NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
Jacksonville Jaguars
QB ügyben még nincs döntés ki kezd vasárnap.Azt lehet azért tudni, hogy a serülés hogy áll? Mert nyilván sok más is közrejátszikadöntésben, de azért az a legfontosabb.
iktriad
While he’ll undergo tests today, #Jaguars pass-rusher Josh Allen’s knee injury is not believed to be serious based on the initial diagnosis, source said. He’ll likely miss some game time, but nothing long-term.
— Ian Rapoport (@RapSheet) November 23, 2020
Az is biztos, hogy Norwell is kihagyja a Browns meccset, még nem tudni Shatley(aki Norwellt helyettesítette tegnap) vagy Ben Bartch lesz a helyén. Ha Shatley, akkor KC McDermott lesz a csere C.
QB ügyben még nincs döntés ki kezd vasárnap.
Szerkesztette: iktriad
Robinsonnak gratula és hajrá!Én nem éreztem a srácot annyira elveszettnek az első félidőben,
De könyörgöm küldjék vissza a bajszost a pályára jövőhéten. Tudom, hogy nem feltétlen ez a cél, de a Brownst Minshewal még akár el is kaphatná a csapat. Ez a Luton dolog az első pillanattól kezdve rosszul néz ki, azóta pedig csak még rosszabb.
alatriste
ahhoz képest, hogy nálunk most top 5-ös vedelem van.
Akkor jöttek a hibák, amikor már minden mindegy alapon dobáltatták.
És akkorra már elfáradt fejben, ez látszott.
Újonc még, a mi nyomásunk meg most elit az irányítókon.
De könyörgöm küldjék vissza a bajszost a pályára jövőhéten. Tudom, hogy nem feltétlen ez a cél, de a Brownst Minshewal még akár el is kaphatná a csapat. Ez a Luton dolog az első pillanattól kezdve rosszul néz ki, azóta pedig csak még rosszabb.
Liverpool Fc
Jaguars have lost nine straight games since tweeting this pic.twitter.com/H2G9LbFhOe
— Johnny Kinsley (@Brickwallblitz) November 22, 2020
Jellemző, hogy Khan 100. vereségekor mind a 3 másik AFC South csapat nyert a 11. héten (ellenfelek: Packers, Pats, Ravens - a szokásos lúzer csapatok. Ja nem.) Még Romeo bácsiék is nyertek, akik a 100. vereségét mérték Bill Belichickre, mint Pats HC. Kis emlékeztető az élettől, hogy mekkora egy szemétdomb a Jaguars. Lassan már 1 évtizede (mínusz 2017).
No comment
Doug Marrone is now 25-38 as #Jaguars HC.
— John Shipley (@_John_Shipley) November 22, 2020
Dave Caldwell is 39-86 as GM. (All of this is including playoffs).
Shad Khan is 41-100 as owner.
Nem akarom elkiabálni, de nem hiszem, hogy csoport utolsók lesztek. Mi meg csak azzal játszunk majd jövőre az AFC Northból. 😉Ez nem zavar, mert
De a Steelers elleni örök mérleg még mindig 14-13 ide. 😉
iktriad
jövőre 14-14 lesz 😉
zidane99
Ez nem zavar, mertNehéz lehet így nektek.Ez itt a Jags. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel (lásd az elmúlt 10 év, mínusz 2017)...
Én Big Bennel együtt lettem steelers 2006-ban, el sem tudom képzelni milyen lehet irányító nélkül éveken keresztül. Ja, de, a tavalyi év.
Kívánom, hogy a drafton gyöngyszemet találjatok.
Ti szurkolók megérdemelnetek végre.
zidane99
iktriad
jövőre 14-14 lesz 😉
Nehéz lehet így nektek.Ez itt a Jags. Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel (lásd az elmúlt 10 év, mínusz 2017)...
Én Big Bennel együtt lettem steelers 2006-ban, el sem tudom képzelni milyen lehet irányító nélkül éveken keresztül. Ja, de, a tavalyi év.
zidane99
Nehéz lehet így nektek.A 3 eddigi 1. körös Jags QB pick legnagyobb teljesítménye az NFL-ben, hogy az első belőlük most Tom Brady OC-je(a középső meg Brady cseréje)...Kár. Pedig egy ilyen védelemre sb runt lehet alapozni, mint ami volt.Én nem értem mi megy nálatok.A védelemből szinte minden használható ember elment/elcserélték/el lett üldözve.
Volt egy baszós védelmetek, plusz jött ez a Minshaw gyerek, aki sztár lett egy pillanat alatt, most meg az 1/1 a cél????
Azert ebből csapat is lehetett volna azóta.
Ennyire szar a vezetőség?
zidane99
Az offense nem rossz, ha mindenki egészséges de kell egy franchise QB. Mert Minshew se az. Bár Lutonnál azért jobb.
iktriad
Ezt elveszíteni vezetői, tulajdonosi hiba szerintem.
De talán majd most megtaláljatok a fr irányítót.
Bár ahogy látom, sajnos ez sem beton biztos nálatok.
zidane99
iktriad
#Jaguars safety Daniel Thomas (arm) will go on IR, HC Doug Marrone says.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) November 22, 2020
Fingom nincs, ki lesz most a SS. Wingard? Pikáns/ironikus lesz, mert ráadásul jövő héten jön a Browns, Ronnie Harrisonnal a soraikban SS-ben...
A tulajt nem lehet kirúgni?
He was asked specifically if he has, said “no.”
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) November 22, 2020
A 3 eddigi 1. körös Jags QB pick legnagyobb teljesítménye az NFL-ben, hogy az első belőlük most Tom Brady OC-je(a középső meg Brady cseréje)...Kár. Pedig egy ilyen védelemre sb runt lehet alapozni, mint ami volt.Én nem értem mi megy nálatok.A védelemből szinte minden használható ember elment/elcserélték/el lett üldözve.
Volt egy baszós védelmetek, plusz jött ez a Minshaw gyerek, aki sztár lett egy pillanat alatt, most meg az 1/1 a cél????
zidane99
Az offense nem rossz, ha mindenki egészséges de kell egy franchise QB. Mert Minshew se az. Bár Lutonnál azért jobb.
iktriad
zidane99
Kár. Pedig egy ilyen védelemre sb runt lehet alapozni, mint ami volt.Én nem értem mi megy nálatok.A védelemből szinte minden használható ember elment/elcserélték/el lett üldözve.
zidane99
iktriad
Én nem értem mi megy nálatok.A védelemből szinte minden használható ember elment/elcserélték/el lett üldözve.
zidane99
Please join me in Congratulating Shad Khan as he picks up his 100th loss as “owner” of the @Jaguars. He becomes the second fastest owner all time to 100 losses. #RaceTo100 #FTMLS pic.twitter.com/vHYEBLS5VZ
— Cap (@BoldCityCap) November 22, 2020
Grat James Robinsonnak! Első UDFA rookie az NFL-ben, akinek meglett 10 meccsen az 1000 total scrimmage yard.
literal meaning of this gif pic.twitter.com/ogPtKZ8e2J
— Kross 🐾💪🏽 (@KutAKross) November 22, 2020
Most ha jól számoltam 1015 van neki.
Megsérült Josh Allen, szerintem neki annyi is idénre, és örüljönk ha nincs ACL szakadása. Mellé még kidőlt Norwell és a fél még bevethető secondary (Hayden, Claybrooks, Thomas)
De legalább Daniel Thomasnak annyi pickje van, mint a Rams 20-sának idén. 😊
Ha tankolni akarunk, akkor Luton ideális QB, mert kb egy picit jobb Tanner Lee a srác sajnos. Minshewra számítok jövő héten, aki képes és még megveri a Brownst. 😊
És most Go Jets!!!!
It’s my last day with the @Jaguars!
— Tad Dickman (@TDickman89) November 22, 2020
Moving forward, please follow @JaguarsPR for team updates, stats and statements.@alexjamesbrooks, @DWolf_PR and @Pkav3 will continue to bring fans behind the scenes.
My goodbye gift from the PR staff: Pro Vs❤️
𝗛𝗲𝗿𝗲 𝘄𝗲 𝗴𝗼, 𝗝𝗔𝗚𝗦! pic.twitter.com/fqCX7APxIy
Nem mellesleg Khan ma begyűjtheti 100. vereségét, mint tulaj. 2012 óta...
Sidney egész sokáig bírta.......Csak most sérült le és annyira mindegy, hogy ma lesz-e vagy sem, mert úgyis kapunk jó sok pontot. Eddig sok panaszunk nem volt rá. Kb a legjobb CB-nk idén. Majd a Browns ellen visszajön.
dande
CB Sidney Jones IV is inactive today against the Steelers.
— #DUUUVAL (@Jaguars) November 22, 2020
Full list of inactives ⤵ pic.twitter.com/QCzcUPxYeU
nagyon köszi, csak nézegettem, mert az első 4 fordolóban még aratta a pontokat utána megsérült.A második, harmadik, negyedik héten csak azért volt kezdő, mert Jarrod Wilson megsérült, de amikor mindketten egészségesek, akkor Wilson kezd és Wingard a csere.
ozibozi
hali, Andrew Wingard fog kezdeni,?Wingard nem kezdő, special teamben lesz csak pályán, hacsak a meccsen meg nem sérül valamelyik safetynk
érdemes beraknom fantasyba a sérülés után, múlt héten nullázott 😕
ozibozi
érdemes beraknom fantasyba a sérülés után, múlt héten nullázott 😕
DJ Hayden aktiválva.
A TE Eric Saubert és a LB Joe Giles-Harris az 53-ban.
A S Doug Middleton elküldve idén 2356-szer.
A RB Craig Reynolds csatlakozott a practice squadhoz.
A WR Terry Godwin és a RB Nathan Cottrell lesz ezen a héten a 2 felhozott practice squados a héten.
Remélem meglesz J-Robnak az 1000 scrimmage yard a héten.
2018 január 14!!!Mondjuk az poén lenne, hogy a vége 2-14 lenne, de 2 Colts veréssel 😀
De régen volt és milyen szuper lenne egy kis múltidézés Magic Minshew-val! Harca fel, - győzni kell! Höri is megnyugodna végre, hogy nem csak Colts képes kikapni a Jags ellen.
Húsrágó