Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
"Jó" látni, hogy a 4 (és fél) Jaguars HC-ből 2 benne van a Top 11-ben. 
Beachumot kiengedték a San diego-i kórházból és úton van haza.
több mint 9 éve
A korrektség kedvéért tegyük azért hozzá, hogy ez a gyerek nem egy szerencsétlen drogos / alkoholista (Blackmon), és nem betépésről beszél, hanem a cannabis orvosi felhasználásáról, a hasonlóan, vagy még inkább addiktív egyéb fájldalomcsillapítók helyett. (Hogy a painkillerek mennyire addiktívak tudnak lenni, arról pl. Jim Irsay is mesélhetne.)"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben BrittonMég az előző oldalon a Chargers égés előtt linkeltem egy hasonló cikket róla és Monroeról. Mekkora arculcsapás ez Gene Smithnek, alias Mrf., Cleannek, hogy az első 2 pickje is ennyire szereti a marihónalját.
hát ez sok mindent megmagyaráz...😀
nypost.com/2016/09/18/i-played-stoned-some-nfl-players-love-getting-high-before-kickoff/
Borbinho
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Egyértelműen kell egy statement az ownershiptől, hogy nem ezt várják a csapattól.Nagyon ritka, de mindent kapott Gus, amit lehet.
1.Pénz és FA nagyágyúk (Malik Jackson; Julius Thomas)
2.Frencsájz Qb
3.Idő és türelem
Ha ennyi idő után sem megy, nincs ok abban bízni, hogy később fog. Az első 2 év menthető. Nem volt emberanyag, de ez már nagyon kevés.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Gus még végig viszi ezt a szezont... Kell még legalább 1 top 10 pick aztán az utódja tényleg nem rinyálhat 😀"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben BrittonMég az előző oldalon a Chargers égés előtt linkeltem egy hasonló cikket róla és Monroeról. Mekkora arculcsapás ez Gene Smithnek, alias Mrf., Cleannek, hogy az első 2 pickje is ennyire szereti a marihónalját.
nypost.com/2016/09/18/i-played-stoned-some-nfl-players-love-getting-high-before-kickoff/
Borbinho
"Do you know how bad a 12-38 record is? There have been 170 coaches in NFL history who coached at least 50 games, and Bradley’s winning percentage ranks 169th out of those 170. The only coach with a worse record was Bert Bell, who coached the Philadelphia Eagles from 1936 to 1941. And the only reason Bell wasn’t fired is that Bell was also the Eagles’ owner."De legyünk türelmesek. Majd jönni fognak az eredmények. My ass.
PFT cikkjéből.
Beki
Shao helyében ennyit mondanék ma neki: "Ha a követező 2 meccset nem nyered meg, saját költségen jössz haza Londonból, mert már nem leszel a Jaguars tagja. "
iktriad
több mint 9 éve
"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben BrittonMég az előző oldalon a Chargers égés előtt linkeltem egy hasonló cikket róla és Monroeról. Mekkora arculcsapás ez Gene Smithnek, alias Mrf., Cleannek, hogy az első 2 pickje is ennyire szereti a marihónalját.
Borbinho
"Do you know how bad a 12-38 record is? There have been 170 coaches in NFL history who coached at least 50 games, and Bradley’s winning percentage ranks 169th out of those 170. The only coach with a worse record was Bert Bell, who coached the Philadelphia Eagles from 1936 to 1941. And the only reason Bell wasn’t fired is that Bell was also the Eagles’ owner."De legyünk türelmesek. Majd jönni fognak az eredmények. My ass.
PFT cikkjéből.
Beki
Shao helyében ennyit mondanék ma neki: "Ha a követező 2 meccset nem nyered meg, saját költségen jössz haza Londonból, mert már nem leszel a Jaguars tagja. "
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
"Do you know how bad a 12-38 record is? There have been 170 coaches in NFL history who coached at least 50 games, and Bradley’s winning percentage ranks 169th out of those 170. The only coach with a worse record was Bert Bell, who coached the Philadelphia Eagles from 1936 to 1941. And the only reason Bell wasn’t fired is that Bell was also the Eagles’ owner."PFT cikkjéből.
több mint 9 éve
"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben Britton hát ez sok mindent megmagyaráz...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Meyer már régebben is mondta, hogy ő csak egyet kér:Mindenesetre jól áll rajta a mez, nem mintha imádkoznék Istenhez (Tebow után szabadon), hogy jöjjön! 😊
americaswhiteboy.com/wp-content/uploads/2013/10/Tim-Tebow-Jacksonville-Jaguars.jpg
Tudod, a képen egy gyenge, rossz, pocsék képességű irányító van, aki nem lát a pályán, dobni se tud, csak nyerni. 😊
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Ami viszont enyhén meglepő - amikor Bortles 300 yard felett passzol (lást múlt hét) a Jaguars MINIDIG VESZTETT.Nem olyan meglepő ez, sokaktól olvastam már, hogy Bortles statjait elhamisítják a 20+ pont hátrányban, prevent defense-ek ellen felrakott / stat-padolt rengeteg yard és TD.
Opponent (year) Yards Result
N.Y. Jets (2015) 381 L 28-23
New Orleans (2015) 368 L 38-27
Tennessee (2014) 336 L 16-14
Houston (2015) 331 L 31-20
San Diego (2015) 329 L 31-25
Tennessee (2015) 322 L 42-39
Green Bay (2016) 320 L 27-23
Tampa Bay (2015) 303 L 38-31
San Diego (2016) 329 L 38-14
iktriad
Én ugyan ennél sokkal jobb véleménnyel vagyok róla - bőven alkalmas arra, hogy egy NFL csapatot elirányítson -, de azért ő (még?) nem az az irányító, aki a hátára tudja hátrányban venni a csapatot, felemelni az offense-et a saját szintjére és megnyerni a meccset. Ha neki high-flying pass offense-t kell játszania, akkor olyan, mint a rossz Luck. Szórja a yardokat, de szórja a brainfart hibákat is. A jó Luck meg még odébb van picit.
Ebben a csapatban nem neki kellene (egyelőre?) megnyerni a meccseket, hanem 53 embernek (no, meg az edzőnek.), amihez Bortles hozzá tudná rakni a maga 220-250 yardját, nem erőltetve, nem 40-et passzolva meccsenként.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem ő tisztában van vele. Gusnál már nem vagyok ilyen biztos. Lehet jövőre is menni akar edzősködni a Seniorbowlra.Egy újabb Top 5-ös draft picket. Championship.Valaki szólna a tulajnak, hogy a győzelmek számában kéne top5 lenni, nem a drafton?
iktriad
phylos
több mint 9 éve
Egy újabb Top 5-ös draft picket. Championship.Valaki szólna a tulajnak, hogy a győzelmek számában kéne top5 lenni, nem a drafton?
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Meyer már régebben is mondta, hogy ő csak egyet kér:Most a baseball a mindene, hagyjuk hadd kergesse ezen álmait. irányítónk meg van. Bár tegnap pocsékul játszott a 300+ passzolt yardja ellenére.
americaswhiteboy.com/wp-content/uploads/2013/10/Tim-Tebow-Jacksonville-Jaguars.jpg
Tudod, a képen egy gyenge, rossz, pocsék képességű irányító van, aki nem lát a pályán, dobni se tud, csak nyerni. 😊Sobri Jóska
És egy kérdés: Te akár Cowher, akár Meyer helyében elcserélnéd a jelenlegi nyugis életedet, és mennél a Jaxhez edzőnek?Sobri JóskaProkopp Dóra óta tudjuk, hogy van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik.
Egy újabb Top 5-ös draft picket. Championship.Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....Így csak pozitívan tudnak majd meglepni. Valamit csak összehoznak! 😊
m-bryo
Húsrágó
több mint 9 éve
Shao helyében MOST odamennék egy üres lappal Bill Cowherhez vagy Urban Meyerhez, hogy mik a kivánságai (fizetést beleértve) hogy a Jaguars HC-je legyen. Holnaptól.Meyer már régebben is mondta, hogy ő csak egyet kér:
iktriad
Tudod, a képen egy gyenge, rossz, pocsék képességű irányító van, aki nem lát a pályán, dobni se tud, csak nyerni. 😊
És egy kérdés: Te akár Cowher, akár Meyer helyében elcserélnéd a jelenlegi nyugis életedet, és mennél a Jaxhez edzőnek?
Én baráti körben a Jax PO-ba jutására tippeltem, ami persze még meglehet, de így "kívülről" nézve kibaszott egy elátkozott csapat ez.
több mint 9 éve
Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....Így csak pozitívan tudnak majd meglepni. Valamit csak összehoznak! 😊
m-bryo
több mint 9 éve
Szerintem kicsit korai temetni a szezont, nem 12, csak 2 meccs ment el belőle. Ráadásul a Packerstől nem szégyen kikapni, a Chargers meg egy héttel korábban a Chiefs ellen se volt rossz. Plusz ugyebár az AFC Southról beszélünk, itt nincs igazán kiemelkedő, domináns csapat. Mi ugye nyertünk a Lions ellen, de nem hiszem, hogy előrébb tartanánk a csapatotoknál, vagy éppenséggel a Coltsnál.Pozitív: Szezonokon át edzett ez a gárda arra, hogy milyen hátrányból játszani, gyenge kezdés után talpra kecmeregni stb. Ez a rengeteg munka be kell érjen valamikor!!! 😊
Nandito
Másfelöl féltucat magyarázható vereség, féltucat csúnya zakó és pár szépségtapasz, ezt a forgatókönyvet már filmre vették párszor az elmúlt évtizedben. Ahogy újabb Fűrész epizódra, úgy erre sincs már nagy közönségigény Jacksonville és környékén, ezért ez a búskomor hangulat. 😉
több mint 9 éve
Én pedig nemvárok ezektol semmit se 😕 Már rég kiábrándúltam belolluk ....
több mint 9 éve
Pozitívan: Én ebből azt olvasom ki, hogy képes megnyerni 12 meccset! Ez idén bőven elég, a tökéletes szezon már úgyis elúszott a Packers ellen! 😊 😊 😊Shao Khanéval egyenes arányban nőttek az elvárásaim idénre.Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
Sixo
És igen 14 meccs még hátravan, de a tegnapi produkció Top 3-ban van Gus Bradley legrosszabb meccsei közül. Oda bekerülni meg elég nagy szó. Főleg egy ilyen kerettel.
Mellesleg 50 meccs után 12-38 a mérlege...
iktriad
több mint 9 éve
Shao Khanéval egyenes arányban nőttek az elvárásaim idénre.Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
Sixo
És igen 14 meccs még hátravan, de a tegnapi produkció Top 3-ban van Gus Bradley legrosszabb meccsei közül. Oda bekerülni meg elég nagy szó. Főleg egy ilyen kerettel.
Mellesleg 50 meccs után 12-38 a mérlege...
több mint 9 éve
Én nem temetném még a csapatot, 2 forduló, ami elment, GBP-től ki lehet kapni, Chargers meglepőem jó képet mutat, fog még extrákat nyerni, meglásd.Aggasztóbb inkább, hogy nem látjuk a fejlődést főleg D-ben, fel kéne rázni a csapatot, mert tehetségben tuti megvagyunk...egy nagy képzeletbeli "orrba nyomás" el kéne mindenkinek, ami csak egyféleképpen tudok elképzelni: BYE GUS!
több mint 9 éve
Te ki vagy és mit csináltál azzal az iktriaddal ki még tavaly is védte Bradleyt?Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
iktriad
több mint 9 éve
Szerintem kicsit korai temetni a szezont, nem 12, csak 2 meccs ment el belőle. Ráadásul a Packerstől nem szégyen kikapni, a Chargers meg egy héttel korábban a Chiefs ellen se volt rossz. Plusz ugyebár az AFC Southról beszélünk, itt nincs igazán kiemelkedő, domináns csapat. Mi ugye nyertünk a Lions ellen, de nem hiszem, hogy előrébb tartanánk a csapatotoknál, vagy éppenséggel a Coltsnál.
Music City Miracle
több mint 9 éve
Hát ez nem volt egy hosszú szezon. Gondolom egy edzőváltás újabb 3 év építkezést jelent.Szerintem egy kompetens HC-vel azonnal playoff esélyes lenne ez a csapat. 😊
Giowa
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, jobb is így.*idő közben kiderült, hogy a packers nem verhetetlen.
Koncentráljunk a pozitív dolgokra: a Colts meccsen eldől, hogy melyik csapat támadhat fel! És a Tampa jobban kikapott. A Browns veresége frusztrálóbb lehetett. És kb ennyi. Fuck!
2-2 és Bye week, aztán menetelés. 😊
Húsrágó
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, jobb is így.Koncentráljunk a pozitív dolgokra: a Colts meccsen eldől, hogy melyik csapat támadhat fel! És a Tampa jobban kikapott. A Browns veresége frusztrálóbb lehetett. És kb ennyi. Fuck!
2-2 és Bye week, aztán menetelés. 😊