NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Felbéreltünk egy fejvadász(cége)t a vezetőedző kereséshez.Utánanéztem, a pasas segítette Harbaught Michiganbe, Dan Quinnt az Atlantához, Carrollt ÉS Schneidert Seattlebe, Charlie Strongot pedig a Texashoz. Elég komoly lista. Talán nekünk is szerez egy jó HC-t.
twitter.com/AdamSchefter/status/812627802965102592
Akivel kapcsolatban nem mindenki osztja azt a véleményt, hogy olyan hatékony lenne....
twitter.com/NFLDraftBites/status/812628643121922048
iktriad
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Halloren szerint nem valószínű, hogy ez megtörténikAzert nem mar egy meccs miatt legyen a Marrone a a couch....Pedig annyira jax lenne!
m-bryo
Amadeus91
twitter.com/ryanohalloran/status/812846638301638657
Sziasztok !!Caldwell és a mostani stáb bízik benne, de ha az új HC nem akar vele együtt dolgozni vele, akkor feláldozható lehet. Mondjuk ha a Colts elleni is úgy játszik, mint tegnap, akkor akár az új HC-nek is eladhatja magát.
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Azt rebesgetik, hogy nincsenek megelégedve a vezetők Bortles játékával. Szerintetek elképzelhető, hogy elengedik, és kezdődik az irányítókérdés nálatok újra? Csak azért érdekes ez a dolog, mert annak idején Arians azt nyilatkozta, hogy csak akkor húztunk volna QB-t 3 éve, ha Bortles lecsúszik, én ebből arra következtetek, hogy talán megpróbálnánk megszerezni, ha eladóvá válna. Bár véleményem szerint elképzelhetetlen, hogy megváljatok tőle, de ki tudja. Nálatok semmi sem elképzelhetetlen 😊
Leon78
több mint 8 éve
Pedig annyira jax lenne!Marronet a meccs után az öltözőben már nem kellett kisípolni.Azert nem mar egy meccs miatt legyen a Marrone a a couch....
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Doug-Marrone-Postgame-Speech/13216a89-eb7b-478e-a8dd-48c36cfe94e5
Ha a jövő héten is ilyen jó lesz a Jags, mint ma, akkor tartsuk meg HC-nek jövőre. Ezt komolyan mondom.
58 yardot fut a Titans? Pipa
Bortles 300+ yardot dob, 100+-as ratingel (meg 1 elkapott TD-vel) és nyerünk? Pipa
A védelem labdákat és pontokat szerez? Pipa
Wow.
iktriad
m-bryo
több mint 8 éve
Sziasztok !!Attól függ, hogy a GM marad-e (én még azt is megvárnám), illetve, hogy ki lesz a HC. Viszont, ha Mohamed nem megy a hegyhez... Arianst szívesen látnám 😀
Kíváncsi lennék a véleményetekre. Azt rebesgetik, hogy nincsenek megelégedve a vezetők Bortles játékával. Szerintetek elképzelhető, hogy elengedik, és kezdődik az irányítókérdés nálatok újra? Csak azért érdekes ez a dolog, mert annak idején Arians azt nyilatkozta, hogy csak akkor húztunk volna QB-t 3 éve, ha Bortles lecsúszik, én ebből arra következtetek, hogy talán megpróbálnánk megszerezni, ha eladóvá válna. Bár véleményem szerint elképzelhetetlen, hogy megváljatok tőle, de ki tudja. Nálatok semmi sem elképzelhetetlen 😊
Leon78
több mint 8 éve
Marronet a meccs után az öltözőben már nem kellett kisípolni.Hogy a náthás picsába lehet egy csapatsportban a kirakós utolsó darabja egy edző? Bármilyen csapatsportnál kiakadok ezen. Talán itt kevésbé mint a gurulósban, mert itt 53 játékossal, GM-mel, koordinátorokkal kel együtt dolgozni. De akkor is 5 naptári napon belül Marrone ki tud hozni BB-ből egy fasza kis irányítót? Gus tényleg az NFL Pintér Attilája.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Doug-Marrone-Postgame-Speech/13216a89-eb7b-478e-a8dd-48c36cfe94e5
Ha a jövő héten is ilyen jó lesz a Jags, mint ma, akkor tartsuk meg HC-nek jövőre. Ezt komolyan mondom.
Bortles 300+ yardot dob, 100+-as ratingel (meg 1 elkapott TD-vel) és nyerünk? Pipa
Wow.
iktriad
több mint 8 éve
Marronet a meccs után az öltözőben már nem kellett kisípolni.Azert nem mar egy meccs miatt legyen a Marrone a a couch....
Wow.
iktriad
több mint 8 éve
Sziasztok !!Kíváncsi lennék a véleményetekre. Azt rebesgetik, hogy nincsenek megelégedve a vezetők Bortles játékával. Szerintetek elképzelhető, hogy elengedik, és kezdődik az irányítókérdés nálatok újra? Csak azért érdekes ez a dolog, mert annak idején Arians azt nyilatkozta, hogy csak akkor húztunk volna QB-t 3 éve, ha Bortles lecsúszik, én ebből arra következtetek, hogy talán megpróbálnánk megszerezni, ha eladóvá válna. Bár véleményem szerint elképzelhetetlen, hogy megváljatok tőle, de ki tudja. Nálatok semmi sem elképzelhetetlen 😊
több mint 8 éve
Marronet a meccs után az öltözőben már nem kellett kisípolni.www.jaguars.com/media-gallery/videos/Doug-Marrone-Postgame-Speech/13216a89-eb7b-478e-a8dd-48c36cfe94e5
Wow.
több mint 8 éve
Biztos a buffalói élményekről csevegtek így.Wow, Marrone rendesen elküldte a picsába Mularkeyt a meccs végi kézfogónál!Mégis mit mondott?
twitter.com/ColeFartley/status/812773559038857216
iktriad
Nekem olyan, mintha csak random sípolások lennének
mustaine
Valami olyasmi hangzik el Marrone szájából az elején, hogy "Tell Mariota I said Aloha bitch."
több mint 8 éve
jacksonville.com/sports/2016-12-23/friendship-between-doug-marrone-and-mike-mularkey-goes-back-long-wayWow, Marrone rendesen elküldte a picsába Mularkeyt a meccs végi kézfogónál!Mégis mit mondott?
iktriad
mustaine
Így még kevésbé értem.
Szerkesztette: npetiii
több mint 8 éve
Te elkönyveltél bunkónak, én téged egy tökfilkónak, akkor ennyi is. 😊 Boldog karit!A stílus maga az ember, csak megmutattad az igazi arcod. Az a szomorú, hogy nincs itt senki, aki mondaná, hogy erre a bunkó és igénytelen hangnemre semmi szükség. Mindenesetre kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt, de ez tényleg nem az én dolgom. 😊 Úgyhogy én nyugodt vagyok, te meg örülsz, ennyi.Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.Szóval sajnálod, húúú nagyvonalú vagy velem. 😊 De örülsz, nem igaz? Ritka egy rosszindulatú ember vagy, nem vitás.Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
2. Ráadásul mindezt értelmezhető játékkal.
3. Bortles 300 passzolt yard felett mégis megvan a W.
4. Ezzel egyidejűleg Bortles az NFL történetének első olyan játékosa, aki 300 yard felett passzolt és elkapott TD-je is volt.
5. A passzt egyébként Lee adta, majd jött Ramsey int return TD-je.
6. Jó eséllyel tönkretettük az egyik csoportrivális szezonját, aminek - kövezzetek meg - én simán tudok örülni (itt nem Mariota sérülésére gondolok, azt rohadtul sajnálom).
7. Borsot törtünk egy nem kedvelt ex-HC-nk orra alá.
8. Kicsit sem érdekel most, hogy Marrone nyakunkon ragadásának esélyei mennyivel nőttek meg, mert egész évben azt vártam, hogy így játszunk majd. A tehetség ott van a csapatban, mégis csak az első héten a Packers ellen és most láttam ebből bármit.
+1 Aki kihagyta, pótolja, király lesz (leszámítva Ivory fumble-problémáit és hogy Myers továbbra is vakon van extra pont távolságból).
npetiii
Egyébként kívánok neked is boldog karácsonyi ünnepeket!
Nandito
npetiii
Nandito
npetiii
Még egyszer kívánok neked szeretettben teljes, boldog, békés karácsonyi ünnepeket!
Nandito
több mint 8 éve
Wow, Marrone rendesen elküldte a picsába Mularkeyt a meccs végi kézfogónál!Mégis mit mondott?
iktriad
több mint 8 éve
A stílus maga az ember, csak megmutattad az igazi arcod. Az a szomorú, hogy nincs itt senki, aki mondaná, hogy erre a bunkó és igénytelen hangnemre semmi szükség. Mindenesetre kiállítottad magadról a szegénységi bizonyítványt, de ez tényleg nem az én dolgom. 😊 Úgyhogy én nyugodt vagyok, te meg örülsz, ennyi.Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.Szóval sajnálod, húúú nagyvonalú vagy velem. 😊 De örülsz, nem igaz? Ritka egy rosszindulatú ember vagy, nem vitás.Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
4. Ezzel egyidejűleg Bortles az NFL történetének első olyan játékosa, aki 300 yard felett passzolt és elkapott TD-je is volt.
6. Jó eséllyel tönkretettük az egyik csoportrivális szezonját, aminek - kövezzetek meg - én simán tudok örülni (itt nem Mariota sérülésére gondolok, azt rohadtul sajnálom).
8. Kicsit sem érdekel most, hogy Marrone nyakunkon ragadásának esélyei mennyivel nőttek meg, mert egész évben azt vártam, hogy így játszunk majd. A tehetség ott van a csapatban, mégis csak az első héten a Packers ellen és most láttam ebből bármit.
+1 Aki kihagyta, pótolja, király lesz (leszámítva Ivory fumble-problémáit és hogy Myers továbbra is vakon van extra pont távolságból).
npetiii
Nandito
npetiii
Nandito
npetiii
Még egyszer kívánok neked szeretettben teljes, boldog, békés karácsonyi ünnepeket!
Music City Miracle
több mint 8 éve
Wow, Marrone rendesen elküldte a picsába Mularkeyt a meccs végi kézfogónál!twitter.com/ColeFartley/status/812773559038857216
Biztos nem tetszik neki az öltözködése.Hayes Pullard még ezt is alúl/felül múlta.
twitter.com/ryanohalloran/status/812776037310406657
iktriad
twitter.com/Ballou1010xl/status/812803893524660229
több mint 8 éve
A 2006-os szezon óta szenvedek a Jaguars meccseken, szóval konkrét emlékem nincs arról, hogy egy szezonban háromszor is megver minket a Titans, viszont pont elég visszaemlékeznem a nyolcadik hétre a 2016-os évből. 😊Abban a bizonyos éven CSAK a Titans vert el minket, senki más. De ők sajna háromszor is. Akkor mondta Bajusz, hogy a mi pályánk valójában hazai pálya nekik.
npetiii
több mint 8 éve
A 2006-os szezon óta szenvedek a Jaguars meccseken, szóval konkrét emlékem nincs arról, hogy egy szezonban háromszor is megver minket a Titans, viszont pont elég visszaemlékeznem a nyolcadik hétre a 2016-os évből. 😊A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:+2 Ngakoue beállította a Jaguars rookie sack franchise rekordot!
1. NYERTÜNK!
npetiii
Van tétje a Colts meccsnek! 😊 😊
twitter.com/ryanohalloran/status/812790578547228673
Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.Egy évszám: 1999 (na jó, meg 2000, mikor kikaptunk harmadszorra is az AFC döntőben. )
npetiii
NanditoEgyébként Nandito nem értem miért vagy kiakadva, npetiii kiemelte, hogy Mariota sérülését kifejezetten sajnálja. Nem tudom ezek után miért kell kiakadni a többire.
iktriad
több mint 8 éve
A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:+2 Ngakoue beállította a Jaguars rookie sack franchise rekordot! (Tony Brackensét 1996-ból!)
1. NYERTÜNK!
npetiii
Van tétje a Colts meccsnek! 😊 😊
twitter.com/ryanohalloran/status/812790578547228673
Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.Egy évszám: 1999 (na jó, meg 2000, mikor kikaptunk harmadszorra is az AFC döntőben. )
npetiii
NanditoEgyébként Nandito nem értem miért vagy kiakadva, npetiii kiemelte, hogy Mariota sérülését kifejezetten sajnálja. Nem tudom ezek után miért kell kiakadni a többire.
több mint 8 éve
Fogalmam sincsen, hogy mi a bajod, de azért megpróbálom leírni harmadszor is a dolgot, hátha megérted. Tudod a Jaguars egyik csoportriválisa a Titans. Ezen a meccsen nekünk már mindegy volt, hogy mi történik, de a Titans még küzdött a rájátszásért. Ezzel a vereséggel viszont nehéz helyzetbe került a Tennessee, a mi rémes szezonunk pedig legalább kapott annyi értelmet, hogy kicsit beleszóltunk a csoport alakulásába azzal, hogy megvertünk egy olyan riválist, akinek ez kötelező győzelemnek tűnt. Ha az efelett érzett örömöm miatt rosszindulatú vagyok azzal együtt tudok élni, nem mentem oda örömködni a Titans topicba, leírtam, hogy sajnálom Mariotát, te pedig idejössz parasztkodni, ahelyett, hogy méltósággal viselnéd a vereséget. Kicsit nyugodj meg, nincs semmi baj, gyengék voltatok, veszítettetek, ennyi.Szóval sajnálod, húúú nagyvonalú vagy velem. 😊 De örülsz, nem igaz? Ritka egy rosszindulatú ember vagy, nem vitás.Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
npetiii
Nandito
npetiii
Nandito
Szerkesztette: npetiii
több mint 8 éve
@nfltrade_rumors: Jay Glazer confirmed Tom Coughlin will interview with #Jaguars and noted that Coughlin isn't a Blake Bortles fan.Biztos nem tetszik neki az öltözködése.
Érdekes lenne így a draft.
Bazzani
twitter.com/ryanohalloran/status/812776037310406657
Ez a lista általában tele szokott lenni negatívumokkal. Most olyan, mint az unikum reklámja. Csak pozítvan értékel minket.
jacksonville.com/sports/2016-12-24/down-drill-jaguars-win-over-tennessee
több mint 8 éve
Megvan ki fogta vissza eddig a Jaguars-t(már rajtam kívül). Jövőre végigverjük az NFL-t** 5-.11-el és újabb Top 5-ös pickkel végzünk.
több mint 8 éve
Szóval sajnálod, húúú nagyvonalú vagy velem. 😊 De örülsz, nem igaz? Ritka egy rosszindulatú ember vagy, nem vitás.Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
npetiii
Nandito
npetiii
Music City Miracle
több mint 8 éve
Sajnálom, hogy értelmezési gondjaid akadnak. Mariota sérülését nagyon sajnálom, hogy egy csoportriválist vertünk azt nem. Nem a Titans topicba mentem ezzel trollkodni, úgyhogy erre az ironizálásra semmi szükség.A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
npetiii
Nandito
több mint 8 éve
A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:Duplán örülhetsz, mert így Karácsony estéjén a Titans szurkolók maguk alatt vannak a tönkretett szezon miatt, sőt triplán örülhetsz, mert Mariota sérülése még keserűbbé teszi az estét mind a csoportrivális, mind a szurkolók számára.
1. NYERTÜNK!
npetiii
Music City Miracle
több mint 8 éve
A legszebb karácsonyi ajándék címszavakban:1. NYERTÜNK!
több mint 8 éve
wow, ez klassz volt.