NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tony Washington jött (vissza) Rashod Hill megüresedett practice squad helyére. A Jags még tesztelte a WR Jamal Robinsont, a WR Antwan Goodleyt és az OT Rob Crispet is a helyért.

Julius Thomasnak 2 intő jel,, hogy kicsit össze kéne kapnia magát (a TD-i ellenére): Vasárnap Marcedes kezdett a helyén, és a szezon kevés kellemes meglepetéseinek egyike, Ben Koyack is kezd egyre több snapet elvenni tőle!
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-te-ben-koyack-receiving-targets-julius-thomas/352780388
Koyackból még akér kinvelhetünk egy igen hasznos 2. számú TE-t is.

És Mike Kaye 7 indoka arra, hogy miért érdemes odafigyelni az idei mazochista maraton utolsó 7 etapjára:
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/kayes-take-7-reasons-to-care-about-the-jaguars-final-7-games/351734725

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Viszlát pontos, mély passzok, köszi, hogy tavaly itt voltatok...
 twitter.com/ryanohalloran/status/798287495775535104
iktriad
"Missing some deep balls like that, it can happen” said Jaguars coach Gus Bradley.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 495 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rashod Hillt elvitte a practice squadból a Vikings. Zimmer biztos annyira tart tőlünk, hogy kellett egy ember, akinek leszívhatják az agyát. | Nem | 😊
több mint 9 éve
Telvinnek lelőttek a testvérét hétfőn, aki belehalt a sérüléseibe. A Jags elengedte a családjához gyászolni, és rajta múlik mikor tér majd vissza a csapathoz.
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-linebacker-telvin-smith-granted-leave-of-absence-following-death-of-brother/351862023
RIP. 😕((
több mint 9 éve
Láttam vele egy friss sajtótájékoztatót. Az ember konkrétan vigyorgott és boldogan, kedélyesen válaszolgatott a kérdezőknek. Ez mi? Mintha most hosszabbították volna meg a szerződését. Feldobva újságolta, hogy sokkal kevesebb büntetést kaptatok, és rengeteg más, "tök szuper" dolgot látott a meccsen. Lol...
undisputedly
Pozitív életszemléletű manus. Ezért is szeretik sokan, mint embert. Fantasztikus DC lesz jövőre valahol.
iktriad
LA Rams 4 győzelemnél jár egy cseppet sem jobb QB-val. Értem én, hogy Bortles most elég fos, de Gus mégis mi a fenétt csinál még Jacksonville-ben?

Ekézik az ergya Blake-et, akit megvéd Gus ( ! ), de engem Blake játékánál jobban aggaszt, hogy Gus állandó eposzi jelzője még nem "former Jaguars HC".

Ha már itt tartunk, a stábból nem tűnt fel senkinek az, amit a tv-s elemzők már kb előszezon meccsen is kiemeltek, hogy Blake dobómozdulata úgy szét van esve, mint egy aktív alkoholistákból verbuvált társulat kortárs mozgásszínházi előadása? Nem kellenek a mítoszirtók tesztjei,hogy vajon melyik mozdulat a hatékonyabb. Vazze, egész kibebaszott nap ott dobál az orruk előtt, Ezek meg csak dédelgetik, hogy szar-szar, de a miénk, Ő a mi QB-k...

Egyetértünk Ik, kell ide olyan kőkemény edző, aki pandacsontnyelű bugylibicskájával piszkálja ki a szűzlányhúscafatokat a fogai közül már a reggeli edzés bemelegítése alatt és pudvás marharépát tömköd a seggébe minden játékosnak, aki nem azt csinálja amit mond neki!!!
Húsrágó
A Ramsnél Jeff Fisher miatt automatikusan jön az 50% körüli mérleg, ő erre van beállítva, mindegy ki a a QB-ja.

Ami meg Gust illeti, még 7 meccset kell vele kibírni, aztán majd jön valaki új. Csak nem Greg Romannek hívják az illetőt...
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 711 — SuperBowl Champions 2013/2014
Láttam vele egy friss sajtótájékoztatót. Az ember konkrétan vigyorgott és boldogan, kedélyesen válaszolgatott a kérdezőknek. Ez mi? Mintha most hosszabbították volna meg a szerződését. Feldobva újságolta, hogy sokkal kevesebb büntetést kaptatok, és rengeteg más, "tök szuper" dolgot látott a meccsen. Lol...
több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
iktriad
LA Rams 4 győzelemnél jár egy cseppet sem jobb QB-val. Értem én, hogy Bortles most elég fos, de Gus mégis mi a fenétt csinál még Jacksonville-ben?

Ekézik az ergya Blake-et, akit megvéd Gus ( ! ), de engem Blake játékánál jobban aggaszt, hogy Gus állandó eposzi jelzője még nem "former Jaguars HC".

Ha már itt tartunk, a stábból nem tűnt fel senkinek az, amit a tv-s elemzők már kb előszezon meccsen is kiemeltek, hogy Blake dobómozdulata úgy szét van esve, mint egy aktív alkoholistákból verbuvált társulat kortárs mozgásszínházi előadása? Nem kellenek a mítoszirtók tesztjei,hogy vajon melyik mozdulat a hatékonyabb. Vazze, egész kibebaszott nap ott dobál az orruk előtt, Ezek meg csak dédelgetik, hogy szar-szar, de a miénk, Ő a mi QB-k...

Egyetértünk Ik, kell ide olyan kőkemény edző, aki pandacsontnyelű bugylibicskájával piszkálja ki a szűzlányhúscafatokat a fogai közül már a reggeli edzés bemelegítése alatt és pudvás marharépát tömköd a seggébe minden játékosnak, aki nem azt csinálja amit mond neki!!!

Szerkesztette: Húsrágó
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Walters és Chris Smith továbbra is maródi, Lee összeszedett egy lábsérülést, de rendben lesz, tegnap végigjátszotta a találkozót.

Gus pedig teljes mellszéleséggel kiállt Bortles mellett
 twitter.com/ESPNdirocco/status/798235888194985984

És ha már Bortles, az FTU-ban már kezdik egy lapon emlegetni az elődjével (és most nem Hennere gondolok itt)
 jacksonville.com/sports/2016-11-13/gene-frenette-blake-bortles-another-blaine-gabbert-making

több mint 9 éve
Még egy érdekes gondolat a facebookos videóból. Carlyon fejtegette, hogy a mostani turnover aszálynak (5 meccse nem volt 1 se, ligautolsók vagyunk 5 labdaszerzéssel, abból is 3 egy negyedben(!) jött a Ravens ellen...) a séma a problémája. Gyakorlatilag a LEO és az FS posztoknak kéne labdákat szerezni, de az egyiknél 2 kvázi rookie van(mostanában Yannick is el van tűnve, Dante meg olyan unnesseary roughness büntikkel vetetti magát észre, hogy az facepalm memekért kiállt), Gipson meg, noha Cypre jó hatással van(a PFF-nél Top 10-es SS-ként jegyzik 😮) , az egy picken kívül, amit kvázi Ramsey hozott neki össze, sok dolgot nem tett hozzá a meccshez. Carlyon szerint noha a Ramsey - Amukamara - Colvin trió jól játszik, ideje lenne Houset pályára engedni, mert ő tavaly legalább összehozott pár picket
Az mellékes megjegyzés Sen'Derricktől, hogy nem akar önzőnek tűnni, de a Kansas meccs után sokkal több játéklehetőségre számított volna, szintén problémás(Idén nem először történik meg, hogy az előző meccsen jól játszó játékosok a következő meccsen alig kapnak lehetőséget a D-ben...).
Őszintén megmondom, nagyon várom, hogy a Seattle D másolási kísérlet nemsokára befejeződjön, és jöjjön újra egy tradicionálisabb 4-3-as D, mert ez a rendszer itt egyszerűen nem működik.vCoughlin mellé még egy érv, hogy valószínűleg egy ilyen D jönne a visszatérésével.

Azért Coughlin utolsó évében már nagyon sok meccset menedzselt el, nem hinném h áttörést hord még magában az öreg.
empty taxi
Ez igaz, de a jelenléte + egy jó OC(2 meccs kevés még komolyabb véleményhez, de az eddigiek alapján én lehet megtartanám Hackettet) talán elég lenne ahhoz, hogy sokkal többet kihozzon magából a csapat. Most masszívan alulteljesítünk, mint a Bradley érában az első évet leszámítva bármikor. Kicsit csodálkozom is, hogy a túróba nyert Gus 4 meccset 2013-ban a papíron leggyengébb rendelkezésre álló keretével?

It's Always Something
iktriad
pólóban lesz?
winston
Ha nem, akkor majd készíttettünk. 😊

több mint 9 éve
It's Always Something
iktriad
pólóban lesz?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, ha nincs a picksix, vagy csak 3 pont van belőle, nyerünk. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő évi szokásos Top 5-ös pickünket egy új QB-ra kéne beruházni. De ha Dave marad GM, akkor ez nem fog megtörténni, és jön egy 2012-es szezon. Bár lassan ez a mostani is hasonlít arra a borzalmas évre. (Azt már meg sem említem, mit csinál Mularkey Nashvilleben idén - Top 5 offense - azt hiszem a mi készülékünkben volt a hiba...)

iktriad
Egyébként is olyan érzésem van, hogy ehhez a csapathoz most egy BB vagy Coughlin-szerű vasszigor kellene, nem pedig egy players' coach.
empty taxi
Nem véletlen, hogy a kinti Haley/JMD imádat ellenében én Tomot akarom vissza. Ha van egy kis szerencsénk és Caldwell nem automatikusan Greg Romant hozza Gus hellyére (Ha Shao nem pucol ki mindenkit persze januárban), akkor még szerintem rá elég komoly esély is lenne.

iktriad
Azért Coughlin utolsó évében már nagyon sok meccset menedzselt el, nem hinném h áttörést hord még magában az öreg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
No offense, de igazabol Bortles socceres pickje kb. jellemezte az idei Jaxet.
Elkepeszto, micsoda balfaszkodas megy, hol vedelem, hol tamadok, mindekozben edzoi stabban…
Stez
Egyetértünk, sőt Halloren is.
 twitter.com/ryanohalloran/status/797957470987513856

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, ha nincs a picksix, vagy csak 3 pont van belőle, nyerünk. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövő évi szokásos Top 5-ös pickünket egy új QB-ra kéne beruházni. De ha Dave marad GM, akkor ez nem fog megtörténni, és jön egy 2012-es szezon. Bár lassan ez a mostani is hasonlít arra a borzalmas évre. (Azt már meg sem említem, mit csinál Mularkey Nashvilleben idén - Top 5 offense - azt hiszem a mi készülékünkben volt a hiba...)

iktriad
Egyébként is olyan érzésem van, hogy ehhez a csapathoz most egy BB vagy Coughlin-szerű vasszigor kellene, nem pedig egy players' coach.
empty taxi
Nem véletlen, hogy a kinti Haley/JMD imádat ellenében én Tomot akarom vissza. Ha van egy kis szerencsénk és Caldwell nem automatikusan Greg Romant hozza Gus hellyére (Ha Shao nem pucol ki mindenkit persze januárban), akkor még szerintem rá elég komoly esély is lenne.

Bortlest még mindig nem cserélném le egy rookie QB-ra, ahogy a kommentátor is mondta, azért ez ugyan az a csávó, aki tavaly elég jó volt, csak valami nagyon nem klappol körülötte/benne.
winston
Én is ezen a véleményen vagyok. Ha egyszer összeállt a mozgása már, akkor azt egy jó QB-edző újra össze tudja rakni.
Persze az ellenoldal érveit is értem. Eddig Blake nem tűnik egy workaholicnak, ami QB-k esetében szvsz alapkövetelmény.
empty taxi
Halloranék azt mondják, hogy nincs ilyen gond vele, sőt az offseasonban gyakran szervezett dobóedzéseket az elkapókkal. Más kérdés, hogy azt hitte, minden rendbe jött a dobómozdulatával a tavalyi év alapján, ami hatalmas hibának bizonyult. Úgy tűnik minden évben baromi sokat kell majd melóznia Kaliforniában Tom Houseéknál hogy a dobómozdulata ne essen darabokra, amire ezek szerint hajlamos.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Totál olyan volt mint a Chiefs elleni meccs, szenvedő ellenfél, jó driveok, de a végén (vagy a közepén) valami elromlik, aztán egyszer csak meglép az ellen 7+ ponttal, amit már csak megközelíteni sikerül.
Robinson legalább jó volt. Bortles tényleg homályokat dobált a hosszú passzoknál, de még a labda is nagyon csúnyán ment, valami nagyon nem oké azzal a dobómozdulattal. Amikor sackelték is látszott, hogy már dobni készülne, épp a háta mögött volt a labda, lent a derekánál. Azért valami előrelépés van mióta új az OC.. de nem sok.
Bortlest még mindig nem cserélném le egy rookie QB-ra, ahogy a kommentátor is mondta, azért ez ugyan az a csávó, aki tavaly elég jó volt, csak valami nagyon nem klappol körülötte/benne.
winston
Fejben vannak vele gondok, de szerintem ezen egy uj, nemileg talpraesettebb stab tud segiteni. A HC es a QB-coach szemelyen eleg nagy hangsuly lesz. Ebben a szezonban azert mar nagy valtozast nem varok tole, Bortles nem a Brady, Manning, Luck-fele eros mentalitassal rendelkezik, hogy egyik playben hibazik egy oriasit, ket perccel kesobb meg mar kiraly es azt latod, hogy kb. rogton tovabblepett.

Bortlesrol tovabbra is ugy latom, hogy jo jatekos, tulajdonsagait tekintve nincsenek korlatoltsagai, fejben a baj.

több mint 9 éve
winston
Én is ezen a véleményen vagyok. Ha egyszer összeállt a mozgása már, akkor azt egy jó QB-edző újra össze tudja rakni.
Persze az ellenoldal érveit is értem. Eddig Blake nem tűnik egy workaholicnak, ami QB-k esetében szvsz alapkövetelmény.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Totál olyan volt mint a Chiefs elleni meccs, szenvedő ellenfél, jó driveok, de a végén (vagy a közepén) valami elromlik, aztán egyszer csak meglép az ellen 7+ ponttal, amit már csak megközelíteni sikerül.
Robinson legalább jó volt. Bortles tényleg homályokat dobált a hosszú passzoknál, de még a labda is nagyon csúnyán ment, valami nagyon nem oké azzal a dobómozdulattal. Amikor sackelték is látszott, hogy már dobni készülne, épp a háta mögött volt a labda, lent a derekánál. Azért valami előrelépés van mióta új az OC.. de nem sok.
több mint 9 éve
No offense, de igazabol Bortles socceres pickje kb. jellemezte az idei Jaxet.
Elkepeszto, micsoda balfaszkodas megy, hol vedelem, hol tamadok, mindekozben edzoi stabban…

több mint 9 éve

iktriad
A 2012-es rosterrel Belichick is nyert volna vagy 6 meccset. Más kérdés, hogy a legtöbb edző Mularkeyval ellentétben nem is vállalta volna megmérettetést azzal a kerettel.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Halloren és Carlyon (a Steelers - Cowboys megtekintése mellett 😊 ) értekezett egy jót a Texans meccsről és a Jags helyzetéről:
 www.facebook.com/FLTimesUnion/videos/vb.6244094789/10154245170219790/?type=2&theater¬if_t=live_video¬if_id=1479083185540445
több mint 9 éve
Újabb riasztó jel került elő Bortlesszel kapcsolatban az elmúlt 2 meccsen. Tavaly és tavalyelőtt remek volt a hosszú passzokkal, ezzel szemben az elmúlt 2 meccsen rendszeresen nem sikerült eltalálnia az üresen lévő elkapóit. Tegnap 3 hosszú TDnk is lehetett volna - nem lett egy se.
 jacksonville.com/sports/2016-11-13/jaguars-extra-points-turnover-drought-continues-bortles-downfield-misfires

Az ilyen elszólások után szokott az jönni, hogy kikap a Lions, vagy ha nyer is, vért pisálva, kínkeservesen.
Stez
Komoly sansz van rá, hogy idén mi már nem nyerünk 1 meccset se.

A mai meccs 3 korbács a 5-ös skálán. Alig várom, hogy jövő héten a Lions szarrá verjen minket Detroitban...
iktriad
Jags meccsről nekem már szinte elég a "korbács jelentést" elolvasnom. 😊 Ez a huncut Lions vezeti a csoportját, nem volna fair, ha a Jags beleszólna a csoportgyőzelembe azzal, hogy nyer! 😉
Húsrágó
Nem fogunk.

Idén csak vért pisálva kínkeservesen nyertünk.
valakis
De legalább ti nyertek, velünk ellentétben.

több mint 9 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Ettől függetlenül remélem ma sikerül levernetek Osziékat. 😊 És Bortlesnek is szurkolok, hogy legyen végre egy jó meccse, hátha az átlendíti a holtponton. (No, és Robinson is nyomhatna egy tavaly megszokott Robinsonosat, mert lassan Beasley-k helyett is félek betenni fantasyban 😀 )

Ja, és Wilfork sem aktív. Talán ma sikerül futni is egy jót 😉
peterk2005
A-Rob legalább jó volt fantasyban (gondolom). A többii? Hagyjuk.

Vajon melyik lesz előbb? Turnover (az utolsót Maka is látta Londonban), vagy W (4 meccses losing streak )?...

A mai meccs 3 korbács a 5-ös skálán. Alig várom, hogy jövő héten a Lions szarrá verjen minket Detroitban...
iktriad
Az ilyen elszólások után szokott az jönni, hogy kikap a Lions, vagy ha nyer is, vért pisálva, kínkeservesen.
Stez
Idén csak vért pisálva kínkeservesen nyertünk.

We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Ettől függetlenül remélem ma sikerül levernetek Osziékat. 😊 És Bortlesnek is szurkolok, hogy legyen végre egy jó meccse, hátha az átlendíti a holtponton. (No, és Robinson is nyomhatna egy tavaly megszokott Robinsonosat, mert lassan Beasley-k helyett is félek betenni fantasyban 😀 )

peterk2005

Vajon melyik lesz előbb? Turnover (az utolsót Maka is látta Londonban), vagy W (4 meccses losing streak )?...

iktriad

több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
iktriad
Jags meccsről nekem már szinte elég a "korbács jelentést" elolvasnom. 😊 Ez a huncut Lions vezeti a csoportját, nem volna fair, ha a Jags beleszólna a csoportgyőzelembe azzal, hogy nyer! 😉
több mint 9 éve

peterk2005

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Es hogy ez a Jaguars elorebb lenne Paganoval?Stez
Állított ilyent a fene. Sem a többit nem állítottam, amit odaköltöttél. Csak azon az állításon akadtam fenn, hogy Luck-al Gus 13-3-as szezont futna, és komoly tényező lenne a playoffban. Nanevicc.... Tavaly Bortles kiváló évet futott, bőven többet, mint amit nálunk Hasselbeck tudott nyújtani ennyi évesen (talán az első meccse kivételével, amikor még teljesen friss volt). És azzal a Hasselbecknél jobb Bortlessel sikerült 5-öt nyernie Gusnak.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)