Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 5 éve
A The Athletic nézte meg, hogy melyik csapat hányszor használta az ötödik éves opciót, és összevetették a saját számításuk szerint hányszor kellett volna ideális esetben használni, majd sorba rakták a csapatokat. Nem meglepő, hogy rossz helyen állunk... Velünk együtt 29. a Bears és csak a Browns (12ből 2 lehívott opció, plusz egy játékosét más csapat hívta le trade után) és a Seahawks (3ból semmi) van mögöttünk.
több mint 5 éve
Sokak boardján első köröskén is megfordult, elég alacsonyak az elvárásaid, ha a keret fogást is feladatnak érzed számára. 😊Dilla belengette és lám pár napra rá itt is van - Aaron Lynch a fedélzeten.Először fogjon keretet, csak aztán tud lehozni egy cordarrelle patterson karriert.
twitter.com/StatsinNFL/status/1257674522024505345
Camp bodynak jó lesz. Meg gyakorolni a 3-4-et.
Egykori DC-nk és 5 meccsig vezetőedzőnk Mel Tucker tavalyi játékosáról (Mel tavaly a Colorado HC-je volt, most már a Michaigan State-é!), Hasta Laviskáról:
iktriad
Giowa
Amiért érdemes szorítani az inkább az, hogy maradjon egészséges. Mert azzal akadtak kisebb-nagyobb problémái. De a képességei kétségbevonhatatlanok, ha egészséges lesz úgy lesz belőle kb. azonnal kezdő, mint a huzat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ejnye-bejnye Hays, mi ez a fake news?twitter.com/TheSchoGoesOn53/status/1257765024044638213
Viszont remélem ezt mentalitást hozza hozzánk is.
twitter.com/HaysCarlyon/status/1257750649590222854
Sokan mondják, hogy ú az új Poz. Remélem nem kell szegénynek az utolsó évig (=5 év múlva) egy playoff részvételhez ez esetben. 😊
több mint 5 éve
Ki, Laviska? Csalódék, ha év végére nem lenne kezdő(lehetőleg nem sérülés -se az ővé, se másé- miatt).Dilla belengette és lám pár napra rá itt is van - Aaron Lynch a fedélzeten.Először fogjon keretet, csak aztán tud lehozni egy cordarrelle patterson karriert.
Egykori DC-nk és 5 meccsig vezetőedzőnk Mel Tucker tavalyi játékosáról (Mel tavaly a Colorado HC-je volt, most már a Michigan State-é!), Hasta Laviskáról:
iktriad
Giowa
több mint 5 éve
Dilla belengette és lám pár napra rá itt is van - Aaron Lynch a fedélzeten.Először fogjon keretet, csak aztán tud lehozni egy cordarrelle patterson karriert.
Egykori DC-nk és 5 meccsig vezetőedzőnk Mel Tucker tavalyi játékosáról (Mel tavaly a Colorado HC-je volt, most már a Michaigan State-é!), Hasta Laviskáról:
iktriad
több mint 5 éve
Most megy/ment épp egy zoom chat Schoberttel a helyi beatekkel. Szegény nem tudja hova jött. 😊 (Csak vicceltem.)twitter.com/HaysCarlyon/status/1257734452849115136
Persze ezek után bármi jobb.
twitter.com/_John_Shipley/status/1257735363390509061
A D-vel kapcsolatban azt mondta, neki a 3-4 vagy a 4-3 ILB-ként olyan sokat nem változtatna a dolgán.
twitter.com/_John_Shipley/status/1257733188895551490
És ezt mondta leendő (I)LB partneréről.
twitter.com/_John_Shipley/status/1257739082370822149
És hogy nem csak Barcoo meg Robinson legyen a figyelem központjában az UDFA rookiek közül, itt van egy kis JR Reed.
twitter.com/KevinFromDuval/status/1257738629683838980
Ő meg Austin Davis is tud mindkét safety poszton játszani, ha kell.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Dilla belengette és lám pár napra rá itt is van - Aaron Lynch a fedélzeten.twitter.com/StatsinNFL/status/1257674522024505345
www.youtube.com/watch?v=YN9_gjhBCao
több mint 5 éve
Beugrik 2-3 L az elején, aztán az Everbank-en nem lesz gond a 1,5-2méteres difi! 😊
több mint 5 éve
Ment 2 ember, akiről nem is tudtam, hogy nálunk van...Tegnap este nézztem vissza a tavalyi szezonnyitót. Persze 40 fok volt de kb fél ház volt szezon rajtnál .
twitter.com/APMarkLong/status/1257428274885656584
A DE gondolom Aaron Lynch lesz.
😊 😊 😊
twitter.com/BigCatCountry/status/1257443180691238914
Felőlem nézők nélkül is lehet meccs. Az nálunk járvány nélkül is megy...Hivatalos, hogy idén minden hazai meccset Jacksonvilleben játszunk. Továbbá a Jags egyéb módokon is igyekszik szurkolói kedvében járni.Lesznek nézők akkor lesz medence is? 😂😂 vagy az még tul veszelyes lenne?😂😂😂 Anélkül nem olyan hangulatos egy Jags meccs😂😂😂
twitter.com/MikeGarafolo/status/1257347659368710156
Hátha még nyerni is elkezdenének...
iktriad
Hightower94
Csak vicceltem.
iktriad
De azon gondolkodtam a meccset nézzve milyen jól jártatok hogy Foles megsérül mert így lett egy fiatal és nem rossz QB-tek aki első meccsén passz rekordot döntőt. Miles Jacket meg azóta se értem , nem néztem sok meccseteket de amikor igen, azt tapasztaltam, hogy elégé ideggyenge a csávó, nem értem miért ő lett a defense kapitánya 😂😂
Szerkesztette: Hightower94
több mint 5 éve
Ment 2 ember, akiről nem is tudtam, hogy nálunk van...twitter.com/APMarkLong/status/1257428274885656584
A DE gondolom Aaron Lynch lesz.
😊 😊 😊
twitter.com/BigCatCountry/status/1257443180691238914
Felőlem nézők nélkül is lehet meccs. Az nálunk járvány nélkül is megy...Hivatalos, hogy idén minden hazai meccset Jacksonvilleben játszunk. Továbbá a Jags egyéb módokon is igyekszik szurkolói kedvében járni.Lesznek nézők akkor lesz medence is? 😂😂 vagy az még tul veszelyes lenne?😂😂😂 Anélkül nem olyan hangulatos egy Jags meccs😂😂😂
iktriad
Hightower94
Csak vicceltem.
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy idén minden hazai meccset Jacksonvilleben játszunk. Továbbá a Jags egyéb módokon is igyekszik szurkolói kedvében járni.Lesznek nézők akkor lesz medence is? 😂😂 vagy az még tul veszelyes lenne?😂😂😂 Anélkül nem olyan hangulatos egy Jags meccs😂😂😂
iktriad
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy idén minden hazai meccset Jacksonvilleben játszunk. Továbbá a Jags egyéb módokon is igyekszik szurkolói kedvében járni.twitter.com/MikeGarafolo/status/1257347659368710156
több mint 5 éve
NT: Woods, HamiltonÚgy tűnik Baalke folytathatja Lil' Polian hagyományait, hogy idehozatja azokat, akiket még anno ő draftolt GM-ként. Ebből a Dilla posztból arra gyanakszomm hogy Aaron Lynch érkezhet hamarosan.Őszintén szólva: sose hallottam a nevét...
twitter.com/E_Dilla/status/1256968144213676032
Lynch esetleges érkezése egy újabb jel lehet, hogy tényleg komolyan gondoljuk azt a 3-4-et.
Törlik a londoni meccseket idén. Plusz két hazai meccs, veszélyesek lesztek 😊Egy újabb bevált Dilla jóslat, kb 3 hete mondogatja, hogy idén Londont szerencsére megússzuk. 😊 "Szegény" Shao meg elesik kb extra 10 milliótól. Most hogy lesznek a klotyón is aranyból a kilincsek? Már az új mega yachtján...
peterk2005
iktriad
Amúgy a 3-4 most hogyan nézne ki?
NT: Abry Jones / Hamilton
DE: Taven Bryan (hogy a legjobbal kezdjem), Günter (bocsi, így hívom magamban), Woods, Russel
OLB: Josh Allen, (Yannick), Chaisson, Lynch, ?
ILB: Schobert, Jack, Quincy, Quarterman,
Húsrágó
DE: Smoot, Abry, Gunter, Byran és Russell ha marad
OLB: Allen, Chaisson. Marsh, McCray, és ha marad Yannick
ILB: Jack, Schobert, Quarterman, Dakota Allen, Quincy
több mint 5 éve
Úgy tűnik Baalke folytathatja Lil' Polian hagyományait, hogy idehozatja azokat, akiket még anno ő draftolt GM-ként. Ebből a Dilla posztból arra gyanakszomm hogy Aaron Lynch érkezhet hamarosan.Őszintén szólva: sose hallottam a nevét...
twitter.com/E_Dilla/status/1256968144213676032
Lynch esetleges érkezése egy újabb jel lehet, hogy tényleg komolyan gondoljuk azt a 3-4-et.
Törlik a londoni meccseket idén. Plusz két hazai meccs, veszélyesek lesztek 😊Egy újabb bevált Dilla jóslat, kb 3 hete mondogatja, hogy idén Londont szerencsére megússzuk. 😊 "Szegény" Shao meg elesik kb extra 10 milliótól. Most hogy lesznek a klotyón is aranyból a kilincsek? Már az új mega yachtján...
peterk2005
iktriad
Amúgy a 3-4 most hogyan nézne ki?
NT: Abry Jones / Hamilton
DE: Taven Bryan (hogy a legjobbal kezdjem), Günter (bocsi, így hívom magamban), Woods, Russel
OLB: Josh Allen, (Yannick), Chaisson, Lynch, ?
ILB: Schobert, Jack, Quincy, Quarterman,
több mint 5 éve
Úgy tűnik Baalke folytathatja Lil' Polian hagyományait, hogy idehozatja azokat, akiket még anno ő draftolt GM-ként. Ebből a Dilla posztból arra gyanakszomm hogy Aaron Lynch érkezhet hamarosan.twitter.com/E_Dilla/status/1256968144213676032
peterk2005
több mint 5 éve
Törlik a londoni meccseket idén. Plusz két hazai meccs, veszélyesek lesztek 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lawrence mindenképpen.gondolod hogy bármelyikük jobb lenne a franchise rekordokat halmozó Blakenél? 😊azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
iktriad
Cuchulain82
több mint 5 éve
gondolod hogy bármelyikük jobb lenne a franchise rekordokat halmozó Blakenél? 😊azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
iktriad
több mint 5 éve
azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
több mint 5 éve
azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Főleg hogy papíron tankolásnak látszik a dolog amit művelnek nálunk, valójában szép csöndben több helyen inkább erősödött a csapat a tavalyihoz képest.
Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
peterk2005
Minshewn múlik minden, de Caldwell kb nem tud rosszul kijönni ebből a szituból(Marrone már igen..) Vagy beválik Csodabajusz és lehet rá építeni 125 millió cap space-szel megtámogatva, vagy rossz lesz és így el tud vinni jövőre egy Top QB a Top 5-ben/3-ban...
iktriad
több mint 5 éve
Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Főleg hogy papíron tankolásnak látszik a dolog amit művelnek nálunk, valójában szép csöndben több helyen inkább erősödött a csapat a tavalyihoz képest.
Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
peterk2005
Minshewn múlik minden, de Caldwell kb nem tud rosszul kijönni ebből a szituból(Marrone már igen..) Vagy beválik Csodabajusz és lehet rá építeni 125 millió cap space-szel megtámogatva, vagy rossz lesz és így el tud vinni jövőre egy Top QB a Top 5-ben/3-ban...
több mint 5 éve
Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 5 éve
Dallasba ment Scholes!ott "szinte" biztosan kezdeni fog
Stoki
több mint 5 éve
Dallasba ment Scholes!
több mint 5 éve
Lehet Scholes mégse jön, mert valószínű meg lett mondva neki, hogy csak csere lehet.twitter.com/E_Dilla/status/1256754885632176131
Kíváncsi vagyok, ha tényleg így lesz akaruk-e veteránt igazolni és ha igen kit. Már csak 2 ember maradt. Flacco.
Ja meg még ő.