NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
Jacksonville Jaguars
Szóval szenvedős meccset várok magunktól tőletek meg olyan teljesítményt amivel akar meg is lehet ezt nyerni. Aztán a kérdés az, hogy lábon lövi vajon magát a Jax a 4.negyedben....
Az a vicc, hogy amennyire gyengus ez a keret, azért ez nem 2013, amikor rendszeresen felmosták velünk a padlót. Egy nagyon jó QB, meg 2-3 ember hiányzik innen-onnan (LT, egy playmaker safety, egy jó 3T DT) meg egy stabil rugó(Lambo most gyógyulgasson, aztán jövőre ha számít nyomja végig a szezont). Bár Chase McLaughlin jól kezdte Jags-es karrierjét.Hm.. szóval ezért játszottunk ilyen feltüzelve. Schobert szerint most már ki van adva az ukáz, hogy tényleg emberek állása a tét az edzői stábban (is). Ma nem hiszem, hogy ki fognak rúgni bárkit is. De ezek szerint tényleg ott van Damoklész kardja Marrone-ék feje felett,Jövőre ugyanezt az ukázt 0-0-nál kéne kiadni, akkor lenne egy értelmezhető szezonunk 😊dioadam
iktriad
Elég nagy kritika főleg Coughlinnak, hogy 2 UDFA rookie(J-Rob, a tegnap sérült Costin) idén jobban játszik mint az 1. körös pickjei(Fournette, Tavenke)a maga posztán. J-Rob vezeti az újonc futókat yardokban és 5. egyébkén, mindezt úgy, hogy több hosszú futását annullálták büntik miatt idén, pl. tegnap 2 TD-vel végzödőt. (Az O-line szép csöndben inkább jobb, mint rosszabb...). DaVan Hamilton az elmúlt 3 héten kb úgy, ha nem jobban játszik, mint az 1/7-es Derrick Brown. Tegnap a 2 első körös is csinált szép dolgokat, de azért tőlük több kéne. Megjegyzem Sidney Jones is szép lassan elég korrekt kezdő CB lett nálunk. Szóval bár 8 L-ünk zsinórban, azért nem minden sötét, sőt.J-Rob 917 scrimmage yardnál jár, ez a legtöbb poszttól függetlenül bármilyen UDFA rookie játékostól 10 hét után az NFL történetében! Ő meg DaVan Hamilton 1. körös teljesítményt nyújtanak (de most Chaisson és Hendo is odatette végre magát).J-Rob-al belenyúltunk a tutiba. Fournette távozása után nem hittem, hogy a RB poszton jobbak leszünk nélküle, főleg nem ennyivel. A többiek is mutatnak életjeleket, ennek kifejezetten örülök. Szeretném, ha az idei 2 első körösből csak 1 (de inkább 0) bust lenne 😀
iktriad
dioadam
Szerkesztette: iktriad
Hm.. szóval ezért játszottunk ilyen feltüzelve. Schobert szerint most már ki van adva az ukáz, hogy tényleg emberek állása a tét az edzői stábban (is). Ma nem hiszem, hogy ki fognak rúgni bárkit is. De ezek szerint tényleg ott van Damoklész kardja Marrone-ék feje felett,Jövőre ugyanezt az ukázt 0-0-nál kéne kiadni, akkor lenne egy értelmezhető szezonunk 😊
iktriad
J-Rob 917 scrimmage yardnál jár, ez a legtöbb poszttól függetlenül bármilyen UDFA rookie játékostól 10 hét után az NFL történetében! Ő meg DaVan Hamilton 1. körös teljesítményt nyújtanak (de most Chaisson és Hendo is odatette végre magát).J-Rob-al belenyúltunk a tutiba. Fournette távozása után nem hittem, hogy a RB poszton jobbak leszünk nélküle, főleg nem ennyivel. A többiek is mutatnak életjeleket, ennek kifejezetten örülök. Szeretném, ha az idei 2 első körösből csak 1 (de inkább 0) bust lenne 😀
iktriad
Colts megveri magát a Jags ellen mégegyszer, szerintem 2 győzelmet kell hozzon a Jets a Jaguars 1/1-hez. 😊 😉1 meccset nyer a Jets és már ti vagytok az 1/1. Első két helyen választotok az a legbiztosabb. Lawrence vagy Fields személyében.Le a kalappal a fiúk előtt, meccset csináltak a Lambeau-n, bár ehhez az is kellett, hogy a sajtfejűek, főleg A-Rod tudásuk alatt játszanak!Az 1/1-re amúgy mennyi esélyünk van? Elég ha a Jets véletlenül nyer egyszer, vagy 2-szer kéne?
Abban viszont jómagam biztos vagyok, hogy az 1/1 felé vezető út "Lutonnal van kikövezve"!
Stoki
Az egyetemi focit nem szoktam követni, de úgy hallottam, hogy most jön ki néhány jó QB. Jobban örülnék, ha a fr QB kihúzása előtt még nyernénk párszor 😀
dioadam
wide open
#Jaguars LB Joe Schobert told me coaches have addressed speculation about changes, emphasizing to players it's a one-game season. Well, they just got another stop with score tied 17-all here in Green Bay. Jax is very young and has lost 7 in a row, but man, these guys play hard.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 15, 2020
Doug a meccs után eleresztett pár F-bombát a sajtótájékoztatón.
Hiányozni fog, ha majd kitesszük. Jobban, mint Caldwell (aki szvsz marad jövőre is).
Austen Lane 3 pontja a meccsről.
www.youtube.com/watch?v=m_xH6wM-OOY
J-Rob 917 scrimmage yardnál jár, ez a legtöbb poszttól függetlenül bármilyen UDFA rookie játékostól 10 hét után az NFL történetében! Ő meg DaVan Hamilton 1. körös teljesítményt nyújtanak (de most Chaisson és Hendo is odatette végre magát).
Ja a 9-0-ás Steelers 10 pontos favorit vasárnap. Úgy hogy nálunk lesz a meccs. Ha megint kikapunk az lesz Shao 100. veresége tulajként.
1 meccset nyer a Jets és már ti vagytok az 1/1. Első két helyen választotok az a legbiztosabb. Lawrence vagy Fields személyében.Le a kalappal a fiúk előtt, meccset csináltak a Lambeau-n, bár ehhez az is kellett, hogy a sajtfejűek, főleg A-Rod tudásuk alatt játszanak!Az 1/1-re amúgy mennyi esélyünk van? Elég ha a Jets véletlenül nyer egyszer, vagy 2-szer kéne?
Abban viszont jómagam biztos vagyok, hogy az 1/1 felé vezető út "Lutonnal van kikövezve"!
Stoki
Az egyetemi focit nem szoktam követni, de úgy hallottam, hogy most jön ki néhány jó QB. Jobban örülnék, ha a fr QB kihúzása előtt még nyernénk párszor 😀
dioadam
Le a kalappal a fiúk előtt, meccset csináltak a Lambeau-n, bár ehhez az is kellett, hogy a sajtfejűek, főleg A-Rod tudásuk alatt játszanak!Az 1/1-re amúgy mennyi esélyünk van? Elég ha a Jets véletlenül nyer egyszer, vagy 2-szer kéne?
Stoki
https://t.co/Ocxbao0PXh pic.twitter.com/c0xZxCBse5
— med (@KahunaMed) November 14, 2020
Most nézem, hogy még a végén ti lesztek az 1/1. Aztán iktriad addig elemzi, hogy ki lesz az új QB, hogy elcserélitek a cetlit Bortlesre.Csak le kell igazolni a Denver practice squadból. 😊
Muffalo_Bafia
Imadom Gus Johnsont, kar hogy mar nem kozvetit focit - vagy csak en kerulom el mindig.Fox Sports-on közvetít még, néha college focit is.
JéBé
Ha már a Hail Mary, ironikus, hogy Marcedes kb fél méterre áll Mike Thomastól a TD-nél, erre holnap először és valószínű utoljára pályán lesz, mint a jags ellenfele. A szakítást anno a Jags (Coughlin?) nagyon undorító (2018-ban a draft után derült égből villámcsapásként raktuk kvázi ki, azóta s sikerült hozzá hasonló TE-t találni, ja nem...) módon intézte. és ez nem esett jól Lewisnak.
Packers TE Marcedes Lewis said it took him "a good year" to get over how things ended with the Jaguars after 12 years. "I saw I was being released on ESPN," Lewis said. "I didn't understand it for a long time." No wonder Aaron... https://t.co/z9fK6SILUY pic.twitter.com/bnthfDH3G3
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) November 13, 2020
Telik a rohadt idő 345677889. rész - Ma 10 éves a Rebound!Imadom Gus Johnsont, kar hogy mar nem kozvetit focit - vagy csak en kerulom el mindig.
November 14, 2010: The Jaguars beat the Texans 31-24 on a 50-yard hail mary from David Garrard to Mike Thomas. Gus Johnson on the call. pic.twitter.com/2Qw1zN3686
— This Day In Sports Clips (@TDISportsClips) November 14, 2020
iktriad
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
November 14, 2010: The Jaguars beat the Texans 31-24 on a 50-yard hail mary from David Garrard to Mike Thomas. Gus Johnson on the call. pic.twitter.com/2Qw1zN3686
— This Day In Sports Clips (@TDISportsClips) November 14, 2020
Tovább dübörög a tank, Laviska kihagyja a Packers meccset. Az alábbi urakkal együtt.Conleyra én amúgy is úgy emlékszem, hogy inkább slot volt jó (de kint játszatták többet) és HastaLaviska is többször állt fel slotban, mint outon eddig, Szóval Conley a neki tetsző szerepbe kerülhet. 😊
WR Laviska Shenault (hamstring)
LB Dakota Allen (boka)
QB Gardner Minshew (hüvelykujj)
DT Doug Costin (agyrázkódás)
RB Devine Ozigbo (hamstring)
Ráadásul Linder és Josh Jones játéka is kérdéses, igaz utóbbi helyén Daniel Thomas egyre több lehetőséget kapott mostanság és úgy tűnik, mintha élne vele. Laviska helyett Conley játszik majd, hátha lesz egy jó meccse. Kellene neki, hisz FA lesz szezon után. Costin helyett meg majd nézhetjük tovább Tavenke szenvedéseit...
iktriad
WR Laviska Shenault (hamstring)
LB Dakota Allen (boka)
QB Gardner Minshew (hüvelykujj)
DT Doug Costin (agyrázkódás)
RB Devine Ozigbo (hamstring)
Ráadásul Linder és Josh Jones játéka is kérdéses, igaz utóbbi helyén Daniel Thomas egyre több lehetőséget kapott mostanság és úgy tűnik, mintha élne vele. Laviska helyett Conley játszik majd, hátha lesz egy jó meccse. Kellene neki, hisz FA lesz szezon után. Costin helyett meg majd nézhetjük tovább Tavenke szenvedéseit...
Jövőre el kéne cserélni a 2 első, 2 második kört mondjuk 5 hatodik és hat 7.körre, aztán sínen is vagyunk!J-Rob és Luton is jelölt a hét rookieja címre!6-7. kör és az UDFA igazolásokért egy másik stáb felel, mint az első 5 körért? Nekem nagyon gyanús...
iktriad
Húsrágó
#Jaguars leaders in pressures through eight games (per PFF)
— John Shipley (@_John_Shipley) November 11, 2020
Dawuane Smoot: 21.
Josh Allen 20. Has only played 6 games.
DaVon Hamilton: 10.
K'Lavon Chaisson: 8.
Taven Bryan: 7.
Taven Bryan kezd majd a Packers ellen, mert Coustin nem fog rendbe jönni a Green Bay meccsre. Düböröghet a tank!!!
"I definitely love what I saw from him." -- #Jaguars HC Doug Marrone on rookie DT Doug Costin's performance against the Texans.
— John Shipley (@_John_Shipley) November 11, 2020
Notes Costin will miss Week 10 against GB. He has been in concussion protocol this week. So, Taven Bryan back to starting for now.
Marrone azt mondta, Logan Cooke kirúgásokat, puntokat és... FG-ket is gyakorol a héten. Minshew még továbbra se dobálhat.
He has appeared in 11 career games for the Colts, Chargers and 49ers -- all during the 2019 season -- and has converted 18 of 23 FGs (78.3 pct.) and 26 of 26 PATs.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) November 10, 2020
Elméletileg nem. Lásd még Tanner Lee. 😊J-Rob és Luton is jelölt a hét rookieja címre!6-7. kör és az UDFA igazolásokért egy másik stáb felel, mint az első 5 körért? Nekem nagyon gyanús...
iktriad
Húsrágó