NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sztem Herm nagyon nagy arc. És jó scout. Meg jó defense szakértô. És emocionális vezér, mindenkivel kijön, de mégis welég kemény, nem lehet nála lazsálni. De mivel érezni nála, hogy komolyan veszi a focit, hiteles is, hogy megköveteli másoktól is a megfelelô hozzáállást. De nem kiabál egyfolytában, scak amikor oka is van rá, akkor viszont kemény. Ezt pedig legtöbben elfogadják.egyetértek teljes mértékben, szvsz jó lenne Herminatort megint egy pad mellett látni! :cool:
De ô a 4-3-as védelemben hisz, a nem turnover, vagy blitz központú, hanem a tradicionális drive stop defense híve.
Támadásban pedig a futáscentrikus, óralepörgetôs, lassú idôhúzós, low score meccsek embere. Nála ki kell szenvedni a 3 pontos gyôzelmet, végig uralni a labdát. Semmiféle adok kapok, nem fér bele, meg Hail mary és egyéb bohócságok. Egy Flea fucker már speckó játék az ô könyvében.
Na most. Jött Pioli ugye, és neki egy Kansas City Patriots kellett. Tehát 3-4 defense, több blitz, turn over központúság, stb.
És támadásban egy passz centrikus, kevesebb I form, több 3WR-es felállás, Kreatív légitámadások. Sok pont, nagyobb kockázat, meg ami ezzel jár.
Ez nem Hermann Edwards asztala. Ez Haley. Ezzel nics gond, fôleg, emrt úgy néz ki, hogy mľködik. Amihez kellenek Herm emberei is, de a sok tehetséges fiatal annak köszönhetô, hogy sok elôkelô pickünk volt. 😛
Másrészt Herm olyan csapatot vett át, hogy csak az OL volt jó elôtte, de az pont széthullott. A fzutás meghalét, passz is, def eleve fos volt, ST is Hall után nulla volt. Szal a sok jó pick garantálható ilyenkor évekig. Jól használtuk föl sztem. Volt pár kapufa, de nagyjából ezt lehet kihozni, ez is szuper, többet nem. Néhány rossz választás mindig lesz.ulpianus
több mint 14 éve
Sztem Herm nagyon nagy arc. És jó scout. Meg jó defense szakértô. És emocionális vezér, mindenkivel kijön, de mégis welég kemény, nem lehet nála lazsálni. De mivel érezni nála, hogy komolyan veszi a focit, hiteles is, hogy megköveteli másoktól is a megfelelô hozzáállást. De nem kiabál egyfolytában, scak amikor oka is van rá, akkor viszont kemény. Ezt pedig legtöbben elfogadják.De ô a 4-3-as védelemben hisz, a nem turnover, vagy blitz központú, hanem a tradicionális drive stop defense híve.
Támadásban pedig a futáscentrikus, óralepörgetôs, lassú idôhúzós, low score meccsek embere. Nála ki kell szenvedni a 3 pontos gyôzelmet, végig uralni a labdát. Semmiféle adok kapok, nem fér bele, meg Hail mary és egyéb bohócságok. Egy Flea fucker már speckó játék az ô könyvében.
Na most. Jött Pioli ugye, és neki egy Kansas City Patriots kellett. Tehát 3-4 defense, több blitz, turn over központúság, stb.
És támadásban egy passz centrikus, kevesebb I form, több 3WR-es felállás, Kreatív légitámadások. Sok pont, nagyobb kockázat, meg ami ezzel jár.
Ez nem Hermann Edwards asztala. Ez Haley. Ezzel nics gond, fôleg, emrt úgy néz ki, hogy mľködik. Amihez kellenek Herm emberei is, de a sok tehetséges fiatal annak köszönhetô, hogy sok elôkelô pickünk volt. 😛
Másrészt Herm olyan csapatot vett át, hogy csak az OL volt jó elôtte, de az pont széthullott. A fzutás meghalét, passz is, def eleve fos volt, ST is Hall után nulla volt. Szal a sok jó pick garantálható ilyenkor évekig. Jól használtuk föl sztem. Volt pár kapufa, de nagyjából ezt lehet kihozni, ez is szuper, többet nem. Néhány rossz választás mindig lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Miert kene vitazni?melyik zsírpacninkkal?
Neha van akivel egyeterkek...
Hermet mikor elkuldtetek azt utaltam.
A zsirpacnival remek paros lett volna o is.
De ugy tunik van ut az alagut vegen.Delonso_
😊
amúgy szerintem romeo-val nem ment volna az együttmunka, mindketten védekezőkoordinátorok, csak más szisztémákból és azért herm ezt nem nézte volna jó szemmel
(szerintem)
hermet én is kedveltem
egyszerűen csak vele csináltattak meg egy generációváltást és nem jöttek az eredmények (ami várható is volt)
bár annyit mindenképpen lehetne a szemére vetni, hogy egyszerre túl sok fiatalt(mit fiatalt..rookiet) dobott be a mélyvízbe
2008ban emlékszem a kommentátorokra amikor sorolták ki a rookie a csapatból, majd az egyik felkiáltott, hogy mindenki az.
bár úgy gondolom ez jól sülhet (vagy jól sül el...ez a szezon pl. eldöntheti), hogy elég sokan elég hamar nfl tapasztalatot szereztek és közben az elveszített meccsek miatt nem járt negatív hatással a játékosokra.
már aki még itt van, de itt elsődlegesen mondjuk a flowers,carr,albert,bowe négyesre gondolok.
több mint 14 éve
Miert kene vitazni?Neha van akivel egyeterkek...
Hermet mikor elkuldtetek azt utaltam.
A zsirpacnival remek paros lett volna o is.
De ugy tunik van ut az alagut vegen.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy Little Jarry ki a túró van az aláírásodban?😊kishasziBrianna Frost 😉
több mint 14 éve
Mondjuk én pont ezért nem gratulálgatok ulpianus, mert ugyebár a csapat...😊Amúgy Little Jarry ki a túró van az aláírásodban?😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Itt folytatom inkabb.Ezt írtam én:
Herm kiveteles edzo szerintem. A csapattagok imadtak, a jatekosokban jol latta meg a tehetseget es remek csapatot rakott es rakott volna ossze. Aminek most orultok az legalabb fele reszben az o munkaja is.
A csoportbol a kedvencemen kivul egyedul titeket nem fujollak, Herminator es Vermeil miatt.
Es mostmar Berry is itt van.Delonso_
De Herm nekem is kedvencem. Az aláírásomban is ôt idézem. Nagy arc, de edzônek inkább a defenseben értékes. Védôjátékos volt )nem is rossz. Aztán fejbôl azt mondom, hogy Chiefs védelmében segédedzô meg draftban is kikérték a véleményét talán hivatalosan nem volt scout. Jetsnél volt DC még sztem, és utána jôtt vissza HCnak a Chiefsbe. A tehetségeket felismeri jó eséllyel. Abban is nagy. Meg morális vezetô, kôvetik a srácok a pokolba is. És a hülye zoknijaival együtt szerethetô manus.Erre most akkor nem értem, miért válasz az, hogy ugyanaz. Most meg akarsz győzni, hogy igazam van?
De HCnek akkor jó, ha van mellette egy Gailey féle fazon, aki ônjáró offenseben.én
Vagy szerinted offenseben is jó? Gailey volt jó. Meg most Weis és Haley. De Herm ahhoz nem ért annyira ,bár nem hülye hozzá, de igazából konzervatív, semmi extrát nem tud felhozni, és a kis kedvence Croyle sem volt jobb, mint Cassel. ehh szerint igen, sztem egykutya, csak Croyle másképp rossz. De támadójátékunk vele is nagyon gyenge volt. De nagyon. És ötlettelen. LJ fut középen, ez volt az ötlet.
De ezt sem írtad, csak amiket én. Szóval erre tudok még gondolni esetleg. Az meg, hogy kiket hozott ő az más kérdés. Ezt én elismertem. Tény, hogy hozott pár jó játékost, de azokból mér el is mentek páran, a Pollard, Page páros például.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze, tudom hogy nem nekünk írják! (mondjuk eléggé szokatlan, hogy gratulálnak a csapatnak 😊 )imádom amikor nekünk fórumozóknak gratulálnak... Olyan szépen megnyertük ezt a 3 meccset... 😊 😊Little JarryAz hogy magadra veszed, az sem kötelező. Gondold csak át.
De a Chiefsnek gratulálnak. Az nem fura, hogy valaki azt írja ,hogy "nyertünk", meg " játszunk jól" "igazltunk", stb.
A szurkoló együtt érez a csapattal. Nyilván senki nem gondolja komolyan ,hogy ezt neki írják személy szerint. Ezek szerint kivéve téged. 😛ulpianus
több mint 14 éve
imádom amikor nekünk fórumozóknak gratulálnak... Olyan szépen megnyertük ezt a 3 meccset... 😊 😊Little JarryAz hogy magadra veszed, az sem kötelező. Gondold csak át.
De a Chiefsnek gratulálnak. Az nem fura, hogy valaki azt írja ,hogy "nyertünk", meg " játszunk jól" "igazltunk", stb.
A szurkoló együtt érez a csapattal. Nyilván senki nem gondolja komolyan ,hogy ezt neki írják személy szerint. Ezek szerint kivéve téged. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
imádom amikor nekünk fórumozóknak gratulálnak... Olyan szépen megnyertük ezt a 3 meccset... 😊 😊
több mint 14 éve
Le a kalappal előttetek!!!!!!Én megmondom őszintén 1 lyukas fabatkát sem adtam volna, hogy megveritek a 49erst és 3-0 fogtok állni.Hatalmas gratula az eddigiekhez.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Itt folytatom inkabb.Herm kiveteles edzo szerintem. A csapattagok imadtak, a jatekosokban jol latta meg a tehetseget es remek csapatot rakott es rakott volna ossze. Aminek most orultok az legalabb fele reszben az o munkaja is.
A csoportbol a kedvencemen kivul egyedul titeket nem fujollak, Herminator es Vermeil miatt.
Es mostmar Berry is itt van.
több mint 14 éve
óóóhát végülis ha MÁS akkor MÁSpeteynahhttp://www.arrowheadpride.com/2010/9/26/1713827/chiefs-de-shaun-smith-again-accused-of-grabbing-someone-below-the-belt
amúgy vajon shaun smith miket mondhat snap-nél az ellenfélnek?
ugye a brwons ellen is beszólt valamit mack-nak aki utána törlesztett egy unnecessary roughness-el, most davis volt az áldozat aki play után smith veséjét kezdte el ütni
😊
ehh
ahogy olvasom, elsősorban nem a szavaival hergeli őket....😀Gyulus
hehe
😊
több mint 14 éve
hát végülis ha MÁS akkor MÁSnahhttp://www.arrowheadpride.com/2010/9/26/1713827/chiefs-de-shaun-smith-again-accused-of-grabbing-someone-below-the-belt
ugye a brwons ellen is beszólt valamit mack-nak aki utána törlesztett egy unnecessary roughness-el, most davis volt az áldozat aki play után smith veséjét kezdte el ütni
😊
ehh
ahogy olvasom, elsősorban nem a szavaival hergeli őket....😀Gyulus
több mint 14 éve
nahhttp://www.arrowheadpride.com/2010/9/26/1713827/chiefs-de-shaun-smith-again-accused-of-grabbing-someone-below-the-belt
😊
ehh
ahogy olvasom, elsősorban nem a szavaival hergeli őket....😀
több mint 14 éve
Dexter TDje is jó dobás volt így nézve, mert eltalálta a kisembert. Dexter mit ugrott az end zoneba, az nem volt akármi. Meg előtte mint egy angolna úgy cikázott, és csúszott át a védelmen. De eleve kezdett egy spin misstaklival. Nem ügyetlen gyerek az.Cassel ITje az övé is volt meg nem is. De második félidőben már nem csak a screen ment, hanem dobált normálisakat is normálisan. Sztem is jól játszott, nem csak magához képest. De a két TD nem volt épp tökéletes, csak mint magábanvalót TD-t nézve. Mert 6 nál több pontot egy dobásból nem lehet szerezni. Csak ilyen dobásokból baj lesz továbbra is.
Thomas Jones a másik véglet. Róla én (is) mondogatom, hogy nem mennek pocsékba a Jamaaltól hozzá exportált futóplayek, most remélem mások is belátják ezt. A frisco védői belátták. 😛 Jones jó, nagyon jó. Ha fal is működik legalább közepes szinten (és ez így volt most), akkor jó társa Jamaalnak, Dexterrrel megkeverve halálos elegyet tudnak alkotni.
több mint 14 éve
1. már annak is örülök, hogy eltalálta bowe-tés cassel...hát...az első félidőben fos volt és finom voltam, de a második félidőért kalaplengetés,nagy játékok sora: bowe, moakiCasselnél pont ez a kető nem volt szép sztem. 😛 Bowe esetrében igen, de ott a Jones direct snap aki McClusterhez továbbít, aki Casselnek passzol, és a safety azt se tudja hol van, meg úgy kábé senki (én sem), Bowe meg tök üresen maradt. Őt elég nagyjából letalálni ilyenkor, aláfut a passznak és behúzza. Még TD is lett.
most jön a bye week, ami egyrészt baj, mert lendületben a csapat, másrészt jó, mert a colts ellen 2 hetünk lesz felkészülniehh
Moeaki esetében meg megint túldobta. Csak Moeaki elképesztő ritmusérzékkel felugrik jó magasra, és így is csak vetődve szállva egy kézzel képes nyújtózkodva elérni. Alig esik le az end zone végéig így. Azért ez sem volt sebészi pontosságú.ulpianus
2. írtam is egyből az eredménykövetőben jó, hogy moeaki ekkora, mert felugorva egy kézzel nyújtozkodva érte csak el, itt is annak örülök, hogy a.) nem 3 méterrel dobta felül, b.) elvállalta a dobást
cassel eddig teljesitményéhez képest még ezek is nagy dolgok
😊
több mint 14 éve
és cassel...hát...az első félidőben fos volt és finom voltam, de a második félidőért kalaplengetés,nagy játékok sora: bowe, moakiCasselnél pont ez a kető nem volt szép sztem. 😛 Bowe esetrében igen, de ott a Jones direct snap aki McClusterhez továbbít, aki Casselnek passzol, és a safety azt se tudja hol van, meg úgy kábé senki (én sem), Bowe meg tök üresen maradt. Őt elég nagyjából letalálni ilyenkor, aláfut a passznak és behúzza. Még TD is lett.
most jön a bye week, ami egyrészt baj, mert lendületben a csapat, másrészt jó, mert a colts ellen 2 hetünk lesz felkészülniehh
Moeaki esetében meg megint túldobta. Csak Moeaki elképesztő ritmusérzékkel felugrik jó magasra, és így is csak vetődve szállva egy kézzel képes nyújtózkodva elérni. Alig esik le az end zone végéig így. Azért ez sem volt sebészi pontosságú.
több mint 14 éve
naha tegnapi szép volt
a dline végig dominált (hohó!), dorsey, edwards (te jó ég..az a sack), smith végig jól voltak
😊
DJ és belcher szinte hiba nélkül játszottak végig,mind futás ellen, mind coverben, hali 3 sack, vrabel hozta a szokásosat, futás ellen és coverben még mindig jó, pass rush-ban már nem, de ezt eddig is tudtuk.
secondary ugyanscak szolid volt, flowers nagyot játszott megint és berry nagyon durva futás ellen.
O-line többé-kevésbé jól blokkolt mind futás, mind passz ellen (amúgy eddig csak 2 sack, ha jól emlékszem egyik pope lelkén szárad, a másik richardson-ról, bár ott cassel is ludas volt, mert nagyon sokáig tartogatta a labdát és richardson addigra háromszor megkerülte a védő)
charles és jones is majdnem 100 yard fejenként
és cassel...hát...az első félidőben fos volt és finom voltam, de a második félidőért kalaplengetés,nagy játékok sora: bowe, moaki
most jön a bye week, ami egyrészt baj, mert lendületben a csapat, másrészt jó, mert a colts ellen 2 hetünk lesz felkészülni
több mint 14 éve
Meg hívnak atom durva playeket. Ma is volt egy, amikor Thomas Jones egy direct snap után adta vissza a labdát Casselnek, aki a pálya szélén állt föl és onnan jött vissza befelé, a védők azt sem tudták merre van az előre. ulpianushttp://www.nfl.com/gamecenter/2010092609/2010/REG3/49ers@chiefs#tab:watch
Ez tényleg hatalmas játék volt.
több mint 14 éve
Sztem is jó Weis, de Haley is kiéli minden tehetségét a pass play rajzolásában.Meg hívnak atom durva playeket. Ma is volt egy, amikor Thomas Jones egy direct snap után adta vissza a labdát Casselnek, aki a pálya szélén állt föl és onnan jött vissza befelé, a védők azt sem tudták merre van az előre. A volt Bowe TD-je.
Vagy volt egy onside kick Dexter TDje után, az sem volt pacifista szellemiségű. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Kár hogy penalty lett, pedig sikeres volt, nagyjából a félpályáig jutottunk volna vele, ha nem sárgul be A frisco megette szépen.
több mint 14 éve
Charlie Weis nagy fogás volt 😊JJ Tillerakárcsak a jó öreg romeo
😊
több mint 14 éve
Charlie Weis nagy fogás volt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Thx!Remélem lesz továbbiak. Succop pár inchel elhibázott egy FG-t, meg Cassel dobott egy IT-t, és volt pár szép támadó play a ninerstől, de igazából ettől eltekintve, mi uraltuk a meccset. És ez a meglepő. Nem szenvedve, görcsösen, vagy szerencsével nyertünk, hanem nyertünk. A Legvégén volt az egyetlen Frisco TD, de ott már nem koncentrált senki, teljesen mindegy volt 31-3-nál. ÉS így lett 31-10, az szép volt.
Még Cassel is jó volt a második félidőben. Jamaal és Jones húzták az offenset eleinte azért. De sok jó teljesítmény jut eszembe hál' Istennek. Moeaki egykezes TD volt a legszebb, de Flowers fura pickje is szép volt. McCluser ha felgyorsul, nehéz megállítani, ezt újra bemutatta.
Ahogy Hali 3 sackje, vagy a sokat szidott Ron Edwards sack is pazar volt. DJ egyszer hibázott, de az holding lett, egyébként ő is megint nagyot játszott. Belcher meg fantasztikus! Hogy honnan hozták ezt a gyereket. Nagy steal volt.