Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött egy Fat Lenny-s hír Scheftertől, de nem az amire számítottam. Felnyerítek a röhögéstől, ha nem kellett senkinek waiveren se.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Újabb twist - Mark Long szerint játékosok mentek oda a vezetőséghez, hogy rakják már ki Lennyt! És mivel Long infói óta tudjuk, hogy az edzők se szerették annyira a kettő együtt vezetett ahhoz, hogy ki legyen rakva.

Washingtoni srác, aki főleg elkap az esélytelen kezdő futónak?
Húsrágó
A ma edzés után nyilatkozó Chris Thompson?
 www.youtube.com/watch?v=93reowk0ahw
Ő 3rd down back. Lehet hivatalosan kezdő lesz, de akkor sem az övé lesz a carryk többsége. Mivel Armstead döglődik, szerintem Ozigbo meg James Robinson futnak majd eleinte (Rock majd később becsatlakozik a rotációba), és passz szituációknál jön be Thompson,
Chris azt mondta, amikor Lenny bejött az RB meetingre, hogy kivágtuk, azt hitték viccel és mindenki ledöbbent, amikor kiderült, hogy nem.
Azt is mondta, hogy az egész RB szobából Robinsonnak van a legjobb látása a pályán, ami a lehetőségek keresését illeti. Ez biztató és kurva nagy kritika is egyben....
A RB edző (aki elsősorban Fournette miatt hoztunk ide btw) Terry Robiskie is biztos örült, hogy pont ma kellett nyilatkoznia a médiának.
 www.youtube.com/watch?v=jTnV21SmZ7M

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Washingtoni srác, aki főleg elkap az esélytelen kezdő futónak?
több mint 5 éve
Sérültlista:

Armstead minél tovább maródi, annál biztosabb, hogy Ozigbo lesz a kezdő RB jövő vasárnap és hogy James Robinson kereten lesz.

Érdekes...

Carlyon 54-as keret jóslata.

1 megjegyzés: Carl Davis el van tiltva az első 4 meccsről, szóval vagy az UDFA roookie DT Doug Costiné lesz a helye az első 4 meccsre, vagy esetleg 7 WR-t/ 5 S-t tartunk meg és Terry Godwin/Josh Jones foglalja el a helyét, Jones sanszosan kiszorítja Wingardot, ha csak 4 safetyt tartunk meg.
több mint 5 éve
Mindjárt 4, és még nem tettünk ki/cseréltünk el kezdőt? Furcsa.

Sőt, még jöhet is valaki hamarosan!

Baalke embere, Trumaiune Brock egyelőre nem gyújtott túl jó teljesítményt, szóval keressük még a veterán külső CB-t. Én a tegnap kirakott Amukamarat is elhoznám workoutra.
több mint 5 éve
Chris Conley nyilatkozott ma reggel az NFL Networkon.

Na ez viszont elég sok mindent elmond a csapat vezetéséről is, pláne, hogy nem egy Pats-jellegű, mindig a kör végén húzós mókáról beszélünk
Wyatt
Ha ő az új JJ Watt, ahogy mondtad, akkor nem kell semmitől tartanunk, nem? 😊
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na ez viszont elég sok mindent elmond a csapat vezetéséről is, pláne, hogy nem egy Pats-jellegű, mindig a kör végén húzós mókáról beszélünk

több mint 5 éve
Remek hír, hogy ennyire jól megy Tavennek, remélhetőleg majd az ellenfelek ellen is mehet. És nyilván meg is sérül rögvest 😀
Wyatt
Ő a legrégebbi a csapatnál lévő saját első körösünk jelenleg. Anyám borogass!

www.instagram.com/p/CEkmRDNgovp/?hl=hu
steelwolf
Először menjen le a szezon és lássuk mire megy M&M (Minshew & Marrone) a szezonban.

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Remek hír, hogy ennyire jól megy Tavennek, remélhetőleg majd az ellenfelek ellen is mehet. És nyilván meg is sérül rögvest 😀

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 615 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/622265433_18091895566818965_4567543325903418314_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=104&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=HEE_GM-ZZmUQ7kNvwF1ROaa&_nc_oc=Adnnzk9YrxJpViDzYciXozARWUw-sB8G2k9-mWQ1lGAP_udpnMwtLMog-_XPcP0SFPY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=gXlD929I40tmJfXHbNi-GQ&_nc_ss=8&oh=00_Afwr6uYf6J8IbvFSH4wbPO2oWGFZLvNWmop56zA3MjrBrA&oe=69B71043
The Draft Network on Instagram: "There's a rumor that Dabo Swinney could potentially land in Jacksonville as the head coach of the Jaguars if they pick Trevor Lawrence in the 2021 NFL Draft. What are the odds this happens? What would you think of the move?"
1,919 likes, 100 comments - thedraftnetwork on August 31, 2020: "There's a rumor that Dabo Swinney could potentially land in Jacksonville as the head coach of the Jaguars if they pick Trevor Lawrence in the 2021 NFL Draft. What are the odds this happens? What would you think of the move?".
több mint 5 éve
Ez kegyetlen. De igaz. És én felnevettem. 😊

Nehéz vitatkozni.

John Shipley 5 pontja a Fournette cut kapcsán.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Az durva, hogy 2 év alatt hová rombolták ezt a csapatot.
több mint 5 éve
A 2018 januárjában AFC döntőt játszó és a Superbowltól 5 percre (és egy rossz birói döntésre) lévő Jags kerete.

Pirossal áthúzva azok, akik már nincsenek nálunk. Igaz Lerentee McCray még a csapat játékosa csak kiüli az évet. vele együtt is TIZENHÁRMAN maradtak az 53-ból! És ez a szám a héten még csökkenhet, ha Cole vagy DeDe megy, mert eltradeljük egy WR needes csapatnak...

Caldwell szülinapi ajándéka a Fournettet minden áron draftolni akaró Couglinnak. B

Hmm...

És egy jó hír a végére - Ryan Pope végre kigyógyult a koronából! Juúlius vége óta COVID listás volt.

A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...
iktriad
Udfa volt, bar en tenyleg elvittem GM-ben 7.korben 😊 remelem megkapja a lehetoseget.
A PFF egyik kedvenc futoja volt a tavalyi draftrol amugy
Borbinho
És tényleg.
James Robinson meg az én 7. körösöm volt idén, akit a Jags UDFA-ként vitt. Kb a kedvenc FCS prospectem volt idén.És úgy tűnik az edzői stáb imádja. Benne van, hogy beváltja a draft hetében tett bold takemet és év végére kezdő lehet, így hogy Fat Lenny nincs már a képben.

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
A Saint tavalyi 7. körös pickje, Ozigbo akit tavaly keretszűkítéskor kukáztunk vagy Gruden embere, Chris Thompson. A helyi média szerint Ozigbo lehet a nyertes. De úgy tűnik RB rotáció lesz, amiben kvázi mindegy ki a kezdő...
iktriad
Udfa volt, bar en tenyleg elvittem GM-ben 7.korben 😊 remelem megkapja a lehetoseget.
A PFF egyik kedvenc futoja volt a tavalyi draftrol amugy

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Prisco a Fournette cutról: Szerinte a Jags és jay Gruden nem akar nem akar olyan backet, akinek 20-25-ször oda kell adni a labdát, inkább megnézik mire megy a Thompson-Ozigbo-Armstead- james Robinson 4-es.

Marrone ugyanezt mondta, hogy kifejezetten izgatott a kereten lévő RB-k miatt. Ja meg ezt is.

Az a vicc, hogy lehet hogy neki az állásába kerül az év, de szinte biztos vagyok abban, hogy Caldwell lesz a GM jövőre is, AKÁRMI történik.
Doug mondta meg Fournettenek a hírt, hogy elküldjük, Fat Lenny profihoz méltóan fogadta a hírt. Van egy olyan érzésem, hogy olyan csapat fogja claimelni, akivel játszunk majd idén(Bengals/Dolphins/Chargers/Bears).
Itt van Marrone mai sajtótájékoztatója.
 www.youtube.com/watch?v=zzCPZwwr9JM
Őt se irigylem azért, főleg, hogy neki tényleg az állása a tét idén...
Elmondtam már párszor, de leírom még egyszer, ha Caldwell és közte választani kéne, habozás nélkül őt tartanám meg.
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀
Toto21

Ha előbbi lesz, az azért lesz muris, mert egész évben kereten volt tavaly, de csak az utolsó meccsen használtuk, amikor nagyon jó volt. Prisco szerint a Jags legalább annyira bírja James Robinsont, mint én a draft előtt, nem csodálkoznék, ha év végére ő lenne a kezdő RB!!!

több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 038
Ki lesz a kezdő futó így egyébként? 😀
több mint 5 éve
Fournette búcsúüzenete.
több mint 5 éve
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊
Tomcsik
Inkább nem írja alá a 2. szerződését itt. Nálunk ez a szokás.
És hogy mivan Csodabajusszal? Ez.

Az hogy Fournette nincs a passzjátéknak jót tehet, állítólag Gruden inkább azt imádja. De így is bassza a csőröm, hogy 1600 scrimmage yardos játékosért nem kapunk semmit, miközben Ballage-okat majdnem el tudnak nyomni kondíciós pickekért...
több mint 5 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛
dande
Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
iktriad
2 éven belül eltradelitek ha jó ha rossz 😊 Amúgy is itt van csoda bajusz mit akarsz te Lawrencel? 😊

több mint 5 éve
Ik meg inkább már 7 órája nem írt ide bánatában. Meg biztos élvezi, hogy megindult itt a duma. 😉 😛 csak kár, hogy nem az ő általa berakott tudósításokra. De hát ilyen ez a nép az isten adta nép 😀 😉 😛
dande
Iktriad dolgozik és ilyenkor offline van. Most meg szedegeti az állát a földről. Trevor Lawrence kezdjen el házakat nézni Jacksonvilleben.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 406 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 5 éve
dioadam Jacksonville Jaguars 666
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀

Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?

Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
Toto21
Nem tudom mit szednek, de valaki szólhatna már nekik, hogy a kábszi rossz 😀
Ilyenkor azért elgondolkodom, hogy Mr.Khan hogy a tökömbe lett sikeres üzletember és multimilliomos.
Attól meg különösen tartok, hogy a távozó játékosok az új csapatukban tolnak egy jó idényt...

NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 8 038
Jo hogy csak ma este lesz fantasy draft. Fournette-től jó évet vártam és szívesen húztam volna. 😀

Mit szednek nálatok egyébként? Minden értelmes játékostól szabaduljunk meg pirulát egy kis nem kell értük egy marok szotyi se löttyel?

Részvétem egyébként. ( remélem Bears-ben köt majd ki)
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Nyilván Janika várható volt, de ez...mi a tököm folyik itt?
Most vagy a szokásos balfaszság, vagy durrantunk valamit... 😊
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Fournette repült.
Beki
Valaki, aki jobban ért ehhez/jobban informált meg tudná mondani, hogy ennek a döntésnek mi értelme volt?
Vagy csinált valami nagy balhét és azért repült?
dioadam
Hátrányban nem futsz hanem passzolsz úgyis.
Bazzani
Így volt 2000 yardon Megatron.