Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törlik a londoni meccseket idén. Plusz két hazai meccs, veszélyesek lesztek 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Lawrence mindenképpen.gondolod hogy bármelyikük jobb lenne a franchise rekordokat halmozó Blakenél? 😊azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
iktriad
Cuchulain82
több mint 5 éve
gondolod hogy bármelyikük jobb lenne a franchise rekordokat halmozó Blakenél? 😊azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
iktriad
több mint 5 éve
azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jogos, bár valószínűleg Fields és Lawrence közül az egyik hozzánk kerülne így.
Cuchulain82
több mint 5 éve
azért a Caldwell + Top3 QB nem garancia semmire 😊Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Főleg hogy papíron tankolásnak látszik a dolog amit művelnek nálunk, valójában szép csöndben több helyen inkább erősödött a csapat a tavalyihoz képest.
Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
peterk2005
Minshewn múlik minden, de Caldwell kb nem tud rosszul kijönni ebből a szituból(Marrone már igen..) Vagy beválik Csodabajusz és lehet rá építeni 125 millió cap space-szel megtámogatva, vagy rossz lesz és így el tud vinni jövőre egy Top QB a Top 5-ben/3-ban...
iktriad
több mint 5 éve
Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Főleg hogy papíron tankolásnak látszik a dolog amit művelnek nálunk, valójában szép csöndben több helyen inkább erősödött a csapat a tavalyihoz képest.
Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
peterk2005
Minshewn múlik minden, de Caldwell kb nem tud rosszul kijönni ebből a szituból(Marrone már igen..) Vagy beválik Csodabajusz és lehet rá építeni 125 millió cap space-szel megtámogatva, vagy rossz lesz és így el tud vinni jövőre egy Top QB a Top 5-ben/3-ban...
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Jerry úgy érzi condender lehet a csapat, kell egy pár meccset nyerni képes backup. Itt ha Minshew pár meccsre kiesne, még örülne is neki az FO, annyival is közelebb lenne az 1/1. 😀 Ezt nem én gondolom így, de állítom 10-ből 7-8 igen. 😊Egyébként 1 hete lement a draft, már a legtöbb csapat draftja leülepedett, de a Jags-éről ma se tudom mit gondoljak. 😀 Furcsa ez a rebuilding driven by the same guys szitu. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Dallasba ment Scholes!ott "szinte" biztosan kezdeni fog
Stoki
több mint 5 éve
Dallasba ment Scholes!
több mint 5 éve
Lehet Scholes mégse jön, mert valószínű meg lett mondva neki, hogy csak csere lehet.twitter.com/E_Dilla/status/1256754885632176131
Kíváncsi vagyok, ha tényleg így lesz akaruk-e veteránt igazolni és ha igen kit. Már csak 2 ember maradt. Flacco.
Ja meg még ő.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Egy kis Dilla, de most rá fókuszálva - Austen Lane és Brent Martineau tegnap ikonikus Jax szurkolókkal interjúzott (pl. a varjút) És (Eric) Dillával is beszélt arról, hogy kezdődött az insiderkedése, fehér vagy fekete-e(az avatar sokakat megkavar) 😊 😊 😊 mennyi forrása van(elmondása szerint egyre több), ha egy embert kirúgnának a jagstől, akkor bajban lenne-e vele(nem) hogyan tolerálják a szivárogtatásait(egyelőre semmi hivatalos, csak zugólódást kap néha innen-onnan) stb. Érdemes belehallgatni, akit érdekel a téma. Oda állítottam a kezdést, ahonnan a beszélgetés indul. Annyi insider infója volt velünk kapcsolatban itt, hogy 3-szor próbáltunk feltradelni a draft alatt, de nem jött össze.
www.youtube.com/watch?v=iabzZhh-h1I&t=5500s
több mint 5 éve
Miután már annyiszor mondtam, hogy itt fog kikötni, csak megjött Chris Thompson. 😊twitter.com/JFowlerESPN/status/1256300972697059328
twitter.com/MySportsUpdate/status/1256301761687629824
HLSZ idén ezt fogjuk játszani párszor Minshewval és Thompsonnal.
twitter.com/MarkBullockNFL/status/932316189581303809
4 irányító nem marad, Rakétatudósnak lefőtt a kávé? Vagy idei szerzemény megy a gyakorlóba?Utóbbira nagy esély van. Dobbs szerződése meg jövőre lejár.
Húsrágó
több mint 5 éve
4 irányító nem marad, Rakétatudósnak lefőtt a kávé? Vagy idei szerzemény megy a gyakorlóba?
több mint 5 éve
Scholes közeledik.twitter.com/JeffDarlington/status/1256214024758460420
De valószínűleg így is Minshew lesz akkor is a kezdő, ha aláír.
twitter.com/gmfb/status/1256212605250572293
több mint 5 éve
Cryler Davis 😊Úgy látom, nem csak a draftjakor sírta el magát csórikám!
Húsrágó
twitter.com/BenMurphyTV/status/1254158652644130828
Itt van egy kis háttérinfó emberünkről.
twitter.com/JaguarReport/status/1256027937830252545
Azért még mindig tartom, hogy az UDFA-ként igazolt Ben Ellefson jobb TE lesz, mint ő.
több mint 5 éve
Ugye emlékszel arra Steve, hogy Csodabajusz tavaly LEGYŐZTE Scholest a Bengals-Jags meccsen, ráadásul Cincyben?twitter.com/wyche89/status/1255911167895179266
Szóval attól, ha netán Dalton ideigazol a MinshewMánia még gond nélkül folytatódhat.
És ha már egykori Bengals játékosoknál tartunk, Ochocinconál már megint elgurult a gyógyszer. 😊
twitter.com/_John_Shipley/status/1255954995188510722
Henderson le is rázta a picsába.
twitter.com/HendersonChris_/status/1255904421180997632
Laviska meg nevetett egyet rajta.
twitter.com/Viska2live/status/1255960361234321409
több mint 5 éve
Caldwell sokszor amilyen rossz a a csapatépítés több aspektusában, annyira zseni a cserékben. twitter.com/spotrac/status/1255868079369789440
Nem feledjük, ő még a borzalmas Gabbertért kapott egy 6. körös picket....
Scholes meg nagyon könnyen kiköthet itt. Mike SIlver pl jóban van a Khanokkal.
twitter.com/MikeSilver/status/1255879883911073793
És más is ezt hallotta.
twitter.com/JFowlerESPN/status/1255920433095999490
Dilla is azt mondta, hogy tradelni nem fogunk érte, de ha FA lesz, akkor valószínű teszünk neki ajánlatot Gruden miatt (is).
több mint 5 éve
Andy Daltont leigazolta a JaguarsHa Scholes nem jönne drágán és tisztában van azzal, hogy ő most mentornak és cserének lett hozza, felőlem jöhet. Legalább talán elhallgatna az 1/1-et jóslók kórusa.
| nem,csak gondoltam kizökkentem a szexuális bűncselekmény vonalat, mert már kezd sok lenni 😀 |
Ppistike
Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Justin Blackmon és Telvin Smith is menthetőek lettek volna, ha veteránok mentorként is odafigyelnek rájuk. Persze ha 3 évente rebuilding van, akkor ez a veterán réteg nem alakul ki... meg felróni se lehet ezt a többi játékosnak, de bennem van egy rossz érzés emiatt. Kár értük.Ahogy hallani, volt egy klikkesedés aminek az egyik oldalán Telvin, Jalen meg még páran voltak(talán az első-másodéves Fat Lenny is), a másikon meg pl. Calais, Bouye. Az egyik volt az egyéni érdeket minden főlé helyezők tábora, a másik a csapatközpontú. Állítólag Jalen és Telvin konrétan megprobálta a csapatot az öltözőben rendet visszaállítani próbáló Calais ellen hangolni... Ez is közrejátszott Coughlin mellett abban, hogy így összezuhant a 2017-es csapat. Sokan mondják, hogy Poz visszavonulása egy lavinát indított el, mert addig ő fogta vissza Telvint és ezáltal mindenkit, de amint Poz hatása megszűnt, Telvin élete (meg pár dolog a Jagsnél) alaposan kisiklott.
Húsrágó
Nem véletlen, hogy idén már-már Gene Smith szerűen kerestünk a jó karakterű játékosokat az idei drafton és free agencyben. Igaz úgy hallottam azért Henderson nem ministráns gyerek, Chaisson meg úgy tweetel, mintha Fowler és az elmúlt hónapok Yannickjának a szerelemgyereke lenne...
Egyébként szerencsére Charkról, Allenről és Jawaan Taylorról is azt hallani, hogy rendes srácok. Igaz 1 évvel ezelőtt mindenki ugyanezt gondolta Ngakoueról is, igaz az ő mostani viselkedésében azért benne van a nyári kegyetlen bánásmód.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Andy Daltont leigazolta a JaguarsMár abba hagytuk és sorry az offért
| nem,csak gondoltam kizökkentem a szexuális bűncselekmény vonalat, mert már kezd sok lenni 😀 |
Ppistike
több mint 5 éve
tanár-diák, főnök - beosztott, olyan nagykorú és fiatalkorú/kiskorú között, akik között olyan kapcsolat áll fenn, ami alapján befolyással bír a gyerekre a felnőtt. (keresztszülő, család barátja, kedvelt szomszéd bácsi, stb., ezek a tipik "ülj az ölembe" történetek.)Koszi a választ de még mindig van egy két dolog amit nem értek 🤔Igen:Én nekem is bejönnek különben 😃🙈Nem elküldték, visszavonult. Arra amit csinált, amúgy van valami szakkifejezés? Mármint hogy diáklányokra gerjed 😀.Telvin, Telvin! 😕Őt különben miért küldtétek el ?
twitter.com/ESPNdirocco/status/1255631045518667776
iktriad
Meg hogy hogy nincs csapata ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Polanskinak (a filmrendezőnek) is ez volt a mániája. Pedofilnak nem mondanám, mert egy 17 éves az már majdnem felnőtt.
Közben látom más is válaszolt 😊
Baba Yaga
De ez hogyan van,valahol azt olvastam 16 évesen már házasodhatnak ?
Ha azt csinálhatják akkor gondolom szexelni lehet nekik vagy nem ?
Vakon vagyok ebben a témában nagyon .
Magyaro. Kulonben buncselekmeny ha mondjuk en 33 évesen lefekszem egy 17 évessel ?
Rózsa Sándor (betyár)
A gyámhatóság a tizenhatodik életévét betöltött korlátozottan cselekvőképes kiskorúnak a házasságkötésre jogszabályban meghatározott esetben engedélyt adhat.
Nem:
Btk. 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kivétel speciális státusz (pl.: gyermekotthoni nevelő, kiszolgáltatott vagy eltartotti helyzet, szellemi fogyatékosságban szenvedő, stb.) , : (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(12 év alatti sértettnél 197. § súlyosabb tételei irányadók + van egy prostitúciós tényállás, a kerítés, ha haszonszerzési céllal szerzed meg az áldozatot)
Fast Willie
"Hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve " ez mit jelent ?(Hétköznapi értelmben)
Plusz ha házasodhat akkor függetlenül hogy a feleségem nem lehet vele lefeküdni mig be nem tölti a 18 ?
Plusz az se világos ha az elobb emlitett példánál maradok ha egy 33 éves lefekszik egy 17 évessel nem kényszeriti szeretik egymást akkor az büntetendő?
De ha házaságban történik akkor nem ?
Rózsa Sándor (betyár)
- lefeküdhetsz 14-18 közti személlyel, ha beleegyezik, 12 alatt mindenképp szexuális erőszak lesz, ha akarja akkor is.
- nem tudom, hogy a gyámhatóság engedélyez-e olyan házasságot, ahol az egyik 33, a másik 17.
több mint 5 éve
Igen:Én nekem is bejönnek különben 😃🙈Nem elküldték, visszavonult. Arra amit csinált, amúgy van valami szakkifejezés? Mármint hogy diáklányokra gerjed 😀.Telvin, Telvin! 😕Őt különben miért küldtétek el ?
twitter.com/ESPNdirocco/status/1255631045518667776
iktriad
Meg hogy hogy nincs csapata ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Polanskinak (a filmrendezőnek) is ez volt a mániája. Pedofilnak nem mondanám, mert egy 17 éves az már majdnem felnőtt.
Közben látom más is válaszolt 😊
Baba Yaga
De ez hogyan van,valahol azt olvastam 16 évesen már házasodhatnak ?
Ha azt csinálhatják akkor gondolom szexelni lehet nekik vagy nem ?
Vakon vagyok ebben a témában nagyon .
Magyaro. Kulonben buncselekmeny ha mondjuk en 33 évesen lefekszem egy 17 évessel ?
Rózsa Sándor (betyár)
A gyámhatóság a tizenhatodik életévét betöltött korlátozottan cselekvőképes kiskorúnak a házasságkötésre jogszabályban meghatározott esetben engedélyt adhat.
Nem:
Btk. 198. § (1) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekményt végez, vagy ilyen személyt arra bír rá, hogy mással szexuális cselekményt végezzen, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Kivétel speciális státusz (pl.: gyermekotthoni nevelő, kiszolgáltatott vagy eltartotti helyzet, szellemi fogyatékosságban szenvedő, stb.) , : (4) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel a vele kapcsolatban fennálló hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve szexuális cselekményt végez, három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(12 év alatti sértettnél 197. § súlyosabb tételei irányadók + van egy prostitúciós tényállás, a kerítés, ha haszonszerzési céllal szerzed meg az áldozatot)
Szerkesztette: Willie Parker