NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Potutasi biztos nem játszik a csapat ellen, amely draftolta, ma IR-re raktuk. A helyébe jött Marcus Rush, a Michigan State egykori LB-je, aki a profik között nem futott be túl nagy karriert. A 49ers practice squadjában dekkolt eddig. Nem edzett ma Kelvin Beachum (térd), Aaron Colvin (boka), Jordan Hill (boka), Allen Hurns (hamstring),Sean Porter (hamstring), Chris Reed (ujj) és Neal Sterling (agyrázkódás protokoll)
A játékosok reakciója Gus kirúgásáról:
jacksonville.com/sports/2016-12-20/jaguars-veterans-don-t-hold-back-talking-about-gus-bradley-s-firing?platform=hootsuite
Továbbra is Nathaniel Hackett és Todd Wash hívja majd a playeket.
több mint 9 éve
Power ranking - Gus Bradley 14 győzelme rangsorolva. 😊 😊 😊 www.bigcatcountry.com/2016/12/20/14025350/power-ranking-all-14-gus-bradley-wins-by-how-gus-bradley-they-are
Marrone első edzés utáni sajtótájékoztatója, mint Jags (interim) HC
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Marrone-We-knew-it-would-be-tough/e10913e3-120f-4eb5-a7e7-a970d07594d6
Shatley lehet ezen a héten a LG, mivel Poutasi is lesérült. Marrone azt mondta, még soha nem kellett a HATODIK embert egy poszton egy szezonban a csapatba illeszti, mióta edző.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Egy jó hír: Jalen Ramsey jelölték a hét rookieja címre:És annyira belterjes az NFL edzői köre, hogy egyes HC-k még a feleségeiket is más HC-kon keresztül ismerik meg. 😊 😊 😊
www.chron.com/sports/texans/article/Bill-O-Brien-praises-Jaguars-interim-coach-Doug-10808156.php
több mint 9 éve
Srácok, van 3 db Jags zászlóm az októberi meccsről. Aki kéri, írjon nekem egy címet priviben, és szívesen elküldöm neki.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 9 éve
Minden bizonnyal.Caldwell sok telefont kapott a vezetőedzői állással kapcsolatban az elmúlt 24 órában (jó, de kiktől?...). Szerinte ez egy nagyon attraktív állás.Gondolom ügynököktől, a legtöbb edzőnek is van ma már.
iktriad
empty taxi
Neki nincs Jags-es múltja = rendszeridegen. 😊 😊 😊 Igaz Shao és Tony kedvenc egyetemének csapatát irányítja manapság.Pillanatra Lovie Smitht olvastamEben guba 😊
Amadeus91
empty taxi
több mint 9 éve
Eben guba 😊Gust mindenképpen kirúgták volna vasárnap, akkor is, ha nyerünk... Tehát Caldwell megköszönheti Blakenek és Tom Savagenek, hogy úgy alakult a meccs ahogy.Pillanatra Lovie Smitht olvastam
Blake marad a következő 2 meccsen a kezdő QB.
Dave továbbra is maximálisan bízik Bortlesben, de majd a vezetőedző dönti el, számol-e vele.
Marrone pályázhat majd a teljes körű állásra is januárban,
A Rams döntése, hogy kirugják Bajuszt gyorsította fel itt is a folyamatokat.
A következő 2 hétben Dave mindenképpen beszél majd Tom Coughlinnal. Eléggé úgy tűnik, hogy ő lehet az emberünk jövőre, ha vállalja, és azért is jött a váltás most, hogy a Rams nehogy elhappolja a Jags elöl.
Dave, Mark Lamping, a 2 Khan (Shao és Tony) és még pár ember (gondolom Idzik és Lil' Polian) dolga lesz megtalálni az új HC-t. Ez sok ember, főleg ha tényleg Coughlint akarjuk. Ahhoz nem kell ennyi.
Caldwell sok telefont kapott a vezetőedzői állással kapcsolatban az elmúlt 24 órában (jó, de kiktől?...). Szerinte ez egy nagyon attraktív állás.
A cikk végén Halloren és Carlyon kitárgyalja a tegnap történteket, szerintük január 5.-én Tom Coughlin megtartja sajtótájékoztatóját, mint régi-új Jaguars vezetőedző.
jacksonville.com/sports/2016-12-19/jaguars-gm-dave-caldwell-talks-coughlin-bortles-and-bradley-firing
Azért olyan "soká" mert Marronenak, meg egy Rooney rule kandidánsnak is megadja formálisan a front office a lehetőséget.egy interjúra a posztért.
Halloren szerint ha Tom nem vállaja a dolgot, és mondjuk a Buccaneers nem jut playoffba, akkor Mike Smith esélyei nőnek meg jelentősen az állásra.
iktriad
Amadeus91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Gust mindenképpen kirúgták volna vasárnap, akkor is, ha nyerünk... Tehát Caldwell megköszönheti Blakenek és Tom Savagenek, hogy úgy alakult a meccs ahogy.Pillanatra Lovie Smitht olvastam
Blake marad a következő 2 meccsen a kezdő QB.
Dave továbbra is maximálisan bízik Bortlesben, de majd a vezetőedző dönti el, számol-e vele.
A következő 2 hétben Dave mindenképpen beszél majd Tom Coughlinnal. Eléggé úgy tűnik, hogy ő lehet az emberünk jövőre, ha vállalja, és azért is jött a váltás most, hogy a Rams nehogy elhappolja a Jags elöl.
Dave, Mark Lamping, a 2 Khan (Shao és Tony) és még pár ember (gondolom Idzik és Lil' Polian) dolga lesz megtalálni az új HC-t. Ez sok ember, főleg ha tényleg Coughlint akarjuk. Ahhoz nem kell ennyi.
Caldwell sok telefont kapott a vezetőedzői állással kapcsolatban az elmúlt 24 órában (jó, de kiktől?...). Szerinte ez egy nagyon attraktív állás.
A cikk végén Halloren és Carlyon kitárgyalja a tegnap történteket, szerintük január 5.-én Tom Coughlin megtartja sajtótájékoztatóját, mint régi-új Jaguars vezetőedző.
jacksonville.com/sports/2016-12-19/jaguars-gm-dave-caldwell-talks-coughlin-bortles-and-bradley-firing
Azért olyan "soká" mert Marronenak, meg egy Rooney rule kandidánsnak is megadja formálisan a front office a lehetőséget.egy interjúra a posztért.
Halloren szerint ha Tom nem vállaja a dolgot, és mondjuk a Buccaneers nem jut playoffba, akkor Mike Smith esélyei nőnek meg jelentősen az állásra.
iktriad
több mint 9 éve
Caldwell sok telefont kapott a vezetőedzői állással kapcsolatban az elmúlt 24 órában (jó, de kiktől?...). Szerinte ez egy nagyon attraktív állás.Gondolom ügynököktől, a legtöbb edzőnek is van ma már.
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Állítólag Coughlin már idén bejelentkezett a Jaguarshoz, hogy dolgozna Gus stábjában (csak Bradley nem tartott rá idényt...) twitter.com/MikeSilver/status/810935978043015168?ref_src=twsrc%5Etfw
Ha ez igaz, akkor tényleg csak formaságnak tűnik minden, és hamarosan ő lesz a régi-új HCnk (HA Caldwell tud és akar vele együtt dolgozni)!
A tegnapi nap 3 fontos nyilatkozata képben és hangban (aki megnézi őket, készítsen be egy kis hideg elemózsiát, hosszú videózás lesz):
Caldwell:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Caldwell_A_lot_of_blame_to_go_around/7f472bd1-4a42-4987-b98e-86a453fbd27a
Marrone:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Marrone-Do-what-is-best-for-this-organization/25aa612a-e1d5-4611-bb8b-9dd70ea19c0d
Gus bucsúinterjúja:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley-Were-so-grateful/5b5d4cc8-bf7d-438b-b654-2d78ae679f0a
több mint 9 éve
Gust mindenképpen kirúgták volna vasárnap, akkor is, ha nyerünk... Tehát Caldwell megköszönheti Blakenek és Tom Savagenek, hogy úgy alakult a meccs ahogy. Blake marad a következő 2 meccsen a kezdő QB.
több mint 9 éve
Marrone egy Bills szurkoló szemével...az ember, aki ott sem volt...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Én nekem egy olyan dolog volt,amivel kivétel nélkül, minden esetben elégedetlen voltam, ez a pass protection...ezek után még szép, hogy Marrone lett a góré! 😊
több mint 9 éve
Gus 35 percen keresztül beszélt a médiával - íme a részletek:-Hogy ajánlom-e a Jaguars HC posztot? Öreg, hát persze, hogy ajánlom! Mondj még egy állást ahol 4 évig nem kell csinálnod semmit, cserébe több millió dollárt kapsz évi 6 hónap melóért, miközben Floridában vagy, ne ugye, hogy nem tudsz?!
Ha az esetleges edzőjelöltek megkeresik, szívesen megosztja a tapasztalatait, és csak ajánlani fogja nekik, hogy vállalják el a Jags irányítását.
iktriad
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Szörnyű, hogy manapság milyen türelmetlenek már a tulajdonosok, előbb Fisher, most meg Gus...Felháborító és érthetetlen!
Jakehomer
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Az előrelépés megkérőjelezhetetlen. twitter.com/APMarkLong/status/810900507489398784
Pár infó Marroneról:
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/who-is-new-jaguars-interim-head-coach-doug-marrone/323030673
több mint 9 éve
Már rég ennél a fázisnál tartunk. 😊Nem. Ez a sokadik lépés afelé, hogy olyan legyen Jax-fannak lenni, mint Zuzuval társalogni, vagy sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.MarroneVajon ez az első lépés afelé, hogy Tom Coughlin visszatérjen?
Amadeus91
iktriad
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Nem. Ez a sokadik lépés afelé, hogy olyan legyen Jax-fannak lenni, mint Zuzuval társalogni, vagy sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas.MarroneVajon ez az első lépés afelé, hogy Tom Coughlin visszatérjen?
Amadeus91
iktriad
több mint 9 éve
MarroneVajon ez az első lépés afelé, hogy Tom Coughlin visszatérjen?
Amadeus91
több mint 9 éve
Marrone
több mint 9 éve
Gus 35 percen keresztül beszélt a médiával - íme a részletek:jacksonville.com/jaguars/2016-12-19/ex-jaguars-coach-gus-bradley-doesn-t-regret-sticking-blake-bortles
Ahogy várható volt tőle, semmiféle sárdobálás nem jött a részéről, méltatta Davet és Shaot is.
Bortlest nem cserélte volna le, mert bízik benne, hogy idővel jobb lesz, mint ahogy így volt Marqise Leenél is pl. Biztos benne, hogy Blake az idei évből tanul és fejlődni fog.
Szeretne valahol edzősködni jövőre, mindegy milyen szinten - NFL vagy college.
Ha az esetleges edzőjelöltek megkeresik, szívesen megosztja a tapasztalatait, és csak ajánlani fogja nekik, hogy vállalják el a Jags irányítását.
Ez volt az első alkalom, amikor őt magát elküldték egy állásból, eddig általában az edzői stábbal együtt menesztették.
Marrone szerinte ideális interim HC lenne.
Egyetlen bánata, hogy nem lehet itt, mikor a Jaguars majd sikeres csapat lesz, mert abban biztos, hogy ez hamarosan bekövetkezik.
20 órakor beszél majd Dave, és jelenti be ki lesz az átmeneti HC az elkövetkező 2 meccsre.
több mint 9 éve
Szörnyű, hogy manapság milyen türelmetlenek már a tulajdonosok, előbb Fisher, most meg Gus...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
utóbbi pár évben szerintem: rossz draft - jó draft (bortleses) - rossz draft - jó draft. de fowler és yeldon ha javulnak még változtathatnak ezen.A tavalyi draftunk tetszik Derrick Harvey 2.0-ával, Yeldonnal, A.J Cann't-.el meg a többiekkel? 😊Nem, az nekem már 2 évvel ezelőtti 😊 A tavalyin a legutóbbit értettem 😊
iktriad
peterk2005
több mint 9 éve
Az nekem is tetszik.A tavalyi draftunk tetszik Derrick Harvey 2.0-ával, Yeldonnal, A.J Cann't-.el meg a többiekkel? 😊Nem, az nekem már 2 évvel ezelőtti 😊 A tavalyin a legutóbbit értettem 😊
iktriad
peterk2005
Roy Miller a HC váltásról.
Jaguars DT Roy Miller stopped on his way into the stadium to share his thoughts on coach Gus Bradley's firing. He was not happy. "I think everybody knows the head coach always gets the blame but he's not the only one that made mistakes. In the end that's where we're at. Everyone is trying to find a reason, an excuse. We've been trying to do that all year. It pisses me off because as a player you have a lot of responsibility. You hate to see the head man take it all."
több mint 9 éve
A tavalyi draftunk tetszik Derrick Harvey 2.0-ával, Yeldonnal, A.J Cann't-.el meg a többiekkel? 😊Nem, az nekem már 2 évvel ezelőtti 😊 A tavalyin a legutóbbit értettem 😊
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
1 elmélkedés - ha Marronet nevezik ki ma megbízott HC-nek, akkor akár még hosszabb távra is maradhat, HA Coughlin visszatér, mint tanácsadó. A Syracuse-as múlt(Coughlinnak az alma matere, Marrone ott volt HC) a két ember ismeri egymást, és lehet Tom belemenne abba, hogy együtt dolgozzanak. Más kérdés, hogy akkor a front office igencsak zsúfolt lesz(Caldwell, Idzik, Lil' Polian, Coughlin), ami nem hiszem hogy egészséges. Arról nem is szólva, hogy Marrone szerintem középszerű edző, akinél azért lehetne jobbat találni. Még Schefter se tudja, ki lesz a megbízott HC, de szerinte is Doug Marrone az esélyes.
twitter.com/AdamSchefter/status/810836346994561024
A tavalyi draftunk tetszik Derrick Harvey 2.0-ával, Yeldonnal, A.J Cann't-.el meg a többiekkel? 😊Őszintén megmondom, Caldwellnek is menni kéne, mert egyre inkább úgy tűnik, nem csak a vezetőedző választást baszta el, hanem a QB-t is. Ehhez képest ő dönt majd a következő HC személyéről...Én nem vagyok biztos benne, hogy Bortles GM (scouting) hiba. Tavaly masszívat fejlődött a mechanikája, komolyat lépett előre. Ha idénre azért esett vissza, mert egy lusta dög aki még buta is, akkor lehet Caldwell a felelős, de ha nem, akkor ez inkább edzői hiba. Kapott a stáb egy nem kész, de képezhető anyagot, és elcseszte. Persze amikor 2. körben megy ki Carr, akkor mondható, hogy 1/3-ra lehetett volna jobban képezhetőt is találni, de ilyen megközelítésben minden GM hülye, aki nem húzza éppen Brady-t, Wilson-t, Carr-t ki előbb, mint ahol kimentek. Arról nem is beszélve, hogy ha edzői hiba, akkor lehet, hogy itt Carr is le lett volna húzva a vécén....
Ha fel tudja áldozni Bortlest(beismerve ezzel, hogy elbaszta a HC és a QB picket is elsőre, tehát a munkája lényegi részét...), akkor van esélyünk, hogy ne szaladjunk egy újabb totális csőd felé. De ha nem, akkor a mazochista maraton jövő szeptembertől újra folytatódik. iktriad
(Mindezt nem Caldwell védelmében írtam, nincs róla véleményem. Igaz, bevallom, nekem az utolsó 1-2 év draftja, mínusz Bortles, tetszett. A tavalyi különösen.)
peterk2005
Bortles már múlt héten elmondta, hogy nagyon sokat fog Tom House-éknál edzeni, ez 2015-ben bejött neki, idén emiatt nem volt annyit ott, másra koncentrált. Ez nem volt jó döntés. A munkamorálja azt mondják kiváló. Ami viszont az értelmi képességeit illeti , nos lehet, hogy ott van a kiskutyus elásva sokak szerint...
Carrnál súlyosbító tényező nálunk, hogy 1 hétig a Jaguars edzette a Seniorbowlon (őt meg Jimmy G-t is), és mégis Bortles mellett döntött Dave. Igaz ebbe senkit nem vont bele, Bradleyt is csak a draft hetében avatta be a terveibe. És ezért is felelős nagyon is a most kialakult helyzetért.