NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!Mit szolnal ahhoz, ha Shao Kahn odaadna a top picket Fisherert a Ramsnek? Ugy is azert sirsz, hogy Caldwell bustokat huz a top pickekkel. xD
www.cbssports.com/nfl/news/jaguars-expected-to-reach-out-to-tom-coughlin-who-has-mutual-interest/
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)Akinek nincs állása, azzal már most is lehet beszélni.
Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....
peterk2005
És sajna a 2015-ös draft eléggé gyngusnak tűnik. Fowler jó a futás ellen, Yeldon oké, Cann visszaesett, Sample sérült, Greene az új Ace Sanders, Bennettnek nemigen lesz helye jövőre, még a 2 7. körös pick, Koyack és Sterling játszik mind közül a legjobban...
iktriad
Es lenne vegre egy igazan kiraly edzotok, akinek a bajusza tokeletes szinkronban van az ownerevel.
„A stilus maga az ember” – Georges-Louis Leclerc.
több mint 9 éve
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!www.cbssports.com/nfl/news/jaguars-expected-to-reach-out-to-tom-coughlin-who-has-mutual-interest/
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)Akinek nincs állása, azzal már most is lehet beszélni.
Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....
peterk2005
És sajna a 2015-ös draft eléggé gyngusnak tűnik. Fowler jó a futás ellen, Yeldon oké, Cann visszaesett, Sample sérült, Greene az új Ace Sanders, Bennettnek nemigen lesz helye jövőre, még a 2 7. körös pick, Koyack és Sterling játszik mind közül a legjobban...
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ahhhhh, akkor nagy valószínűséggel erről is lemaradunk. Sajna Shao türelmessége miatt eléggé valószinű, hogy Dave marad a nyakunkon.Hozzátartozik h sztem Payton idejövetelének előfeltétele Caldwell kirúgása, New Orleansban is kvázi co-GM-ként működik most SP, draftokra, roster managementre nagyobb ráhatása van van, mint az átlag NFL HC-nak, kvázi csak a szerződések, cap management az a terület, amibe nem folyik bele tudtommal.Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.Na őt pl. NAGYON szívesen látnám itt.
empty taxi
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
Hozzátartozik h sztem Payton idejövetelének előfeltétele Caldwell kirúgása, New Orleansban is kvázi co-GM-ként működik most SP, draftokra, roster managementre nagyobb ráhatása van van, mint az átlag NFL HC-nak, kvázi csak a szerződések, cap management az a terület, amibe nem folyik bele tudtommal.Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.Na őt pl. NAGYON szívesen látnám itt.
empty taxi
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.Na őt pl. NAGYON szívesen látnám itt.
empty taxi
több mint 9 éve
Egyébként ha a Saintsnél kirúgják Paytont, ideális ember lenne ide. Ha ő nem tud mit kezdeni Bortles-szel, akk ki lehet adni az útját.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A szokásos nevek: Haley (aki a kintiek között nagyon népszerű, mert "helyi hülye"), McDanels, Coughlin stbBortles? Ez 2 kurva kemény érv Caldwell menesztése mellett.ki(k)re gondolsz mint top HC jelölt(ek)?
Bortles. Én is szeretném látni, hogy egy másik Jax HC mit hoz ki belőle, de egyelőre nagyon a Josh Freeman-i életpályát futja. És ha egy top HC idejövetelét meggátolja a jelenléte, akkor én bizony habozás nélkül lemondanék róla. Nem beszélve arról, hogy az új rezsimnek egy igen kitűnő lehetősége lesz arra, hogy franchise QB-t találjon az 1/3(?) pickkel.
iktriad
braxa88
Bortles 11 TD passza, amire egyáltalán nem lehet büszke. Több mint 500 yard kijön belőlük. 😊
twitter.com/ryanohalloran/status/805536211876069376
több mint 9 éve
Bortles? Ez 2 kurva kemény érv Caldwell menesztése mellett.ki(k)re gondolsz mint top HC jelölt(ek)?
Bortles. Én is szeretném látni, hogy egy másik Jax HC mit hoz ki belőle, de egyelőre nagyon a Josh Freeman-i életpályát futja. És ha egy top HC idejövetelét meggátolja a jelenléte, akkor én bizony habozás nélkül lemondanék róla. Nem beszélve arról, hogy az új rezsimnek egy igen kitűnő lehetősége lesz arra, hogy franchise QB-t találjon az 1/3(?) pickkel.
iktriad
több mint 9 éve
Coming out: én nem játszottam a Maddennel se.Lehet hogy idén Lee a jobb kettejük közül, de a tavalyi Robinsonhoz nem ér fel /persze Bortles is szarabb mint tavaly/ 😊 én egyébként sem szeretem a USC játékosokat 😕Én is, de idén Marqise sokkal jobb és megbízhatóbb, mint A-Rob. Tegnap a 3. olyan dropját hozta össze, amiből pick lett. Tavaly Robinsonnak egy évi 15-16 milliós szerződés nézett ki. Most kb annyit kaphatna, mint amit Hurns kapott idén...Leere gondoltam, A-Rob remélem visszatalál a tavalyi formájáhozegy elkapó aki max átlagosMelyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
Cuchulain82
iktriad
jó hogy felhívtad rá a figyelmem valahogy elfeledkeztem róla hogy akkor ti nagyon rámentetek a Wr draftokra 😊
egyébként ha csak meglátom hogy megemlíted valahol Derrick Harvey nevét mindig az jut eszembe hogy szóljak próbáld ki a "NFL Head Coach 09" játékot, ott nagy király a csávó, meg a Jax se ennyire gyenge 😊
Cuchulain82
2009-ben még azt hittem, hogy Gene Smith egy zseni. 😊 😊 És akkor 7-9 volt a mérlegünk, az utolsó 3 meccs előtt 7-6. 😊 😊 Szóval a mostanihoz képest egész jó volt az a Jags, pedig valójában már az se volt az. A Gus Bradley vezette védelem pl. lenullázta a Jagst abban az évben(41-0), pedig akkor még Jim Mora Jr. volt a Seahawks vezetőedzője, nem Caroll....
iktriad
a játék a neve ellenére a 2008as előszezonnal indul /vagy a '08as drafttal ez választható/, a Jaxnek meg az első évben szinte mindig megvan a csoportmásodik hely és a wild card /hiába Del Rio király edző 😊/
amúgy a játékot PS3on mindenkinek ajánlom, szerintem sokkal szórakoztatóbb /meg persze néha idegesítőbb mint a Madden😊/
Cuchulain82
És 2008-ban még Peter King is a Jaguarst tippelte a Superbowlba a 2007-es szezon alapján, aztán jött minden idők egyik legelbaszottabb offseasonja és Jaguars szezonja...
És persze, hogy megvolt a csoportmásodik hely, a 2000-es évek közepén szinte mindig így végzett az AFC South
1. Colts
2. Jaguars
3. Titans
4. Texans
#goodolddays
több mint 9 éve
Lehet hogy idén Lee a jobb kettejük közül, de a tavalyi Robinsonhoz nem ér fel /persze Bortles is szarabb mint tavaly/ 😊 én egyébként sem szeretem a USC játékosokat 😕Én is, de idén Marqise sokkal jobb és megbízhatóbb, mint A-Rob. Tegnap a 3. olyan dropját hozta össze, amiből pick lett. Tavaly Robinsonnak egy évi 15-16 milliós szerződés nézett ki. Most kb annyit kaphatna, mint amit Hurns kapott idén...Leere gondoltam, A-Rob remélem visszatalál a tavalyi formájáhozegy elkapó aki max átlagosMelyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
Cuchulain82
iktriad
jó hogy felhívtad rá a figyelmem valahogy elfeledkeztem róla hogy akkor ti nagyon rámentetek a Wr draftokra 😊
egyébként ha csak meglátom hogy megemlíted valahol Derrick Harvey nevét mindig az jut eszembe hogy szóljak próbáld ki a "NFL Head Coach 09" játékot, ott nagy király a csávó, meg a Jax se ennyire gyenge 😊
Cuchulain82
2009-ben még azt hittem, hogy Gene Smith egy zseni. 😊 😊 És akkor 7-9 volt a mérlegünk, az utolsó 3 meccs előtt 7-6. 😊 😊 Szóval a mostanihoz képest egész jó volt az a Jags, pedig valójában már az se volt az. A Gus Bradley vezette védelem pl. lenullázta a Jagst abban az évben(41-0), pedig akkor még Jim Mora Jr. volt a Seahawks vezetőedzője, nem Caroll....
iktriad
a játék a neve ellenére a 2008as előszezonnal indul /vagy a '08as drafttal ez választható/, a Jaxnek meg az első évben szinte mindig megvan a csoportmásodik hely és a wild card /hiába Del Rio király edző 😊/
amúgy a játékot PS3on mindenkinek ajánlom, szerintem sokkal szórakoztatóbb /meg persze néha idegesítőbb/ mint a Madden😊
Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 9 éve
Én is, de idén Marqise sokkal jobb és megbízhatóbb, mint A-Rob. Tegnap a 3. olyan dropját hozta össze, amiből pick lett. Tavaly Robinsonnak egy évi 15-16 milliós szerződés nézett ki. Most kb annyit kaphatna, mint amit Hurns kapott idén, és nem csak amiatt, mert Bortles úgy játszik, ahogy...Leere gondoltam, A-Rob remélem visszatalál a tavalyi formájáhozegy elkapó aki max átlagosMelyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
Cuchulain82
iktriad
Cuchulain82
több mint 9 éve
Leere gondoltam, A-Rob remélem visszatalál a tavalyi formájáhozegy elkapó aki max átlagosMelyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
Cuchulain82
iktriad
több mint 9 éve
egy elkapó aki max átlagosMelyikre gondolsz? Leere vagy A-Robra? 😊
Cuchulain82
több mint 9 éve
A hétvégén néztem meg a bowl.hu 2014es draft közvetítését és olvasgatva itt a hozzászólásokat eszembe jutott hogy anno '14ben az Oakland és a Jax kb ugyanolyan reménytelennek tűnt.Jött a '14es és a '15ös draft /jó tudom mellette a szabadügynökök is jöttek mentek/ de a két csapat ezen a két drafton az első két körben választott játékosait nézve: Oaklandbe került két olyan játékos aki a liga bármelyik csapatába beférne és Carrt sem sokan hagynák ki a csapatukból, ezzel szemben Jacksonvilleben van egy igencsak kérdőjeles QB, egy elkapó aki max átlagos, egy gyengécske futó és Fowler Jr.
A Raiders most az AFC egyik legerősebb csapata /személyes vélemény, hogy a jelenlegi forma alapján a legerősebb/, szegény Iktriad és társai pedig megint ott tartanak hogy kell egy új QB, új HC és új GM.
több mint 9 éve
Hallorenék helyzetelemzése a meccs után - a kedvenc mondatom "ez egy 7-5-ös defense és 1-11-es offense"www.facebook.com/FLTimesUnion/videos/vb.6244094789/10154304475144790/?type=2&theater¬if_t=live_video¬if_id=1480897342166049
Halloren véleménye szerint akármi történik, Bortles itt lesz 2017-ben is. Van egy-két érdeles észrevétele a 2 FTU-s úrnak a helyzetről. Érdemes belenézni.
több mint 9 éve
StezAlapvetően egyetértek amit írtál, pár megjegyzés.
Ramseyre nem szóltam egy szórt se, ő találatnak tűnik. De sajnos a játékospolitikánk nagyon hasonlítanak a Shaq Harrises időkre, annyi a difi, hogy nem viszik el a játékosokat 2 hetente a zsaruk. 1 körös megabustok, később olykor remek találatok. Ugyanez FA-ben, egy-két jó igazolás mellé jó pár epic bust. Caldwell egy közepes GM, kérdés, hogy a Jagsnek és a szurkolóknak be kell-e érnie ennyivel.
Még 1 indok, amiért mennie kellene: nehogy megint az legyen, mint 2012-ben, hogy nem szívesen akar majd idejönni senki HC-nek a jobb jelöltek közül a QB miatt. Nem szeretném, ha jövőre Greg Romannek hívnák a Jags HC-jét, mert 1; Dave spanja(aki hajlamos az ilyen kinevezéskre, lásd Lil' Polian jelenléte a front officeban); 2; kvázi csak ő vállalná el, hogy Bortlest bevállaja. .
Felelősség: nos vitatkoznék. Ki nevezte ki Bradleyt? És kinek a QB pickje volt Bortles? Ez 2 kurva kemény érv Caldwell menesztése mellett.
Bortles. Én is szeretném látni, hogy egy másik Jax HC mit hoz ki belőle, de egyelőre nagyon a Josh Freeman-i életpályát futja. És ha egy top HC idejövetelét meggátolja a jelenléte, akkor én bizony habozás nélkül lemondanék róla. Nem beszélve arról, hogy az új rezsimnek egy igen kitűnő lehetősége lesz arra, hogy franchise QB-t találjon az 1/3(?) pickkel. | És igen, tudom, hogy Bortles is az volt, és tudom, mire mentünk vele... |
több mint 9 éve
Én Khan helyében kibasznék mindenkit szezon után, hoznék új GMet, aki hozna edzőt, az meg eldöntené ki kell neki a keretből, ki nem. Ha lát fantáziát Bortlesben akkor maradjon, ha nem jöjjön új QB. Az nem a legjobb megoldás, hogy kibaszod a HC-t, a GM marad, mert ha jövőre mégis ki kell rúgni a GM-et, akkor kezdődhet a kör újból. Nem mondom, hogy nem működhet, de jobb esélyt látok egy teljesen tiszta lappal történő indítással. Ebben a keretben azért jóval több tehetség van, mint amit sikerült kitenni a pályára, ez nyilván Bradley sara, de az értelmetlen drága igazolásokért poszttól függetlenül összevissza, na azért Caldwell a felelős, márpedig rengeteg ilyet is láttunk az elmúlt két offseasonban. A Jax szurkolókat pedig sztem nem az érdekli, hogy az utolsó négy meccsen hogy néz ki a csapat, hanem hogy jövőre milyen lesz, ha ehhez pedig jobb esélyt kínál, hogy Bradley faszságiait nézzék még négy meccsig, akkor maradnia kell.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
A négyes ponthoz kapcsolódva: De Bradley a legnagyobb probléma szerintem, utána jön Caldwell és Bortles 2. helyen, majd pedig egy név, akivel még nem találkoztam: Henne.Nyugi Henne is megy majd az offseasonban. Azért van itt Brandon Allen. Az más kérdés, hogy egy középszerű game manager QB-val mennyire lennénk előrébb, mint akiket felsoroltál (Palmer meg Romo felejtős, előbbinek lejárt a szavatossága, utóbbi meg nem jön ide). Akkor inkább draftoljuk QB-t az előreláthatóan 1/3-as pickünkkel. Igaz ehhez az kéne, hogy Shao kisöpörje Caldwellt is, és ez szerintem nem fog megtörténni. Sőt tovább megyek, akárcsak Gus tavaly, Caldwell is kapni fog szerintem egy szerződés hosszabbítást útilapu helyett hamarosan...
Hogy miért pont ő?
Tavaly is szóba került, hogy Bortles nem kifejezetten jó normális játékkörülmények között. Henne a fizikai hiányosságai mellett mindig is jó volt a játék mentális részében (game management, pre és postsnap olvasás). Ha már amiatt tartottuk meg, hogy majd az ő jelenléte és tapasztalata támogatja majd Bortlest, akkor ez így nem sikerült. Az ötlet nem hamvába holt, de ez így egy elég nagy nulla.
Azt gondolom, hogy Bortles nálunk minden tehetsége ellenére menthetetlen. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy Romot vagy Palmert idehozzuk mögé/elé és akkor talán felnő fejben is.
Én azt preferálnám, hogy basszunk ki mindenkit Walsht kivéve, jöjjön egy Ravens/Cinci/Minessota/Raiders/Steelers játékosmegfigyelő Caldwell helyére, egy OC a fenti helyekről (kivéve MIN, hozzáadva NEP) HC-nak. Ezután hozzuk el mondjuk Hoyert és/vagy McCarront. Egy ilyen kerettel és egy közepesnél picit rosszabb irányítóval legalább versenyben lennénk a divíziócímért.
phylos
HC-nek én már leírtam többször kit szeretnék(Tom Coughlin), annak ellenére, hogy vele is lennének problémák (game/time managment, kor). Szerintem ő és Caldwell talán működőképes tandem lehetne. Ha Tom visszatérne, akkor még Bortlesnek is adnék egy utolsó esélyt, ha valaki, akkor Tom szerintem sokkal többet tudna kipréselni belőle, mint a mostani stáb. Wash remélem marad, de mivel ő Gus embere, sanszos, hogy ha Gus megy, megy vele Wash is.
több mint 9 éve
Nem értek egyet.Teljesen mindegy kit. Nem hagyhatod, hogy a szurkolóknak ez legyen az utolsó élménye a szezonból. Ráadásul elég gyenge üzenet lenne nem kirúgni. "Jacksonville, ahol a középszerzűség megtűrt". Tenyleg vicc az ürge, ahogy kiáll ilyen vereségek után és arról beszél, hogy milyen sok jó dolgot látott. Lehet, hogy a benfentesek szerint nincs semmi gond vele, de külső szemlélőként olyan, mintha trollkodna.Az utolsó részt cáfolom, azt mondják a bennfentesek, hogy még most is ugyanolyan pozitív pasas, mint amikor kinevezték, a helyi média továbbra is "nagyszerű ember, szar vezetőedző"-ként kezeli. Szóval hacsak nem lesz a lelépése után csúnya odamondogatás, mutogatás a részélről, én sem fogom utálni, mint mondjuk Mularkeyt.Azert, mert a szurkoló két dolgon él. Két dolog van amivel táplálni lehet, amivel a csapathoz lehet kötni őt is és ezzel együtt a pénztárcáját is.Most komolyan, mi ertelme lenne a 12-13. jatekheten kipakolni? Oke, hogy szar, oke, hogy szar is marad, de reg nem kene ezen rimankodni, tudod jol, hogy a szezon vegen kirakjak, ennel tobb nem is kell. Sot! Egy uj edzovel most a csapat lehet, hogy hirtelen nyerne 2-3 meccset, az miert lenne jo? Szarabb pick lenne az uj edzoi stab nyitanyahoz, es mar reg egyertelmu volt, hogy a szezon elment.NFL on ESPN @ESPNNFLMost már ki lehetne rakni Gus szűrét, de mivel még nem elég frusztrált a csapat szurkolótábora, a hátralévő 4 meccsen továbbra is kínoz vele Shao minket.
The Jacksonville Jaguars have been officially eliminated from playoff contention.
Ha eddig lett volna bármilyen kérdés.
Beki
iktriad
Igy jelen helyzetben abszolut foloslegesnek tartom az edzovaltast, ellenben a szememben peldaul pozitiv Shao Kahntol, hogy igenis turelmes ember, nem pedig fogyasztja az edzoket es jatszik Maurizio Zamparinit.
Megadta a lehetoseget Bradleynek, az utolsot, az utolso utanit is, kesz. Bradley nem elt ezekkel, de az, hogy megkapja a teljes szezont, az egyenes dolog a foni urtol.
Stez
1. Siker (Khm, nem sok volt a GB-érában, valljuk be.)
2.Remény a sikerre
És jelenleg minden szurkoló látja, hogy nincs remény GB-vel a fedélzeten. Ki kell vágni, interim HC, eladni a reményt a szurkolóknak, hogy csak GB miatt volt ez a minősíthetetlen játék, de felismertük, kitettük, jönni fog a siker.
Nincs semmilyen ész érv amellett, hogy ne legyen azonnal kitéve. MAximum a szerződésében valami záradék, ami triggerel x milliót menesztés esetén.
Ekkory hype után (és főleg azután, hogy a támadósor ekkora pálfordulást mutatott be), ki kell állítani valakit akire rá lehet mutatni, hogy "látjátok, ő volt az!!! Most kitesszük, vége a rossz időszaknak". GB esetében ez a valós felelős megtalálását is jelentené.
Szerk: Amúgy az önelégült ostoba vigyorgásából arra következtetek, hogy sz@rik ő már bele ebbe, örül, hogy leakasztott 5-10 millió dollárt évenként a semmiért, amiből élete végéig el lesz.
undisputedly
A támadóknál már volt egy áldozati bárány, Olson, azóta valamelyest javult az offense a külső szemlélő számára Hackettel. Sok értelme nincs elküldeni az utolsó 4 meccsre, az a következő Jax HC-nek is rossz üzenet. Ha ennyit kibírt a fanbase, most már az 4 meccs nem oszt, nem szoroz.
Amúgy meg kit neveznél ki? Marronet? Az offenzív fala idei teljesítménye alapján nem érdemli meg. Washt? Hackettet, aki 4 hete OC? Most már nincs értelme a dolognak. Sőt Gus még azt is elmondhatja is, hogy védelme végre kezd hasonlítani arra, mint amit nálatok volt az ő idejében (mínusz a turnoverek).
iktriad
undisputedly
Én személy szerint kifejezetten fölöslegesnek tartom, hogy egy Interim HC kapjon 3-4-5 hetet egy szezonból. Sőt, veszélyesnek tartom.
Méghozzá azért, mert egy Interim HC-vel, ha most jön hirtelen két biztató meccs, győzelmek, rögtön mindenki elkezd sipákolni, hogy tegyék meg az illetőt végleges HC-nak, mert milyen jó, milyen fasza változást hozott. Miközben az ilyen változások gyakran nem az új személy miatt vannak, egyszerűen az új környezet hoz pillanatnyi hévet a játékosokba – ez részben amiatt is lehet, mert sokan úgy vannak vele, hogy gyorsan bizonyítani kell az új edzőnek.
Viszont az ilyen gyors kinevezések meglátásom szerint jó párszor olyan embert juttatnak HC-állásba, aki hosszú távon egyáltalán nem megfelelő. Az viszont megint minimum egy év a kukában, de ha türelmes ownere van a franchise-nak, akkor mínusz több év.
És azért sem értek egyet, mert a Jaxnek jelen állapotában igenis mindegy, mi történik a maradék négy meccsen. Nem emiatt a négy meccs miatt lenne több szurkoló, ha ezt megnyerik (gondolj csak bele, hogy tavaly a fos szezon ellenére is volt egy irányító, akiről már-már elhitte mindenki, hogy a határ a csillagos ég, volt egy ugyanilyen támadósor Robinsonnal, javuló futójátékkal, fallal, több 1000+ yardos elkapóval), de kevesebb sem. Sőt, egy mondjuk népszerűbb HC kinevezése a nyáron pont, hogy lökést adhat, ami a szurkolókat illeti.
Elfogadom az álláspontod, de nem értek vele egyet. Vannak esetek, amikor azt mondom, szezon közben jó a váltás, de ez nem egy olyan csapatnál van, amely épp az 1/1-ért küzd, már semmi reménye a szezonban, és nem a 7-8. hétben járunk, hanem a 12-13-ban, ez meg már szerintem késő.
iktriad: veled meg ott nem értek egyet, hogy mindegy. Ez nem hozzáállás, hogy kurvára mindegy, elvégre Caldwell legutóbbi x top pickje fos volt. És ha Caldwell nem draftolt jól, akkor inkább adjuk le az összes draftot, adjuk el a pickeket játékosokért és iránya a trade center?
Én nem kedvelem Ramseyt, de rá egyáltalán nem mondanám, hogy rossz lenne. Fowler meg szar, ja, de ahogy kikelt a fotelből, szétment a lába, ez egyrészt demoralizáló, másrészt ezek után senki sem gondolhatta, hogy rögtön első szezonjában odacsap. Ő tulajdonképpen most tölti az újonc szezonját. Oké, két év eltelt a szerződéséből, de még nem írnám le.
Mint ahogy Bortlest sem írnám le.
A négyes pontoddal meg vitatkoznék, szvsz Bradley a legnagyobb gond. Az, hogy jó ideje feltűnő, mennyire fogalma sincs, mit kezdjen a játékosaival, az egész csapattal. Egyszerűen azt érzem neki, amit Paganón: ez neki nagy falat. Nagyszerű szakember és DEF coord, de egy egész csapat teljesen mást igényel, tök más szerepkör, ők nem tudnak megbírkózni ezzel.
Caldwellnek vannak érdekes húzásai, FA-n, drafton, de még mindig nem tudok sok mindent a nyakába varrni. Ami a tehetséget illeti, sok esetben a draft legtehetségesebb játékosait hozta el – gondoljunk csak Joeckelre, akire az egész világ ráélvezett pár éve, de ott van Ramsey, ott van Jack, ott van Lee, akit mindenki lazán top elkapók között emlegetett akkoriban, gyöngyszemek is akadnak, UDFA-n talált 1000 yardos elkapót, Allen Robinsonra bökött, Telvin SMithre bökött, Yannick Carrascóra bökött –, viszont az teljes mértékig az edzői stáb feladata, hogy ezekből a faszikból kihozza azt, amiért ők az egyetemen ekkora királyok voltak.
Bortles meg ilyen évet nyom, ő mentálisan nem Luck, nem fogja azt mutatni, hogy egyik dobásánál full fosul van fejben, másiknál meg csodát tesz, mintha mi sem történne. De tehetséget tekintve ott van benne a plusz, a potenciált ki kell hozni, fejben rendbe kell rakni. Bradley és a sleppje vele is csődöt mondott, ez sem most fog változni. Majd az új stábbal.
Ha csak a Bucsot megnézem, látom, hogy mit tesz egy ténylegesen hozzáértő irányító edző (Koetter-Winston). Nem ilyen HC kell, de olyasvalaki, aki ért a játékosa nyelvén, fejben tud hozzáadni, ki tudja húzni a szarból, ha erre van szükség, felrázni a játékost, motiválni. Én azt mondom, ilyen szempontból például Jim Harbaugh lenne ideális választás, Jacksonville-ben nem ismert egy ilyen keménykezű HC, de – ahogy szerint a Coltsnál is – lehet, hogy ide pont erre lenne szükség.
Fasza arc Gus, tök jó, hogy mindenki imádja, mert olyan ari fiú, csak mint évek óta látszik, kitörölheti a popóját vele, hogy szeretik, és legalább annak örülhet, hogy nem a játékosai kelnek ki nyíltan ellene és buktatják meg, mint ahogy pár másik esetben történt.
És sokat nem szaroznék, kivétel nélkül mindenkit kivágnék az edzői stábból.
több mint 9 éve
Phylos csak annyit fűznék hozzá a gondolat menetedhez hogy Romot nem ismerem ilyen szerepkörben de Palmer fixen nem jó tanár. Bortles meg annyit se tanulna tőle mint most esetlegesen Hennytol. Palmer egy jó játékos volt. Akinél raadasul nagyon fontos egy stabil fal ami ha nincs látjuk idén hogy nem acélos. Arrol nem beszélve hogy szvsz ebben mar van egy jó adag forma romlás is a részéről.Azt az aspektust már meg sem említem hogy kizárt hogy egy nem po contender újjá épülő csapathoz eljöjjön. Tőlünk us amint lehetett lelépett amit inkább nem.kezdek el kommentálni...

több mint 9 éve
csak Hoyert ne. McCarron még oké, talán Mettenbergerrel is meg lehetne próbálkozni. Bár én még mindig Bortles párti vagyok 😊 Remélem a következő évet még megkapja.A négyes ponthoz kapcsolódva: De Bradley a legnagyobb probléma szerintem, utána jön Caldwell és Bortles 2. helyen, majd pedig egy név, akivel még nem találkoztam: Henne.Teljesen mindegy kit. Nem hagyhatod, hogy a szurkolóknak ez legyen az utolsó élménye a szezonból. Ráadásul elég gyenge üzenet lenne nem kirúgni. "Jacksonville, ahol a középszerzűség megtűrt". Tenyleg vicc az ürge, ahogy kiáll ilyen vereségek után és arról beszél, hogy milyen sok jó dolgot látott. Lehet, hogy a benfentesek szerint nincs semmi gond vele, de külső szemlélőként olyan, mintha trollkodna.1. Mindig az az utolsó élmény a szezonból évek óta, hogy kikapunk az utolsó meccseken. 😊
undisputedly
2. Semmi garancia nincs arra, hogy valaki más kinevezve interim HC-nek ebből a stábból nem ugyanezeket az eredményeket hozná az utolsó 4 találkozón.
3. Tegyük fel kirúgjuk, és 2-2-t összehoz a csapat a hátralévő 4 meccsen(nem éppen félelmetes az utolsó 4 ellenfél egyike se - 3 AFC South meccs plusz a Vikings). Akkor maradjon az interim HC vezetőedzőnek? Biztos, hogy az jó lenne.
4. Bradley is nagy probléma, de nem ő az egyetlen a csapatnál, sőt lehet ő a legkisebb gond a Bortles-Caldwell-Bradley triumvirátusból...
iktriad
Hogy miért pont ő?
Tavaly is szóba került, hogy Bortles nem kifejezetten jó normális játékkörülmények között. Henne a fizikai hiányosságai mellett mindig is jó volt a játék mentális részében (game management, pre és postsnap olvasás). Ha már amiatt tartottuk meg, hogy majd az ő jelenléte és tapasztalata támogatja majd Bortlest, akkor ez így nem sikerült. Az ötlet nem hamvába holt, de ez így egy elég nagy nulla.
Azt gondolom, hogy Bortles nálunk minden tehetsége ellenére menthetetlen. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy Romot vagy Palmert idehozzuk mögé/elé és akkor talán felnő fejben is.
Én azt preferálnám, hogy basszunk ki mindenkit Walsht kivéve, jöjjön egy Ravens/Cinci/Minessota/Raiders/Steelers játékosmegfigyelő Caldwell helyére, egy OC a fenti helyekről (kivéve MIN, hozzáadva NEP) HC-nak. Ezután hozzuk el mondjuk Hoyert és/vagy McCarront. Egy ilyen kerettel és egy közepesnél picit rosszabb irányítóval legalább versenyben lennénk a divíziócímért.
phylos
több mint 9 éve
A négyes ponthoz kapcsolódva: De Bradley a legnagyobb probléma szerintem, utána jön Caldwell és Bortles 2. helyen, majd pedig egy név, akivel még nem találkoztam: Henne.Teljesen mindegy kit. Nem hagyhatod, hogy a szurkolóknak ez legyen az utolsó élménye a szezonból. Ráadásul elég gyenge üzenet lenne nem kirúgni. "Jacksonville, ahol a középszerzűség megtűrt". Tenyleg vicc az ürge, ahogy kiáll ilyen vereségek után és arról beszél, hogy milyen sok jó dolgot látott. Lehet, hogy a benfentesek szerint nincs semmi gond vele, de külső szemlélőként olyan, mintha trollkodna.1. Mindig az az utolsó élmény a szezonból évek óta, hogy kikapunk az utolsó meccseken. 😊
undisputedly
2. Semmi garancia nincs arra, hogy valaki más kinevezve interim HC-nek ebből a stábból nem ugyanezeket az eredményeket hozná az utolsó 4 találkozón.
3. Tegyük fel kirúgjuk, és 2-2-t összehoz a csapat a hátralévő 4 meccsen(nem éppen félelmetes az utolsó 4 ellenfél egyike se - 3 AFC South meccs plusz a Vikings). Akkor maradjon az interim HC vezetőedzőnek? Biztos, hogy az jó lenne.
4. Bradley is nagy probléma, de nem ő az egyetlen a csapatnál, sőt lehet ő a legkisebb gond a Bortles-Caldwell-Bradley triumvirátusból...
iktriad
Hogy miért pont ő?
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Teljesen mindegy kit. Nem hagyhatod, hogy a szurkolóknak ez legyen az utolsó élménye a szezonból. Ráadásul elég gyenge üzenet lenne nem kirúgni. "Jacksonville, ahol a középszerzűség megtűrt". Tenyleg vicc az ürge, ahogy kiáll ilyen vereségek után és arról beszél, hogy milyen sok jó dolgot látott. Lehet, hogy a benfentesek szerint nincs semmi gond vele, de külső szemlélőként olyan, mintha trollkodna.1. Mindig az az utolsó élmény a szezonból évek óta, hogy kikapunk az utolsó meccseken. 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Teljesen mindegy kit. Nem hagyhatod, hogy a szurkolóknak ez legyen az utolsó élménye a szezonból. Ráadásul elég gyenge üzenet lenne nem kirúgni. "Jacksonville, ahol a középszerzűség megtűrt". Tenyleg vicc az ürge, ahogy kiáll ilyen vereségek után és arról beszél, hogy milyen sok jó dolgot látott. Lehet, hogy a benfentesek szerint nincs semmi gond vele, de külső szemlélőként olyan, mintha trollkodna.Az utolsó részt cáfolom, azt mondják a bennfentesek, hogy még most is ugyanolyan pozitív pasas, mint amikor kinevezték, a helyi média továbbra is "nagyszerű ember, szar vezetőedző"-ként kezeli. Szóval hacsak nem lesz a lelépése után csúnya odamondogatás, mutogatás a részélről, én sem fogom utálni, mint mondjuk Mularkeyt.Azert, mert a szurkoló két dolgon él. Két dolog van amivel táplálni lehet, amivel a csapathoz lehet kötni őt is és ezzel együtt a pénztárcáját is.Most komolyan, mi ertelme lenne a 12-13. jatekheten kipakolni? Oke, hogy szar, oke, hogy szar is marad, de reg nem kene ezen rimankodni, tudod jol, hogy a szezon vegen kirakjak, ennel tobb nem is kell. Sot! Egy uj edzovel most a csapat lehet, hogy hirtelen nyerne 2-3 meccset, az miert lenne jo? Szarabb pick lenne az uj edzoi stab nyitanyahoz, es mar reg egyertelmu volt, hogy a szezon elment.NFL on ESPN @ESPNNFLMost már ki lehetne rakni Gus szűrét, de mivel még nem elég frusztrált a csapat szurkolótábora, a hátralévő 4 meccsen továbbra is kínoz vele Shao minket.
The Jacksonville Jaguars have been officially eliminated from playoff contention.
Ha eddig lett volna bármilyen kérdés.
Beki
iktriad
Igy jelen helyzetben abszolut foloslegesnek tartom az edzovaltast, ellenben a szememben peldaul pozitiv Shao Kahntol, hogy igenis turelmes ember, nem pedig fogyasztja az edzoket es jatszik Maurizio Zamparinit.
Megadta a lehetoseget Bradleynek, az utolsot, az utolso utanit is, kesz. Bradley nem elt ezekkel, de az, hogy megkapja a teljes szezont, az egyenes dolog a foni urtol.
Stez
1. Siker (Khm, nem sok volt a GB-érában, valljuk be.)
2.Remény a sikerre
És jelenleg minden szurkoló látja, hogy nincs remény GB-vel a fedélzeten. Ki kell vágni, interim HC, eladni a reményt a szurkolóknak, hogy csak GB miatt volt ez a minősíthetetlen játék, de felismertük, kitettük, jönni fog a siker.
Nincs semmilyen ész érv amellett, hogy ne legyen azonnal kitéve. MAximum a szerződésében valami záradék, ami triggerel x milliót menesztés esetén.
Ekkory hype után (és főleg azután, hogy a támadósor ekkora pálfordulást mutatott be), ki kell állítani valakit akire rá lehet mutatni, hogy "látjátok, ő volt az!!! Most kitesszük, vége a rossz időszaknak". GB esetében ez a valós felelős megtalálását is jelentené.
Szerk: Amúgy az önelégült ostoba vigyorgásából arra következtetek, hogy sz@rik ő már bele ebbe, örül, hogy leakasztott 5-10 millió dollárt évenként a semmiért, amiből élete végéig el lesz.
undisputedly
A támadóknál már volt egy áldozati bárány, Olson, azóta valamelyest javult az offense a külső szemlélő számára Hackettel. Sok értelme nincs elküldeni az utolsó 4 meccsre, az a következő Jax HC-nek is rossz üzenet. Ha ennyit kibírt a fanbase, most már az 4 meccs nem oszt, nem szoroz.
Amúgy meg kit neveznél ki? Marronet? Az offenzív fala idei teljesítménye alapján nem érdemli meg. Washt? Hackettet, aki 4 hete OC? Most már nincs értelme a dolognak. Sőt Gus még azt is elmondhatja is, hogy védelme végre kezd hasonlítani arra, mint amit nálatok volt az ő idejében (mínusz a turnoverek).
iktriad