NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
Jacksonville Jaguars
Szerintem a Jetst nem tudjuk beelőzni, már csak azért sem mert amikor nem kéne valamikor még nyerünk 1 vagy 2 meccset és mert Goodellék kb mindent megtesznek, hogy az aranyifjút New Yorkba terelgessék, ha lehet.
5 sackkel állunk 5 meccs után (Taven takarodj, és Chaisson is egyre "jobban" néz ki - és Caldwell kivitte volna 1/9-re, ha nincs bent...Henderson...), míg Calaisnak csak ma 3 sackje és 4 QB hitje volt.
Csodabajuszról egyre inkább kiderül, hogy ő az új Fitzpatrick, az meg nem franchise QB.
Shao Khannak akit a rólunk semmit se tudó kommentátor, Chris Myers, remek, alul értékelt tulajnak titulált meccs közben előbb lesz meg a 100 veresége tulajdonosként, mint a 40 W-je. A mai volt a 96(39 W-t láttunk, mióta ő a tulaj). Az egykor Bucs tulaj Hugh Culverhouse tartja a negítív csúcsot 40-100-al. De gondolom szarik bele, a pénz bejön így is a ligától. Érdemes megnézni twitteren, hogy Shao fia Tony hogy lelkendezett ma, hogy a Fulham 1 pontot szerzett s a szurkolók hogy küldték el a picsába reakcióként. A Jags szurkerek meg még ennyi törődést se kapnak senkitől a tulajdonoscsaládtól... Majd év közben, meg végén, mikor szegény Dougot kirúgják, de Caldwellt meghagyják GM-nek (mert FUCK LOGIC) Shao majd elmondja, hogy nyerni szeretne és ez elfogadhatatlan de persze minden megy tovább ugyanígy, csak Trey Lance-szel QB-ban.
Szóval csodásak a kilátások. Alig várom, hogy Herbert és Gus Bradley szarrá szívassanak jövő vasárnap.
Go Jags.
Szerkesztette: iktriad
Basszus, 2. negyed kezdeténél kezdtem el nézni, azóta:És ez a meccs a LEGKÖNNYEBB a hátralévőkből. és égünk 14-el. Otthon. És a Lions kezdi a 2. félidőt...
Lions TD
JAGS INT
Lions 57 yard - kihagyott FG
JAGS 32 yard - kihagyott FG
...fasza kis csapat ez... One Win Boys
Húsrágó
Lions TD
JAGS INT
Lions 57 yard - kihagyott FG
JAGS 32 yard - kihagyott FG
...fasza kis csapat ez... One Win Boys
Chaisson és Hamilton személyében 2 rookie DL kezd majd.
Jaguars’ WR D.J. Chark, listed as questionable for Sunday with an ankle injury, is likely to play against the Lions, but Jacksonville first wants him to test him pregame before making any final decisions, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 18, 2020
Cserébe majdnem a teljes practice squad (12-en a 16-ból) a COVID-19/Practice squad listára kerültek (ne kérdezzétek mi az, gondolom olyan mint a COVID-19/IR, amiről bármikor le lehet majd kerülni).
Ha már COVID19/IR, oda meg Josh Mauro került fel. Legalább megoldottuk, hogy hova rakjuk, így hogy lejárt az eltiltása. 😊
The #Jaguars have utilized a practice squad standard elevation spot on DE Jabaal Sheard for tomorrow's game against the Lions.
— John Shipley (@_John_Shipley) October 17, 2020
Chark ma limitáltan edzett, Marrone optimista a játékával kapcsolatban.
Hendo és Myles biztosan játszik vasárnap.
És a héten Logan Cooke is gyakorolta az XP-ket és a FG-okat, tehát megvan az opció a jövő hétre is, mint új Jags kicker ha Jon Brown is mellé rúg mindent vasárnap és Lambo nem épül fel.
LB Joe Schobert
TE Tyler Eifert
RB Chris Thompson
Mai sérült jelentés:
Jó hír: nincs rajta se Myles, se Hendo és Allen és Laviska is limitáltan edzett.
Rossz hír: Chark ma se edzett(szerintem a héten nem lesz, az meg nem jó a bajszosnak általában).
.
Wash elmondta, hogy Sidney Jones sok snapet fog kapni vasárnap, valószínű ő lesz Hendo párja kint. Majd kiderül, hogy tudja-e folytatni a múlt heti remek formáját és feléled-e nálunk a karrierje, vagy Staffordék szénné alázzák majd vasárnap. Utóbbira tippelek.
Na ez is csak vasárnapig lesz igaz.
Fun fact: The #Jaguars are the only #NFL team Matthew Stafford has not thrown a TD pass against.
— Andrew Gibson (@1010XLAG) October 15, 2020
Nálunk használható és hasznos cserejátékos volt. Idénre elfogyott a snapje a Clowney-Landry-Beasley hármas mögött, plusz cserében is van riválisa. Ennyit szerintem megért mindenkinek a trade.Elvileg Correa csere keretében hozzátok került.Egy 6. kör megy érte egy 7. kör jön vissza cserébe.
Nandito
Jaguars traded a 6th-round pick in 2021 to the Titans in exchange for LB Kamalei Correa and Tennessee's 7th-rounder in 2021.
— Mark Long (@APMarkLong) October 14, 2020
Basically got a player for swapping late-round picks.
Correaról még mindig az a legfőbb emlékem, hogy Höri felrúgta volna az asztalt a 2016-os bowlhu draft showjában, ha kiviszi a Colts. Az asztal szerencséjére a Ravens gyorsabban lecsapott rá.
iktriad
Music City Miracle
Ozigbo lejött IR-ről, 21 nap van aktiválni.
Az O nem lenne rossz, csak hát az a D, az gyenge mint a lepkefing, kivéve múlt héten az 1. félidőben...Megint 2015 van...
#Jaguars post-Week 5 DVOA ratings via @fboutsiders https://t.co/x6o3oypMl5
— John Shipley (@_John_Shipley) October 14, 2020
Overall DVOA: 26th
Offensive DVOA: 9th
Defensive DVOA: 32 (by almost a 5-percentage margin,,,)
Special Teams DVOA: 28th
Elvileg Correa csere keretében hozzátok került.Egy 6. kör megy érte egy 7. kör jön vissza cserébe.
Nandito
Jaguars traded a 6th-round pick in 2021 to the Titans in exchange for LB Kamalei Correa and Tennessee's 7th-rounder in 2021.
— Mark Long (@APMarkLong) October 14, 2020
Basically got a player for swapping late-round picks.
Correaról még mindig az a legfőbb emlékem, hogy Höri felrúgta volna az asztalt a 2016-os bowlhu draft showjában, ha kiviszi a Colts. Az asztal szerencséjére a Ravens gyorsabban lecsapott rá.
Music City Miracle
Lawrence szinte majdnem biztos, hogy New Yorkban fog kikötni, már csak a csapat kérdéses(tippre Jets, Darnold meg mehet a pl. a Coltsba).Az 1/1 mennyire szürreális? 4 meccs alapján a sorsolásunk nem sok jóval kecsegtet. (Atlanta fog nyerni meccset, Giant játszik a Washingtonnal oda-vissza, a Jets a legnagyobb betli szerintem)Szerintem nincs sok esély rá. Az offense túl jó hozzá. Persze ha Minshew és Chark lesérül akkor benne van, de jelenleg szerintem nincs a top3 legrosszabb csapat között a Jags.
Giowa
kisvanek4
Jabaal Sheardet miért rejtegették eddig? Végre egy játékos, aki már csinált sacket (jó, nem fájdalmasan sokat, de évi átlag 5 darabot tud). Azt figyelembevéve, hogy A.Donald 7,5 sacknél jár, ami másfélszer annyi mint az összes idei Jaguars sack, hát kár eldugni a gyakorlócsapatba olyat, aki képes hozzátenni a sackszámhoz akár csak egy kicsit is.Majd őt is beépítjük a keretbe, mint Sidney Jonest szép lassan.
Húsrágó
Az 1/1 mennyire szürreális? 4 meccs alapján a sorsolásunk nem sok jóval kecsegtet. (Atlanta fog nyerni meccset, Giant játszik a Washingtonnal oda-vissza, a Jets a legnagyobb betli szerintem)Szerintem nincs sok esély rá. Az offense túl jó hozzá. Persze ha Minshew és Chark lesérül akkor benne van, de jelenleg szerintem nincs a top3 legrosszabb csapat között a Jags.
Giowa
#Jaguars TE Tyler Eifert suffered a stinger in Sunday's loss to the #Texans, source said. He's had one before. Probably on the injury report this week but optimism he'll be OK.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) October 12, 2020
Josh Mauro eltiltása pedig lejárt, csak ne járjon ő is úgy, mint a hétfőn elküldött és múlt héten 4 meccses eltiltását letöltő Carl Davis.
Wingard -> IR
Jabaal Sheard -> practice squad
We have made the following roster transactions:
— #DUUUVAL (@Jaguars) October 12, 2020
▪ Promoted K Jon Brown & DL Caraun Reid to the active roster
▪ Released K Stephen Hauschka & DL Carl Davis
▪ Signed DE Jabaal Sheard to the practice squad
▪ Placed S Andrew Wingard (abdominal strain) on the reserve/injured list pic.twitter.com/sc76TEgkZN
A tegnap kiállított Josh jones nem lesz eltiltva, max pénzbírságot kap.
#Jaguars safety Josh Jones isn’t expected to be suspended for the helmet hit on #Texans WR Brandin Cooks that got Jones ejected yesterday, I’m told. It will be reviewed for a possible fine.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) October 12, 2020
Az a kiállítás kicsit túlreagálás volt. De legalább megnéztünk Daniel Thomast a helyén.
Konkrétan ennyire.A támadó rookiek tetszettek, mínusz a J-Rob elcsúszás 4-re. És Sidney Jones személyében talán lesz egy jó CB hendo mellé?Sidney Jones ma kiemelkedő volt, de sokat láttam az Eaglesben, úgyhogy óvatos lennék azzal, hogy túlreagáljuk ezt.
iktriad
npetiii
After a day in which he had four PBUs and one INT (including the assist on another INT), #Jaguars CB Sidney Jones received a 91.6 grade from PFF -- his career-best. He is currently the site's No. 2 ranked CB from Week 5.
— John Shipley (@_John_Shipley) October 12, 2020
Ő, Collin Johnson meg Smoot tényleg kihasználták, hogy többet játszhattak, mint szoktak.
Azért az nem mérvadó hogy kit sackelt 😃Nálunk Shao Khan nem ér rá ilyen ügyekkel foglalkozni év közben. A pénz így is bejön a ligától, a többi meg láthatóan nem érdekli. A héten a városban volt, és kb több szó esett vele kapcsán a belvárosi évek óta húzódó értekezési projektről(Lot J), amiben érdekelt, mint a Jagsről. Beszédes, hogy mik a prioritásai.Jövő héten Jags - Lions avagy a "ki a nagyobb lúzer" bowl. HYPE!!!!Ott meglesz a következő HC bukás a vesztesnél.
iktriad
Bazzani
Még pár vereség és meglesz a 100 L 2012 óta, mióta átvette a csapatot (szerintem a Patsnek azóta nincs ennyi, mióta BB átvette őket több mint 1 évtizeddel korábban...). Igazi sikersztori.
@BoldCityCap The #raceto100 is on. pic.twitter.com/9pcTmDc51y
— madebytim (@MadeByTim) October 11, 2020
Egyébként ha valaki repül mostanában, az max Todd Wash lesz. De még erre se vennék mérget,
És szinte abban is biztos vagyok, hogy akármi lesz, Caldwell marad a GM 2021-re. Ne keressetek logikát a miértben, felesleges. Szvsz hamarosan jön majd Thomas Dimitroff is a Jags front officeba(úgy is kevés ott az ex GM most, csak 2 van; Baalke és Idzik), csak fordított felállásban, ahogy Caldwell és ő volt Atlantában.
És mégis 1-4 a mérleg...
Through 5 games, Gardner Minshew is 7th in the NFL in passing yards.
— Fernandina Filly (@JaxonFil) October 12, 2020
He has just 35 yards less than Mahomes on the season.
Also 7th in TD passes.
Köszi Coughlin.
Yannick is averaging a sack a game, which I know feels weird, (0.0, 1.0, 1.0, 2.0) but I feel like I keep seeing people asking where he is and he's been good
— Arif Hasan, but spooky 👻 (@ArifHasanNFL) October 12, 2020
iktriad
Mert akin végre hajtotta őt mindig sackelik 😃
Ebben is egyetértünk, csak szerintem már tavaly el kellett volna végezni ezt a takarítást. De miután ez nem történt meg, emiatt most engem nem zavar az hogy szörnyű védelem mellett folyamatosan kikapunk. Tényleg csak Minshew a lényeg idén, és nekem ő egyelőre tetszik.Ha GM megy (és elsősorban őt kellene elküldeni) akkor úgyis borul a dominó - új GM új főedzőt akar majd, aki meg a stáb egy részét megtartja, a többit elereszti. Új GM kell. Helyesebben ÚJ GM KELL PONTCaldwell mehet nyugodtan a p.csába Khan-nal együtt. Ha így végezném a munkámat, mint Ő már rég a híd alatt lennék vagy árulhatnám a Fedél Nélkül-t valamelyik aluljáróban. Külön érthetetlen, hogy a Bortles szerződéshosszabbítás után hogy lehet még egyáltalán az NFL közelben (én max. TV-n engedném neki a meccsek megtekintését).Lehet én nézek más meccseket, de szerintem egyáltalán nem annyira tragikus ez a szezon, mint írjátok. Szezon előtt egyértelmű volt, hogy top 5-ös draft cetli van ebben a csapatban. A védelem egészen borzasztó, de megnézve a neveket ez nem is csoda. Wash semmit se tud hozzátenni és ahogy itt minden meccsen le van írva, 0 nyomás van az ellenfél QB-ján, persze hogy mindenki 30-at szerez ellenünk. Őt valóban ki lehetne rúgni, de már tavaly is ezt kellett volna tennni. Idei szezon arról szól, hogy legyen top5ös draft cetli és Minshewról derüljön ki, hogy rá lehet-e bízni a franchise-t. Én tegnap sem éreztem kriminálisnak, Cole-lal volt amikor nem értették meg egymást, de ott nem tudom ki hibázott. Ha Minshew jól játszik, de a csapat kikap az szerintem nem egy rossz eredmény idén, és eddig azért voltak neki igenis jó meccsei. Egy használató védelemmel ez simán lehetne 3-2, jövőre lesz is.
Gruden nemrég érkezett a csapathoz, így az Ő munkáját nem húznám le, belőle még lehet valami (van 10 meccse bizonyítani).
És a legfontosabb: NE kezdjünk el tankolni, az nem volna méltó a sporthoz!
dioadam
kisvanek4
8. éve GM a fickó, 1 pozitív szezon jött össze, amikor csak nevében volt GM, mert Tom Coughlin volt az erősebb kutya akkoriban. Szóval lényegében soha nem hozott össze pozitív szezont. Bravó. Nem kellene tovább marasztalni. Kérem, hogy legkésőbb a byeweekig tegye dobozba a személyes dolgait, köszönjük a részvételt, a belépőkártyát a recepciónál leadhatja.
Húsrágó
Ha GM megy (és elsősorban őt kellene elküldeni) akkor úgyis borul a dominó - új GM új főedzőt akar majd, aki meg a stáb egy részét megtartja, a többit elereszti. Új GM kell. Helyesebben ÚJ GM KELL PONTCaldwell mehet nyugodtan a p.csába Khan-nal együtt. Ha így végezném a munkámat, mint Ő már rég a híd alatt lennék vagy árulhatnám a Fedél Nélkül-t valamelyik aluljáróban. Külön érthetetlen, hogy a Bortles szerződéshosszabbítás után hogy lehet még egyáltalán az NFL közelben (én max. TV-n engedném neki a meccsek megtekintését).Lehet én nézek más meccseket, de szerintem egyáltalán nem annyira tragikus ez a szezon, mint írjátok. Szezon előtt egyértelmű volt, hogy top 5-ös draft cetli van ebben a csapatban. A védelem egészen borzasztó, de megnézve a neveket ez nem is csoda. Wash semmit se tud hozzátenni és ahogy itt minden meccsen le van írva, 0 nyomás van az ellenfél QB-ján, persze hogy mindenki 30-at szerez ellenünk. Őt valóban ki lehetne rúgni, de már tavaly is ezt kellett volna tennni. Idei szezon arról szól, hogy legyen top5ös draft cetli és Minshewról derüljön ki, hogy rá lehet-e bízni a franchise-t. Én tegnap sem éreztem kriminálisnak, Cole-lal volt amikor nem értették meg egymást, de ott nem tudom ki hibázott. Ha Minshew jól játszik, de a csapat kikap az szerintem nem egy rossz eredmény idén, és eddig azért voltak neki igenis jó meccsei. Egy használató védelemmel ez simán lehetne 3-2, jövőre lesz is.
Gruden nemrég érkezett a csapathoz, így az Ő munkáját nem húznám le, belőle még lehet valami (van 10 meccse bizonyítani).
És a legfontosabb: NE kezdjünk el tankolni, az nem volna méltó a sporthoz!
dioadam
kisvanek4
8. éve GM a fickó, 1 pozitív szezon jött össze, amikor csak nevében volt GM, mert Tom Coughlin volt az erősebb kutya akkoriban. Szóval lényegében soha nem hozott össze pozitív szezont. Bravó. Nem kellene tovább marasztalni. Kérem, hogy legkésőbb a byeweekig tegye dobozba a személyes dolgait, köszönjük a részvételt, a belépőkártyát a recepciónál leadhatja.
Aludva egyet a tegnapi napra sem változott a véleményem, sőt (!!)Szerintem Wash-nak kell menni, mehetne akár most is. Akkor sem lehetne rosszabb a D sokkal, ha nincs playhívás, hanem a játékosok rögtönöznének valamit..
Nem is értem, hogy Shao Khan hogy lehet sikeres az üzleti életben, illletve miért nem képes üzleti alapon üzemeltetni egy NFL franchise-t... Jobb lenne, ha eladná valakinek a csapatot, pl. akit érdekel a sikeresség és az eredményesség.
Caldwell mehet nyugodtan a p.csába Khan-nal együtt. Ha így végezném a munkámat, mint Ő már rég a híd alatt lennék vagy árulhatnám a Fedél Nélkül-t valamelyik aluljáróban. Külön érthetetlen, hogy a Bortles szerződéshosszabbítás után hogy lehet még egyáltalán az NFL közelben (én max. TV-n engedném neki a meccsek megtekintését).
Wash is bőven bebizonyította, hogy alkalmatlan a DC posztra. Ha összehasonlítjuk a 2017-es védelmet a mostanival (aminek nincs értelme) akkor főleg érthetetlen, hogy a francba lehet pár év alatt ennyire visszaesni. Ha direkt ez lett volna a cél, akkor sem sikerült volna jobban.
Marrone-t sajnálom, szerintem lesz Ő még sikeres valahol máshol, de ebben a helyzetben nehezen tudom elképzelni, hogy megúszná a kirúgást.
Lehet kicsit erősen fogalmaztam és nem mindenben van igazam. De a kifogáskeresés nálam erősen NB1 kategória, így azt nem tudom elfogadni, hogy mindez TC ámokfutásának a következménye. Vagy bármi egyéb körülmény (rebuild év van, elmaradt az edzőtábor, sok a sérült, manipulálják az eredményt a gyíkemberek, vagy a Duna vízállása Paksnál). A védelem a Colts meccset leszámítva tutira benyel 30+ pontot, a támadók meg nem tudnak 40+ pontot szerezni, inkább 20-25 környéke a realitás.
Remélem a maradék 10 meccsen minden jól alakul én meg jöhetek az alapszakasz végén bocsánatot kérni ezért az írásomért. És a legfontosabb: NE kezdjünk el tankolni, az nem volna méltó a sporthoz!
dioadam
Marrone szerintem is áldozata lesz ennek, és sajnálni fogom.
Gruden maradjon, szerintem egyelőre jó munkát végez, kivéve 1-1 rossz hívást.
Minshewben továbbra is látom a jövőt, hiba lenne az ő nyakába varrni ami történik. Nem teljesít rosszabbul, mint amikor nyertünk az első héten, csak az L-ek fényében rosszabbnak tűnik.
Aludva egyet a tegnapi napra sem változott a véleményem, sőt (!!)Lehet én nézek más meccseket, de szerintem egyáltalán nem annyira tragikus ez a szezon, mint írjátok. Szezon előtt egyértelmű volt, hogy top 5-ös draft cetli van ebben a csapatban. A védelem egészen borzasztó, de megnézve a neveket ez nem is csoda. Wash semmit se tud hozzátenni és ahogy itt minden meccsen le van írva, 0 nyomás van az ellenfél QB-ján, persze hogy mindenki 30-at szerez ellenünk. Őt valóban ki lehetne rúgni, de már tavaly is ezt kellett volna tennni. Idei szezon arról szól, hogy legyen top5ös draft cetli és Minshewról derüljön ki, hogy rá lehet-e bízni a franchise-t. Én tegnap sem éreztem kriminálisnak, Cole-lal volt amikor nem értették meg egymást, de ott nem tudom ki hibázott. Ha Minshew jól játszik, de a csapat kikap az szerintem nem egy rossz eredmény idén, és eddig azért voltak neki igenis jó meccsei. Egy használató védelemmel ez simán lehetne 3-2, jövőre lesz is.
Nem is értem, hogy Shao Khan hogy lehet sikeres az üzleti életben, illletve miért nem képes üzleti alapon üzemeltetni egy NFL franchise-t... Jobb lenne, ha eladná valakinek a csapatot, pl. akit érdekel a sikeresség és az eredményesség.
Caldwell mehet nyugodtan a p.csába Khan-nal együtt. Ha így végezném a munkámat, mint Ő már rég a híd alatt lennék vagy árulhatnám a Fedél Nélkül-t valamelyik aluljáróban. Külön érthetetlen, hogy a Bortles szerződéshosszabbítás után hogy lehet még egyáltalán az NFL közelben (én max. TV-n engedném neki a meccsek megtekintését).
Wash is bőven bebizonyította, hogy alkalmatlan a DC posztra. Ha összehasonlítjuk a 2017-es védelmet a mostanival (aminek nincs értelme) akkor főleg érthetetlen, hogy a francba lehet pár év alatt ennyire visszaesni. Ha direkt ez lett volna a cél, akkor sem sikerült volna jobban.
Marrone-t sajnálom, szerintem lesz Ő még sikeres valahol máshol, de ebben a helyzetben nehezen tudom elképzelni, hogy megúszná a kirúgást.
Lehet kicsit erősen fogalmaztam és nem mindenben van igazam. De a kifogáskeresés nálam erősen NB1 kategória, így azt nem tudom elfogadni, hogy mindez TC ámokfutásának a következménye. Vagy bármi egyéb körülmény (rebuild év van, elmaradt az edzőtábor, sok a sérült, manipulálják az eredményt a gyíkemberek, vagy a Duna vízállása Paksnál). A védelem a Colts meccset leszámítva tutira benyel 30+ pontot, a támadók meg nem tudnak 40+ pontot szerezni, inkább 20-25 környéke a realitás.
Remélem a maradék 10 meccsen minden jól alakul én meg jöhetek az alapszakasz végén bocsánatot kérni ezért az írásomért. És a legfontosabb: NE kezdjünk el tankolni, az nem volna méltó a sporthoz!
dioadam