NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Őszintén nem értem mi a meglepő Julius Thomas teljesítményében, mikor egy olyan tight endről beszélünk, aki két évig semmit nem csinált az NFL-ben miután draftolták, majd Peyton Manning red zone célpontjaként csinált két 12 TD-s szezont. Nyilvánvaló volt, hogy ugyanezt Bortles-szel nem fogja hozni, yardokban pedig soha nem volt különösebben produktív, hiszen 788 és 489 yard került a statisztikájába abban a két évben. A mostani teljesítményénél persze én is többet vártam, amikor idejött, de azért nem sokkal, mondjuk évi 600 yardot meg 7-8 TD-t, de amennyit sérült nem csoda, hogy addig sem jutott. Pályafutása első négy éve alapján is botorság, hogy bárki ennél többet várjon tőle, olyan nekem, mint Brock Osweiler - mindenki látta, hogy legjobb esetben is középszerű, de a Denver csillogása elvakította az embereket, most meg csodálkoznak, hogy emberünk szar Houstonban. Pedig nincs min csodálkozni.
több mint 9 éve
Pont egy big time Julius Thomas hiányzik a Raidersből.Adjatok érte egy 1. körös picket és vihetitek. 😊
Amadeus91
több mint 9 éve
Julius Thomas és Jared Odrick is IR-re került. Helyettük a RB Bronson Hill és az egykorei kezdő centerünk, (ma már csere OL, aki elméletben bárhol bevethető) Luke Bowanko érkezett az 53-ba, előbbi a practice squadból, utóbbi a PUP-ről lett aktiválva.Pont egy big time Julius Thomas hiányzik a Raidersből.
Könnyen lehet, hogy se Odrick, se Thomas nem játszik többé a Jaguarsban. De ezt még ne vegyük 100%-nak:
twitter.com/ryanohalloran/status/807683447623974913
Ha mindkettőjüktől megválnánk, az 13 milliónyi cap spacet szabadíthatna fel | újabb FA bustok igazolására | .
És ha már a jövő szóba került, Halloren szerint az új HC-nek meg kellene tartania Todd Washt, aki kiérdemelte , hogy megtartassa a mostani pozícióját az idei szezonban végzett munkája alapján.
jacksonville.com/sports/2016-12-09/jaguars-insider-easy-decision-keep-wash-2017
klassz lenne, ha tényleg a | Ravens | lenne londonban az ellen. mennyire biztos infó?75%
winston
iktriad
több mint 9 éve
Julius Thomas és Jared Odrick is IR-re került. Helyettük a RB Bronson Hill és az egykorei kezdő centerünk, (ma már csere OL, aki elméletben bárhol bevethető) Luke Bowanko érkezett az 53-ba, előbbi a practice squadból, utóbbi a PUP-ről lett aktiválva.Könnyen lehet, hogy se Odrick, se Thomas nem játszik többé a Jaguarsban. De ezt még ne vegyük 100%-nak:
twitter.com/ryanohalloran/status/807683447623974913
Ha mindkettőjüktől megválnánk, az 13 milliónyi cap spacet szabadíthatna fel | újabb FA bustok igazolására | .
És ha már a jövő szóba került, Halloren szerint az új HC-nek meg kellene tartania Todd Washt, aki kiérdemelte , hogy megtartassa a mostani pozícióját az idei szezonban végzett munkája alapján.
jacksonville.com/sports/2016-12-09/jaguars-insider-easy-decision-keep-wash-2017
klassz lenne, ha tényleg a | Ravens | lenne londonban az ellen. mennyire biztos infó?75%
winston
több mint 9 éve
klassz lenne, ha tényleg a | Ravens | lenne londonban az ellen. mennyire biztos infó?
több mint 9 éve
Persze, miért ne? Tulajdonképpen majd 10 éve neki kéne lennie a franchise arcának. 😊A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.egy Luzar-siget bevállalnál?
twitter.com/Tdickman89/status/806864672808980480
Nagyon komoly lista(Reggie Williams!, MSW! Joey Zelenka! CHRIS LUZAR!!!) Ki hányat ismer közülük? Én 39-et...
iktriad
Höri
több mint 9 éve
A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.egy Luzar-siget bevállalnál?
Nagyon komoly lista(Reggie Williams!, MSW! Joey Zelenka! CHRIS LUZAR!!!) Ki hányat ismer közülük? Én 39-et...
iktriad
több mint 9 éve
Kedden dderül ki, kivel játszunk Londonban 2017-ben. | Ravens | Vasárnap nem játszik Peyton Thompson, Hurns, Odrick, Denard Robinson és Julius Thomas
Kérdéses a játéka Lindernek, Ivorynak és Skutanak.
Minden reggel mikor ránézek a bowl.one feliratkozásokra és látom, hogy a JAX topicban van újdonság, bízok benne, hogy az fogad, hogy : BREAKING, kibaszták az edzőt GM-estől a picsába. Oké, végignyomjuk a szezont ezekkel az életművészekkel, de attól még bízok benne...Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Caldwell még jó eséllyel marad legalább plusz egy évet...
Giowa
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Minden reggel mikor ránézek a bowl.one feliratkozásokra és látom, hogy a JAX topicban van újdonság, bízok benne, hogy az fogad, hogy : BREAKING, kibaszták az edzőt GM-estől a picsába. Oké, végignyomjuk a szezont ezekkel az életművészekkel, de attól még bízok benne...
több mint 9 éve
2 ember, akik megérdemlik, hogy jövőre nagyon gazdagok legyenek - Telvin és Linderwww.bigcatcountry.com/2016/12/8/13891622/extension-talks-linder-and-telvins-extension-need-to-be-priority
Linder Top 20-ba került még a PFF-eseknél is minden támadófalember közül
www.profootballfocus.com/pro-top-25-nfl-offensive-linemen-this-season/
több mint 9 éve
Ouch. Nem csak Blakeben van a hiba(lásd múlt vasárnap 1. INT) a passzjátékkal kapcsolatban. twitter.com/PFF_Mike/status/806937478657622016
Mai sérültlista - Linder ma sem edzett, lehet Shatley kezd majd vasárnap C-ben. Ivory javulgat.
DNP: TE Julius Thomas (back), DE Jared Odrick (shoulder), RB Denard Robinson (ankle), C Brandon Linder (ankle), WR Allen Hurns (hamstring)
LIMITED: OT Kelvin Beachum (knee), RB Chris Ivory (hamstring), OLB Dan Skuta (elbow), FS Peyton Thompson (ankle)
FULL: QB Blake Bortles (right shoulder), OL Luke Bowanko (hip), DE Dante Fowler (shoulder), DE Yannick Ngakoue (ankle), TE Neal Sterling (hip), RB T.J. Yeldon (ankle)
A keret tagjai Telvint és Pozt küldenék a Pro Bowlra a rosterről.
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-locker-room-pro-bowl-vote-telvin-smith-paul-posluszny-brandon-linder-malik-jackson/366396049
Remélem az egyikük eljut oda idén | (a lemondások miatt) | .
több mint 9 éve
Ő Matt Jonesszal közösen bulizik Oklahomában vagy Arkansasban. Lehet R. Jay Soward és Jerry Porter is benéz oda. 😊A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.Blackmon nélkül nem fajin a buli.
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre.Blackmon nélkül nem fajin a buli.
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A hétvégén lesz Jimmy Smith beiktatása a Jaguars Pride-ba. Ennek örömére több mint 60 ex-jaguár érkezik majd vasárnap az Everbank Fieldre. twitter.com/Tdickman89/status/806864672808980480
Shad Jimmy Smithről.
twitter.com/Tdickman89/status/806862025481748481
A legaranyosabb mém/irónikus anyag, amit hosszú ideje láttam 😊Idén a memegyártásban vagyunk a legerősebbek.
No comment. 😊 😊 😊peterk2005
twitter.com/ColeFartley/status/806657678961426433
iktriad
több mint 9 éve
A legaranyosabb mém/irónikus anyag, amit hosszú ideje láttam 😊 No comment. 😊 😊 😊
twitter.com/ColeFartley/status/806657678961426433
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Deal done | (a Texas A&M-es Top 3-as pickjeink ugyis mind beváltak a múltban...Oh wait) | . 😊twitter.com/nflcharlie/status/806640709616930817
több mint 9 éve
Ma nem edzettek: TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), C Brandon Linder (ankle), RB Denard Robinson (ankle), CB Peyton Thompson (ankle) and DE Jared Odrick (shoulder).Gus szerint Julius sérülése nem úgy javul, ahogy várták könnyen lehet, hogy többet már nem játszik
több mint 9 éve
Most mikor már csak a draftpozició kérdéses? Okos...twitter.com/ryanohalloran/status/806545658173935618
Nem úgy volt, hogy ezek ketten agyon gyakoroltak egymással az offseasonban. Úgy tűnik inkább egymás agyára mentek.
több mint 9 éve
Sean Porter helyére a TE E. J. Bibbs jött vissza a practie squadba..
több mint 9 éve
Arthur Brown nálunk se váltotta meg a világot, ma elküldtük az NFL-be egykor nagy reményekkel érkező LB-t. Sean Porter (szintén LB) jött fel a helyére a gyakorló csapatból.
több mint 9 éve
Fowlert ne temessük még, (bár én már nem vagyok hajlandó nézni a Jags meccseket egy ideje, szóval szart se ér a véleményem a kérdésben), de ne gyilkolják már le az önbizalmát azzal, hogy folyton szarozzák. Volt pár kitünő DE, aki első szezonjában még harmatos volt, aztán belejött.Dave Caldwell helye biztos, még egy HC-t választhat, ha nem jön be, akkor repül. Khan türelme rá is kihat.
Jacksonville-ben egy pozitív mérleg ritkább, mint a teljes napfogyatkozás, ezért az új HC szerintem dönthet a QB kérdésben. Dave csak akkor tartja meg az állását, ha az új HC sikeres. Mindegy, hogy ki a kezdő QB, az Ő 1/3-a, vagy valaki a 100. választás környékéről, vagy egy ide cserélt QB, vagy Donald Kacsa, vagy Tebow, vagy akárki. Dave-nek nem azt kell bizonyítania, hogy Bortles jó választás volt-e vagy sem, hanem hogy képes győztes csapatot építeni. Végy egy jó HC-t és bízd rá, hogy mit csinál ebből az amúgy tehetséges gárdából. Fiatal és jól játszani képes játékosból van elég a keretben egy pozitív mérleghez. Egy kemény edző kell, aki nem kedveskedik a játékosokkal, szórakoztatja őket a kortárs szerelmi lírájával, ami a "sok pozitívumot láttam" sokszor ismételt felcsapással indít és egy vereség után nem csapdossák őt a gyönyőr tajtékos hullámai a 4. negyedben elért rengeteg pont láttán. Jöjjön egy vadállat, aki a Fogtündért is egy tongai rabszolgagályára küldi, ha nem hoz neki egy 10+ sackes DE-t a megroppant örlőfogért cserébe, amit egy elvágyódva tekintgető játékos szájából tépett ki aznap délután.
több mint 9 éve
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben.2013-ban a Texans trüközött vmi ilyet, hogy Kubiak kivágása utána ugye Phillips lett az interim vezetőedző, azt vhogy ők előbb kezdhették az edzőkeresgélést, így került hozzájuk BOB. A pontos forgatókönyvre ill. indokokra már nem emlékszem.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mit szolnal ahhoz, ha Shao Kahn odaadna a top picket Fisherert a Ramsnek? Ugy is azert sirsz, hogy Caldwell bustokat huz a top pickekkel. xDBajusz hamarosan a legtöbb meccset vesztő NFL edző lesz. Köszi nem. Már csak 1999 miatt is persona non grata az illető.
Es lenne vegre egy igazan kiraly edzotok, akinek a bajusza tokeletes szinkronban van az ownerevel.
„A stilus maga az ember” – Georges-Louis Leclerc.
Stez
Yeldon oké?Fowler sajnos az új Harvey lesz, már csak egy karatés videó meg pár voodoo baba és tű (és folyamatos sérülések DE poszton) hiányzik, hogy teljesen azzá váljon.
ha 6-7.körben jött volna elmegy, de 2.kör elejéről?
Fowlerről sztem még ne mondj le, lehet még belőle egy Derrick Morgan jellegű edge
braxa88
több mint 9 éve
A hónap első jó Jaguars híre(?) - érdeklődtünk Coughlin iránt és hajlik rá, hogy visszajöjjön!Yeldon oké?
www.cbssports.com/nfl/news/jaguars-expected-to-reach-out-to-tom-coughlin-who-has-mutual-interest/
Egy kérdés. Ha bajusz most kirúgná Bradley-t, és interimet nevezne ki, akkor mikortól interjúztathatna? Azonnal, vagy meg kellene várni az alapszakasz végét? Mert ha azonnal, akkor lehet értelme egy interimnek, mert be lehetne előzni a többi csapatot a keresgélésben. Egyrészt a college szezonnak mindjárt vége, onnan nem sokára már el lehetne hívni 1-2 jelöltet (ha akad), Másrészt lehet, hogy most az alapszakaszban még könnyebb kikérni 1-1 NFL-es OC-t, DC-t, mint a playoffban. (Tekintettel arra, hogy a HC esélyes OC/DC-k jellemzően playoffos csapatokban vannak.)Akinek nincs állása, azzal már most is lehet beszélni.
Amúgy nekem az elmúlt 2 év draftja még mindig tetszik. Az idén draftolt játékosok még rookie-k, egyszerűen nem lehet rájuk húzni a lepedőt. A legtöbb játékosnak kell azért minimum 1 év, hogy belerázódjon, a Marcus Peters félék a ritkák. Sokszor még 2 év is kell, hogy valakiből kijöjjön a benne levő lehetőség. És még Fowler is gyakorlatilag rookienak számít, mert kihagyta a tavalyi évet. Persze az is igaz, hogy ennyi top5-ös pickkel, amennyi a Jagsnek volt, ennyi év alatt illett volna behúzni legalább 1 Bosa-t, Von Miller-t. Legalább 1-et....
peterk2005
És sajna a 2015-ös draft eléggé gyngusnak tűnik. Fowler jó a futás ellen, Yeldon oké, Cann visszaesett, Sample sérült, Greene az új Ace Sanders, Bennettnek nemigen lesz helye jövőre, még a 2 7. körös pick, Koyack és Sterling játszik mind közül a legjobban...
iktriad
ha 6-7.körben jött volna elmegy, de 2.kör elejéről?
Fowlerről sztem még ne mondj le, lehet még belőle egy Derrick Morgan jellegű edge