Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Mondjuk Hurns hozza magát, úton van az 1000 (960) yardos szezonhoz, és nagyjából ugyanazt csinálja, mint tavaly. Ezzel szemben Robinson a tavalyi 1400 yard helyett idén 914 felé tart, ez azért komolyabb visszaesés.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon ajánlott BCC-s podcast picit a Bears meccsről, a Jags támadósorbeli problémáinak elemzéséről (egy külsős szemével) és hallható nem kis mennyiségű beharangozó a Raiders meccchez(Oakland fanoknak nagyon nem ajánlom, mert a külsősszereplő egy Chiefs fan O-line szaki nem válogat a jelzőivel kedvenc csapatuk kapcsán).
 soundcloud.com/bigcatcountry/ep-16-jaguars-vs-raiders-derek-carr-sucks-and-more-with-sullyfootball
Pár érdekesség ami miatt érdemes belehallgatni:
Támadófal problémák - nem ők az elsők, akik megjegyzik, hogy a Parnell - Cann duó ahelyett, hogy a fal erőssége lenne, jelenleg a rosszabb része a falnak.
Az urak egybehangzó véleménye szerint idén a legmegbízhatóbb Jaguars WRt nem Allennek hívják! Arra is kitérnek benne, hogy a 2 Allen visszaesése köthető Bortles gyengélkedéséhez is, de főleg A-Rob azért ő is picit sáros bizonyos dolgokban.
Julius Thomas kezdi beváltani az ideigazolása idején hangoztatott kritikus hangokat.
Az amúgy nagyon szórakoztató Chiefs fan szerint nem Coopert, hanem Crabtreet kellene Jalennek őriznie vasárnap, mert ő az, aki a 4. negyedekben előlépve megnyeri általában a meccseket a Raidersnek. Coopert szerinte az Amukamara-Colvin duónak kéne kéne megoldani/limitálni.
Szintén a Chiefs fan véleménye, hogy ha a támadósor a Raiders védelem ellen se tud sikeres lenni, akkor ideje megnyomni a pánikgombot. Remélem Gus és Olson megfelelő mennyiségű no huddlet/uptempot rak majd be a héten, mert úgy tűnik ez az egyetlen ami jelenleg működik.
Érdekes beszélgetés volt, hogy ki a felelős a majdnem 3 negyednyi alvajárásért, és hogy hogy dolgozik az edzői stáb az elmúlt hetekben. A Chiefs fan szerint Gusé a felelősség, a többiek (akik nem éppen Bradley fanok) úgy vélik, a game callinggal nincs sok gond mostanság, egész egyszerűen a kivitelezés szar a támadóknál. A védelem meg (3rd down szitukat leszámítva) a csapat erősebb oldala lett.
Próbálják megfejteni, mi az oka, hogy Poz kvázi jobb formában játszik jelenleg, mint mikor bekerült a Pro Bowlba pár éve. Valamint arra is keresik a választ, hogy mi a baj (egyelőre) Fowlerrel. Utóbbit párhuzamba állítják egy WR-rel, aki eddig nagy csalódás volt, idén viszont a talán legkellemesebb meglepetés a támadóknál(lásd legmegbízhatóbb Jags WR idén).
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szerdai sérültek
DNP Jones, Parnell.
Limited Sterling, Amukamara, Cyprien, Linder, Beachum, Odrick, Hurns.
Amukamara valami hamstringgel küszködik megint, szóval Davon House akár bizoyíthat is vasárnap, hogy az ő helye nem a kispadon van.
több mint 9 éve
5-en voltak a héten nálunk workouton, köztük a RB David Cobb, és 4 DB(ha az a páros "ismertebb" kettő, aki Kaye felsorolt, képzelem ki lehetett másik a 2...).
 twitter.com/mike_e_kaye/status/788416211046506496

És Jeff Linkenbachot elengedtük IR-ről, így szabadon igazolhatóvá vált.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Funfact: 2013-as fórum regisztrációm óta egyszer nyertünk 3 meccset zsinórban, a dicsőséges 2013-as 4 győzelmes szezonban. Egymás után kettőt ezen kívül kétszer sikerült, jelenleg éppen egy ilyen szériában vagyunk.

több mint 9 éve
Micsoda lovefest alakult ki Jeffery és Ramsey között.
 twitter.com/TheWorldof_AJ/status/787772946035138560?ref_src=twsrc%5Etfw

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
Húsrágó
Vegas ugye alapból +3 ponttal számolja a hazai pályát, ez másképpen fogalmazva azt jelenti h semleges pályán 1,5 pontos, Oaklandben 4.5 pontos favorit lenne a Raiders.
empty taxi
Szerintem a mi hazai pályánkat -3 ponttal számolják 😀

több mint 9 éve
Mondjuk utoljára JDR alatt voltatok jó csapat 😊
Rolni
Az igaz, de sokan mondják, hogy alatta többre is vihette volna a csapat azzal a kerettel, ami neki volt. Mire összeállt a csapat (2007), bezáródott gyakorlatilag az a bizonyos ablak.
több mint 9 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.
iktriad
Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
Húsrágó
Minden reményünk JDR-ben és az ő olykor legendásan alapos felkészítésében van. 😊

Épp belegondoltam, most 2 olyan csapat ellen játszunk zsinórban, amelynek a vezetőedzője volt nálunk is HC. Tiszta Mennyei feeling. 😊 😊 😊
iktriad
Mondjuk utoljára JDR alatt voltatok jó csapat 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
iktriad
https://64.media.tumblr.com/748d766b9e5903d677ee5b14bd5cd2ae/tumblr_mfkwx1o0MP1rj6akzo1_500.gif
Time is Money, Money is Power, Power is Pizza: Image
Adam. 30. Fan of all things pop culture. Television connoisseur. Knower of big words. I've never met a sitcom that I didn't like. Well, except ¡Rob! Let's all just pretend that didn't happen. I can find a way to fit an SNL reference into any conversation.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Húsrágó
Vegas ugye alapból +3 ponttal számolja a hazai pályát, ez másképpen fogalmazva azt jelenti h semleges pályán 1,5 pontos, Oaklandben 4.5 pontos favorit lenne a Raiders.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
iktriad
Húsrágó
Minden reményünk JDR-ben és az ő olykor legendásan alapos felkészítésében van. 😊

Épp belegondoltam, most 2 olyan csapat ellen játszunk zsinórban, amelynek a vezetőedzője volt nálunk is HC. Tiszta Mennyei feeling. 😊 😊 😊

több mint 9 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:
iktriad
A Jaguars engedi, hogy megcsillanjon egy punter zsenije... azaz 3&out és ott az egész pálya, rúghat amekkorát bír. 😊

Szabad képzettársításal átvezetve: rúgás ->berúgás.
Isten éltessen, Phylos!

iktriad
több mint 9 éve
Ramsey úgy hitte Gus félidei kirohanása elsősorban neki szólt, ezért kapta össze magát. Gus azt mondta, az egész csapatnak szánta, de örült, hogy Jalen magára vette.
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/gus-bradley-sees-resiliency-urgency-in-week-6-win-over-the-bears/337056488

És a BCC teljesen korrekt elemzése a tegnapi meccsről podcast formájában.
több mint 9 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 205 — Duvááááál
@iktriad Köszi!

Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:
 twitter.com/Tdickman89/status/788091218702000128
több mint 9 éve
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.
hpeter93
Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
Giowa
Féltávig biztos a helye.

Boldog szülinapot BTW Phylos!

Myles Jack sokat volt fent a pályán tegnap. Nála "többet" csak House tevékenykedhetett....
 twitter.com/ryanohalloran/status/787990492415987712
több mint 9 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 205 — Duvááááál
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.
hpeter93
Giowa
Egyértelműen nemet mondanék. Ha a Titans-Texans meccseken nem nyújtunk megfelelőt, akkor bukó.

Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
hpeter93

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

több mint 9 éve
Hú, Gus még a meccs után is elég tüzes volt, nem csak a félidőben
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Gus_Bradley_Post_Game_Speech/24413a2c-7ab2-447d-9e9b-a55359f3e437
Lehet az használ, ha elküldi a picsába a játékosait a szünetben?

Egy kis összefoglaló - jó látni, hogy Alshon és Ramsey között nem volt pofázás a meccs után.. A 2. félidőre Jalen összekapta magát, az első félidős szenvedés után. 1 elkapást engedett a 2.-ban 3 yardért Alshon Jeffrey ellen, és a kritikus pllantban ő nyert.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rapid_Recap_Chicago_Bears/b4c402fd-e6cb-495e-95d9-0b9a3742ab78

A helyi fiú(az állambeli Illinoisra járt collegba) Benn a meccs után
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Benn_Be_ready_at_all_times/ab6e7e28-10ea-4876-b0a8-14ebd7e8c428
Most nagyon örülök, hogy 1; még mindig egészséges, 2; megtartottuk a kereten.

A védelmünk kezd összeállni. 8.-ak vagyunk total yardokban, passzolt yardokban 14.-ek futott yardokban. Sajna a lényeges bekapott pontokban 21.-ek vagyunk. De ez nem rossz 5 meccs után. Colvin is jól szált be. Huh, ha a tavalyi offense és az idei D egy időben játszott volna így, akkor nagyon lehetne bizakodni a szezonnal kapcsolatban. Így meg kvázi örülünk a 2-3as mérlegnek...

Kíváncsi vagyunk mire megyünk vasárnap az Oakland ellen a Jack Del Rio Bowlon. A támadósoruk elég erős. De a védelmük sebezhetőnek tűnik.

Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.
iktriad
Jinxtriad @ work 😊
empty taxi
És mivel a Bearsnek volt szánva(és őszinte volt, nem jinxnek szánva), be is jött.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.
iktriad
Jinxtriad @ work 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...
Tomcsik
Hidd el, én is így vagyok vele. Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet. Erre jön a 4. negyed, és semmiből megnyerjük a meccset.
Hoyer simán jobb volt pl. mint Blake(de a PFF-nél nem így látták - újabb jel, hogy mennyire "jók" az elemzéseik...).
 www.profootballfocus.com/pro-jax-chi-grades/
Több sikert kívánok a Packers ellen péntek hajnalban.

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 184
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
A nap hőse, Arrelious Benn azt mondta minden szenvedést az elmúlt években feledtetett a mai győztes TD-je
 www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-arrelious-benn-return-from-injuries-active-roster/316140905

Az FTU is szentelt cikket Benn számára.
 jacksonville.com/gene-frenette/2016-10-16/no-has-benn-jaguars-wr-saves-day?utm_medium=social&utm_source=facebook_Ultimate_Jaguars