Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 7 éve
(Not so) fun fact - mi vagyunk az egyetlen AFC csapat, ami még nem tudta legyőzni Bradyt. Gipson szerint ez megváltozik vasárnap.Hát ha most sem... 😊 Florida amúgy sem szokott feküdni nekünk az első és utolsó hetekben, elkapónak lassan én is felállhatnék, futásokra használható RB talán csak Burkhead maradt, szóval kb mindenki nyugodtan mehet Gronkra, a többiek meg Bradyre, Ramsey meg megoldja Dorsettet, Bouye meg Hogant. De azért bírnám, ha kikapnátok :d
twitter.com/APMarkLong/status/1039956727297454083iktriad

több mint 7 éve
Tudod jol, hogy magyarban minden posztot hatvedre forditanak 😀 szoval meg ez se stimmel :pArra akartam utalni, hogy o kesz a kapus.Tiszta Kerge Kacsák 😀Nem erted. Valaki maset veszi fel, nem a sajatjat. 😊Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
winston
Borbinho
ulpianus
gabokocka
winston
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Arra akartam utalni, hogy o lesz a kapus.Tiszta Kerge Kacsák 😀Nem erted. Valaki maset veszi fel, nem a sajatjat. 😊Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
winston
Borbinho
ulpianus
gabokocka
Szerkesztette: winston
több mint 7 éve
Tiszta Kerge Kacsák 😀Nem erted. Valaki maset veszi fel, nem a sajatjat. 😊Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
winston
Borbinho
ulpianus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nem erted. Valaki maset veszi fel, nem a sajatjat. 😊Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
winston
Borbinho

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.jo hulyen fog kinezni ha o egyedul mas mezben lesz 😀 (sarcasm)
winston
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Teal mezek lesznek hetvegen. Viszont a pletyka egyre erosebb, hogy Fournette nem fogja most felvenni a sajatjat.
több mint 7 éve
Ramsey annyira szereti a footballt, hogy a saját nagymamáját is szerelné, ha megpróbálna mellette elkapni egy lasztit.Jalen Gronk ügyben is tisztázott dolgokat.
(Not so) fun fact - mi vagyunk az egyetlen AFC csapat, ami még nem tudta legyőzni Bradyt. Gipson szerint ez megváltozik vasárnap.
Ezeket az urakat láttuk tegnap vendégül egy workoutra: FB Jalston Fowler, LB Kennan Gilchrist, LB Nigel Harris, LB Jacob Pugh, LB Antwoine Williams, és DE Charles Tapper
FTU-s eszmecsere a vasárnapoi meccsről.
omny.fm/shows/jaguars-extra/week-2-preview-jaguars-vs-new-england-patriots
És egy kis hype videó
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Wist azóta is köszönjük szépen 😀 Az egyik legalulértékeltebb G a ligában. Én már a PSU-n nagyon szerettem, Oaklandben persze nem becsülték meg (pedig ha még ő is abban a falban játszana), és hála Istennek nektek sem kellett. Emlékszem, hogy vártam, hogy hozzánk kerüljön esetleg, és örültem mikor így történt.Nálunk ő még center volt, abban az egy évben, amíg itt játszott. 😊
dande
több mint 7 éve
Wist azóta is köszönjük szépen 😀 Az egyik legalulértékeltebb G a ligában. Én már a PSU-n nagyon szerettem, Oaklandben persze nem becsülték meg (pedig ha még ő is abban a falban játszana), és hála Istennek nektek sem kellett. Emlékszem, hogy vártam, hogy hozzánk kerüljön esetleg, és örültem mikor így történt.
több mint 7 éve
Fournette azt mondta szerint a meccs napján derül majd csak ki, hogy játszik-e vagy sem vasárnap. Ma kezdett el újra futni, és folyamatosan javul a sérülése, úgyhogy bíizakodó vasáranppal kapcsolatban. Egy passzt kapott el Bortlestől, de még a szerelése előtt érezte, hogy valami megpattan a lábában. Mickens és Jacobs lekerült a tegnapi nap után az injury reportról. Telvin Smith (hát), Linder (térd), Parnel (térd) és ASJ (hasizom) voltak ma a listázva Fournette mellett de mindenki (limitáltan( edzett Leonardot leszámítva.
Mike Kaye összeállította, hogy melyik 53-as keretben hány ex-jaguár van. Most Clevelandben van a legtöbb ex--játékosunk. Meglepő, hogy mennyi csapatnál(10) nincs senki sem.
AFC
Buffalo Bills
RB Chris Ivory (2016-17)
LB Julian Stanford (2012)
CB Lafayette Pitts (2017)
Miami Dolphins
OT Sam Young (2013-15)
DE Andre Branch (2012-15)
New England Patriots
N/A
New York Jets
TE Neal Sterling (2015-16)
OT Kelvin Beachum (2016)
K Jason Myers (2015-17)
Baltimore Ravens
N/A
Cincinnati Bengals
N/A
Cleveland Browns
G Earl Watford (2017)
DE Chris Smith (2014-2016)
CB Briean Boddy-Calhoun (2016*)
LS Charley Hughlett (2014*)
Pittsburgh Steelers
DE Tyson Alualu (2010-16)
CB Mike Hilton (2016*)
Houston Texans
CB Aaron Colvin (2014-17)
Indianapolis Colts
N/A
Tennessee Titans
QB Blaine Gabbert (2011-2013)
Denver Broncos
LB Brandon Marshall (2012)
Kansas City Chiefs
QB Chad Henne (2012-17)
TE Alex Ellis (2016)
Los Angeles Chargers
N/A
Oakland Raiders
FS Reggie Nelson (2007-09)
NFC
Dallas Cowboys
WR Allen Hurns (2014-2017)
New York Giants
G Patrick Omameh (2016-17)
Philadelphia Eagles
G Stefen Wisniewski (2015)
LB LaRoy Reynolds (2013-15)
Washington Redskins
DE Ziggy Hood (2014-15)
Chicago Bears
WR Allen Robinson (2014-17)
CB Prince Amukamara (2016)
Detroit Lions
N/A
Green Bay Packers
TE Marcedes Lewis (2006-2017)
CB Davon House (2015-16)
Atlanta Falcons
N/A
Carolina Panthers
C Greg Van Roten (2017*)
DT Kyle Love (2013)
New Orleans Saints
N/A
Tampa Bay Buccaneers
P Bryan Anger (2012-15)
Arizona Cardinals
N/A
Los Angeles Rams
QB Brandon Allen (2016)
San Francisco 49ers
DT Sheldon Day (2016-17)
Seattle Seahawks
N/A
* a csillaggal jelöltek csak előszezonban voltak nálunk vagy csak practice squadosak voltak.
több mint 7 éve
Erre a hétre is jutott egy vendégszereplésem/meccsbeharangozásom avagy a motyogós Gollam visszatér. 😊 több mint 7 éve
Linder és Fournette nem edz ma, bár Leonard az oldalvonal mellett készül majd. Lindernek nincs baja, csak pihen, valószinűleg a legtöbb szerdán ez lesz a helyzet.Marrone azt mondta, ha Fournette nem edz egész héten, de a dokik és ő is úgy érzi,m harcra kész, akkor játszani fog vasárnap
Ki milyen állat lenne a Jags játékosai közül. 😊 😊 😊
több mint 7 éve
A 12 legfontosabb hazai meccs a jaguars történetében. www.jacksonville.com/photogallery/LK/20180912/NEWS/911009974/PH/1
Vajon a vasárnapi találkozó kiszorít majd egyet a 12 közül?
több mint 7 éve
Egyébként az LB-k közül Telvint kritizálták sokan a kintiek közül, feltűnően sok rossz szerelése volt. És bár OBJ nem szerzett TD-t, azért Ramseyt párszor azért szépen átjátszotta tegnap, akkor is, amikor visszaálltunk zónázásról emberezésre a 2. félidőben. Vasárnap mindkettőjüktől (sokkal) több kell.nyugi, lassan kint is rájönnek, hogy ki a legjobb védőtök 😊 2 éve ugatom 😀
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Egy kis olvasnivaló:www.bigcatcountry.com/2018/9/11/17848402/is-the-jaguars-offense-too-dependent-on-leonard-fournette
több mint 7 éve
Michael Bennett búcsúüzenete.Amúgy most akkor ki Malik Jackson cseréje 3T poszton? Bryan, aki Calaisé is?
több mint 7 éve
Eddig tartott Michael Bennett szerencséje.Neki kellett mennie Fowler miatt,Nagyon meglepne, ha nem repülnénk rá a nyáron Golden Tate-re, főleg, hogy Ramsey húgának a csávója (meg amúgy unrestricted FA). Őrületes fit lenne.Szívesen látnám őt én is itt. És tartok tőle a márciusi WR döntések miatt még sokat szívjuk majd a fogainkat minimum az idén.
(Bár felmerül, hogy nagyjából azért a pénzért ennyi erővel Robinsont is megtarthattuk volna, akit borzasztóan fájt tegnap Bears mezben remekelni látni.)
Maka
több mint 7 éve
Bortles elég normális.
Győzelem után fikázni?
Első meccen nem lehet SB-t nyerni.
Mire odaérünk, rá se fogsz ismerni. Ő PO-menő.
Sobri Jóska
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nagyon meglepne, ha nem repülnénk rá a nyáron Golden Tate-re, főleg, hogy Ramsey húgának a csávója (meg amúgy unrestricted FA). Őrületes fit lenne.(Bár felmerül, hogy nagyjából azért a pénzért ennyi erővel Robinsont is megtarthattuk volna, akit borzasztóan fájt tegnap Bears mezben remekelni látni.)
you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
Bortles láthatóan pozíciót tévesztett. 😊 😊 😊 több mint 7 éve
Marrone szerint Fournette hamstring sérülése enyhe, de nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy bevethető lesz-e vasárnap vagy sem. Reménykedik a legjobbakban. Még nem született döntés, hogy ki megy a keretből Fowler miatt, majd holnap kerül erre sor. Lehet gondolkodni kell 1 átmeneti cuton is, mert szerintem legkésőbb szombaton a RB Brandon Wilds is fel lesz hívva a practice squadból, biztos ami biztos.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Ez a Batman vs Joker azért szimpibb rivalizálás mint OBJ vs Norman.Ramsey tiszteli OBJ-t, ezt a GQ cikkben is elmondta.
Védelmetek ijesztő😊 Jó lesz nézni egész szezonban.
Támadósor miatt kicsit RIP, szenvedős lesz, mint a tavalyi támadósorunk nekünk.
GiantsMLBhunter
Köszönjük, reméljük így lesz.
Mondjuk Fournettel nem volt az, és azért Blake csak összepakolt 3 pontszerző driveot. Megjegyzem a pickje után nem sokkal megint vezetett egy nagyszerű és hosszű TD driveot, mint az előszezonban tette kétszer.
több mint 7 éve
Ez a Batman vs Joker azért szimpibb rivalizálás mint OBJ vs Norman.Védelmetek ijesztő😊 Jó lesz nézni egész szezonban.
Támadósor miatt kicsit RIP, szenvedős lesz, mint a tavalyi támadósorunk nekünk.
több mint 7 éve
Bortles nemtom mar, de vagy 3 alkalommal azert nem dobott picket, mert a vedo kiejtette. Kene egy normalis QB mar ide.Bortles elég normális.
ulpianus
Győzelem után fikázni?
Első meccen nem lehet SB-t nyerni.
Mire odaérünk, rá se fogsz ismerni. Ő PO-menő.