Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése emailben!

Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

1 órája
Rolni Las Vegas Raiders 10 443 — Raiders fan
Raiders joint practice with the Texans is over. Some takeaways:
- Fernando Mendoza got extensive reps with the 1s. Kirk Cousins would go first, but for a few team periods the Raiders kept the 1s out when Mendoza subbed in. First time we’ve seen that.
- Texans defense got a lot of pressure, making both quarterbacks uncomfortable. Lots of sacks coming from both sides of the O-line.
- Brock Bowers had the highlights for the offense. Caught a big post route down the field from Mendoza early, then caught a touchdown from Kirk in the red zone team period. Was the only passing TD of the day.
- Mendoza was nearly picked by Kamari Lassiter in the red zone period and then threw a pick 6 to Jalen Pitre two plays later.
- Kirk threw a pick 6 to Lassiter in final team period.
- Mike Washington looked good against the 2s. Had a physical TD run in red zone. Running the ball against the Texans 1s looked bleak.
- Texans had success running the ball against Raiders defense. Woody Marks had a couple of TDs.
- Raiders defense got a good pass rush however, Maxx Crosby had a couple of sacks.
- Quay Walker had an INT against an RB wheel and showed some attitude after.
- Jermod McCoy got some reps with 1s defense

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
16 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 999 — Sworn to the Dark
Texans elleni közös edzés nem sült el jól számunkra.

Practice is over, and I would say it was a definitive W for the Texans

- WRs were constantly open, lots of chunk completions from CJ & a bunch of TDs in redzone
- Best day I’ve seen yet from the run game, didn’t catch any TFLs by Vegas
- Will Anderson Jr blew up multiple Jeanty runs. Raiders couldn’t get anything going on the ground, both Kirk & Mendoza got picked off

Some positives for the Raiders:
- Mendoza looked poised early on, had a beautiful deep completion to Bowers
- Maxx Crosby got at least 1 sack on CJ
- Great INT by Quay Walker
- Mike Washington had a big run

Main theme: Texans overwhelmed Vegas through the air & the D-line had their way (no surprise)

built for this shit

21 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 990
Számomra az offense-ből csak az OL a kérdés. A WR sor számomra pont így jó, hogy nincs egy nagy név sem, de bárkiben benne van a potenciál. Viszont az OL az nagy kérdőjel, de addig amíg nincs Mendoza, addig az sem igazán érdekel, addig lehet próbálkozni a legjobb összeállítással, de ha ez nem megy, akkor jövőre mindenképpen kell ide draftolni is és akár még FA-ról is valaki.

A nagyobb baj a védelem, egyrészt Leonardnak még lehet hogy nagy lesz a kabát és Holcomb (senior assistant) sem egy veretes név a szakmában, másrészt az emberanyag is elég vegyes képet mutat. Remélhetőleg lesz egy-két játékos aki a szürke zónából egy kicsit előre lép, de minden bizonnyal hiányzik egy jó NT illetve a secondary-ból is egy vagy kettő olyan játékos, aki a posztján a TOP20-ban azért benne van, mert jelenleg azért inkább átlag alatti játékosok szerepelnek itt. Visszatérve az edzőkre is, valószínűleg a rendszer is új lesz Pierce után, ami tovább gyengítheti a csapatot. Ha túl egyszerű, akkor azért mert outcochingolva lesznek, ha meg túl bonyolult, akkor nem egy offseason alatt lehet csodát várni.

Szóval én is amondó vagyok, hogy 5-6 győzelem körül leszünk idén, aztán a következő szezonban lehet jobb eredményt várni. (huh de sokszor elhangzott már ez itt a raiders topicban az utóbbi 20 évben 😛)
Bruce
Én mondtam, Graham egy kurva jó DC volt, főleg, hogy nézhető védelmet faragott ebből, meg ennél rosszabb brigádokból.

Én tartok tőle, hogy Leonard egy Paul Guenther 2.0., aki amúgy kurva jól nézett ki Zimmer és Marvin Lewis alatt.
21 órája
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 942 — Salus populi suprema lex esto
Számomra az offense-ből csak az OL a kérdés. A WR sor számomra pont így jó, hogy nincs egy nagy név sem, de bárkiben benne van a potenciál. Viszont az OL az nagy kérdőjel, de addig amíg nincs Mendoza, addig az sem igazán érdekel, addig lehet próbálkozni a legjobb összeállítással, de ha ez nem megy, akkor jövőre mindenképpen kell ide draftolni is és akár még FA-ról is valaki.

A nagyobb baj a védelem, egyrészt Leonardnak még lehet hogy nagy lesz a kabát és Holcomb (senior assistant) sem egy veretes név a szakmában, másrészt az emberanyag is elég vegyes képet mutat. Remélhetőleg lesz egy-két játékos aki a szürke zónából egy kicsit előre lép, de minden bizonnyal hiányzik egy jó NT illetve a secondary-ból is egy vagy kettő olyan játékos, aki a posztján a TOP20-ban azért benne van, mert jelenleg azért inkább átlag alatti játékosok szerepelnek itt. Visszatérve az edzőkre is, valószínűleg a rendszer is új lesz Pierce után, ami tovább gyengítheti a csapatot. Ha túl egyszerű, akkor azért mert outcochingolva lesznek, ha meg túl bonyolult, akkor nem egy offseason alatt lehet csodát várni.

Szóval én is amondó vagyok, hogy 5-6 győzelem körül leszünk idén, aztán a következő szezonban lehet jobb eredményt várni. (huh de sokszor elhangzott már ez itt a raiders topicban az utóbbi 20 évben 😛)
21 órája
Pari Las Vegas Raiders 3 658 — Rise My Nation!
Hihetetlenul félkész csapatnak látszunk minden csapatrészben egyelőre, nagyon nehéz így rózsaszinbe látni a világot.
TE-good, QB és RB az promising, de a többi az elég tré. Fázok az OL-től, DL-től és a komplett secondery-től és nincs egy WR#1-unk se.
Van még egy hónapunk még, de az első 3 egységet leszámítva, csak egy egy kis alkalmi fellángolást láttam bármelyik egységben is. Szerintem ez az év kuka lesz (5W) és jövőre talán odaérhetünk egy közepes csapat szintjére(8W).
Csak addig valahogy tartson ki a moral az oltozoben 😊
De hátha pénteken kicsit okosabbak leszünk.
23 órája
Brandon Thorn@BrandonThornNFL
Buzzed through the Raiders OL…biggest takeaway is the structure of the passing game and protections making life a whole lot easier on the OL more than any individual performance.
Rolni
sokat fejlődött idénre Charles Grant és Caleb Rogers is. Grant lehetne kezdő, ha nem lenne ott Miller. Rogers lehet, hogy kijátssza JPJ-t a kezdőből. ez mutatja, hogy mekkora kókler volt Brennan Carroll.

built for this shit

1 napja
Brandon Thorn@BrandonThornNFL
Buzzed through the Raiders OL…biggest takeaway is the structure of the passing game and protections making life a whole lot easier on the OL more than any individual performance.

3 napja
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 766
According to ESPN's Jeremy Fowler, the Las Vegas Raiders have signed former Houston Texans defensive tackle Foley Fatukasi.

3 napja
Washington 1az1ben DMC tényleg.. 😀
Raider89
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/245489445_10161427132424968_6216095297299446362_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1076x862&ctp=p600x600&_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=0b1479&_nc_ohc=YCNRIGENWGIQ7kNvwHdNJuy&_nc_oc=AdpfJmg9NRTOJnVJ7UuuUvRu336LA1WAB_oiVlpiKfBzyacAzV58Zu-2II0YAv1ivY0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=0vqs-SeYiwo56D6AwLv5Mg&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQGcCWJTw3xTnNsc8knMtGaPWwtE3GMM17BZURhHbuyBWA&oe=6A8614C0
Vegas Raiders | Facebook

4 napja
Black_Adder Denver Broncos 9 484
@Tim Jenkins

imádom az elemzéseit.
Nem annyira arra kaptok választ belőle, hogy milyen vagy milyen lesz Mendoza, de basic szinten a playdesignt, hogy mit milyen sorrendben kell vagy kéne feltételezhetően olvasnia. Általában van benne egy kis pozitív bias, de az én szintenem amikor felrajzolja, hogy ki merre fut, mi az alapkoncepció, segít megérteni, hogy mit akarunk/akartunk kezdeni egy playjel... szerintem érdemes megnézni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
4 napja
ez volt amúgy a kedvenc passzom Mendozától. ezt egy épkézláb elkapó behúzza

play action jónak tűnik

PFF BOTTOM 3 VS CARDNIALS
DEFENSE
Isaiah Pola-Mao 33.5
Jermod McCoy 39.5
Hezekiah Masses 40.7

OFFENSE
Albert Okwuegbunam 32.4
Spencer Burford 38.2
Kamar Missouri 47.9

Pola-Mao játéka igazi Abram-i magasságokban volt. nagyon kéne valakit találni a helyére (Dalton Johnson?). Burford mondtam, hogy gatya. nem igaz, hogy nem próbálunk meg valakit helyette. Rogers amúgy jól nyomta, mint második számú RG.

built for this shit

4 napja
Minn Crosby

built for this shit

5 napja
Mendoza kurva jó lesz (falat kell elé tenni rendesen), a védelem eddig nulla.
5 napja
Cousins és Mendoza oké volt. az RB poszt az erősség a TE poszt mellett, Jeanty és Washington is jók. Washington tényleg úgy fut, mint McFadden. bizony el fog venni carryket Jeantytől. Deven Thompkins lehet megéri a rostert mégpedig azért, mert ő lehet a visszahordó. az UDFA rookie EJ Williams megmutatta, hogy lehet benne potenciál, practice squadban mindenképp megtartanám. Bech a visszafogottabb training camp teljesítmény után most azért villant, nem lehet még leírni. Thornton elvileg sérült, nem lepődnék meg, ha IR-re kerülne. JPJ nem támasztotta alá, hogy neki kell kezdenie RG poszton. Meredith kuka mint center. Zuhn nem tűnt rossznak az újoncok közül a második számú OL-ben RT-ként.

a védőfalban Cian Slone most már meccsen is megmutatta mit tud, nem csak a campben. volt sackje. lehet hogy tényleg megéri a rostert. a cornerbackjeink be lettek szépen égetve, Porter, Masses és McCoy is... utóbbinak van mentsége, másfél éve játszott utoljára tétmérkőzést, érthető, hogy rozsdás. Greedy Vance volt a legjobb a cornerbackek között (bár vakok között király ugye...), és róla is írtam, hogy volt training camp hype-ja. 10 tackle, jól szerelt, odatette magát coverage-ben. lehet lassú, lehet pici, de tud játszani. én őt tenném rosterre Richardson helyett. az újoncok közül Dalton Johnson volt még oké, volt tőle PBU, special teamben is korrektnek tűnik, volt egy jó tackle-je. Tokyo Toe jó sztori volt, de nem ő lesz a kickerünk.

built for this shit

5 napja
Opening O drive nagyon patika volt!

Sajnos a D opening drive meg ugyanannyira gyenge volt...

O oldalon túl sok bünti volt

Kirk igen pontos volt
Mendoza nagyon jól dolgozott szerintem
AOC-nka is volt 4 szép passza, de eléggé szétesett a csapat a végére...

Mike Washingtonban van kakaó 😊 és Laube is megfelelőnek tűnik #3 RB-nek egyenlőre

Jack Bech igen jól nézett ki! Benson is rendben volt, Tucker is jól dolgozott.

Miller-Burford-Linderbaum-JPJ-Glaze volt a kezdő 5-ös
aztán
Grant-Mafi-Meredith-JPJ-Zuhn volt a második sor az OL-ben, aztán Rogers bejött JPJ helyére

Run D nagyon gatya...meg sajna a pass D is...fiatal CB-k szépen ott voltak az elkapókon, de szinte mindent engedtek elkapni...ha lesz pass rush, akkor a pass D még működhet, ha a fiatal DB-k belerázódnak kicsit, de a run D elég aggasztó volt egész meccs során...

Tokio Toe 38 yard-ról kihagyta...lassan Carlson-t fel kéne hívni...

5 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 976 — C-lver'N'Blacc
Az O eddig tetszik, Bech is stabil, megvan az első Mendo TD is 😎

Just Win Baby!
5 napja
Raider89 Las Vegas Raiders 976 — C-lver'N'Blacc
Washington 1az1ben DMC tényleg.. 😀

Just Win Baby!
6 napja
🚨 The Las Vegas Raiders are now valued at $10.1 Billion, ranking as the 9th most valued NFL franchise in 2026, according to Sportico.

Even more impressive? 📈 The franchise’s value has skyrocketed by over 28% in just one year! 🤯🏴‍☠️

(h/t sportico /X)
Cubehead
én jobban örülnék, ha Oaklandben vagy Los Angelesben lennénk akár egy gettó stadionban, de a lelátó hardcore Raiders szurkolókkal lenne tele.

built for this shit

6 napja
🚨 The Las Vegas Raiders are now valued at $10.1 Billion, ranking as the 9th most valued NFL franchise in 2026, according to Sportico.

Even more impressive? 📈 The franchise’s value has skyrocketed by over 28% in just one year! 🤯🏴‍☠️

(h/t sportico /X)
Cubehead
Ha még elkezdenénk NFL meccseket is nyerni...

6 napja

(h/t sportico /X)

7 napja
 www.youtube.com/watch?v=gQE9TSPiXHI
7 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit.
deyell
Plusz még van a tavalyi keretszűkítéskor waiverről felkapott Brennan Jackson, aki pont 5. számú ED-ként fogott 53-at, bár a meccsek nagy részén inaktív volt.
empty taxi
Hát róla annyira semmi hír nincs, hogy én nem gondolom, hogy PS-en túl bármire esélye lenne

7 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 384 — NFL bracket champion '26
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit.
deyell
Plusz még van a tavalyi keretszűkítéskor waiverről felkapott Brennan Jackson, aki pont 5. számú ED-ként fogott 53-at, bár a meccsek nagy részén inaktív volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit. CB poszton Greedy Vance-re figyeltem fel, aki csinált nagy playeket a camp során. kíváncsi leszek, hogy megérheti-e a rostert mint második számú nickelback. Richardson kivágásával járna ez gondolom. elvileg az LB sor az egyértelmű, Dean, Walker, Eichenberg és Lindenberg helye biztosnak tűnik, és nem valószínű, hogy kell még más. WR poszton lehet az igazi surprise cut, méghozzá Thorntonnál látom, hogy rezeg a léc, és őt kijátszhatja Dareke Young vagy EJ Williams. RB poszton kisebb kérdés, hogy ki lesz a harmadik számú, úgy néz ki Laube lesz az.
deyell
Slone jó kérdés valóban, mert riportok alapján esélyes, de 5 ED nem tudom elfér-e a kereten. Vmi kis sérülés amivel IR-re lehet tenni vagy csak sima PS és bizakodás?

CB poszton Stokes, Porter, Masses, T.Johnson, McCoy szerintem fix kerettag és még lehet D.Johnson is ide kerül és főleg NCB szerepet kap. Richardson és Vance nézelődik még "befelé" ugyebár, de Vance kapcsán ez a 5'11 170 azért elég necces...Masses a 6'1 185 mérettel is igen necces lesz sztem...

LB sor megvan valóban, itt akkor lehet gond, ha Dean hosszabb időt ki kell hagyjon...

RB poszton megvan az 1-2 punch és valóban Laube lehet a 3rd down RB, bár még Hemby vagy egy roster cut UFA simán szóba kerülhet...

WR elég kérdéses...Nailor, Tucker, Benson teljesen biztosnak tűnik és szerintem Bech is az...Ő neki majd a real action jobban "áll" a fizikalitásával, mint a TC...Thornton-nak valóban rezeghet a léc, Young, Jackson, Roberts simán beelőzheti...
Rolni
Chase Robertsről nem olvastam konkrétan semmit. Shedrick Jackson jó volt a minicamp során, de azóta kevesebbet hallani róla, azt leszámítva hogy returnerként is használjuk. Deven Thompkins volt akiről még írtak, hogy voltak jó napjai, bár utóbbi egészen miniatűr. szerintem Dareke Young lehet a nyerő.

built for this shit

7 napja
Cian Slone megéri a rostert? elég jókat írnak róla, de ugye előtte van Crosby, Paye, Koonce, Crawford aki mind lock. Slone 5. számú edge-ként lehetne rosteren, ha tervezünk annyit. CB poszton Greedy Vance-re figyeltem fel, aki csinált nagy playeket a camp során. kíváncsi leszek, hogy megérheti-e a rostert mint második számú nickelback. Richardson kivágásával járna ez gondolom. elvileg az LB sor az egyértelmű, Dean, Walker, Eichenberg és Lindenberg helye biztosnak tűnik, és nem valószínű, hogy kell még más. WR poszton lehet az igazi surprise cut, méghozzá Thorntonnál látom, hogy rezeg a léc, és őt kijátszhatja Dareke Young vagy EJ Williams. RB poszton kisebb kérdés, hogy ki lesz a harmadik számú, úgy néz ki Laube lesz az.
deyell
Slone jó kérdés valóban, mert riportok alapján esélyes, de 5 ED nem tudom elfér-e a kereten. Vmi kis sérülés amivel IR-re lehet tenni vagy csak sima PS és bizakodás?

CB poszton Stokes, Porter, Masses, T.Johnson, McCoy szerintem fix kerettag és még lehet D.Johnson is ide kerül és főleg NCB szerepet kap. Richardson és Vance nézelődik még "befelé" ugyebár, de Vance kapcsán ez a 5'11 170 azért elég necces...Masses a 6'1 185 mérettel is igen necces lesz sztem...

LB sor megvan valóban, itt akkor lehet gond, ha Dean hosszabb időt ki kell hagyjon...

RB poszton megvan az 1-2 punch és valóban Laube lehet a 3rd down RB, bár még Hemby vagy egy roster cut UFA simán szóba kerülhet...

WR elég kérdéses...Nailor, Tucker, Benson teljesen biztosnak tűnik és szerintem Bech is az...Ő neki majd a real action jobban "áll" a fizikalitásával, mint a TC...Thornton-nak valóban rezeghet a léc, Young, Jackson, Roberts simán beelőzheti...