Jacksonville Jaguars
Tudtam, mikor mindenki ránk tett, hogy terített betli lesz. Elintéztük magunknak a jövő évi 1 TNF-et is (a Jets ellen).
Van 10 nap rendezni a sorokat.
Az UDFA-nk egyelőre úgy játszink mint egy 1/4-es pick. 😊 Mér mst annyi futott TD-je van, mint Lennynek egész évben tavaly!
NFL RB W/200+Rush yds,300+tot yds,3 rush TD in 1st 3 gms.
— Mike Garrigan (@MikeGarrigan23) September 25, 2020
E Campbell (1st overall pick/HOF)
B Sims (1st pick)
M Allen (10th pick/HOF)
E Dickerson (2nd pick/HOF)
B Sanders (3rd pick/HOF)
M Faulk (2nd pick/HOF)
L Tomlinson '01 (5th pick/HOF)
K Hunt (86th pick)
James Robinson (UFA) pic.twitter.com/ARAQA622qc
Szerkesztette: iktriad
2. A védelem eléggé gyenge eddig (megint 30+ bekapott pont). És mérges is vagyok rájuk, mert a draftunk igencsak D heavy volt. Szerintem kéne új DC, hátha hasonlóan jót tenne ennek az egységnek is egy ilyen váltás, akár szezon közben is (bár lehet hülyeség menet közben váltani).Ti kit választanátok és mikor?Ha szezonközi DC-csere lesz (per pill sztem csak erről a lehetőség van értelme beszélni, annyira messze van a szezon vége, nem tudni akkor kik lesznek piacon) akk nyilván vmelyik pozíciós edző fog feljebb lépni.
dioadam
NFL DC-tapasztalattal a CB-edző Tim Walton bír, az a Rams defense '13-ban, amit ő dirigált az összességében egy NFL-átlag szintre gyak mindenben jó volt (leszámítva azt h sok futott TD-t kaptak, bár a 3.7 yard/carry mutató meg a 3. legjobb volt az egész ligában), labdaszerzésben tartozott a liga élvonalába.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
van egy sejtésem h a korai hátrány bezavart a gameplannek, második félidő már pofásabb volt, de persze kérdés h mi is mennyire nyomtuk még akkor neki.
legalább most van nektek is mini bye week rendberakni dolgokat
Szerkesztette: Kúrfürst briareos
Nem láttam a meccset (ahogy elnéztem az eredménykövetőt jobb is...), ezért kérdeznék tőletek párat.1. Rettenetesen gyengék voltunk, nem lehet leírni, hogy mennyire hiányzott Chark a csapatból. Conley két harmadik kísérletnél is csúnyát droppolt, mindkettőből first down lett volna még a meccs azon szakaszában, amikor lett volna esély visszajönni. Később volt egy buta pass interference is, a végén pedig a Minshew INT-nél is futhatott volna normálisabb útvonalat, de addigra már mindegy volt. Tegyük viszont hozzá, hogy a meccs vége felé a Dolphins rendesen elrontott egy védekezést, Conley teljesen üresen futott az end zone-ba, Minshew viszont alaposan túldobta, ami még úgy is nagy hiba volt, hogy érkezett felé a nyomás. James Robinson jól nyomta megint, elkapásokban is kiemelkedően hasznos volt, Chark után a második playmakerünk az UDFA újonc futó, ami örömteli és egyben szomorú. Cam Robinsont kiállították a bírók, ugyanis egy fumble-nél a spori próbálta nézni, hogy hol a labda, rátenyerelt a Robinson facemaskjére, aki nem tudta ki tehénkedik felette és odébblökte a kezét. Szánalmas kiállítás volt, Will Richardson jött be a helyére, akit talán most már a támadófal minden posztján kipróbáltunk a center kivételével mióta draftoltuk, de sehol nem győzött meg arról, hogy cserejátékosnál több lenne. Ezúttal a playhívással is voltak gondok (kedvencem a talán harmadik és 5-nél egy toss jobbra Chris Thompsonnak, mínusz yardért, majd elrontott negyedik kísérlet egy sackkel), a támadófalnak sem ez volt a legjobb meccse, de Minshew sem vette fel a ritmust.
1. Milyen volt a támadósor? A 13 pont elég kevés 😕
Szeretném azt hinni, hogy Jay Gruden érkezésével jó lesz ez az egység.
2. A védelem eléggé gyenge eddig (megint 30+ bekapott pont). És mérges is vagyok rájuk, mert a draftunk igencsak D heavy volt. Szerintem kéne új DC, hátha hasonlóan jót tenne ennek az egységnek is egy ilyen váltás, akár szezon közben is (bár lehet hülyeség menet közben váltani).Ti kit választanátok és mikor?
3. A szagértők előzetesen azt mondták, hogy lenyomjuk a Dolphins-t. A meccs közben (vagy inkább az elején) volt jel arra, hogy a játékosaink lenézik az ellenfelet? Remélem nem volt ilyen eset,csalódott lennék, ha pár szagértő véleménye miatt túl nagy arca lett volna bárkinek is.
Ezzel a meccs letudtuk a "semmi sem jön össze" napot és előre a 14-2 es alapszakaszért 😊
dioadam
2. A védelem katasztrófa, folyamatosan négy emberrel támadunk, amiből semmi nyomásgenerálás nem lesz. Egy sackünk volt, de az is kb. azért, mert Fitzpatrick már húzni akarta az időt és a zsebből kipörögve nem dobta ki a labdát, hanem inkább benyelte a sacket, hogy pörögjön az óra. Bár nem tartozik szorosan a mai meccshez, de Taven Bryantől teljesen kivagyok, kőbuta a csávó, minden meccsen van egy bemozdulása, de hogy hova siet, azt nem tudom, mert a játéknak sosincs a közelében. (Igazságtalan vagyok, mert ma kiharcolt egy holding büntetést.) Ha nem lenne első körös pick, és nem állnánk ilyen rosszul védőfalemberekkel, már a ligában sem lenne. Leon Jacobs és Andrew Wingard is megsérült, ha hosszabb időre kidőlnek, az nem fog segíteni, még úgy sem, hogy nem ők a védelem vezérei, de mivel mélység semmi mögöttük, így a védelem ennél csak rosszabb lesz. Összességében egyetlen jó teljesítményt sem tudok kiemelni, komolyan, senkit.
3. Szerintem nem néztük le az ellenfelet, de megint hamar hátrányba kerültünk, amit Chark nélkül és Conley droppok miatt nem tudtunk ledolgozni.
We're on to Cincinnati! Kötelező lenne nyerni, de ahhoz nagyon össze kell kapnunk magunkat, elsősorban a védők oldalán.
Hogy miért pont ellenünk tudtok mindig hiba nélkül, jól játszani..... Kellett egy "biztos tipp" a trixie-mbe, gondoltam megrakom a Jags +10-et, olyan nincs, hogy _hazai pályán_ 10+ ponttal kikapjatok ettől a Miamitól. Hát .... ezek szerint van.A többi tipped bejött?
peterk2005
Jags meccsre óvatosan fogadj, hajlamosak vagyunk wtf eredményeket hozni 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1. Milyen volt a támadósor? A 13 pont elég kevés 😕
Szeretném azt hinni, hogy Jay Gruden érkezésével jó lesz ez az egység.
2. A védelem eléggé gyenge eddig (megint 30+ bekapott pont). És mérges is vagyok rájuk, mert a draftunk igencsak D heavy volt. Szerintem kéne új DC, hátha hasonlóan jót tenne ennek az egységnek is egy ilyen váltás, akár szezon közben is (bár lehet hülyeség menet közben váltani).Ti kit választanátok és mikor?
3. A szagértők előzetesen azt mondták, hogy lenyomjuk a Dolphins-t. A meccs közben (vagy inkább az elején) volt jel arra, hogy a játékosaink lenézik az ellenfelet? Remélem nem volt ilyen eset,csalódott lennék, ha pár szagértő véleménye miatt túl nagy arca lett volna bárkinek is.
Ezzel a meccs letudtuk a "semmi sem jön össze" napot és előre a 14-2 es alapszakaszért 😊
Ennyi, nincs több. Szánalmas vereség.
koszi!igen ez, de nfl.comos is megy még,valoszinuleg nem erek haza a meccsre, tud valaki egy jo helyet ahol lehet kovetni play-by-play “szovegesen” liveban? nfl.com-on megy meg ez? legjobb lenne ha telefonra lenne optimalizalva.TheScore app.
winston
steelwolf
briareos
Keelan Cole pulling out a wild catch in warmups 👀👀 @Air4Cole @Jaguars pic.twitter.com/atLWVXyUgx
— The Checkdown (@thecheckdown) September 24, 2020
Se Luton, Se Josiah Scott, de barcoo nem aktív. Dede viszont igen.
DJ Chark Jr. is inactive today against Miami Dolphins.
— #DUUUVAL (@Jaguars) September 24, 2020
Full list of inactives ⤵ pic.twitter.com/K6MJhyAABv
igen ez, de nfl.comos is megy még,valoszinuleg nem erek haza a meccsre, tud valaki egy jo helyet ahol lehet kovetni play-by-play “szovegesen” liveban? nfl.com-on megy meg ez? legjobb lenne ha telefonra lenne optimalizalva.TheScore app.
winston
steelwolf
valoszinuleg nem erek haza a meccsre, tud valaki egy jo helyet ahol lehet kovetni play-by-play “szovegesen” liveban? nfl.com-on megy meg ez? legjobb lenne ha telefonra lenne optimalizalva.TheScore app.
winston
Dede Westbrook, ha vissza akarsz kerülni a game day napján aktív játékosok közé, ma kell produkálnod magad.
Another blow for #Jaguars with DJ Chark downgraded to out with back/chest injuries.
— Eugene Frenette (@GeneFrenette) September 24, 2020
The @Jaguars have one of the most dynamic rookie WR's in the NFL in @Viska2live.
— GMFB (@gmfb) September 24, 2020
He's a breakout star, but there's a lot more to his story than football. @Pschrags tells us more about the Jags WR in "Meet this Man". pic.twitter.com/NhbnGWWKGA
Főleg, hogy Chark játéka még mindig erősen kérdéses. DeDe ma aktív lesz, az tuti.
#Jaguars WR D.J. Chark, who’s listed as questionable with chest and back injuries, is trending upward but no final decision on his status until closer to tonight’s kickoff against the #Dolphins, per source.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) September 24, 2020
Todd Wash védelmi filozófiája egyszerűsítve, amivel őrületbe kergeti a fanbaset. 😊 Ő ne akar megverni téged, csak meggátolni a terveidben. Aztán csodálkozunk, hogy az összes jobb HC/OC azt csinál ellenünk általában, amit akar...
Connect Four with @E_Dilla vs Todd Wash On @BoldTakePod “Try and beat me or don’t play me.” 😂😂 pic.twitter.com/kQNa6W9XiM
— Prove Me Wrong (@jhorge_d) September 24, 2020
plusz a triád-bria shitposting harc a követőbenAzt hiszem, elsősorban ezen fog eldőlni a meccs. 😊
briareos
5 párharc, amire érdemes lesz figyelni ma éjjel.plusz a triád-bria shitposting harc a követőben
Keelan Cole should have a pretty large role tonight: 5 Key Matchups That Could Determine #Jaguars Vs. Dolphins
— John Shipley (@_John_Shipley) September 24, 2020
https://t.co/AF6SHnAgnH
iktriad
Keelan Cole should have a pretty large role tonight: 5 Key Matchups That Could Determine #Jaguars Vs. Dolphins
— John Shipley (@_John_Shipley) September 24, 2020
https://t.co/AF6SHnAgnH
Marrone tegnap azt mondta, hogy bízik benne azok alapján, amit a TC-ben csinált nálunk. Egy biztos, sokkal idegesebbek leszünk majd minden mezőnygól és extra pont kísérletnél mint eddig. Visszajönnek a Jason Myerses idők. 😊 😊 😊Info az új kickerünkről. GULP.kénytelenek lesznek a srácok TD-re menni.
iktriad
winston
Info az új kickerünkről. GULP.kénytelenek lesznek a srácok TD-re menni.
iktriad
(Remélem Odell Beckham nem fogja lájkolni ezt. 😊 )
Info az új kickerünkről. GULP.
https://t.co/DDUP0yO7cB pic.twitter.com/68nXSAqWAF
— Big Thursday Night Football Country (@BigCatCountry) September 24, 2020
Linder szintén nem játszik, szóval Shatley time. Chark játéka kérdéses. Lehet Dede végre aktív lesz.
ha ezek megvalósulnak (ami esélyes) akkor sima win nektek szvszegyelőre nem valami acélos a pass rush, szóval szerintem nem itt fog eldőlni. ha a védelem lehoz egy közepes napot (eddigiekhez képest picit jobbat), az O pedig ilyen marad mint eddig, akkor nyerhet a Jags.A lista alapján a Miami fala verhetőnek tűnik! 😊 Josh Allen 3 sacket szerez, mert ami jár az jár.legyen igy bár eddig 2 meccsen engedtünk összesen 4-et 77 pass attemptnél, sztem nálatok ez 6/65
Húsrágó
briareos
winston