Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Gus végre úgy viselkedik, mint ha égne a ház de van valami terve, hogy hogyan próbálja eloltani a tűzet. Tegnap egy 60 playből álló jelenetcsomagot mutatott be az egész csapatnak az elmúlt 3 meccsből, főleg a hibákra fókuszálva. Halloren a napi podcastjában többek között beszélt arról, hogy Hurns és Cyp hogy reagált erre
audioboom.com/boos/5096459-locked-on-jaguars-sept-27-sense-of-urgency-for-coach-gus-bradley?t=0
Hurns azt mondta, kínos volt újralátni a hibáit az egész csapat szeme láttára.
És tegnap végre kimondta amit szinte soha se szokott: Most kell nyernünk. Eddig mindig a "fejlődni, fejlődni'" mantrával jött elő a sajtótájékoztatón.
Halloren beszélt Bortles rossz idénykezdetéről is a podcastjében. Érdemes belehallgatni, ha valakit még érdekel a csapat (nem hosszú,, 19 perc)
több mint 9 éve
Már bocsánat a belepofázásért, de, hogy merül fel Greg Roman neve???Dave Caldwell szobatársa volt koleszban. De legalábbis ugyanarra az egyetemre jártak, ugyanabban az évfolyamban. Hát ezért. Én se nagyon szeretném, hogy HC-ként szóba jöjjön itt. De konzultáns pl. lehetne a futójátékunk kapcsán már akár most is.
peterbadbone
több mint 9 éve
Már bocsánat a belepofázásért, de, hogy merül fel Greg Roman neve??? Mi a frászt tett le az asztalr az a csóka, hogy egyáltalán, mint kordinátor szóba kerülhessen a neve, nem, hogy HC!?? Coughlin még érthető lenne, ő még jó stábot is tudna verbuválni, hogy mennyire lenne jó választás, az más kérdés. Ő legalább nyerő mentalitást és igen nagy tapasztalatot hozna a csapthoz. McDaniels és Haley gondolom csak szezon után jönne szóba, addig meg Doug Marrone bizonyíthatna?No de akkor vissza a valósághoz!Szeptember van, még nem akarok a drafttal foglalkozni, ha lehet. Arra ráérünk majd októberben. 😊 😊 😊
iktriadKit húztok 1/1-re?
Vagy trade?
Beugratós kérdés, mert HC-t nem lehet. 😉
Sobri Jóska
HC-nek meg majd jön valaki a Greg Roman-Coughlin-Kisgyerek(a verhetetlen Pats OC-je)-Todd Haley négyesből. Legalábbis őket mondogatják a legtöbben odakint jelenleg. Számomra meglepő módon Haley áll jelenleg a kinti HC kívánságlista élén. Én amúgy Coughlinra szavaznék a 4 felsorolt emberből.
iktriad
több mint 9 éve
No de akkor vissza a valósághoz!Szeptember van, még nem akarok a drafttal foglalkozni, ha lehet. Arra ráérünk majd októberben. 😊 😊 😊
iktriadKit húztok 1/1-re?
Vagy trade?
Sobri Jóska
HC-nek meg majd jön valaki a Greg Roman-Coughlin-Kisgyerek(a verhetetlen Pats OC-je)-Todd Haley négyesből. Legalábbis őket mondogatják a legtöbben odakint jelenleg. Számomra meglepő módon Haley áll jelenleg a kinti HC kívánságlista élén. Én amúgy Coughlinra szavaznék a 4 felsorolt emberből.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
No de akkor vissza a valósághoz!iktriadKit húztok 1/1-re?
Vagy trade?
több mint 9 éve
Bryan Walters visszajött, Rashod Hill.mehet vissza a practice squadba. Amukamara úgy hiszi vasárnap újra játszhat.
Új sérültek tegnapról: Hayes Pullard (bal boka), Julius Thomas (könyök), Dan Skuta (csipő) Davon House (kiszáradás). Csak Pullard nem tért vissza, szóval a többiek rendben lesznek.
Nem rúgtak ki még mindig senkit (Rashod Hill is visszajön holnap, ha nem kell senkinek)
Halloren podcast elemzése tegnapról:
jacksonville.com/opinion/blog/544821/ryan-ohalloran/2016-09-26/locked-jaguars-podcast-sept-26-reviewing-give-away
A védelem kezd komolyabb életjeleket mutatni, ez az egyedüli pozitívum tegnapról:
jacksonville.com/sports/football/jaguars/2016-09-25/story/inside-game-jaguars-defense-starting-turn-corner
több mint 9 éve
Eszembe jutott egy vad(?) ötlet. Mi lenne, ha visszahoznánk a kvázi egyedüli sikeredzőjét a csapatnak HC-nek? Tom Coughlinnak most úgy sincs csapata, itt van a háza, az emberek imádják Jacksonfalván, és még akar is edzősködni (lásd volt a Philynél HC interjún a télen).Annyi a teendő, hogy kik kell kötni, hogy Caldwell a GM és nem ő(a draftba persze lenne beleszólása, de a pénzügyeket, -ami belejátszott a bukásába- hagyja Davere és Idzikre).
Akarsz röhögni? Nézd meg ki volt a meccs embere a PFF szerint. 😊 😊 😊Nem láttam a meccset, de előző meccsen ultrafos volt poz. Máskülönben ezt draft idején is elgondolhattak volna, hogy ki helyen játszik majd 😁poén volt, nyílván Pozt már rég el kellett volna zavarni, Jack draftolása után pláne.
eaglesmcnabb
braxa88
www.profootballfocus.com/pro-bal-jax-grades/
Látod, mi beérjük Todd Washsal is... Egyébként nézem az átlagokat, totál(8.) és passzolt(7.) yardokban is Top 10-es a védelem! Kapott pontokban, ami a lényeg mondjuk nem(26.)Amúgy a Phily defense jelenleg a legkevesebb pontot engedte a ligában 3 meccs után. Hogy higy jön ez ide? A DCjük Jim Schwartz, aki volt nálunk is állásinterjún januárban, de Gusnak nem kellett, mint DC...lol.
iktriad
Schwartz kb Phillips után a legjobb DC a ligában.
Elképesztő, hogy akármit csináltok, annak kudarc a vége. Hihetetlen.
Amadeus91
több mint 9 éve
lol.Nem láttam a meccset, de előző meccsen ultrafos volt poz. Máskülönben ezt draft idején is elgondolhattak volna, hogy ki helyen játszik majd 😁Úgy tekintünk rá, mint a beszari franchiseok a rookie QB-ra. Csak végső esetben akarjuk használni.... Egy újabb indok miért kéne Gus Bradleynek mennie London után a csapattól.
eaglesmcnabb
Amúgy a Phily defense jelenleg a legkevesebb pontot engedte a ligában 3 meccs után. Hogy higy jön ez ide? A DCjük Jim Schwartz, aki volt nálunk is állásinterjún januárban, de Gusnak nem kellett, mint DC...
iktriad
Schwartz kb Phillips után a legjobb DC a ligában.
Elképesztő, hogy akármit csináltok, annak kudarc a vége. Hihetetlen.
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, de előző meccsen ultrafos volt poz. Máskülönben ezt draft idején is elgondolhattak volna, hogy ki helyen játszik majd 😁poén volt, nyílván Pozt már rég el kellett volna zavarni, Jack draftolása után pláne.
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, de előző meccsen ultrafos volt poz. Máskülönben ezt draft idején is elgondolhattak volna, hogy ki helyen játszik majd 😁Úgy tekintünk rá, mint a beszari franchiseok a rookie QB-ra. Csak végső esetben akarjuk használni.... Egy újabb indok miért kéne Gus Bradleynek mennie London után a csapattól.
eaglesmcnabb
Amúgy a Phily defense jelenleg a legkevesebb pontot engedte a ligában 3 meccs után. Hogy higy jön ez ide? A DCjük Jim Schwartz, aki volt nálunk is állásinterjún januárban, de Gusnak nem kellett, mint DC...
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, de előző meccsen ultrafos volt poz. Máskülönben ezt draft idején is elgondolhattak volna, hogy ki helyen játszik majd 😁
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nekem azt magyarázza mar el valak, hogy jack-kel mi a toszt akartok... Mert ha serult lenne, vagy fos lenne a terde megertenemna de hova rakod? PFF szerint Poz volt a legjobb!!
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Nekem azt magyarázza mar el valak, hogy jack-kel mi a toszt akartok... Mert ha serult lenne, vagy fos lenne a terde megertenem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Tudom nem szép dolog az ha valaki elhagyja, akit sok évig szeretett, de azt hiszem eljött ez a pont számomra.Sajnos totálisan meg tudom érteni ezt az álláspontot. Ez a mazochista maraton kizsigereli a szurkolót, már az én lelkesedésem se a régi. Reméljük egyszer (még életünkben) megfordul a hajó iránya. Ha ez megtörténik, akkor várunk vissza szeretettel. Addig is, a család az első!
Az évek alatt sajnos a remény hajszolásán kívül (plusz néhány ősz hajszál) nem kaptam semmit, de még így is hülye fejjel odaültem minden héten a gép elé.
Néztem, ahogy leigazoljuk az ifjú tehetség Szöszit, majd, ahogy évről-évre mindig odatolják, hogy az idei felkészülési időszakban sokat fejlődöt, aztán ismét minuszos negyedekkel borzolja ugyanúgy az idegeimet. Viszzatolták Chad-et és kicsit lehetett örülni, hogy van néhány sikeres play még ha pótmegoldás is, hiszen előrevetíti, hogy jön egy új tehetséges fiatal az előző rezsim hibás döntése után. Aztán jött az új tehetség ismét és ismét évek óta fejlődünk. Ugyanez igaz a védelemre, az offense falra és az edzői stábra. Miközben az eltradelt, el waiverelt játékosaink feltámadnak (még a szánalom Szöszije is meg tudott ragadni kezdő QB-nak WTF?).
Tegnap este ahelyett, hogy a fiamat altattam volna és a párom mellett lettem volna ismét leültem a gép elé. Utoljára... Szégyen nem szégyen én feladom. Ha valaki ennyire nem akarja, hogy szeressék, azt nem szabad erőltetni. A szép emlékek megmaradnak olyan emberektől, akik ha nem is a játékukkal (tisztelet a kivételnek pl. MoJo vagy ScoobyDoo) de tetteikkel okoztak pár kellemes meglepetést R.I.P. mascot!
A további kitartóknak rengeteg türelmet és sok sikert kívánok!
Egyszer telán tényleg eljön "AZ" az év...
ppistike
több mint 9 éve
Eddig felé mentek a labdák. Tegnap érezhető volt, hogy A-Robot akarjuk tömni labdákkal inkább. De hatékonyabban is lehetne kevergetni a kártyákat, de sajnos mostanság alap dolgokkal vannak bajok szinte minden szinten.Remélem, hogy Caldwell már keresi a Pats OC-jét egy interjúra..Inkább a HC elé tegyen egy szerződés, a fizetés kipontozva, írjon be amit csak akar, annyit fog keresni. 😊
phylos
Első félidőben a passrush még nyomokban sem látszott. Flacco képtelen is volt incomplete-ra. Nem fér bele, hogy kap egy ilyen ajándék félidőt az ellenfél.
Thomasnak több labdát kell adni. Kár ennyit ölni egy TE-be, ha utána nem igazán nézel felé.
Húsrágó
több mint 9 éve
Remélem, hogy Caldwell már keresi a Pats OC-jét egy interjúra..Inkább a HC elé tegyen egy szerződés, a fizetés kipontozva, írjon be amit csak akar, annyit fog keresni. 😊
phylos
Első félidőben a passrush még nyomokban sem látszott. Flacco képtelen is volt incomplete-ra. Nem fér bele, hogy kap egy ilyen ajándék félidőt az ellenfél.
Thomasnak több labdát kell adni. Kár ennyit ölni egy TE-be, ha utána nem igazán nézel felé.
több mint 9 éve
Várj Sherman jó volt már az 1. évében is!Ramsey már most elég jó játékos. Gipson INTjét kvázi ő hozta össze. Rodgers nem dobott felé az 1. meccsen. Benne óriási potenciál van. Csak kevesebbet kellene pofáznia, ez igaz.
Azért a Ti tulajotok egy elég fura srác. Hányat kell még veszíteni, hogy végre bekattanjon, ez a szervezet nem képes nyerni, bele kell nyúlni. Én értem, hogy az autóalkatrész piacon nem kapkodunk, de azért ennél több spiritusz kéne, szerintem. Meg van az a mondat, hogy ez olyan, mint a tájékozódási futás, kicsit tájékozódunk kicst futunk. Nade mostmár kéne legalább az egyiket.
A Bills tulaj konkrétan a feleségét, Paul Allen meg a hugát küldte be, hogy tegyen rendet a fejekben. Jó ez így szemétség, mert Kim Pegula legenda NHL körökben, Jody meg a nehéztüzérség Allenéknél, nade akkor is. Történjen már valami!
TGA
London után (főleg ha 0-4-el jövünk haza) legkésőbb kirúgásokat várok. Akár Gusét is.
több mint 9 éve
Várj Sherman jó volt már az 1. évében is!Azért a Ti tulajotok egy elég fura srác. Hányat kell még veszíteni, hogy végre bekattanjon, ez a szervezet nem képes nyerni, bele kell nyúlni. Én értem, hogy az autóalkatrész piacon nem kapkodunk, de azért ennél több spiritusz kéne, szerintem. Meg van az a mondat, hogy ez olyan, mint a tájékozódási futás, kicsit tájékozódunk kicst futunk. Nade mostmár kéne legalább az egyiket.
A Bills tulaj konkrétan a feleségét, Paul Allen meg a hugát küldte be, hogy tegyen rendet a fejekben. Jó ez így szemétség, mert Kim Pegula legenda NHL körökben, Jody meg a nehéztüzérség Allenéknél, nade akkor is. Történjen már valami!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Aki nézi a Phily meccset(34-3 most oda a Steelers ellen) az azért elgondolkozik bizonyos dolgokon nálunk:twitter.com/bcbjoey/status/780167343213281305
twitter.com/UncleChaps/status/780173947111223296
Megjegyzem Jim Schwartz, aki most a Phily DC-je volt nálunk interjún januárban, de mi inkább Todd Washt választottuk. No comment.
Idén futni fogunk! | az eredmény után. |
twitter.com/Matt_Hoffman28/status/780165376663511040
Ha London után nem basszák Bradleyt(hacsak nem nyer megint 51-16ra) akkor caldwell is elmehet a picába.
Ha már front office, a clevelandi ex-Jags divzió is eléggé jól muzsikál. Az ex-CBnknek Boddy-Calhoun pick sixe volt Miamiban és előtte Tannehillt a 6. körös pickünk Tyrone Holmes kényszerítette bele a rossz passzba. A Holmes helyett megtartott Chris Smith még egyszer sem volt aktív idén. Because
A jacksonvillei Sherman(Ramsey) most Steve Smitht basztatta.
több mint 9 éve
Ami az egészben leginkább zavart ma - nyilván elég sok ilyen volt - az az, hogy Bortles egy kápsztával volt egyenlő... fejben semmi, mintha kiherélték volna. Emlékeztek ti akár csak egy audible-re? Hány olyan first and ten volt, ahol 9 fős boxnál nem hívta át a játékot? Sorolhatnám. Az, hogy nincsen egy használható gameplan, az meg csak egy megszokott dolog. Remélem, hogy Caldwell már keresi a Pats OC-jét egy interjúra..
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Még egy kínos pont a hosszú listán Gus vétségeiről a Jags élén:twitter.com/darrenrovell/status/780138417896230912
több mint 9 éve
Ezt h csináljátok?Régóta gyakoroljuk, hogy szarok legyünk.
Amadeus91
Dante-t kár szidni a vereségért, inkább fogadd el, hogy nem bust és később is tudhat cluch playeket hozni. Pl 4ik negyed ellenben az ön kompetens offense playcallt még Bortlest a sackert nagyon is.Több faktora van a vereségnek, de ha az a teljesen ostoba hibája nincs, akkor 17-16 ide.
D#
De sajna igaz, hogy nem csak vele van a baj, ez tény. Futójáték Ivoryval sincs. Blake olyan rossz, vagy rosszabb, mint az újonc évében és még sorolhatnám. Abba is hagyom, mert csak felidegesítem magam, és ez a bagázs nem érdemli meg, hogy ezt megtegyem miattuk.
több mint 9 éve
Dante-t kár szidni a vereségért, inkább fogadd el, hogy nem bust és később is tudhat cluch playeket hozni. Pl 4ik negyed ellenben az ön kompetens offense playcallt még Bortlest a sackert nagyon is.
több mint 9 éve
Ezt h csináljátok?
több mint 9 éve
Bye, bye Gus. Meg úgy a komplett edzői stáb (mínusz Jerry Sullivan). De még 1 meccset biztos kapsz, mert balfaszok vagyunk. Köszi Dante, hogy az első félidő végi ostobaságod miatt(amiértr Tucker kaott egy neki cheap shot FG-t) kikaptunk.
Playoff? Inkább Top 3-as draft pick lesz ebből. Megint.
Ezt a statot még idepöccintem, csak azóta már 17-e jár a számláló.
pbs.twimg.com/media/CtOY_bpWAAQeyUT.jpg