Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Kinek mutatott felfelé az a bizonyos nyíl és kinek lefelé a meccsen:jacksonville.com/sports/2016-10-16/down-drill-jaguars-chicago?platform=hootsuite
Halloren jegyzetei a meccsről.
jacksonville.com/sports/2016-10-16/jaguars-notes-offensive-woes-re-surface-despite-rallying-past-chicago
Odrick már megint dühös volt valakire. A Chargers meccsen a bírókkal, most Logan Poulsennel volt baja.
És 5 kérdés (és válasz) amit a Bears meccs kapcsán felmerült
jacksonville.com/sports/2016-10-16/jaguars-extra-points-five-questions-and-answers-after-win-over-chicago
több mint 9 éve
Úgy tűnik az első félidő már Gusnak is sok volt.twitter.com/ryanohalloran/status/787759230082134016
Nyerő program vagyunk na:
twitter.com/ryanohalloran/status/787759376119377920
Több no huddle jöhet a következő hetekben (végre)
twitter.com/ryanohalloran/status/787760285436084225
Meg további ötletelés, hogy mi van a támadósorral:
twitter.com/ryanohalloran/status/787762745466761216
És főleg a futójátékkal:
twitter.com/ryanohalloran/status/787759747730595840
több mint 9 éve
én -10-nél kapcsolódtam volna be, de ránéztem a statokra és az eltántorított... pedig mekkorát kiabáltam volna a végén 😊 garbage time-ban jól megy Blake-nek 😊
több mint 9 éve
Nem akartam hőbörögni, csak annyira bosszantó ez az impotencia, amit az O néha produkál, hogy olyankor már mindenki hibás, pedig nyilván ez nem ilyen egyszerű, no mindegy, minden jó, ha jó a vége, asszem! 😊-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
iktriad
több mint 9 éve
Vagy több mesét olvasnia 😊-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
iktriad
több mint 9 éve
-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊A jövőben többet kell szidnod meccs alatt az edzői stábot! 😊
Stoki
több mint 9 éve
-9-nél elmentem a szokásos meseolvasàsra, és mire visszajöttem nyertünk, puff neki 😊
több mint 9 éve
Ezt hogy a picsába nyertük meg? Meg kell mondjam nagyon nem érdemeltük meg a W-t, de összejött. Ez a TD Arrelious Benntől szép munka volt
twitter.com/NFL/status/787742934175133697
2011 óta az első neki.
Még mindig nem hiszem el, hogy nyertünk. Baromira nem volt benne a meccsben 45 percig. Az offense és főleg Blake kétségbeejtő volt a meccs nagy részén.
Viszont a D kezd összeállni. Ngakouenak megint lett sackje(4. 4 meccsen). Ramsey (miután Jeffrey szétszopatta az 1. félidőben) amikor kellett megcsinálta a playt.
A W-nk olyan volt, mint a magyar narancs, kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk. 😊 😊 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Inaktívok - mind a 3 kérdéses besorálst kapó emberünk kihagyja a mai meccset. Visszahordásban ez probléma lehet. Allen
Greene (Achilles)
Johnson
Grant (toe)
Harris
Sterling (foot)
Chris Smith
több mint 9 éve
Azt a kurva élet, hát nem a legjobb pickje volt a franchise-nak, de mindig szörnyű azt olvasni, ha valaki ilyen korán elmegy.Sajna már a draftja idején téma volt, hogy gondok vannak a szívével. És végül ez is lett a halála oka. Talán az első Jags-es draft pick, aki távozik az élők sorából. 😕 RIP
www.bigcatcountry.com/2016/10/15/13293810/quentin-groves-passes-away-at-the-age-of-32
Maka
A Jaguars közleménye, mellette 2 csapattárs, Marcedes (a Jagsben) és Sen'Derrick(az Auburnben) megemlékezésével. Marcedes az egyedüli játékos, aki még játszott vele Jaguars mezben. Gene Smith köztudottan nem kedvelte, és nagyon gyorsan megszabadult tőle(egy 5. körös picket adott érte a Raiders 2010-ben).

Pár reakció egykori csapattársaktól:
Monroe:
twitter.com/MrEugeneMonroe/status/787343840525115392
Knighton:
twitter.com/MisterRoast98/status/787335191907840000
több mint 9 éve
Azt a kurva élet, hát nem a legjobb pickje volt a franchise-nak, de mindig szörnyű azt olvasni, ha valaki ilyen korán elmegy.www.bigcatcountry.com/2016/10/15/13293810/quentin-groves-passes-away-at-the-age-of-32
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Csak Grant (ujj), Greene (Achilles) és Sterling (láb) szerepel kérdéses besorolással a sérült listán. Fasza, a 2 returnerünk játéka kérdéses. Mondjuk Denard és Walters kéznél van, ha nem tudnák vállalni a játékot. Jon Gruden (és Suzy Kolber) tegnap nálunk járt(ak), és Gruden azt mondta, hogy szerinte közel az áttörés a Jagsnél, akár már most vasárnap is.
jacksonville.com/sports/2016-10-13/espn-analyst-jon-gruden-optimistic-about-future-jaguars-qb-blake-bortles
Tudni kell Gruden alkalmazta Gust elöszőr Tampában, a feleségeik máig jóban vannak, szóval Gruden az (egyik utolsó) Gus homer.
több mint 9 éve
most egyszerű leszek, mint a kettes legó: muszáj nyernünk Chicagoban, ha még akarunk valamit...Ne is álmodozz Chicagóba nem nyerni járnak manapság a csapatok.... Már behúztunk egy meccset az utolsó 10-ből 😀
Stoki
több mint 9 éve
most egyszerű leszek, mint a kettes legó: muszáj nyernünk Chicagoban, ha még akarunk valamit...
több mint 9 éve
Gipson edzett, ma Fowlernek volt valami nyavalyája megint. Pár hete is kihagyta a csütörtököt emiatt. Greene remélem csak pihentetjük, hogy vasárnap játszhasson. DNP: DE Dante Fowler (illness), TE Neal Sterling (foot), WR Rashad Greene (Achilles)
Limitált: RB Corey Grant (toe), TE Ben Koyack (knee), FS Tashaun Gipson (knee), DT Roy Miller (hand)
Teljes értékűen edzett: DE Jared Odrick (tricep), TE Julius Thomas (elbow), TE Marcedes Lewis (hip)
Skuta úgy tűnik felépült, kiváncsi leszek Jack így is kezd-e majd helyette. Ha igen, akkor az remek hír Jacknek és a szurkolóknak, Skutának már nem annyira.
több mint 9 éve
Teljes sérült lista - mindegyik TE rajta van. Mondjuk az, hogy Koyack limitáltan edzett kisebb pozitív csoda. Nem edzett: FS Tashaun Gipson (térd)
Limitáltan edzett WR Rashad Green (Achilles), RB Corey Grant (ujj), TE Ben Koyack (térd), TE Neal Sterling (láb), DT Roy Miller (kéz)
Teljes értékűen edzett : DE Jared Odrick (tricep), TE Julius Thomas (könyök), TE Marcedes Lewis (csipő)
több mint 9 éve
Csak egyvalaki nem edzett ma, igaz az pont Tashuan Gipson volt. Az ő hiányát azért megéreznénk. Peyton Thompson lehetne majd a helyettese...
több mint 9 éve
Nick Marshallt elvitte a Jets a practice squadból. Jött helyette egy újabb S, Marcus Ball. Megfordult a Saintsben, a Panthersben és a CFL-ben.Egykori remek guardunk, Chris Naeole meg bekerült a polinéziai(!) football hall of famebe!
twitter.com/zach_goodall/status/786170959548014592
Idővel Alualu is követheti a nyomdokait.
több mint 9 éve
Gratzt a Rams claimelte, így Los Angelesben folytatja a pályafutását.
több mint 9 éve
Sziasztok!Dehogy korai, mi már két hete rátok készülünk. Én legalábbis. 😊 Szoros, szenvedős meccset várok ahol simán benne van, hogy ti nyertek. Bortles a londoni túrákat nem számolva pl. csak egyszer nyert eddig idegenben, mióta kezdő, viszont eddig a bye weekek után jobban megy a szekér Bradley alatt. Bár most sokkal korábban jött el nekünk, mint eddig.
Tudom, hogy kicsit korai, de mit vártok a velünk való találkozástól?
hpeter93
Hoyert mondjuk már jól ismerjük, 2 éve minden szezonban játszottunk ellene a Browns és a Texans QB-jaként.
Kiváncsi leszek Jeffreyt ki őrzi majd. Ha Ramsey, akkor az nagyon izgalmas összecsapásnak tűnik majd. Jó eséllyel a rookie futótoktól és az ex-jaguár Zach II Millertől függ majd mire mentek ellenünk(hacsak Borltes nem adja el annyiszor a labdát, hogy a védelmetek megnyerje azt - képes rá ).
A védelmünk egyre jobban összeszedettebbnek tűnik, az offense viszont tavalyhoz képest sajnos elsősorban Bortles miatt igencsak visszaesett(bár a Colts ellen múltkor idei legjobb meccsét hozta le). Azért Allen Robinsont ne hagyjátok őrizetlenül. Szerintem egy brainfartokkal teli, szoros összecsapás lesz, ahol az egyik alakulat kevesebb mint 1 TD előnnyel nyer majd.
több mint 9 éve
Sziasztok!Tudom, hogy kicsit korai, de mit vártok a velünk való találkozástól?
több mint 9 éve
Marqueston Huff megüresedett practice squad helyére egy ugyancsak tapasztalt safetyt hoztunk Akeem Davis Davis több helyen megfordult, tavaly játszott a Coltsban, a Sehawksban és a Saintsben 6 meccset. 2014-ben pedig 13 meccset játszott a Redskinsben. Idén a Chiefs igazolta le júniusban.Érdekes elmélkedés arról, hogy Odrick és főleg a posztja kezd inkább kolonc lenni a védelmünkben.
lastwordonprofootball.com/2016/10/08/jared-odrick-conundrum/
Azt már csak mellékesen teszem hozzá, hogy Alualu elég jól játszott a távollétében, főleg a Colts ellen. Szóval érdekes lesz, hogy fog dönteni a stáb a snapek megosztásairól közte és Alualu között, már ha Tyson aktív lesz egyáltalán vasárnap. Ha nem lenne benne a 45-ben, az elég ostoba döntés lenne a stábtól az elmúlt 2 meccset látva.
Viszont jó hír, hogy Gus hétfőn megerősítette, hogy Jack megint számíthat jó pár snapre OTTO LB poszton vasárnap. 😊
A Myles Jack fanoknak bónusznak itt van még ez is:
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Know-Your-Jaguars-Myles-Jack/204858ff-a88c-47a1-ba6b-28d9724c9ac4
több mint 9 éve
Bejött a papírforma Gratz ment, és Colvin jött a helyére.Gratz cutjával már csak Joeckel (IR), Cyp és Denard van itt a 2013-as draftból. Vajon marad belőlük akár 1 is jövőre itt?....
több mint 9 éve
Ma nem edzett: Gipson (térd), Koyack (ktérd), Greene (Achilles), Lewis csipő). Thomas(hát) Odrick(bicepsz) Odrick és Greene is azt mondta vasárnap játszani fognak.
Ma kell magyar idő szerint 10-ig valakit elküldeni, hogy helyet csináljunk Aaron Colvinnak. Ha nem lenne szinte minden TE maródi, Koyacket mondanám(IR), de így sanszos, hogy Rágóguminak(Gratz) kell majd pakolnia és mennie.
Davon Houset megkérdezték, mi változik, ha Aaron visszatér. A válasza alapján tisztában van, hol is a helye jelenleg a depth charton.
twitter.com/ryanohalloran/status/785528348625637378
több mint 9 éve
Lageman elemez, többek között a Dorsett coverage bustot (ami megvolt az 1. félidőben is, csak Luck akkor nem vette észre), Telvin és Malik remek játékát, és Brandon Lindert.www.jaguars.com/media-gallery/videos/Film-Room-Friday-Defensive-review/c6dcc7dd-7154-434d-babe-5c97efa5a16f
Ma van Poz 32. szülinapja(azt hittem idősebb), és felmenve a csapat honlapjára kissé szomorúan konstatáltam, hogy a komplett Jaguars keret fiatalabb, mint én. Még a jelenlegi korelnök Marcedes is 9 hónappal (Poz 4 nap híján meg 14-el) ifjabb, mint én. #imtoooldforthisshit
4-ik & akármennyire van kihegyezve az offense, a 3rd down a gyengék 4th downja 😊😊 😊 😊 Ha Gus első évében csinálta volna, már megkapta volna a "Gambling Gus" becenevet. De így, hogy a fanbase 95%-a a kirúgására vár, erre nem hiszem, hogy sor fog kerülni.
Húsrágó