NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 395
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Mai sérültlista, továbbra sem tud edzeni 4 kezdő, Ngakoue azonban már edzett.DNP: RB Chris Ivory (hamstring), TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), WR Rashad Greene (Achilles), DE Jared Odrick (shoulder)
Limited: RB T.J. Yeldon (ankle), DE Yannick Ngakoue (ankle), FS Peyton Thompson (ankle), DE Malik Jackson (back), DT Abry Jones (ankle)
Full: OT Kelvin Beachum (knee), DE Chris Smith (eye), LB Dan Skuta (back), C Brandon Linder (ankle), DE Dante Fowler (shoulder), OL Luke Bowanko (hip), QB Blake Bortles (shoulder)
Ivory bár javulgat, de egyelőre több, mint kétséges, hogy játszani tud. Yeldon játékára jobbak az esélyek, Bradley szerint szépen javul az ő bokája.
Bryan Walters esélyes ismét arra, hogy
több mint 9 éve
Szóval vasárnap sanszosan Lynchelés lesz Jacksonvilleben. 😊 twitter.com/bylindsayhjones/status/804061414449172481
Halloren pikírt reakciója priceless volt a hírre. 😊
twitter.com/ryanohalloran/status/804061670876315648
több mint 9 éve
Szerdán volt 23 éve, hogy Jacksonville megkapta az NFL franchise alapítás jogáttwitter.com/Jaguars/status/803951844271722496
Egyre hosszabb a sérültek listája nálunk. Ma 5 kezdő nem edzett.
DNP: RB Chris Ivory (hamstring), TE Julius Thomas (back), WR Allen Hurns (hamstring), DE Yannick Ngakoue (ankle), WR Rashad Greene (Achilles), RB T.J. Yeldon (ankle), DE Jared Odrick (shoulder)
Limited: OT Kelvin Beachum (knee), FS Peyton Thompson (ankle), DE Malik Jackson (back), DT Abry Jones (ankle)
Full: DE Chris Smith (eye), LB Dan Skuta (back), C Brandon Linder (ankle), DE Dante Fowler (shoulder), OL Luke Bowanko (hip), QB Blake Bortles (shoulder)
Sen'Derrick Marks lett az idei Ed Block Courage díj győztese a jagsnél.
Malik Jackson nagyon bizonyítani akar volt csapat ellen vasárnap. , miközben mindenki odákat zengett Von Millerről
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-news-and-notes-malik-jackson-denver-broncos-week-13-injury-report-von-miller/359578225
több mint 9 éve
Mekale McKay kapott egy helyet a practice sqadban. Ide tért vissza Richard Ash is, akit elküldtünk az 53-ból, hogy a rookie TE Alex Ellis játszhasson vasárnap.A Ravens lehet a londoni ellenfele a Jaguarsnak jövőre.
twitter.com/jamisonhensley/status/803683611140558850
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Ma volt nálunk 3 tryoutos WR, akik gondolom UDFA rookiek mind: DeAndre Carter (Sacramento State), Cayleb Jones (Arizona) és Mekale McKay (Cincinnati)
Max a practice squadra pályázhatnak.
több mint 9 éve
ennyire rossz Bortles híre? ezt nem tudtam. ha HC lennék nekem vonzó lenne ez a keret ezzel a jó képességű, de gondban lévő qb-val és a többi fiatallal. tisztán látszik az is, hova kell erősítés, nem olyan sok posztra, hogy évekig kelljen építkezni. szvsz szerintem jó meló. Bortles ennyire negatív híréről nem tudtam.Ha a szaksajtót olvasod, akkor igen, ennyire. Sajnos.
winston
több mint 9 éve
Félreérthető voltam John Carroll 😊A következő HC úgyis Carrolltól jön 😊Kizártnak tartom.
TGA
Én biztos nem adnám Bortlest. Fura nekem is a csávó, de én még bízom benne, hogy más edzőkkel újra jó lenne. Tegnap sem volt rossz, sőt. Aztán lehet, hogy kuka lesz, de még nem látom benne. Nálam tök egyértelmű Gus első helye, nem csak, hogy közel nem jön ki a tehetség a csapatból, de konkrétan meccseken is nagyokat hibázik.Nem akarom mindenáron, hogy Blake elmenjen, de ha az ő személye miatt a lehetséges HC jelöltek nagy része köszöni nem kér belőlünk, akkor sajna feláldozható státuszba kell tenni.
Draft nagyon fura, látszólag az utóbbi években vagy majdnem mindenki kuka, vagy nagyon jó a cláss. A 2014-es tartja el kb a csapatot (vagyük ide Blaket is), 2015 valóban felejtős, 2016-os eddig jónak tűnik, a top 3 játékos legalábbis mindenképp.
winston
Ami meg a felőlsség kérdését illeti, ok hogy Dave hozott pár jó döntést, de Ramsey kivételével az összes első köröse bust szagú, a nagy pénzért hozott szabadügynökei inkább nem váltak be, mint igen és annak tükrében, hogy kvázi azt csinálhatott ezzel a rosterrel, amit akart, még 4 év után is bőven van tennivaló a kerettel kapcsolatban (O-line, QB, RB, domináns pass rusher), ami igencsak fejcsóválásra ad okot. Azt meg sem említem, hogy kikről mondott le könnyű szívvel az 1. évében még nehezebbé téve az újraépítkezést (Daryl, Rashean, Jennings, Brandon II Marshall, kis idő után Lowery) és kikkel próbálta őket pótolni(Gerhart, Dekoda Watson, a CB FAk és draft pickek, Sergio Brown és Josh Evans). Szóval sajnos ő is erősen benne van abban, hogy ott tartunk ahol.
iktriad
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
ennyire rossz Bortles híre? ezt nem tudtam. ha HC lennék nekem vonzó lenne ez a keret ezzel a jó képességű, de gondban lévő qb-val és a többi fiatallal. tisztán látszik az is, hova kell erősítés, nem olyan sok posztra, hogy évekig kelljen építkezni. szvsz szerintem jó meló. Bortles ennyire negatív híréről nem tudtam.A következő HC úgyis Carrolltól jön 😊Kizártnak tartom.
TGA
Én biztos nem adnám Bortlest. Fura nekem is a csávó, de én még bízom benne, hogy más edzőkkel újra jó lenne. Tegnap sem volt rossz, sőt. Aztán lehet, hogy kuka lesz, de még nem látom benne. Nálam tök egyértelmű Gus első helye, nem csak, hogy közel nem jön ki a tehetség a csapatból, de konkrétan meccseken is nagyokat hibázik.Nem akarom mindenáron, hogy Blake elmenjen, de ha az ő személye miatt a lehetséges HC jelöltek nagy része köszöni nem kér belőlünk, akkor sajna feláldozható státuszba kell tenni.
Draft nagyon fura, látszólag az utóbbi években vagy majdnem mindenki kuka, vagy nagyon jó a cláss. A 2014-es tartja el kb a csapatot (vagyük ide Blaket is), 2015 valóban felejtős, 2016-os eddig jónak tűnik, a top 3 játékos legalábbis mindenképp.
winston
Ami meg a felőlsség kérdését illeti, ok hogy Dave hozott pár jó döntést, de Ramsey kivételével az összes első köröse bust szagú, a nagy pénzért hozott szabadügynökei inkább nem váltak be, mint igen és annak tükrében, hogy kvázi azt csinálhatott ezzel a rosterrel, amit akart, még 4 év után is bőven van tennivaló a kerettel kapcsolatban (O-line, QB, RB, domináns pass rusher), ami igencsak fejcsóválásra ad okot. Azt meg sem említem, hogy kikről mondott le könnyű szívvel az 1. évében még nehezebbé téve az újraépítkezést (Daryl, Rashean, Jennings, Brandon II Marshall, kis idő után Lowery) és kikkel próbálta őket pótolni(Gerhart, Dekoda Watson, a CB FAk és draft pickek, Sergio Brown és Josh Evans). Szóval sajnos ő is erősen benne van abban, hogy ott tartunk ahol.
iktriad
több mint 9 éve
A következő HC úgyis Carrolltól jön 😊Kizártnak tartom.
TGA
winston
több mint 9 éve
A következő HC úgyis Carrolltól jön 😊Csak a kedves GM-ünk pár jó pick mellett egy baromi rendes pasast, de ultraszar HC-t nevezett ki, és a franchise QB-ja most inkább tendál Gabbert, mint Brady felé. Azt már meg sem jegyzem, hogy vihettük volna Carrt, akivel Bradleyék egy hetet melóztak közösen a Seniorbowlban, de inkább Blake mellett tettük le a garast.Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.nekem az jutott még eszembe, hasonló témában, hogy a raiders mennyire jól megcsinálta amit a jags-nek is kellett volna. ott a jó példa Shao előtt, a két csapat egyszerre kezdett el újraépítkezni kb.
iktriad
winston
Múlt héten a BCC-n volt egy cikk és alatta pár száz hsz, hogy állítsuk rangsorba, ki a leginkább felelős a mostani helyzetért a Caldwell-Bradley-Bortles trióból. Temérdek variáció született, és valaki beírta, hogy az az igazán szomorú, hogy mind a 3 úriember 1. helyezése mellett nagyon komoly érveket lehet felsorakoztatni...
Nagyon érdekes lesz, hogy Khan mekkora takarítást fog végezni. Sajnos nem biztos, hogy Bradley menesztése önmagában elég lesz/lenne. Plusz Caldwellt, ha marad, meg is kell hosszabbítani, mert csak 2017-re van szerződése, és egy épeszű HC jelölt sem fog aláírni egy béna kacsa GM-nek. Hacsak nem Greg Romannek hívják az illetőt.
Sajnos egyre inkább a nagytakarítás mellett vagyok a front office (GM+ HC) és a játékosok között is (mehet pl a levesbe a teljes 2015 FA class, talán Davon Houset leszámítva). Ha ez lesz, akkor ha tud az új HC kezdeni valamit Bortlesszel, akkor maradjon, ha nem, akkor sózzuk rá az Arizonára vagy a Friscora egy kondíciós 4. körösért, és jöjjön a QB draft a "szokásos" Top 5/3-as pickünkkel.
iktriad
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.Én csak ma néztem meg a KC-DEN meccset az ismétlésben és jót mosolyogtam a beolvasott kérdésen! Egyfelöl, hogy gyalázat, de reális a felvetés, másfelöl meg üdítő iróniával tökéletesen bemutatja egyetlen kérdésben a sikertelenségbe ragadt Jags szurkolóinak meggyötört lelkét. 10/10!
iktriad
több mint 9 éve
Én biztos nem adnám Bortlest. Fura nekem is a csávó, de én még bízom benne, hogy más edzőkkel újra jó lenne. Tegnap sem volt rossz, sőt. Aztán lehet, hogy kuka lesz, de még nem látom benne. Nálam tök egyértelmű Gus első helye, nem csak, hogy közel nem jön ki a tehetség a csapatból, de konkrétan meccseken is nagyokat hibázik.Csak a kedves GM-ünk pár jó pick mellett egy baromi rendes pasast, de ultraszar HC-t nevezett ki, és a franchise QB-ja most inkább tendál Gabbert, mint Brady felé. Azt már meg sem jegyzem, hogy vihettük volna Carrt, akivel Bradleyék egy hetet melóztak közösen a Seniorbowlban, de inkább Blake mellett tettük le a garast.Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.nekem az jutott még eszembe, hasonló témában, hogy a raiders mennyire jól megcsinálta amit a jags-nek is kellett volna. ott a jó példa Shao előtt, a két csapat egyszerre kezdett el újraépítkezni kb.
iktriad
winston
Múlt héten a BCC-n volt egy cikk és alatta pár száz hsz, hogy állítsuk rangsorba, ki a leginkább felelős a mostani helyzetért a Caldwell-Bradley-Bortles trióból. Temérdek variáció született, és valaki beírta, hogy az az igazán szomorú, hogy mind a 3 úriember 1. helyezése mellett nagyon komoly érveket lehet felsorakoztatni...
Nagyon érdekes lesz, hogy Khan mekkora takarítást fog végezni. Sajnos nem biztos, hogy Bradley menesztése önmagában elég lesz/lenne. Plusz Caldwellt, ha marad, meg is kell hosszabbítani, mert csak 2017-re van szerződése, és egy épeszű HC jelölt sem fog aláírni egy béna kacsa GM-nek. Hacsak nem Greg Romannek hívják az illetőt.
Sajnos egyre inkább a nagytakarítás mellett vagyok a front office (GM+ HC) és a játékosok között is (mehet pl a levesbe a teljes 2015 FA class, talán Davon Houset leszámítva). Ha ez lesz, akkor ha tud az új HC kezdeni valamit Bortlesszel, akkor maradjon, ha nem, akkor sózzuk rá az Arizonára vagy a Friscora egy kondíciós 4. körösért, és jöjjön a QB draft a "szokásos" Top 5/3-as pickünkkel.
iktriad
több mint 9 éve
Csak a kedves GM-ünk pár jó pick mellett egy baromi rendes pasast, de ultraszar HC-t nevezett ki, és a franchise QB-ja most inkább tendál Gabbert, mint Brady felé. Azt már meg sem jegyzem, hogy vihettük volna Carrt, akivel Bradleyék egy hetet melóztak közösen a Seniorbowlban, de inkább Blake mellett tettük le a garast.Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.nekem az jutott még eszembe, hasonló témában, hogy a raiders mennyire jól megcsinálta amit a jags-nek is kellett volna. ott a jó példa Shao előtt, a két csapat egyszerre kezdett el újraépítkezni kb.
iktriad
winston
több mint 9 éve
Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.nekem az jutott még eszembe, hasonló témában, hogy a raiders mennyire jól megcsinálta amit a jags-nek is kellett volna. ott a jó példa Shao előtt, a két csapat egyszerre kezdett el újraépítkezni kb.
iktriad
több mint 9 éve
Épp elgondolkodtam, hogy az alapszakasz végére kinek lesz több W-je: a Dak Prescott-Zeke Elliott duónak (jelenleg 11 W -12 meccsen) vagy Gus Bradleynek (14 W - 59 meccsen)? Valahogy az az érzésem, hogy a 2 rookie tehenész minimum egálra kihozza ezt a meccset.
több mint 9 éve
Yeldon sérülten játszott, Ivory addigra kiszált, más meg nem volt. Hacsak Blaket nem számítjuk lassan inkább RB-nek, mint QB-nak. 😊Persze, hogy ő, bírók nélkül is elment volna minden bizonnyal (bár pár dolog nagyon meredek volt).nem nagyon szoktam bírózni, de amit ma műveltek az egy vicc volt. jobb volt a bills is, de fajdalom volt amit műveltek a zebrák.Rex nagyon dicsérte őket a meccs után. De ezt a meccset Gus kúrta el a 3 hülye döntésével.
winston
De legalább végre megszakadt a nyitó drivebeli TD aszály 24 meccs után.
És Bortles se adta el a labdát, sőt látom majdnem 100 yardot futott is. 😊
Sajnos azt is látom, Rashad Greene tényleg az új Ace Sanders lett. Lee meg hivatalosan is a csapat legjobb WR-e, legalábbis idén. A 2 másodéves TE pedig bejelentkezett Julius és Marcedes állásáért. Előbbiét szerintem el is veszik jövőre.
Örülök az 5 sacknek is, Yannick már 6-nál jár, igaz megsérült a meccs végére.
Összességében egy egy 2,5 korbácsütést érdemlő meccs volt.
iktriad
Igazából jó volt az offense és a védelem is. már csak nyerni kéne tudni 😊 Kulcsszituációkban Denard Robinsonnak adni a labdát nem a legjobb ötlet.
winston
több mint 9 éve
Persze, hogy ő, bírók nélkül is elment volna minden bizonnyal (bár pár dolog nagyon meredek volt).nem nagyon szoktam bírózni, de amit ma műveltek az egy vicc volt. jobb volt a bills is, de fajdalom volt amit műveltek a zebrák.Rex nagyon dicsérte őket a meccs után. De ezt a meccset Gus kúrta el a 3 hülye döntésével.
winston
Sajnos azt is látom, Rashad Greene tényleg az új Ace Sanders lett. Lee meg hivatalosan is a csapat legjobb WR-e, legalábbis idén. A 2 másodéves TE pedig bejelentkezett Julius és Marcedes állásáért. Előbbiét szerintem el is veszik jövőre.
iktriad
Igazából jó volt az offense és a védelem is. már csak nyerni kéne tudni 😊 Kulcsszituációkban Denard Robinsonnak adni a labdát nem a legjobb ötlet.
több mint 9 éve
Mike Kaye 10 észrevétele a meccsrőlwww.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-vs-bills-10-observations-coaching-decisions-hurt-jacksonville-ivory-loss-led-to-letdown/356289671
több mint 9 éve
nem nagyon szoktam bírózni, de amit ma műveltek az egy vicc volt. jobb volt a bills is, de fajdalom volt amit műveltek a zebrák.Rex nagyon dicsérte őket a meccs után. De ezt a meccset Gus kúrta el a 3 hülye döntésével.
winston
több mint 9 éve
nem nagyon szoktam bírózni, de amit ma műveltek az egy vicc volt. jobb volt a bills is, de fajdalom volt amit műveltek a zebrák.
több mint 9 éve
Shao 5 éve ezen a héten lett a Jaguars tulajdonosa. Ezen apropó kapcsán beszélt Halloren velejacksonville.com/sports/2016-11-25/jags-foundation-secure-owner-looks-toward-success-field
Shao továbbra is lelkes tulaj, mint mondja minden várakozását felülmúlja, hogy egy NFL csapat tulajdonosa lehet. A pályán kivűli dolgokkal elégedett, a pályán látottakkal kapcsolatban meg reméli, hogy hamarosan jóra fordulnak ott is a dolgok.
Doug Marrone most tér vissza először Buffaloba, mióta lemondott. Érdekes, hogy eddig 2 Bills HC távozott saját akaratából a Buffalo éléről, és mind a kettő nálunk kötött ki(Mularkey volt a másik)...
Hackett Marronenál is régebben kötődik a Billshez így neki is külön leges lesz a mai meccs.
jacksonville.com/jaguars/2016-11-26/jaguars-insider-hackett-has-good-memories-stints-bills
több mint 9 éve
Juliius Thomas se tudja vállalni a játékot vasárnap, tehát a Jaguars új kezdő TE-jét úgy hívják majd, hogy Ben Koyack! Legalább kiderül, lehet-e rá komolyan számítani akár egyedül is. Ha igen, akkor az Julius állásba kerülhet az offseasonban (és akkor A-Rob mellett Lee is itt maradhat hosszabb távon, ha akar). Thomason kivűl Skuta, Odrick(a 2015-ös FA bust válogatott 3/4-e) és Chris Smith sem fog játszani.
Kérdses Yeldon,Colvin, Benn és Abry Jones játéka. Utóbbi a legjobb futás elleni védőnk Miller kidőlése óta, Shady és T-Mobile kb 250 yardot fognak futni, ha ő nem lesz. Yeldon helyett pedig Denard mutatthatja meg magát még egyszer utoljára. A Lions ellen nem mozgott rosszul, de az neki kvázi hazai pálya volt-.. Most megnézhetük, fejlődött-e valamennyit idén.
több mint 9 éve
Ugyanaz maradt a mai sérültlista, mint tegnap. Gonodlom sok ezdés nem volt.Csak porbléma. 😉
iktriad
több mint 9 éve
Ugyanaz maradt a mai sérültlista, mint tegnap. Gonodlom sok ezdés nem volt.
több mint 9 éve
Uh, szegény Poz. Ez a 10. szezonja az NFL-ben. Pozitív mérlegű szezonjainak száma: 0 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/paul-posluszny-jaguars-linebacker-never-had-winning-record-10-seasons/354469538
Telvin beszélt valamennyit a közemúltban átélt drámai eseményekről:
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-news-and-notes-wednesday-injury-report-telvin-smith-breaks-silence-on-tragedy-bortles-comfortable-te-ol-depth/355395128