Jacksonville Jaguars

29 feliratkozó

több mint 8 éve
Béczkó 1 264
Yeldon said he sprained MCL. Szintén jó hír.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rashad Greene lett a hét AFC ST játékosa. Ő az első Jaguars returner, aki ebben a megtiszteltetésben részesült 2006 óta! Akkor MJD kapta meg ezt a címet, ímikor 44-17re nyertünk a Colts ellen a 14. héten.

Poz mától újra edzhet és fog is!

És van egy NFL Networkös Julius Thomas interjúm is:
 www.nfl.com/videos/nfl-videos/0ap3000000602216/NFL-Fantasy-Live-Thomas-on-Bortles-He-keeps-everybody-calm?campaign=tw-nn-sf17063803-sf17063803
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Imádom ezt az embert(Blaket, nem Trumpot) - Bortles reakciója a PFF osztályzatára:
 twitter.com/BBortles5/status/676869187105521669
Az megvan, hogy a 80 yardos TDje negatív playként lett elszámolva a PFFnél?

De hogy az ESPN se maradjon ki a szórásból

Szóval szerintük a 3 INTes (amiből 1 picksix volt ) meccsén Blake 45.6 ponttal jobb volt, mint a vasárnapi 0 pickkel és 4 általa szerzett TDvel... Ok...

Daniel Lago a BlackandTealen írt egy remek cikket a témával kapcsolatban! Nagyon ajánlom MINDENKI figyelmébe az írását!
 blackandteal.com/2015/12/15/dear-blake-bortles-critics-your-bias-is-showing/

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Sackelemzések vasárnapról:
 www.bigcatcountry.com/2015/12/15/10171732/week-14-sack-analysis-vs-the-colts
13 meccs után így áll a "kinek a hibája volt a sack" táblázat:
Luke Joeckel 3
Zane Beadles 5
Stefan Wisniewski 2
A.J. Cann 0 -> elég komoly guard duónk lehet jövőre vele és Linderrel.
Jermey Parnell 3
Blake Bortles 7
T.J. Yeldon 5
Sam Young 3
Miscellaneous (Coverage sack, free blitzer, etc...) 12

És a Varjú olyat tett, mint régen. Megdicsérte Gust a védelmi változtatásoknál(Marshall, Chris Smith, Tripp), amik egytől egyig bejöttek:
 www.bigcatcountry.com/2015/12/15/10216824/jaguars-defense-made-slew-of-changes-to-help-stop-colts
Jeff Lageman szerint is azt az egy Hilton passzt leszámítva Nick Marshall elképesztően jól játszott nickel CBként.

És az MMQB power rankingjében csak a Jaguars szerepel az AFC Southból. 😊 😊 😊 😊 😊
 mmqb.si.com/mmqb/2015/12/15/nfl-power-rankings-week-15-fine-fifteen

több mint 8 éve
Közben kiderült, hogy már szenilis is vagyok. Tényleg 19kor kezdődött a Jaguars-Colts 2006ban, de utána a Titanstől kaptunk ki (köcsög Bajusz megint kicseszett velünk!), nem a Texanstól.
Erről van szó! iktriad hétről hétre írogathatja a triumfáló posztjait, én meg 2007 év vége óta egy betűt nem tudok írni rekordokról. Jöjjön most már neki is a hét szűk esztendő! 😊
tomi-tomi
Az elmúlt 7 év nem volt elég a Jaguars fanoknak?

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Arra emlékeztek, hogy az a 17-44 melyik idősávban ment?

Vén hülye vagyok de az rémlik hogy Ricsi többször bemondta a részerednényt
Höri
19 órás meccs volt. A CNN teletextjén(!) követem az eredményt 10 perces frissítésekkel.... #otthoninetelőttisötétidők
iktriad
A CNN teletext nekem is nagy barátom volt 😀 a Steelers elleni playoff kiesésünk alatt Milan-Roma ment, örök emlék...

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.
iktriad
Minek? Csak elcsábulnátok, hogy GtG helyzetben középen belerongyoljatok a DL-be nulla yard-ért. Blake megoldja, hadd legyen neki 40+ TD-os szezonja!
tomi-tomi
A cél hogy az idei után képtelenség legyen statisztikailag javulnia Bortlesnek 😀
Höri
Erről van szó! iktriad hétről hétre írogathatja a triumfáló posztjait, én meg 2007 év vége óta egy betűt nem tudok írni rekordokról. Jöjjön most már neki is a hét szűk esztendő! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve

Höri
19 órás meccs volt. A CNN teletextjén(!) követem az eredményt 10 perces frissítésekkel.... #otthoninetelőttisötétidők
több mint 8 éve
És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.
iktriad
Minek? Csak elcsábulnátok, hogy GtG helyzetben középen belerongyoljatok a DL-be nulla yard-ért. Blake megoldja, hadd legyen neki 40+ TD-os szezonja!
tomi-tomi
A cél hogy az idei után képtelenség legyen statisztikailag javulnia Bortlesnek 😀

több mint 8 éve

több mint 8 éve
iktriad

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jonas Grey (aki tavaly Pats mezben szétfutotta az Indyt - 201 yard, 4 TD) a fedélzeten!
iktriad
Egy héttel korábban érte volna meg, idén nincs több Colts meccs. Vekkert vegyetek neki mindenképpen! (Btw Gray.)
tomi-tomi
Javítva. És én lennék a legboldogabb, ha nem kellene használnunk, mert az azt jelenti, hogy Yeldon tud játszani.
több mint 8 éve
Jonas Grey (aki tavaly Pats mezben szétfutotta az Indyt - 201 yard, 4 TD) a fedélzeten!
iktriad
Egy héttel korábban érte volna meg, idén nincs több Colts meccs. Vekkert vegyetek neki mindenképpen! (Btw Gray.)

több mint 8 éve
Jonas GreyGray (aki tavaly Pats mezben szétfutotta az Indyt - 201 yard, 4 TD) a fedélzeten! Ez mondjuk nem a legjobb jel Yeldonnak kapcsoladban. Rashad Lawrence lett elküldve, hogy helyet csináljunk neki.

több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
ma délelőtt megnyitották a Wembley-s meccsekre a bérlet eladásokat.
ugye az nem lehetséges, hogy bérletként értékesítenek minden helyet?
mert nyilván én csak a Jax meccsre mennék...
Tudtok erről valami infót?
köszönöm!
több mint 8 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Még egy ilyen történelmi győzelem után sem érzitek az iróniát... mély nyomokat hagyhatott itt az elmúlt pár meccs 😊
undisputedly
..márminthogy az elmúlt pár év!
itt már annyi seb van az embereken, hogy attól is felszakad valamelyik, ha Betadinnal kenegeti valaki 😀

Szerkesztette: Ppistike
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Még egy ilyen történelmi győzelem után sem érzitek az iróniát... mély nyomokat hagyhatott itt az elmúlt pár meccs 😊
több mint 8 éve
Az amúgy határozottan tetszik, hogy kvázi levették az 1. számú fegyverünket a meccsen és az offense így is csinált 35 pontot. Ok, az utolsó TDnél Cyp elvégezte a munka dandárját, de abból is TDt csináltunk.

Gus maga mellé állította az embereket azzal, hogy agresszív maradt és ráment a TDre, mert az egész stadion azt kántálta, hogy "We Want Fifty!"
Egyébként tegnap olyan rózsaszín volt a hangulat a Jagses oldalakon, amilyet kb akkor láttam utoljára, mikor Szöszit elcseréltük egy 6. körösért. .)

Amúgy remélem nem ismétlődik meg 2006 utolsó 4 meccse. Akkor is a 13. héten 44-17re gyalultuk le a Coltsot otthon (375 futott yard jött MJDtől és Fredtől, MJDnek volt KR TDje azon a meccsen), majd a következő héten a bűn rossz formában lévő Texans megvert minket. A Falcons tetszeleghet ebben a szerepben idén. És ez a Falcons szerintem jobb, mint az a Texans volt (ez a Jags meg rosszabb, mint az akkori, igaz a QB most talán jobb egy fokkal). Utána karácsonykor játszottunk egy ki-ki meccset a Patsszel (emlékszem a Sport Tv is adta, ahogy utána a Chiefs ellenit is), amin kikaptunk, majd a Kansas ellen jött a teljes összeomlást, Garrard olyan rossz volt, hogy le kellett cserélni, és Quinn Grayjel jobban ment az offensenek(akkor még Lefty is a Jags játékosa, de már rég IRen üdült - as usual).

Szóval remélem nem lépünk ugyanabba a folyóba kétszer (hármat).
Minden új Jax fan egyben látens Hawks fan is, hiszen köztudott, hogy a Jax a Hawks fiók-csapata : D
Amúgy van nálatok az a Robinson gyerek, előző meccsen is csak egy db 4 yardos elkapása van, odaadnánk érte Kearset, tovább erősítendő a két frencsájz közti kapcsolatot.
undisputedly
Köszi, de inkább megtartjuk.

Minden új Jax fan egyben látens Hawks fan is, hiszen köztudott, hogy a Jax a Hawks fiók-csapata : D
undisputedly
...ez majdnem akkora sértés volt mintha Jeff Fisher mondta volna!
ppistike
Ebből is látszik, hogy Bajusz túl régóta van abban a divízióban.
több mint 8 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
undisputedly
...ez majdnem akkora sértés volt mintha Jeff Fisher mondta volna!
több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amúgy van nálatok az a Robinson gyerek, előző meccsen is csak egy db 4 yardos elkapása van, odaadnánk érte Kearset, tovább erősítendő a két frencsájz közti kapcsolatot.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 8 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 369
nah felugrottam a bandwagonra... 😀
Josszi
Mikor hozzátok került Gabbert és elkezdett jól játszani én akkor ugrottam le a tietekről. 😀 Azt nem tudod, hogy érte mennyi/milyen picket kapunk?
Giowa
lol, helycserés támadás 😀

The Amazing Racoon
több mint 8 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Az amúgy megvan (én nem figyeltem, de többen is állítják a helyi médiából), hogy miután Myers kihagyta az extra pontot, az utána jövő kickoffja a póznák között ment át, tehát kvázi RÚGOTT EGY JÓ 70 YARDOS FGT?!

Mostantól 3 delay of gamet kell csinálnunk az extra pontok előtt. Tényleg túl közel van neki.
iktriad
És nekifutásból kell rúgnia snap nélkül 😀

több mint 8 éve
Az amúgy megvan (én nem figyeltem, de többen is állítják a helyi médiából), hogy miután Myers kihagyta az extra pontot, az utána jövő kickoffja a póznák között ment át, tehát kvázi RÚGOTT EGY JÓ 70 YARDOS FGT?!

Mostantól 3 delay of gamet kell csinálnunk az extra pontok előtt. Tényleg túl közel van neki.
több mint 8 éve
Hurns volt bemikrofonozva a Colts ellen:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jags-Wired-Allen-Hurns/8f45244e-9d5b-41b2-bb7c-89c83d5c2809
Jerry Sullivan tényleg egy apai figura az elkapóinknak.
több mint 8 éve
Gil Brandt tényleg odavan értünk. 😊
 twitter.com/Gil_Brandt/status/676429192695795716
Indoklás:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/dr65ddkcfsugvoougtq9
Brandt ranks Bortles first among QBs picked in last two drafts
NFL Media senior analyst Gil Brandt rates Jacksonville Jaguars quarterback Blake Bortles at the top of the quarterbacks from the last two draft classes.

Blake "annyira rossz" volt vasárnap, hogy jelölték a hét AFC támadója címre... LOL
 twitter.com/Tdickman89/status/676534043790454784