NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Iden 35-0 volt, amig erdekelte a Chargerst a meccs. Nem hiszem, hogy jovore valtoznaAzért azt számold bele, hogy a West Coaston legendásan rossz a Jags, ez viszont az Everbank Fielden lesz. Más kérdés, hogy Rivers mindig szétszedi a védelmünket apró darabokra.
Wyatt
Tavaly amúgy 25 - 31 lett a Jags pályáján az eredmény, de akkor az offensünk "kicsit" kompetensebb volt, mint idén, igaz a védelmünk azóta azért valamelyest javult. .
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Iden 35-0 volt, amig erdekelte a Chargerst a meccs. Nem hiszem, hogy jovore valtozna

több mint 9 éve
Rams, SDDe nem akartam beletrollkodni, hogy melyik lesz az a kettő Jacksonville-ben... Btw, a jelen állapot szerint Rams lenne a tippem, de hogy kire gondolt még a költő, aki ellen W lenne, az már húzósabbVagy 0-7...az idei Bortlesszel QB-ban és Greg Romannel HC-ben. De fő az optimizmus.Ravens meccs kiesésével az alábbi csapatokat láthatják majd akkor a helyiek az Everbank Fielden jövőre.Ez egy laza 2-5.
Bengals
Rams
Seahawks
Texans
Colts
Titans
Chargers
Még nem tudni, hogy a 3. vagy 4. heti meccsünk után megyünk-e egyből bye-ra. Ezzel gondolom megvárják a új HC véleményét.
iktriad
Amadeus91
iktriad
Wyatt
több mint 9 éve
Én is a Coltsra tippeltem volna amúgy. A Chargers mocsok lúzer gárda, de azért elég rendesen padlófeltörlést játszott, szóval ott nem vagyok biztos benne, hogy meglenneEgy Jaguars - Chargers meccsen automatikusan be lehet írni a W-t a Riverséknek, és ez már a Gus Bradley előtti időkre is igaz volt.
Wyatt
több mint 9 éve
Én is a Coltsra tippeltem volna amúgy. A Chargers mocsok lúzer gárda, de azért elég rendesen padlófeltörlést játszott, szóval ott nem vagyok biztos benne, hogy meglenne

több mint 9 éve
De nem akartam beletrollkodni, hogy melyik lesz az a kettő Jacksonville-ben... Btw, a jelen állapot szerint Rams lenne a tippem, de hogy kire gondolt még a költő, aki ellen W lenne, az már húzósabbColts. 😊 Zsinórban 2 "hazai" meccsen vertük őket. 😊
Wyatt
Viccet félretéve, egyébként én sem tudom, ki lenne a másik csapat a Rams mellett. Persze lehet Amadeus a Chargersre gondolt, mint div rivális, de Philip Rivers az elmúlt 4 évben 4-ből 4-szer picsázta ki a Jaguarst, viszonylag könnyedén.
Van egy FTU-s mock draft az első 5 pickkel.
jacksonville.com/sports/2016-12-13/nfl-draft-jaguars-will-have-choice-top-defenders-third-pick
Itt is Garett lett a befutó minden védő prospect közül nálunk. .
több mint 9 éve
De nem akartam beletrollkodni, hogy melyik lesz az a kettő Jacksonville-ben... Btw, a jelen állapot szerint Rams lenne a tippem, de hogy kire gondolt még a költő, aki ellen W lenne, az már húzósabbVagy 0-7...az idei Bortlesszel QB-ban és Greg Romannel HC-ben. De fő az optimizmus.Ravens meccs kiesésével az alábbi csapatokat láthatják majd akkor a helyiek az Everbank Fielden jövőre.Ez egy laza 2-5.
Bengals
Rams
Seahawks
Texans
Colts
Titans
Chargers
Még nem tudni, hogy a 3. vagy 4. heti meccsünk után megyünk-e egyből bye-ra. Ezzel gondolom megvárják a új HC véleményét.
iktriad
Amadeus91
iktriad

több mint 9 éve
Vagy 0-7...az idei Bortlesszel QB-ban és Greg Romannel HC-ben. De fő az optimizmus.Ravens meccs kiesésével az alábbi csapatokat láthatják majd akkor a helyiek az Everbank Fielden jövőre.Ez egy laza 2-5.
Bengals
Rams
Seahawks
Texans
Colts
Titans
Chargers
iktriad
Amadeus91
több mint 9 éve
Ravens meccs kiesésével az alábbi csapatokat láthatják majd akkor a helyiek az Everbank Fielden jövőre.Ez egy laza 2-5.
Bengals
Rams
Seahawks
Texans
Colts
Titans
Chargers
iktriad
több mint 9 éve
Ravens meccs kiesésével az alábbi csapatokat láthatják majd akkor a helyiek az Everbank Fielden jövőre. Bengals
Rams
Seahawks
Texans
Colts
Titans
Chargers
több mint 9 éve
Igazad lett iktriad Londonnal kapcsolatban 😊 Akkor szerintem jövőre is megnézem a Jagst.
több mint 9 éve
Ment Fischer...Majd január 2.-án, bár kinézem Shaoból és Caldwellből, hogy még gondolkoznak pár napot a döntésen...
Felkészül Gus Bradley?
ThundersNFL
Mellesleg Bajusz nagyon illene a Jaguarsba, mint legtöbb alapszakasz meccset vesztő HC. Főleg Bradley után.
több mint 9 éve
Ment Fischer...Felkészül Gus Bradley?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Gratula Gus Bradley! twitter.com/ryanohalloran/status/808332465836277761
twitter.com/ryanohalloran/status/808332757466312704
Január 2 nem jöhet elég gyorsan... Kár, hogy valószinűleg Caldwell egy hasonlóan inkompetens HC-t | (Greg Roman) | hoz majd a helyére. És ha Coughlin is jön, de mint szaktanácsadó és nem vezetőedző, amit pletykálnak, akkor jön az igazi káosz nálunk...
Amúgy boldog új évet Jags szurkolók...
több mint 9 éve
nem tudom miért láttam a szokásosnál roszabbnak Bortlest, ez így nem hangzik _olyan_ rosszul:Ha valamelyik egységet lehet okolni a tegnapi vereségért, az az ST volt a kb 4 vagy 5 kapitális hibájukkal. Oké, volt egy jó fake puntunk, de sokkal többet vesztettünk rajtuk mint amennyit nyertünk. És ez már a sokadik eset idén sajnos.
"Bortles wasn't the reason for the loss and offered few poor decisions on Sunday. There were some poor throws, but that will happen throughout the course of the game. Bortles didn't turn the ball over and completed 23-of-37 passes for 257 passing yards and a touchdown. He led the Jaguars on four separate scoring drives."
Érzetre roszabbnak tűnt.
winston
it's always something...
több mint 9 éve
nem tudom miért láttam a szokásosnál roszabbnak Bortlest, ez így nem hangzik _olyan_ rosszul:"Bortles wasn't the reason for the loss and offered few poor decisions on Sunday. There were some poor throws, but that will happen throughout the course of the game. Bortles didn't turn the ball over and completed 23-of-37 passes for 257 passing yards and a touchdown. He led the Jaguars on four separate scoring drives."
Érzetre roszabbnak tűnt.
több mint 9 éve
Visszatekintők egy újabb hazai Jagsi vereségről: Hays Carlyon szokéásos meccs utáni Top/Flop beszámolója.
jacksonville.com/sports/2016-12-11/down-drill-jaguars-loss-vikings?platform=hootsuite
Ez a BCC 5 pontja a Vikes meccsről
www.bigcatcountry.com/2016/12/11/13916000/5-observations-from-the-jaguars-25-16-loss-to-the-vikings
Mellesleg 364 napja nem nyert meccset a Jags otthon(a az 51-16-os Colts elleni gála volt az utolsó hazai W-nk).Könnyen lehet, hogy csak jövő szeptemberben szakad meg ez a negatív széria.,, ha akkor megszakad egyáltalán...
Mike Kaye 10 pontos visszatekintője:
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/10-observations-jaguars-special-teams-fails-at-everything-in-loss-to-the-vikings/368045505
A Texans csak 6 pontos favorit vasárnap ellenünk, pedig otthon játszanak.
több mint 9 éve
Jimmy Smith beiktatása a Pride of the Jaguars tagjai közé - eléggé meghatódott a Jags történetének valaha volt legjobb skill playere(Fred Taylor mellett). www.jaguars.com/media-gallery/videos/Pride-of-the-Jaguars-Jimmy-Smith/2456800b-e04c-489b-8ac6-9f76c3fb0c32
Boselli beiktatása óta 2006-ban(akkor 41-0-ra vertük a Jetst), amikor erre meccsen került sor, mindig kikapott a Jags...
Jimmy kicsi megnyugodva a ceremónia után is nyilatkozott egyet.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Smith_Very_emotional_for_me/e7f86529-7712-4dd5-b75e-f6ca3854b669
Vissza a borzalmas hétköznapokhoz. A Jaguars idei szezonja történelmien rossz mélységekben van Halloren szerint (is). Valószínűleg még a 2012-es borzalmat is alulmúlja a szezon előtti várakozások miatt
jacksonville.com/sports/2016-12-11/jaguars-insider-history-makers-and-only-bad-way
5 kérdés, 5 válasz Hallorentől Jags-el kapcsolatos dolgokról:
jacksonville.com/sports/2016-12-11/jaguars-extra-points-more-penalty-problems-future-thomas-odrick
több mint 9 éve
Kössz mindent Jimmy, és ha lehet maradj most már tiszta!twitter.com/IrishJaguar/status/808075282531909633
Ha már elkapók, ilyen jó idénye van Marqise Lee-nek:
twitter.com/zach_goodall/status/808076497416318976
Már ott tartunk, hogy Bortles A-Rob helyett Leere hajigál mindent... A szezon elején ez nem egészen így volt...
több mint 9 éve
Megvan Gus harmadik 8 meccses losing streakje, mióta itt van. Lehet meg se áll 11-ig. Most az ST volt kritikán aluli, Mike Malloryt is rég ki kellett volna rúgni, mint Olsont ( vagy Gust).
Lee továbbra is a legjobb WR-ünk,
A D-nek volt 2 gyönyörű goal line standje, igaz a Vikes offenset képesek voltak átlagon felülivé tenni olykor-olykor...
De Bortles (sőt az egész Jags) ma nem adta el a labdát! Championship.
Még 3 etap van hátra az idei mazochista maratonból, aztán meglátjuk mi lesz. Mondjuk ennél rosszabb nehezen jöhet, de mivel a Jaguars mindenre képes, így azért ezt se zárnám ki.
A mai meccs 2,5 korbácsütést ért az 5-ös mazochista Jauars meccsértékelő indexen.
több mint 9 éve
Jimmy beiktatása a Jaguars Prideba a félidőben: twitter.com/phillip_heilman/status/808033128988241920
több mint 9 éve
Pedig oly szívesen látnám Brandon Allent játszani. Ha ma nem is, azért remélem, hogy idén még erre sor kerül.
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Se Linder, se Ivory nem játszik ma:- RB Denard Robinson
- FS Peyton Thompson
- C Brandon Linder
- WR Allen Hurns
- RB Chris Ivory
- QB Brandon Allen
- OT Jeremiah Poutasi
2 videó Jimmy Smithről, ha már me beiktatják a Pride of Jaguarsba:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Classic-Jags-Jimmy-Smith/869392a2-ff90-4eb9-bfb9-3ed923dd123f
Jimmy Smith highlight reel
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jimmy-Smith-Highlights/4e50184a-2aca-4b80-8c52-d71b9b1965f2
A hivatalos oldal még egy szegmenst is kialakított az oldalon a számára
www.jaguars.com/jimmy/
több mint 9 éve
Őszintén nem értem mi a meglepő Julius Thomas teljesítményében, mikor egy olyan tight endről beszélünk, aki két évig semmit nem csinált az NFL-ben miután draftolták, majd Peyton Manning red zone célpontjaként csinált két 12 TD-s szezont. Nyilvánvaló volt, hogy ugyanezt Bortles-szel nem fogja hozni, yardokban pedig soha nem volt különösebben produktív, hiszen 788 és 489 yard került a statisztikájába abban a két évben. A mostani teljesítményénél persze én is többet vártam, amikor idejött, de azért nem sokkal, mondjuk évi 600 yardot meg 7-8 TD-t, de amennyit sérült nem csoda, hogy addig sem jutott. Pályafutása első négy éve alapján is botorság, hogy bárki ennél többet várjon tőle, olyan nekem, mint Brock Osweiler - mindenki látta, hogy legjobb esetben is középszerű, de a Denver csillogása elvakította az embereket, most meg csodálkoznak, hogy emberünk szar Houstonban. Pedig nincs min csodálkozni.