Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Mondjuk Hurns hozza magát, úton van az 1000 (960) yardos szezonhoz, és nagyjából ugyanazt csinálja, mint tavaly. Ezzel szemben Robinson a tavalyi 1400 yard helyett idén 914 felé tart, ez azért komolyabb visszaesés.
több mint 9 éve
Nagyon ajánlott BCC-s podcast picit a Bears meccsről, a Jags támadósorbeli problémáinak elemzéséről (egy külsős szemével) és hallható nem kis mennyiségű beharangozó a Raiders meccchez(Oakland fanoknak nagyon nem ajánlom, mert a külsősszereplő egy Chiefs fan O-line szaki nem válogat a jelzőivel kedvenc csapatuk kapcsán).soundcloud.com/bigcatcountry/ep-16-jaguars-vs-raiders-derek-carr-sucks-and-more-with-sullyfootball
Pár érdekesség ami miatt érdemes belehallgatni:
Támadófal problémák - nem ők az elsők, akik megjegyzik, hogy a Parnell - Cann duó ahelyett, hogy a fal erőssége lenne, jelenleg a rosszabb része a falnak.
Az urak egybehangzó véleménye szerint idén a legmegbízhatóbb Jaguars WRt nem Allennek hívják! Arra is kitérnek benne, hogy a 2 Allen visszaesése köthető Bortles gyengélkedéséhez is, de főleg A-Rob azért ő is picit sáros bizonyos dolgokban.
Julius Thomas kezdi beváltani az ideigazolása idején hangoztatott kritikus hangokat.
Az amúgy nagyon szórakoztató Chiefs fan szerint nem Coopert, hanem Crabtreet kellene Jalennek őriznie vasárnap, mert ő az, aki a 4. negyedekben előlépve megnyeri általában a meccseket a Raidersnek. Coopert szerinte az Amukamara-Colvin duónak kéne kéne megoldani/limitálni.
Szintén a Chiefs fan véleménye, hogy ha a támadósor a Raiders védelem ellen se tud sikeres lenni, akkor ideje megnyomni a pánikgombot. Remélem Gus és Olson megfelelő mennyiségű no huddlet/uptempot rak majd be a héten, mert úgy tűnik ez az egyetlen ami jelenleg működik.
Érdekes beszélgetés volt, hogy ki a felelős a majdnem 3 negyednyi alvajárásért, és hogy hogy dolgozik az edzői stáb az elmúlt hetekben. A Chiefs fan szerint Gusé a felelősség, a többiek (akik nem éppen Bradley fanok) úgy vélik, a game callinggal nincs sok gond mostanság, egész egyszerűen a kivitelezés szar a támadóknál. A védelem meg (3rd down szitukat leszámítva) a csapat erősebb oldala lett.
Próbálják megfejteni, mi az oka, hogy Poz kvázi jobb formában játszik jelenleg, mint mikor bekerült a Pro Bowlba pár éve. Valamint arra is keresik a választ, hogy mi a baj (egyelőre) Fowlerrel. Utóbbit párhuzamba állítják egy WR-rel, aki eddig nagy csalódás volt, idén viszont a talán legkellemesebb meglepetés a támadóknál(lásd legmegbízhatóbb Jags WR idén).
több mint 9 éve
Szerdai sérültek DNP Jones, Parnell.
Limited Sterling, Amukamara, Cyprien, Linder, Beachum, Odrick, Hurns.
Amukamara valami hamstringgel küszködik megint, szóval Davon House akár bizoyíthat is vasárnap, hogy az ő helye nem a kispadon van.
több mint 9 éve
5-en voltak a héten nálunk workouton, köztük a RB David Cobb, és 4 DB(ha az a páros "ismertebb" kettő, aki Kaye felsorolt, képzelem ki lehetett másik a 2...).twitter.com/mike_e_kaye/status/788416211046506496
És Jeff Linkenbachot elengedtük IR-ről, így szabadon igazolhatóvá vált.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Funfact: 2013-as fórum regisztrációm óta egyszer nyertünk 3 meccset zsinórban, a dicsőséges 2013-as 4 győzelmes szezonban. Egymás után kettőt ezen kívül kétszer sikerült, jelenleg éppen egy ilyen szériában vagyunk.
több mint 9 éve
Micsoda lovefest alakult ki Jeffery és Ramsey között. twitter.com/TheWorldof_AJ/status/787772946035138560?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Szerintem a mi hazai pályánkat -3 ponttal számolják 😀Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).Vegas ugye alapból +3 ponttal számolja a hazai pályát, ez másképpen fogalmazva azt jelenti h semleges pályán 1,5 pontos, Oaklandben 4.5 pontos favorit lenne a Raiders.
Húsrágó
empty taxi
több mint 9 éve
Mondjuk utoljára JDR alatt voltatok jó csapat 😊Az igaz, de sokan mondják, hogy alatta többre is vihette volna a csapat azzal a kerettel, ami neki volt. Mire összeállt a csapat (2007), bezáródott gyakorlatilag az a bizonyos ablak.
Rolni
több mint 9 éve
Mondjuk utoljára JDR alatt voltatok jó csapat 😊Minden reményünk JDR-ben és az ő olykor legendásan alapos felkészítésében van. 😊1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
iktriad
Húsrágó
Épp belegondoltam, most 2 olyan csapat ellen játszunk zsinórban, amelynek a vezetőedzője volt nálunk is HC. Tiszta Mennyei feeling. 😊 😊 😊
iktriad
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.
iktriad
több mint 9 éve
Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).Vegas ugye alapból +3 ponttal számolja a hazai pályát, ez másképpen fogalmazva azt jelenti h semleges pályán 1,5 pontos, Oaklandben 4.5 pontos favorit lenne a Raiders.
Húsrágó

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Minden reményünk JDR-ben és az ő olykor legendásan alapos felkészítésében van. 😊1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
iktriad
Húsrágó
Épp belegondoltam, most 2 olyan csapat ellen játszunk zsinórban, amelynek a vezetőedzője volt nálunk is HC. Tiszta Mennyei feeling. 😊 😊 😊
több mint 9 éve
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:A Jaguars engedi, hogy megcsillanjon egy punter zsenije... azaz 3&out és ott az egész pálya, rúghat amekkorát bír. 😊
iktriad
Szabad képzettársításal átvezetve: rúgás ->berúgás.
Isten éltessen, Phylos!
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.Ebből a "favorit a Jaguars" dologból nem szokott jó dolog kisülni... Valahogy Brady-ék könnyebben cipelik ezt a terhet (évtizedes gyakorlatot szereztek ebben).
iktriad
több mint 9 éve
Ramsey úgy hitte Gus félidei kirohanása elsősorban neki szólt, ezért kapta össze magát. Gus azt mondta, az egész csapatnak szánta, de örült, hogy Jalen magára vette. www.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/gus-bradley-sees-resiliency-urgency-in-week-6-win-over-the-bears/337056488
1,5 pontos favoritok vagyunk a Raiders ellen vasárnapra.
És a BCC teljesen korrekt elemzése a tegnapi meccsről podcast formájában.
több mint 9 éve
Nortmannt jelölték a hét AFC ST játékosa címre:twitter.com/Tdickman89/status/788091218702000128
több mint 9 éve
Féltávig biztos a helye.Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
Giowa
Boldog szülinapot BTW Phylos!
Myles Jack sokat volt fent a pályán tegnap. Nála "többet" csak House tevékenykedhetett....
twitter.com/ryanohalloran/status/787990492415987712
több mint 9 éve
Egyértelműen nemet mondanék. Ha a Titans-Texans meccseken nem nyújtunk megfelelőt, akkor bukó.Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
Giowa
Made... Laid... Paid
több mint 9 éve
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.Köszönjük! Szerintetek Gusnak be van betonozva ezzel a helye idénre?
hpeter93
több mint 9 éve
Grat a győzelemért, felesleges volt a félidei sírás, két játék alatt visszajöttetek, sok sikert a továbbiakban.
több mint 9 éve
Hú, Gus még a meccs után is elég tüzes volt, nem csak a félidőbenwww.jaguars.com/media-gallery/videos/Gus_Bradley_Post_Game_Speech/24413a2c-7ab2-447d-9e9b-a55359f3e437
Lehet az használ, ha elküldi a picsába a játékosait a szünetben?
Egy kis összefoglaló - jó látni, hogy Alshon és Ramsey között nem volt pofázás a meccs után.. A 2. félidőre Jalen összekapta magát, az első félidős szenvedés után. 1 elkapást engedett a 2.-ban 3 yardért Alshon Jeffrey ellen, és a kritikus pllantban ő nyert.
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Rapid_Recap_Chicago_Bears/b4c402fd-e6cb-495e-95d9-0b9a3742ab78
A helyi fiú(az állambeli Illinoisra járt collegba) Benn a meccs után
www.jaguars.com/media-gallery/videos/Benn_Be_ready_at_all_times/ab6e7e28-10ea-4876-b0a8-14ebd7e8c428
Most nagyon örülök, hogy 1; még mindig egészséges, 2; megtartottuk a kereten.
A védelmünk kezd összeállni. 8.-ak vagyunk total yardokban, passzolt yardokban 14.-ek futott yardokban. Sajna a lényeges bekapott pontokban 21.-ek vagyunk. De ez nem rossz 5 meccs után. Colvin is jól szált be. Huh, ha a tavalyi offense és az idei D egy időben játszott volna így, akkor nagyon lehetne bizakodni a szezonnal kapcsolatban. Így meg kvázi örülünk a 2-3as mérlegnek...
Kíváncsi vagyunk mire megyünk vasárnap az Oakland ellen a Jack Del Rio Bowlon. A támadósoruk elég erős. De a védelmük sebezhetőnek tűnik.
És mivel a Bearsnek volt szánva(és őszinte volt, nem jinxnek szánva), be is jött.Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.Jinxtriad @ work 😊
iktriad
empty taxi
több mint 9 éve
Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet.Jinxtriad @ work 😊
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...Hidd el, én is így vagyok vele. Elégszer mondogattam az eredménykövetőben, hogy már keresgessétek a szokásos meccsnyerés után cicirázós gifet. Erre jön a 4. negyed, és semmiből megnyerjük a meccset.
Tomcsik
Hoyer simán jobb volt pl. mint Blake(de a PFF-nél nem így látták - újabb jel, hogy mennyire "jók" az elemzéseik...).
www.profootballfocus.com/pro-jax-chi-grades/
Több sikert kívánok a Packers ellen péntek hajnalban.
több mint 9 éve
Hát srácok grat! Én se értem hogy tudtuk ezt a meccset elveszíteni...Szinte momentumotok nem volt. 2 értékelhető driveal és jókora màkkal összejött...,Én hosszú NFL néző pályafutásom alatt tán még sosem láttam ilyet hogy ilyen statok közti különbséggel valaki kikapjon ( megtett yardok, labdabirtoklás, TO stb...) Úgy álltam fel a TV elől hogy ilyen nincs...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 9 éve
A nap hőse, Arrelious Benn azt mondta minden szenvedést az elmúlt években feledtetett a mai győztes TD-jewww.firstcoastnews.com/sports/nfl/jacksonville-jaguars/jaguars-arrelious-benn-return-from-injuries-active-roster/316140905
Az FTU is szentelt cikket Benn számára.
jacksonville.com/gene-frenette/2016-10-16/no-has-benn-jaguars-wr-saves-day?utm_medium=social&utm_source=facebook_Ultimate_Jaguars