NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 434
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Allen Hurns természetesen aktív. Ma átment az utolsó fázisán is az agyrázkódástesztnek. Na ilyenek miatt sem sokkalom tőle az idén kapott 40 milláját.Akik pihennek:
QB Brandon Allen WR Bryan Walters DE Chris Smith OT Bryce Harris CB Josh Johnson DT Richard Ash RB Corey Grant
Will Fuller inaktív, szóval az egész secondary figyelhet Hopkinsra és a tight endekre.
több mint 9 éve
Visszatekerném a fókuszt Paganóról és a Coltsról a Jagsre. Halloren szerint a hátralévő 8 meccs kiemelten fontos lesz abból a szempontból, hogy kikkel hosszabbítsunk a 2014-es blockbuster draftt classból jacksonville.com/sports/2016-11-12/decision-2017-which-players-will-jaguars-extend
A-Rob, Telvin és Linder újraigazolása szerintem és Ryan szerit is no brainer, bár A-Rob a héten is beszólt szurkolóknak ("nem jár azért serleg, mert jegyet vettetek a meccsre"), szóval kérdés mennyire akar jelenleg itt maradni jelenleg. Az más kérdés, hogy itt kapná a legtöbb pénzt valószínűleg, ha marad.
Halloren Colvint is lekötné, mondván valószínű nem kérhet túl sokat, ahhoz képest remek nickel CB, Bortles esetében pedig lehívná az 5. éves opcióját.
Érdekes lesz, hogy mi lesz Leevel. Idén elkezdett úgy játszani, mint akit Jags remélt, hogy ledraftolt a 2. körben. Szerintem nem lenne ő se túl drága jelenleg, kérdés, beérné-e kevéssel.
(Amúgy az eggyel korábbi draft classból én újra igazolnám Cypet. Szintén nem hiszem, hogy sokba kerülné, és idén Gipson érkezésével sokkal stabillabb lett a játéka, kifejezetten erőssége a csapatnak)
És stat oarádé a szezon első feléről:
jacksonville.com/sports/2016-11-12/jaguars-insider-statistical-look-season-s-first-half
több mint 9 éve
Jah, kukim kette allt, hogy Chuck bacsi azzal a kerettel, amelyre a nyaron rakoltottek tizcsilliardot, raadasul javareszt egy ligaszinten kifejezetten jo – ha nem a legjobb – csereiranyitoval elvert egy tavalyi Falconsot, egy Bucsot, egy Miamit es egy Tennessee-t.No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.StezWow.
peterk2005
Az adott hetekben ezek a csapatok kb. a liga legrosszabb formaban levo csapatai voltak, de igen: wow.
Teszem hozza, egyik merkozesen sem volt momentuma a nagy Paganonak, szinte az osszes kinkeservesen, szinte szo szerint vert pisalva kiizzadt W volt. Ja de, a Jax ellen benyelte a franchise kb. legnagyobb pofonjat, minden tiszteletem az ove.
Szoval tisztazzuk: neked lehet, hogy a tavalyi Colts szezonjanak masodik fele pozitiv volt, nekem nem. Ecsetelgethetjuk Paganot egyszer, ketszer, szazszor, ismered az allanspontom, velemenyem vele kapcsolatosan, es ketlem, hogy Csakk hirtelen aloallna valami olyannal, amivel megvaltoztathatna.
Egyebkent ha mar azok a W-k, jelenleg affele hajlok, hogy Chudzinskinek ismennie kene, es teljes nagytakaritas, am ezeket a W-ket en inkabb neki tulajdonitom, mintsem Paganonak. A semmibol beallo Hasselbeckre egy kifejezetten fit playbookot szabott ra, tudott varialni Luck serulese utan. O volt az, akinek – Paganoval ellentetben – voltak nagyszeru momentumai, es voltak belenyulasai a meccsekbe offense teren, akkor is, amikor Hassie kidolt.
Es hogy ez a Jaguars elorebb lenne Paganoval? Ketlem. Ennel a csapatnal az asztalra kell csapni, rendetrakni a fejekben, felrazni egytol egyig mindenkit, valljuk be, egyszeruen oda kell baszni. Mint tudjuk, ez a karakter nem Pagano. Az o mentalitasa, stilusa nem rantana ki a franchise-t a godorbol, hiaba imadnak a jatekosai. Minden masodik ilyen HC-t imadjak a jatekosai, megsem tud igazan jo lenni az adott csapat.
több mint 9 éve
Már ki van fizetve, plusz ezt a fajta mentalistást azért kedvelem, hogy kvázi csak akkor nem játszik, ha járni se tud. Egyébként kérdéses besorolást kapott, és ma is előrébb lépett a az agyrázkódás protokoll folyamatában.Hurns olyan kemény, hogy agyrázkódás de vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!Hurns olyan
iktriadkeményhülye, hogy agyrázkódás ide vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!
A Hogyan csináljunk egy 12 éves karrierből 7 éves karriert c. könyv, első fejezet első bekezdése kezdődik így. Laurent Robinsonnal beszéljen már telefonon egy keveset.
Húsrágó
Rajta kívül kérdéses még Gipson, Arthur Brown, és Chris Smith játéka.
Bryan Walters biztos nem játszik.
Rashad Greene igen, és úgy tűnik újra bizonyíthatja, hogy nem felejtette el puntokat visszahordani.
több mint 9 éve
Nekem is feltűnt a fesztelen röhögcsélés, ami elé azért illene bepakolni egy TD drive-ot!No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.StezWow. Ugye ugyanarról a Gus-ról beszélünk, aki a tavalyi Jaguars-al (mínusz Malik Jackson és 2 rookie, plusz egy klasszissal jobb Bortles) 5-11-et ért el, és arról a Paganoról aki Luck nélkül 8-8-at csinált? Ugyanabban a divízióban? Úgy, hogy - az előző évi eredmény miatt - a Jags 4. helyezett schedule-t játszott, a Colts pedig div győztes schedule-t?
Amúgy most néztem meg a meccset, és feltűnt valami amire eddig nem figyeltem. Akármikor mutatta a kamera a Jags sideline-t, Bortles vagy dumcsizott és röhögcsélt a szomszédjával, vagy a labdát pörgette a kezében, vagy ivott, vagy a levegőbe bámult. Brees-t, Brady-t, Wilson-t, Luck-ot, Rivers-t - és ide lehet tenni még legalább 10 QB-t - lényegében sose látom így. Mindegyik amikor lemegy a pályáról, max. iszik egyet, megtörölközik, és már veszi is a kezébe a tabletet, és elemez. Elég nagy volt a kontraszt. Nem akarom túlgondolni, de látva, hogy a srác milyen szinten esett szét minden tekintetben egy offseason alatt, felmerült bennem, hogy vajon a motivációval minden rendben lehet nála?
peterk2005
Amúgy azon a 3 playen, amiből egyik futás volt, nincs sok elemeznivaló, sajnos emlékszik pontosan mindenre...
több mint 9 éve
No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.StezWow. Ugye ugyanarról a Gus-ról beszélünk, aki a tavalyi Jaguars-al (mínusz Malik Jackson és 2 rookie, plusz egy klasszissal jobb Bortles) 5-11-et ért el, és arról a Paganoról aki Luck nélkül 8-8-at csinált? Ugyanabban a divízióban? Úgy, hogy - az előző évi eredmény miatt - a Jags 4. (vagy 3.? már nem is emlékszem 😊 ) helyezett schedule-t játszott, a Colts pedig div győztes schedule-t?
Amúgy most néztem meg a meccset, és feltűnt valami amire eddig nem figyeltem. Akármikor mutatta a kamera a Jags sideline-t, Bortles vagy dumcsizott és röhögcsélt a szomszédjával, vagy a labdát pörgette a kezében, vagy ivott, vagy a levegőbe bámult. Brees-t, Brady-t, Wilson-t, Luck-ot, Rivers-t - és ide lehet tenni még legalább 10 QB-t - lényegében sose látom így. Mindegyik amikor lemegy a pályáról, max. iszik egyet, megtörölközik, és már veszi is a kezébe a tabletet, és elemez. Elég nagy volt a kontraszt. Nem akarom túlgondolni, de látva, hogy a srác milyen szinten esett szét minden tekintetben egy offseason alatt, felmerült bennem, hogy vajon a motivációval minden rendben lehet nála?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hurns olyan kemény, hogy agyrázkódás de vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap!Hurns olyan
iktriad
A Hogyan csináljunk egy 12 éves karrierből 7 éves karriert c. könyv, első fejezet első bekezdése kezdődik így. Laurent Robinsonnal beszéljen már telefonon egy keveset.
több mint 9 éve
Hurns olyan kemény, hogy agyrázkódás de vagy oda, egyre inkább úgy tűnik pályán lesz vasárnap! Nem edzett : DE Chris Smith (szemsérülés), WR Bryan Walters (agyrázkódás)
Limitált volt: FS Tashaun Gipson (hamstring), LB Myles Jack (csipő), LB Arthur Brown (boka), C Brandon Linder (kéz), LT Kelvin Beachum (térd), DE Jared Odrick (láb), OT Jermey Parnell (térd), WR Allen Hurns(agyrázkódás/térd)
Teljes értéküen edzett: SS Johnathan Cyprien (láb)
több mint 9 éve
Igen, elmentünk, mert a Colts névsora úgy kezdődik, hogy Andrew Luck.Szerintem meg nem. Pagano mindig rossz emberekkel veszi magat korbe. Szeretik a jatekosai, de nagy pluszt o nem sokaig tud adni, hamar kifullad, es nem tud igazan egyrol a kettore lenditeni egy csapatot.Ez kb. Gus profilja is lehetne. Ehhez képest csak elmentetek vele az AFC döntőig. Míg nekünk a legjobb eredményünk Gusszal egy 5-11-es mérleg. Jobb helyeken ilyen szezon után kirakják a HC-t, nálunk meg hosszabbítottak vele 1 évvel utána. De hát ez a Jaguars, a mazochisták kedvenc franchise-a. Paganot rocksztárként ünnepelnék nálunk kb Gus után.
Nem is egy nagy motivator, alig van ra pelda, hogy a meccsekbe jol nyulna bele. Halftime adjustmentben is gyenge.
Jó ember, ennyi. Ennek a csapatnak szerintem pont nem ez kene jelenleg.
Stez
iktriad
Pagano? Ne szórakozzunk, az ő és Grigson állását is évek óta Luck zsenialitása menti meg. Már a tavalyi elején is érezhető volt, de az idei szezonban vált egyértelművé, hogy az FO már visszahúzza Luckot és a franchise-t is, nem fel.
No offense, bírom Bortlest, és szerintem nem rossz, ha fejben összepakolják végre, de ez a Jax Paganóval maximum ugyanezt hozná jelenleg, amit Gusszal, viszont Gusszal úgy, hogy Luck lenne a kúbé, röhögve 13-3-as csapat lenne, ami a PO-ban is komoly tényező.
Gus ugyanúgy fos, csak Luck őt is jó színben tüntetné fel, illetve a Jaxnél több olyan playmaker van offense-ben, defense-ben, akiknek köszönhetően alázna ez a csapat. A Coltsban ilyet tudsz mondani kettőt. Hilton és Davis.
De ezért ugyanolyan Gus, mint Pagano, mindketten visszafogjak a csapatukat, es igazábol kifújtak, ötletuk sincs, mit kellene tenniük. Max annyi különbség van, hogy Caldwell alapvetően jó munkát végez Gus mögött, míg Grigson szart, a Jaxnél csapat az van, csak a kúbé nem egy Luck-féle zseni, és jól fejbe kéne kúrni egytől egyig az összes játékost, hogy elhiggyék végre, nem lúzerfranchise ez, igenis tudnak nyerni, igenis PO-ba juthatnak.
Sok csapat van, amely kifejezetten nehezen tanulja meg, hogy kell „nyerni”, és évekig szenved, bármilyen jól is építkezik papíron, a Jax ezek közé tartozik.
több mint 9 éve
Szerintem meg nem. Pagano mindig rossz emberekkel veszi magat korbe. Szeretik a jatekosai, de nagy pluszt o nem sokaig tud adni, hamar kifullad, es nem tud igazan egyrol a kettore lenditeni egy csapatot.Ez kb. Gus profilja is lehetne. Ehhez képest csak elmentetek vele az AFC döntőig. Míg nekünk a legjobb eredményünk Gusszal egy 5-11-es mérleg. Jobb helyeken ilyen szezon után kirakják a HC-t, nálunk meg hosszabbítottak vele 1 évvel utána. De hát ez a Jaguars, a mazochisták kedvenc franchise-a. Paganot rocksztárként ünnepelnék nálunk kb Gus után.
Nem is egy nagy motivator, alig van ra pelda, hogy a meccsekbe jol nyulna bele. Halftime adjustmentben is gyenge.
Stez
több mint 9 éve
jo ez a Jax, en drukkolokSzerintem Pagano jobb HC, mint Gus, csak ne hozza (vissza) magával Cappucinot.
edzovaltas kell ide, Pagano Indianapolisbol, egy pillanat alatt megvaltozna minden, meg ennel is rosszabbra
Stez
[/quote]Szerintem meg nem. Pagano mindig rossz emberekkel veszi magat korbe. Szeretik a jatekosai, de nagy pluszt o nem sokaig tud adni, hamar kifullad, es nem tud igazan egyrol a kettore lenditeni egy csapatot.
több mint 9 éve
DNP - Cyprien, Jack, Parnell, Walters, Hurns. Limitált volt - Linder, Beachum, Odrick, C. Smith.
Hurns keménységét jelzi, hogy az oldalvonal mellett edzett. Odrick szintén, aki nagyon örült, hogy sok helyen legális lett a marijuana kedd éjjel
jacksonville.com/sports/2016-11-09/jaguars-defensive-end-jared-odrick-commends-state-passing-medical-marijuana
Hackett múlt héten kapásból egy kihívást intézményezett Linder felé Dontari Poeval kapcsolatban, és mindketten (Hackett és Brandon) úgy értékelték, ez használt:
jacksonville.com/sports/2016-11-09/jaguars-center-brandon-linder-responds-well-new-oc-nathaniel-hackett
És úgy tűnik, mivel Lee és Walters is elcseszett egy punt returnt, Rashad Greene új lehetőséget kap, hogy bizonyítson ezen a poszton.
jo ez a Jax, en drukkolokSzerintem Pagano jobb HC, mint Gus, csak ne hozza (vissza) magával Cappucinot.
edzovaltas kell ide, Pagano Indianapolisbol, egy pillanat alatt megvaltozna minden, meg ennel is rosszabbra
Stez
Akkor az edzői stábnak is jobban megy - lásd Seniorbowl (2-1 es mérleg). 😊 😊januárra mindig fullon pörögnek a fiúk, csak nincs soha meccs, 'szameg.A 4. kérdésnél az volt a durva, hogy volt, aki Cincy előszezont mondta. És tényleg, ott kezdődött minden, ha belegondolunk, addig ment a szekér, probléma nélkül.Akkor a formaidőzítéssel van a gond 😊
iktriad
gordon
Höri
több mint 9 éve
jo ez a Jax, en drukkolokedzovaltas kell ide, Pagano Indianapolisbol, egy pillanat alatt megvaltozna minden, meg ennel is rosszabbra
több mint 9 éve
januárra mindig fullon pörögnek a fiúk, csak nincs soha meccs, 'szameg.A 4. kérdésnél az volt a durva, hogy volt, aki Cincy előszezont mondta. És tényleg, ott kezdődött minden, ha belegondolunk, addig ment a szekér, probléma nélkül.Akkor a formaidőzítéssel van a gond 😊
iktriad
gordon
több mint 9 éve
A 4. kérdésnél az volt a durva, hogy volt, aki Cincy előszezont mondta. És tényleg, ott kezdődött minden, ha belegondolunk, addig ment a szekér, probléma nélkül.Akkor a formaidőzítéssel van a gond 😊
iktriad
több mint 9 éve
A 4. kérdésnél az volt a durva, hogy volt, aki Cincy előszezont mondta. És tényleg, ott kezdődött minden, ha belegondolunk, addig ment a szekér, probléma nélkül.FTU-s félidei kerekasztal értékelés:Azért az beszédes, hogy a negyedik kérdés "4. Was there a turning point where you thought, “This season is in trouble”?" kapcsán mindenki egy másik meccset mondott. Inkább kinek mennyire volt erős a hite? Mert nem volt igazi fordulópont, hinni akarta az ember, hogy lehet ebből egy 8-8 közeli csapat, de semmi nem mutatott ebbe az irányba.
jacksonville.com/sports/2016-11-08/jaguars-beat-writers-discuss-five-topics-mid-season-roundtable
Hays Carlyon "rendkívül optimista" avval kapcsolatban, mikor nyerünk mikor nyerünk még idén meccset. Mindent elmond a Jags helyzetéről, Mr. cinizmus (Halloren) jósolta a legpozitívabb mérleget - 5-11-et...
Mondjuk szerintem sem fogunk nyerni 2-3 meccsnél többet idén, már ha még nyerünk egyáltalán.
"Jacksonville is gonna be a playoff team this year folks" - - Mayock eljinxelte a szezonunkat a draft 2. napján. 😊
iktriad
Az én "hitem" Nashville-ig tartott ki, de az első félidő után én is "bedurcáztam".
És persze: a f@sznak van még itt "nem értem b@szod, ezt tényleg kettő?" Gus???
Húsrágó
Ami meg Gust illeti, már idéztem a hétfői nyilatkozatát, hogy szerinte nagyon erős második 8 meccse lehet a csapatnak. No persze, kérdés mit nevezünk nagyon erős 2. félidőnek nála. 3-5? 2-6?
több mint 9 éve
FTU-s félidei kerekasztal értékelés:Azért az beszédes, hogy a negyedik kérdés "4. Was there a turning point where you thought, “This season is in trouble”?" kapcsán mindenki egy másik meccset mondott. Inkább kinek mennyire volt erős a hite? Mert nem volt igazi fordulópont, hinni akarta az ember, hogy lehet ebből egy 8-8 közeli csapat, de semmi nem mutatott ebbe az irányba.
jacksonville.com/sports/2016-11-08/jaguars-beat-writers-discuss-five-topics-mid-season-roundtable
Hays Carlyon "rendkívül optimista" avval kapcsolatban, mikor nyerünk mikor nyerünk még idén meccset. Mindent elmond a Jags helyzetéről, Mr. cinizmus (Halloren) jósolta a legpozitívabb mérleget - 5-11-et...
Mondjuk szerintem sem fogunk nyerni 2-3 meccsnél többet idén, már ha még nyerünk egyáltalán.
"Jacksonville is gonna be a playoff team this year folks" - - Mayock eljinxelte a szezonunkat a draft 2. napján. 😊
iktriad
Az én "hitem" Nashville-ig tartott ki, de az első félidő után én is "bedurcáztam".

És persze: a f@sznak van még itt "nem értem b@szod, ezt tényleg kettő?" Gus???
több mint 9 éve
Nem, ő csak egy padawan.FTU-s félidei kerekasztal értékelés:Te vagy Mayock ?!
iktriad
Heisman Trophy
több mint 9 éve
FTU-s félidei kerekasztal értékelés:Te vagy Mayock ?!
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
FTU-s félidei kerekasztal értékelés:jacksonville.com/sports/2016-11-08/jaguars-beat-writers-discuss-five-topics-mid-season-roundtable
több mint 9 éve
összejöhet még a 10-6! A 6 már meg is van hozzá, az fél siker.a Houston ellen én drukkolok.
több mint 9 éve
State of the Jaguars (Szezonfelező kiadás)twitter.com/DownerJagFan/status/795955486004809728
több mint 9 éve
Hurns és Walters az agyrázkódásprogramban vannak, Myles Jacknek a csípője sérült meg, Denardnak meg hátsérülése van.2 félidei osztályzókönyv:
Az FTU-é:
jacksonville.com/sports/2016-11-06/jaguars-report-card-jaguars-chiefs
És Mike Kaye értékelése - az MVP személye megmosolyogtató lenne, ha nem lenne igaz...
www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-midseason-awards-brad-nortman-marqise-lee-jason-myers-jalen-ramsey-blake-bortles/348056232
És Ramsey még mindig lehet akár év védő újonca Bill Barnwell szerint:
több mint 9 éve
Dean Blandino magyarázata, hogy miért nem adták meg Ivory TD-jét (a. k. a. a 4. turnovert) tegnaptwitter.com/DeanBlandino/status/795448589002637312
Érdekes a CBS-en volt olyan lassítás, amin látszott, hogy Ivory labdával a kezében átment a gólvonalon... Plusz, ahogy Blendino mondta, ha Steratore TD-t ítél, akkor valószínűleg meg is maradt volna, mert ahogy Blendino mondja, nincs megdönthetetlen bizonyíték a felvételen egyik irányba se....