Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
tegnap...no commentvalaki esetleg a Vasárnap reggeli fél 7-es gépen???fél-off: Megérkezett a jegyed?
Stoki
Húsrágó
több mint 9 éve
valaki esetleg a Vasárnap reggeli fél 7-es gépen???fél-off: Megérkezett a jegyed?
Stoki
több mint 9 éve
Garbage time vagy nem, Blake nem tud védelmet olvasni... érdemes megfigyelni, hogy amikor a fontos dolgok történnek, akkor milyen disguiseokkal találkozik (safetymozgás pl.). Ilyenkor jönnek a fincsi 2-3 yardos checkdownok, meg a triple coverage int-ek. A szünetben (7-10 pontos előny birtokában) az ellenfél kevésbé specifikus D-ket hívogat, akkor meg fickándozik. Ez nyilván nem elég általában a győzelmünkhöz, hiszen ha baj van, akkor megint jönnek a specifikusabb D-k. Ezzel (D playhívás) elég jól lehet menedzselni az ellenfelet. A gyakran felmerülő kérdés, hogy miért nem csak a speci hívásokkal áll fel akkor a D? - Jah, nyilván ki fogják adni ezeket abban az esetben, ha tökre nyerik a meccset nélkülük is... Annyira azért nem jó tanulók a játékosok, hogy minden meccsre 60 játékot bevágjanak.A Varjú írása arról, mi a gond Blakekel.Nem tudom.. ezek elég általános dolgok, ráadásul felsorolt vagy 8 dolgot...
www.bigcatcountry.com/2016/9/27/13066250/what-s-wrong-with-blake-bortles
A válasz, mint az élet, elég bonyolult.
iktriad
Én hallottam a héten egy elég érdekes | vagy inkább megdöbbentő | statot (nem olvastam vissza, lehet volt már írva/elemezve korábban)
Bortles 51 TD-t dobott eddig ugye a pályafutása alatt - találós kérdés: ebből mennyi született az 1. negyedben? | 3. Drei, three, trois, tres... igen, három egész nulla tized nulla század darab. Ja, és mindezt 220 próbálkozásból. |
Érdemes a passzok számával is összevetni (általában ugye a 2/4. negyedekben több a passzkísérlet), s emiatt picit torzulhat a kép, más irányítóknál is jellemző ez (főleg a negatív mérlegű csapatokban 😛), de ennyire azért nem lehet durva az eloszlás..
A kérdés, hogy ő a beszari, az edzői stáb / playcalling az, alszik még az össszes WR olyankor, vagy csak egyszerűen a run D ennyire szar az első negyedben?
A harmadik negyedben amúgy már nincs ennyire nagy gond: ott 254 attemptből 12 TD-t dobott (mondjuk az már majdnem garbage time néha...)
Igor
Az, hogy harmadik évére is ennyire rosszul olvas védelmet, szerintem inkább az edzőkön múlik, de rajta is. Az meg nyilván egy pláne, hogy még a hülye is tudja, hogy melyik down&distance&situation hármasnál mi fog történni. Múlt héten előfordult, hogy egy adott play előtt felrajzoltam páromnak, hogy ki milyen routot fog futni. Hurns option routjának az irányát nyilván nem találtam el, de a többi jó volt. (a CB majdnem le is olvasta a labdát).
Ennél kreatívabb ÉS dominánsabb játék kell, de ezt nem fogjuk ettől az edzői stábtól megkapni. #SaveCaldwell
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
A Varjú írása arról, mi a gond Blakekel.Nem tudom.. ezek elég általános dolgok, ráadásul felsorolt vagy 8 dolgot...
www.bigcatcountry.com/2016/9/27/13066250/what-s-wrong-with-blake-bortles
iktriad
Én hallottam a héten egy elég érdekes | vagy inkább megdöbbentő | statot (nem olvastam vissza, lehet volt már írva/elemezve korábban)
Bortles 51 TD-t dobott eddig ugye a pályafutása alatt - találós kérdés: ebből mennyi született az 1. negyedben? | 3. Drei, three, trois, tres... igen, három egész nulla tized nulla század darab. Ja, és mindezt 220 próbálkozásból. |
Érdemes a passzok számával is összevetni (általában ugye a 2/4. negyedekben több a passzkísérlet), s emiatt picit torzulhat a kép, más irányítóknál is jellemző ez (főleg a negatív mérlegű csapatokban 😛), de ennyire azért nem lehet durva az eloszlás..
A kérdés, hogy ő a beszari, az edzői stáb / playcalling az, alszik még az össszes WR olyankor, vagy csak egyszerűen a run D ennyire szar az első negyedben?
A harmadik negyedben amúgy már nincs ennyire nagy gond: ott 254 attemptből 12 TD-t dobott (mondjuk az már majdnem garbage time néha...)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tegnap nem edzett Skuta, Fowler, Odrick, Thomas és Koyack.Koyack és Odrick sanszosan nem játszik. Fowler és Julius is meccsnapi döntés lesz, hogy vállalják-e a játékot vagy sem.
több mint 9 éve
Végre! Myles Jacket a héten OTTO poszton teszteljük. Mivel Skuta sérült(tegnap nem edzett), és Arthur Brown pár hete van csak a csapatnál, van rá némi sansz, hogy ha Skuta nem tudja vállalni a játékot, akkor végre összeállhat a Jack-Poz-Telvin LB hármas. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Amukamara is úgy tűnik visszajön, a lehető legerősebb back 7 lehet a pályán végre a Colts ellen.A folyamatos és sikeres onside kickekkel és extrém hosszú pontszerző drive-okkal pályán kívül tartható 😊 😊 😊
És ha még Dante és Odrick is be vethető lesz, akkor a legerősebb D-nk várja majd Luckékat. Ahogy a divízió jelenleg legjobb játékosa (Szerencse Bandi) játszik, szükség is lenne rájuk.
iktriad
több mint 9 éve
Végre! Myles Jacket a héten OTTO poszton teszteljük. Mivel Skuta sérült(tegnap nem edzett), és Arthur Brown pár hete van csak a csapatnál, van rá némi sansz, hogy ha Skuta nem tudja vállalni a játékot, akkor végre összeállhat a Jack-Poz-Telvin LB hármas. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Amukamara is úgy tűnik visszajön, a lehető legerősebb back 7 lehet a pályán végre a Colts ellen. És ha még Dante és Odrick is be vethető lesz, akkor a legerősebb D-nk várja majd Luckékat. Ahogy a divízió jelenleg legjobb játékosa (Szerencse Bandi) játszik, szükség is lenne rájuk.
több mint 9 éve
Corey Grant(KR) és Rashad Greene(PR). Egyik se volt a szerdai sérült listán.Hm, mi ez a sok tryoutos elkapó? Valaki megsérült a a 4(ha Bennt is beleszámítjuk 5) standard emberünkből?Ezek returnerek. Ki a returner nálatok?
twitter.com/mike_e_kaye/status/781110214804275200
iktriad
peterk2005
több mint 9 éve
Hm, mi ez a sok tryoutos elkapó? Valaki megsérült a a 4(ha Bennt is beleszámítjuk 5) standard emberünkből?Ezek returnerek. Ki a returner nálatok?
twitter.com/mike_e_kaye/status/781110214804275200
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerdán nem edzett: Pullard, Skuta, Odrick, Julius Thomas, Fowler és Koyack. Koyack meg Pullard játékára nem sok esély van, remélem Julius és Dante bevethető lesz Londonban. Sajna ha netán Skuta nem lenne, akkor sem Jack lenne a helyettese, hanem Arthur Brown. Limitáltan edzett Ivory, Malik, Amukamara, Linder és Beachum. Wash elmondta, hogy nem zavarja, ha Ramsey beszél a pályán kivúl, amíg a játéka rendben olyan, mint az elmúlt 3 héten volt.
több mint 9 éve
Hm, mi ez a sok tryoutos elkapó? Valaki megsérült a a 4(ha Bennt is beleszámítjuk 5) standard emberünkből?twitter.com/mike_e_kaye/status/781110214804275200
több mint 9 éve
43£ ért lehet még jegyet kapni a Jags meccsre. Ez ritkaság kevesebb mint egy héttel a meccs előtt...Ez nekem mindenképp jó hír, mert még mindig nem jött meg a jegyem, és ki tudja kint mi "fogad"...
Tomcsik
több mint 9 éve
43£ ért lehet még jegyet kapni a Jags meccsre. Ez ritkaság kevesebb mint egy héttel a meccs előtt...
több mint 9 éve
A Varjú írása arról, mi a gond Blakekel. www.bigcatcountry.com/2016/9/27/13066250/what-s-wrong-with-blake-bortles
Ez meg egy nagyon ajánlott írás Jalenről.
theringer.com/meet-jalen-ramsey-next-nfl-shutdown-corner-7a0b6ca7591b#.vhsnbk0q4
The Jaguars would go on to blow their lead and lose the game, but not on account of the great play from their first-year corner. On the season, Ramsey has surrendered just 63 yards in coverage on 10 catches — the lowest yardage mark for any corner in the league with 10 or more targets — and the average of 6.3 yards per catch tells you exactly what types of routes he’s giving up when opposing passers do throw it his way.Igen pofázik(többet, mint szeretném), de alá is támasztja a játékával.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Beachum kijött az agyrázkódás protokollból. Ezért is lett Hill waivelve. Szóval visszatér az LT-nk vasárnap.És ha már waivelés. Na ki áll jelenleg a claim lista élén?
twitter.com/FieldYates/status/780835299140182017
Amúgy bennem már az is megfogalmazódott, hogy Cyprien helyett miért nem próbálják ki Jacket valamilyen strong safety szerepben. Ha van LB, akinek megvan ehhez a mozgékonysága, az pont ő szerintem.Én már mondogatom egy ideje, hogy megnézném Jacket kvázi SS-ben.
mustaine
több mint 9 éve
Amúgy bennem már az is megfogalmazódott, hogy Cyprien helyett miért nem próbálják ki Jacket valamilyen strong safety szerepben. Ha van LB, akinek megvan ehhez a mozgékonysága, az pont ő szerintem.
több mint 9 éve
Bocs, srácok, de nem állhatom meg, hogy a nagy Posluszny ekézésnél ne szóljak közbe. Természetesen én is Myles Jacket akarom a pályán látni, de azért ne tegyünk úgy, mintha Poz lenne a védelem legnagyobb baja, sőt Telvinel közösen bejátsszák az egész pályát, stabilan szerel (ami ugye mondjuk Cypről nem mondható el, hogy csak egy példát említsek), és a sokszor teljesen impotens védőfal helyett is ő végzi a munkát. Nyilván embereztetésre alkalmatlan, de nagyon távol áll attól, hogy ennyire kipécézzétek. (Ez persze csak az én véleményem volt.)
több mint 9 éve
nálunk anno Londonban égették meg a srácok elevenen, élő egyenesben a világ előtt DA-t. Még a repülőn kirúgták a faszit.Vagy ott van Philbin esete tavalyról.
Amadeus91
Körülötte is szorul a hurok, remélem átérzi ezt. Bortles idénykezdete az ő pozícióira is hatással lehet(elvégre ő azért maradhat, mert megtalálta a QBt, összehozott egy potens támadósort és most építi a D-t). Most az első 2 pont erről a listáról recseg és ropog, a harmadik meg egyelőre folyamatban van.Ha Dave megint melléfog a HC választással, akkor Őt se fogják marasztalni 2 év múlva. A helyében nem a "jófej volt, mindig megkínált a viccescigivel" elve alapján választanék HC-t.Már bocsánat a belepofázásért, de, hogy merül fel Greg Roman neve???Dave Caldwell szobatársa volt koleszban. De legalábbis ugyanarra az egyetemre jártak, ugyanabban az évfolyamban. Hát ezért. Én se nagyon szeretném, hogy HC-ként szóba jöjjön itt. De konzultáns pl. lehetne a futójátékunk kapcsán már akár most is.
peterbadbone
iktriad
Húsrágó
Nagyon megnézném, lenne olyan jó a munkakapcsolat közte és Coughlin között, mint amilyen az elmúlt 3 évben volt. Dave a fia lehetne Tomnak.
több mint 9 éve
Ha Dave megint melléfog a HC választással, akkor Őt se fogják marasztalni 2 év múlva. A helyében nem a "jófej volt, mindig megkínált a viccescigivel" elve alapján választanék HC-t.Már bocsánat a belepofázásért, de, hogy merül fel Greg Roman neve???Dave Caldwell szobatársa volt koleszban. De legalábbis ugyanarra az egyetemre jártak, ugyanabban az évfolyamban. Hát ezért. Én se nagyon szeretném, hogy HC-ként szóba jöjjön itt. De konzultáns pl. lehetne a futójátékunk kapcsán már akár most is.
peterbadbone
iktriad
több mint 9 éve
nálunk anno Londonban égették meg a srácok elevenen, élő egyenesben a világ előtt DA-t. Még a repülőn kirúgták a faszit.edzőbuktatás szerintetek benne lehet a vasárnapi meccsben? vagy a csoportrangadó miatt nem lehet ilyet csinálni?Jó kérdés. De legalább kiderül, hogy Gus elvesztette-e az öltözőt vagy sem. A srácok pontosan tudják, hogy kirúgathatják Gust vasárnap egy csúnya zakóval. Londonban kiderül akarják-e ezt, vagy még kitartanak mellette.
braxa88
iktriad
több mint 9 éve
Vagy csak simán szarok lesznek edzőbuktatási szándék nélkül és kikapnak úgy, hogy nyerni akarnak.Ez is benne van a pakliban. De sajnos mi már tudunk különbséget tenni vereség és vereség között is. Lásd Green Bay és San Diego (az első abszolút vállalható volt, a második szégyen még Jax mércével mérve is).
gabokocka
több mint 9 éve
Vagy csak simán szarok lesznek edzőbuktatási szándék nélkül és kikapnak úgy, hogy nyerni akarnak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
edzőbuktatás szerintetek benne lehet a vasárnapi meccsben? vagy a csoportrangadó miatt nem lehet ilyet csinálni?Jó kérdés. De legalább kiderül, hogy Gus elvesztette-e az öltözőt vagy sem. A srácok pontosan tudják, hogy kirúgathatják Gust vasárnap egy csúnya zakóval. Londonban kiderül akarják-e ezt, vagy még kitartanak mellette.
braxa88