Jacksonville Jaguars
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/lawrences-progress-roles-for-rookies-5-things-to-watch-at-jaguars-otas
HaAkkor ugye nevet is változtatunk?TEbowTrevor érkezése netán őt is visszacsalogatja, akkor hiszek abban, hogy Timmy TE képes a csodákra.
“Let’s make it happen” talking about a comeback in the comments.
— Dilla (@E_Dilla) May 24, 2021
iktriad
www.afternic.com/forsale/JACKSONVILLEREHABS.COM?utm_source=TDFS&utm_medium=sn_affiliate_click&utm_campaign=TDFS_GoDaddy_DLS&traffic_type=TDFS&traffic_id=GoDaddy_DLS
Látom Josh Allen otthon még produktívabb, mint a pályán. 😊 Kinéz neki egy Rivers-es de legalább egy Tyson Alualu-s családmodell.erre mondta Bödőcs, hogy "úgy jöttek ki a gyerekek az anyjuk hasából, mint a pattogatott kukorica!" 😊
iktriad
HaNa ez már érdekes.TEbowTrevor érkezése netán őt is visszacsalogatja, akkor hiszek abban, hogy Timmy TE képes a csodákra.
iktriad
Szerkesztette: iktriad
He definitely just wants to play. It isn’t about the salary. Now, if true he is just 3 weeks shy of pension I’m sure that’s the biggest thing for Tim. Jags make money off his merchandise and Tim gets his pension. I do believe he truly wants to play as well. Will he make it tho? https://t.co/mnbNamxM21
— AngryNFLScoutVet (@AngryScoutVet) May 22, 2021
sports.yahoo.com/jaguars-forget-to-blur-out-draft-board-showing-a-wr-with-same-grade-as-trevor-lawrence-212532797.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9tLmZhY2Vib29rLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAABr8QzA5UHPONwbFsnWSVKnsJgbjYR7vuka7cZnSiim3zhfxU9DbEGj5BJ7_OyodnTxy8Tf4Xn4JTqzbDP0XnZ01dIz-AV6FRH7zd6aOZvglxuAGhO5CIOo0qD0dt2CyhN3f_jNdrqPiv6IG9rUfNwo5yP1yRoBdHwQVU3AoeBc
Made... Laid... Paid
Remélem nem, amikor JMD csinálta vele azt a Broncosban, mindig kivette a ritmust a Denver driveokból. Ha wildcat QB kell ott van Laviska. Vagy ha még akkor itt lesz, Minshew.kérdés kap e qb snapet akár wildcatbenmeyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
h-back, redzone gimmick playek, csá
briareos
iktriad
briareos
kérdés kap e qb snapet akár wildcatbenmeyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
briareos
iktriad
meyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Én is úgy hiszem, hogy ha nem lesz vállalhatatlanul gyenge, akkor kereten lesz ősszel.
briareos
meyer nem erőltette volna ezt ha nem lát szerepet neki.Vagy ha nem lesz ultragáz. De kb a kereten 2 TE-t tudok mondani, aki biztosan előtte van, abból az egyik Manherz(a másik O'Shaunghessy)... Gondolom az Ohio Sate kapcsolat miatt Farrell helye is elég biztos. De simán elhiszem, hogy 4. TE-ként keretre kerülhet. Akkor lesz érdekes a sztori, ha Evan Engram tényleg kiköt nálunk csere formájában, ahogy azt a Varjú és Dilla belengette az elmúlt 24 órában...Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
briareos
Minshewt eléggé felzaklatta, hogy kvázi betiltották Észak -Koreában. Biden helyett Rodmannel kéne beszélnie.
@JoeBiden what we doin about this? https://t.co/xfQjKuo53h
— Gardner Minshew (@GardnerMinshew5) May 22, 2021
iktriad
Vagy ha nem lesz ultragáz. De kb a kereten 2 TE-t tudok mondani, aki biztosan előtte van, abból az egyik Manherz(a másik O'Shaunghessy)... Gondolom az Ohio State kapcsolat miatt Farrell helye is elég biztos. De simán elhiszem, hogy 4. TE-ként keretre kerülhet. Akkor lesz érdekes a sztori, ha Evan Engram tényleg kiköt nálunk csere formájában, ahogy azt a Varjú és Dilla belengette az elmúlt 24 órában...Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
briareos
Minshewt eléggé felzaklatta, hogy kvázi betiltották Észak-Koreában. 😊 Biden helyett Rodmannel kéne beszélnie.
@JoeBiden what we doin about this? https://t.co/xfQjKuo53h
— Gardner Minshew (@GardnerMinshew5) May 22, 2021
Stephen A Smith fullban tolja a kretent (espn, nem meglepo) Mar csak ezert is remelem Tebow rostert fog.ha nem sérül le, rosteren lesz egészen biztos vagyok benne
undisputedly
Tight ends. Tight ends everywhere!
— Dilla (@E_Dilla) May 22, 2021
Szerkesztette: undisputedly
a pap a pedó meg egy skót bemennek egy bárba.
mezeladás tebowval azért eléggé pörög
Glad they’re gonna support him. As y’all know I don’t do injuries or personal scoops. https://t.co/IPvBRIG2v5 pic.twitter.com/gQ5ELcxnqR
— Dilla (@E_Dilla) May 21, 2021
Bár az is lehet, hogy Urban ST edző is lesz.
most definitely https://t.co/jf9cBpumbg
— #1 OVR Pick SZN (@JaxxJags) May 22, 2021
Lehet Schneider volt az egyik ember, akinek nem tetszett a Tebow igazolás ötlete(volt arról hír, hogy nem mindenki örült felhőtlenül a Jagsnél Timmy hazahozásának)?
Ja és Dilla szerint az a Karim Kassam is lelépett, akit februárban hoztunk a front officeba Senior Vice President of Football Operationsnek (ha minden igaz, ő volt az analitikus részleg új vezetője, ez volt Shao fia Tony régi munkaköre nálunk). Május van, és 3-an leléptek/kiraktuk őket/megkértük, hogy menjenek el a január-februárban igazolt emberek közül. És akkor a 4 régi scout elküldését még meg sem említettem. Hm...
Ha már régi jaguárok, Telvin megúszta egy közepes ejnye-bejnyével.
Of all them chargers he potentially had lined up he walks away with only probation and counseling. Wild https://t.co/vbgaMklmLU
— Dilla (@E_Dilla) May 21, 2021
Dilla szerint Meyer és Charlie Strong beszélt az esetleges visszahozásáról még a télen és állítólag Telvin is visszajönne, szóval akár még más is előjöhet a nyugdíjból. nem csak Timmy TE.
És Shipley 4 REMEK észrevétele a TEbow szerződtetés kapcsán.
www.si.com/nfl/jaguars/duval-insider-plus/4-takeaways-on-tim-tebow-signing-with-the-jaguars
Kérünk egy 2. kört Ertzért és akkor rendben lesztek 😛 😉 (na jó, 4-5. körért szerintem már a tietek)Remélem felvetted a kapcsolatot már Baalkeval 😀
dande
Vettem egy lottót, ha nyerek szólok 😀De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Itt nem az a lényeg, hogy ki a 91. legjobb játékos, aki emiatt lapátra kerül. Hanem hogy annyira kell Tebow ebbe a keretbe (játékosként, pontosabban TE-ként), mint szar a zsebbe...
Wyatt
A TE pozíciót évek óta szarba se vesszük, ami nem egy életbiztosítás. Tavaly mintha megindult volna valami (Eifert és O'Shaughnessy révén) erre idén jön a szokásos Jaguarsos megoldás, azaz értelmezhető játékos is alig van a poszton, nemhogy mélység...Pedig pénz is lenne rá.
Nincs bajom Tebow-al, tehát nem valami elvakult gyűlölet vezet. Simán el tudom képzelni, hogy lenne helye a stábban (játékosmegfigyelő, vagy pénzügyi részen,esetleg piócahalászként is alkalmazhatjuk)
Van rá esély, hogy jó lesz, de nagyobb az esély a lottóötösre, mint erre.
Ha a szezon végére jó lesz, akkor jön a mea culpa és a mezrendelés.
dioadam
De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Itt nem az a lényeg, hogy ki a 91. legjobb játékos, aki emiatt lapátra kerül. Hanem hogy annyira kell Tebow ebbe a keretbe (játékosként, pontosabban TE-ként), mint szar a zsebbe...
Wyatt
A TE pozíciót évek óta szarba se vesszük, ami nem egy életbiztosítás. Tavaly mintha megindult volna valami (Eifert és O'Shaughnessy révén) erre idén jön a szokásos Jaguarsos megoldás, azaz értelmezhető játékos is alig van a poszton, nemhogy mélység...Pedig pénz is lenne rá.
Nincs bajom Tebow-al, tehát nem valami elvakult gyűlölet vezet. Simán el tudom képzelni, hogy lenne helye a stábban (játékosmegfigyelő, vagy pénzügyi részen,
Van rá esély, hogy jó lesz, de nagyobb az esély a lottóötösre, mint erre.
Ha a szezon végére jó lesz, akkor jön a mea culpa és a mezrendelés.
NBII-es futballisták a f@szomat már
De tényleg ezt a borzalmas nyuglodest. Meseljetek már el nekem, ki az a 91. klasszis a remek Jaguars-keretben, aki miatt ennyit kell sírni, hogy elveszik előle a munkát?Nekem főleg csak a PR értéke visszás, senkinek fogalma sincs innen, milyen TE valójában. Aztán ha bejön Jóska álma, amit lent írt, akkor rendelem a Tebow mezt, de engedtessék már meg, hogy kommentáljuk az új híreket.
Wyatt
Whole squad ready!#DUUUVAL pic.twitter.com/ygT4XBaOHa
— #DUUUVAL (@Jaguars) May 20, 2021