanak egy OTt, azt kevesbe ereznenk meg, mint egy ujabb elit edge playat.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ahányszor összejön top 3-ban egy Von Miller vagy Jason Garrett,utóbbiért nem hiszem h lelkesednének a szurkolók 😀
peterk2005
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Csak ki jön fel és kiért egy ennyire tehetséghiányos évben úgy, hogy biztosan nem irányítót választasz? Ha pedig rádszárad az 1/1 - Tibodóval legalább lenne két használható fiatal passrusher, pénz van fosásig Trevort boldoggá tenni akár FA-ról is.Az, aki meg akarja előzni az 1/2-n húzó csapatot, aki irányítót vihet. Nem mondom, hogy lesz ilyen csapat, de lehet. A lényeg, hogy semmiképpen nem kizáró ok, hogy nektek már van irányítótok.
Húsrágó
A top5 húzás ilyen. Ha nincs szükség irányítóra, és nem sikerül erősen (értem ez alatt a jónéhány pozíciónyit, első körökért) letradelni, akkor nehéz kivenni az értékét. Ahányszor összejön top 3-ban egy Von Miller vagy Jason Garrett, annyiszor egy J.J. Watt vagy Aaron Donald is összejön top10 környékén. Meg kell próbálni lemenni amennyire csak lehet, aztán ha nem sikerül, akkor ez van. Ezért (is) érdemes inkább meccset nyerni. 😊
De nektek jelenleg nagyobb feladat az új HC és a stábjának megtalálása, mint az, hogy mi legyen a top1/2/3 picketekkel. Előbbin sokkal több múlik, mint az utóbbin.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Ez igaz. Csak ott meg az nagy kerdes, ki akar majd a Jacksonville-hez szerzodni... Illetve ugye azert ezek a nagypenzes igazolasok mindig kerdesesek, itt foleg, ha belegondolok, hogy mennyire nem akar senki sem megdolgozni a penzeert.Csak ki jön fel és kiért egy ennyire tehetséghiányos évben úgy, hogy biztosan nem irányítót választasz? Ha pedig rádszárad az 1/1 - Tibodóval legalább lenne két használható fiatal passrusher, pénz van fosásig Trevort boldoggá tenni akár FA-ról is.Nekem ez most kicsit Clowney esetere hajaz, amikor a Texans 2014-ben ot vitte 1/1-en, mert igazabol nem volt senki sem iranyito, aki megerte volna a picket Clowney meg BPA volt. Szimplan en ugy gondolkozom, hogy GM-kent csak es kizarolag korszakos tehetsegert adnek top1-2-3 picket. Annak idejen szetrombolt mindenkit peldaul Mario Williams, de vegul megis mire ment vele a csapata? Ugyanez a helyzet Clowneyval is. Ilyenekre nem lenne szivem odavagni top cetlit.Nagyon cupak lesz, amikor a Jaguars 1/1-es pickkel kihuz egy rushert Josh Allen melle, vagy egy OT-t, netan ricsel valami DB-t. Ilyen az igazi szopas, amikor iranyitod van, de a needekre meg pont nem igazan jon kihagyhatatlan sztar, aki meg is eri a picket. 😊Szerintem Josh Allen mellé jöhet még 1 pass rusher, ha annyira kihagyhatatlan, hogy 1/1-re érdemes kiválasztani. Ez már nem a sacksonville védelem, ahová fölösleges invesztálni, találnánk helyet az új tehetségnek 😊
Stez
OT is nyugodtan jöhet, mert a támadófal széle elég könnyen megadja magát idén is (ez már tavaly is gond volt).
A DB tényleg reach lenne, de ha értelmes játékos jönne hosszú távra, én el tudnám fogadni, hogy magasan húztuk, csak ne legyen bust. Hátul idén (is) eléggé sebezhetőek vagyunk sajnos.
Érdemes lehet lecserélni, ha van megfelelő partner hozzá. A pick-eket meg fel lehet használni, lesz bőven hiányposztunk FA után is.
A legegyszerűbb, ha nyernénk még pár meccset és akkor nem a mienk az 1/1. Így is 1/eleje lesz, ott meg jöhet valami tehetséges srác. Már "csak" meg kéne tartani őket, nem elüldözni (lásd Ramsey, Ngakoue és még lehetne folytatni a sort).
dioadam
A Jax eseteben meg foleg szivas, mert en azt keresnem, hogy hol tudom kifejezetten segiteni az iranyitom, arra meg tulajdonkeppen akkor talantudnek mondani egy OT-t, aki megerheti, es a fal szele mondjuk need. Lorenzonak tovabbra is elkapora lenne szuksegem, csak az meg pech, hogy top5-os tehetseg azert annyira nincs a classban.
Ha ebben a helyzetben lennek, akkor szerintem siman hatracserelnek top5-8 kornyekere, meg akkor is, ha esetleg nem kapok annyit, mint amit egy 1/1-et ero iranyito eseteben ezzel a cserevel.
Stez
Húsrágó
Csak ki jön fel és kiért egy ennyire tehetséghiányos évben úgy, hogy biztosan nem irányítót választasz? Ha pedig rádszárad az 1/1 - Tibodóval legalább lenne két használható fiatal passrusher, pénz van fosásig Trevort boldoggá tenni akár FA-ról is.Nekem ez most kicsit Clowney esetere hajaz, amikor a Texans 2014-ben ot vitte 1/1-en, mert igazabol nem volt senki sem iranyito, aki megerte volna a picket Clowney meg BPA volt. Szimplan en ugy gondolkozom, hogy GM-kent csak es kizarolag korszakos tehetsegert adnek top1-2-3 picket. Annak idejen szetrombolt mindenkit peldaul Mario Williams, de vegul megis mire ment vele a csapata? Ugyanez a helyzet Clowneyval is. Ilyenekre nem lenne szivem odavagni top cetlit.Nagyon cupak lesz, amikor a Jaguars 1/1-es pickkel kihuz egy rushert Josh Allen melle, vagy egy OT-t, netan ricsel valami DB-t. Ilyen az igazi szopas, amikor iranyitod van, de a needekre meg pont nem igazan jon kihagyhatatlan sztar, aki meg is eri a picket. 😊Szerintem Josh Allen mellé jöhet még 1 pass rusher, ha annyira kihagyhatatlan, hogy 1/1-re érdemes kiválasztani. Ez már nem a sacksonville védelem, ahová fölösleges invesztálni, találnánk helyet az új tehetségnek 😊
Stez
OT is nyugodtan jöhet, mert a támadófal széle elég könnyen megadja magát idén is (ez már tavaly is gond volt).
A DB tényleg reach lenne, de ha értelmes játékos jönne hosszú távra, én el tudnám fogadni, hogy magasan húztuk, csak ne legyen bust. Hátul idén (is) eléggé sebezhetőek vagyunk sajnos.
Érdemes lehet lecserélni, ha van megfelelő partner hozzá. A pick-eket meg fel lehet használni, lesz bőven hiányposztunk FA után is.
A legegyszerűbb, ha nyernénk még pár meccset és akkor nem a mienk az 1/1. Így is 1/eleje lesz, ott meg jöhet valami tehetséges srác. Már "csak" meg kéne tartani őket, nem elüldözni (lásd Ramsey, Ngakoue és még lehetne folytatni a sort).
dioadam
A Jax eseteben meg foleg szivas, mert en azt keresnem, hogy hol tudom kifejezetten segiteni az iranyitom, arra meg tulajdonkeppen akkor talantudnek mondani egy OT-t, aki megerheti, es a fal szele mondjuk need. Lorenzonak tovabbra is elkapora lenne szuksegem, csak az meg pech, hogy top5-os tehetseg azert annyira nincs a classban.
Ha ebben a helyzetben lennek, akkor szerintem siman hatracserelnek top5-8 kornyekere, meg akkor is, ha esetleg nem kapok annyit, mint amit egy 1/1-et ero iranyito eseteben ezzel a cserevel.
Stez
Nekem ez most kicsit Clowney esetere hajaz, amikor a Texans 2014-ben ot vitte 1/1-en, mert igazabol nem volt senki sem iranyito, aki megerte volna a picket Clowney meg BPA volt. Szimplan en ugy gondolkozom, hogy GM-kent csak es kizarolag korszakos tehetsegert adnek top1-2-3 picket. Annak idejen szetrombolt mindenkit peldaul Mario Williams, de vegul megis mire ment vele a csapata? Ugyanez a helyzet Clowneyval is. Ilyenekre nem lenne szivem odavagni top cetlit.Nagyon cupak lesz, amikor a Jaguars 1/1-es pickkel kihuz egy rushert Josh Allen melle, vagy egy OT-t, netan ricsel valami DB-t. Ilyen az igazi szopas, amikor iranyitod van, de a needekre meg pont nem igazan jon kihagyhatatlan sztar, aki meg is eri a picket. 😊Szerintem Josh Allen mellé jöhet még 1 pass rusher, ha annyira kihagyhatatlan, hogy 1/1-re érdemes kiválasztani. Ez már nem a sacksonville védelem, ahová fölösleges invesztálni, találnánk helyet az új tehetségnek 😊
Stez
dioadam
Nagyon cupak lesz, amikor a Jaguars 1/1-es pickkel kihuz egy rushert Josh Allen melle, vagy egy OT-t, netan ricsel valami DB-t. Ilyen az igazi szopas, amikor iranyitod van, de a needekre meg pont nem igazan jon kihagyhatatlan sztar, aki meg is eri a picket. 😊Szerintem Josh Allen mellé jöhet még 1 pass rusher, ha annyira kihagyhatatlan, hogy 1/1-re érdemes kiválasztani. Ez már nem a sacksonville védelem, ahová fölösleges invesztálni, találnánk helyet az új tehetségnek 😊
Stez
A védelem az elején elérte, hogy kb egy tucatnyi jó passza legyen Millsnek., ott azért torzult az arcom, hogy a csávó nem tud hibázni - vagyis nem tudja a defense hibára kényszeríteni.
Edzői szempontból én az elején rámentem volna a negyedikre rúgás helyett, de lehet konzervatívkodni. 😊
Attól már nem kell tartani, hogy Bevell a nyakukon marad...Legutóbbi két alkalommal a Brownsnak volt back-to-back 1/1-e, nekik nagyon bejött...
Mienk az 1/1-es pick és kábe ez az egyedüli jó, azon túl, hogy Cisco meg Walker Little pályát látott ma. Hatalmas blama kikapni kétszer simán ettől a Texantól.
Kurvára kéne egy kompetens GM és HC, csak Khan még átlagost is csak talán egyszer kapott Marrone személyében 10 év alatt.
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Mienk az 1/1-es pick és kábe ez az egyedüli jó, azon túl, hogy Cisco meg Walker Little pályát látott ma. Hatalmas blama kikapni kétszer simán ettől a Texantól.
Kurvára kéne egy kompetens GM és HC, csak Khan még átlagost is csak talán egyszer kapott Marrone személyében 10 év alatt.
Eddig tökéletesen halad a Hunting for Hutchinson, alias a say no to win hadművelet.A Tank for Thibs jobban hangzik.
zacknorb
Eddig tökéletesen halad a Hunting for Hutchinson, alias a say no to win hadművelet.Jobban örülnék, ha nyernénk, de ez van.
zacknorb
“Florida Man furious at QB for not passing him the ball” pic.twitter.com/SH4kXhHfiP
— Will Brinson (@WillBrinson) December 19, 2021
Madden hates me.
Ugróbolha még nem győzőtt meg. Gurleyt nem követtem, miért FA?Mert nincs már térde.
Húsrágó
criminal lawyer or criminal lawyer?
Yay, the #Jaguars & Urban Meyer made this week's very unusual Weekend Update on SNL. I must say the punch line was sadly as good as Urban Meyer's coaching tenure in Jacksonville... #DUUUVAL #nflhu pic.twitter.com/NZ8O8eTwwH
— Zoltan Paksa (@iktriad) December 19, 2021
Ugróbolha még nem győzőtt meg. Gurleyt nem követtem, miért FA?Térde az úgy nem nagyon van.
Húsrágó
Madden hates me.
As is tradition, Urban blames his failures on his heart https://t.co/mUyn2zCUaa
— RedditCFB (@RedditCFB) December 18, 2021
Főleg ennek tükrében.
"when he fumbled I said take him out." - Urban Meyer, not the coach of the Jaguars
— Dilla (@E_Dilla) December 18, 2021
"You know, I'm not sure. I don't micromage my guys. They're in charge of rotation and playing time." - Urban Meyer, coach of the Jaguars
Remlélem nem kap egy centet se a szerződéséből hátralévő évekért.
“I apologize to Jacksonville” and then immediately denying anything to apologize for the next paragraph is peak Urban https://t.co/GFntUCxgge pic.twitter.com/n30fO9g4P6
— Justis Mosqueda (NFL Owner) (@JuMosq) December 18, 2021
Szerkesztette: iktriad