Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
8 órája
🚨 Panini Rookie of the Week 🚨Hezekiah Masses made his first NFL start one to remember, picking off Justin Herbert twice and adding 5 tackles to help the Raiders take down the Chargers, 26-14!

9 órája
Jó csak ha ebből mondjuk kifut egy PO vagy csak egy remek mérleg PO nélkül akkor kirakod Cousinst?Az EPA néha jobb indikátora a következő meccsek kimenetelének mint az aktuális győzelmi rekord. That being said, a szezon végén a duplavék száma fog dönteni a PO-ról nem az EPA, és 2 meccs nem statisztikai minta.Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)A mérlegünk viszont 2-0 és bár még messze van, a playoff helyeket nem EPA alapján osztják.
Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
Védelemben viszont EPA alapján nagyon jók vagyunk.
Dproback EPA -0,131 (a védelemben a mínusz érték a jó)
Rush EPA -0,496 (ez liga szinten is első)
A védelmünk EPA alapján legjobb a ligában 2 forduló után. Csak sajnos a támadás nagyon lehúzza (főleg a futás), így összességében inkább csak 10. hely körül vagyunk EPA alapján a ligában.
Bruce
bmg
Újonc HC-val fontos az erős szezonkezdet, hogy ne menjen el az önbizalom, de ezen a ponton a szezon legfontosabb kérdése szerintem még mindig Mendoza, aki egyelőre a padról figyel. Aztán ha ilyen jól mennek a dolgok és még bye weeken is lőtávolban a PO, akkor lehet végig üli az egész szezont. Októberben eldől, KC, Pecc, Bills, Rams, ha ott kompetitívak lesztek, akkor hamarabb lesz itt CSAPAT mint gondoltam volna
Black_Adder
Lásd Vikings: Darnold - McCarthy
Szerkesztette: Bazzani
13 órája
Az EPA néha jobb indikátora a következő meccsek kimenetelének mint az aktuális győzelmi rekord. That being said, a szezon végén a duplavék száma fog dönteni a PO-ról nem az EPA, és 2 meccs nem statisztikai minta.Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)A mérlegünk viszont 2-0 és bár még messze van, a playoff helyeket nem EPA alapján osztják.
Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
A védelmünk EPA alapján legjobb a ligában 2 forduló után. Csak sajnos a támadás nagyon lehúzza (főleg a futás), így összességében inkább csak 10. hely körül vagyunk EPA alapján a ligában.
Bruce
bmg
Újonc HC-val fontos az erős szezonkezdet, hogy ne menjen el az önbizalom, de ezen a ponton a szezon legfontosabb kérdése szerintem még mindig Mendoza, aki egyelőre a padról figyel. Aztán ha ilyen jól mennek a dolgok és még bye weeken is lőtávolban a PO, akkor lehet végig üli az egész szezont. Októberben eldől, KC, Pecc, Bills, Rams, ha ott kompetitívak lesztek, akkor hamarabb lesz itt CSAPAT mint gondoltam volna
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
14 órája
Szerintem nem jutunk be, de a statisztikai-jelleggörbe alapú rangsorolás nálam enyhe szemrángást vált ki, főleg, ha az adott mutatószám neve úgy kezdődik, hogy estimated.Erre vártam idáig most lecsapok 😊. Kíváncsi voltam ki írja le a POt 2-0 után elsőre nem te voltál az első tippem.Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)A mérlegünk viszont 2-0 és bár még messze van, a playoff helyeket nem EPA alapján osztják.
Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
Bruce
bmg
Porsan
14 órája
Erre vártam idáig most lecsapok 😊. Kíváncsi voltam ki írja le a POt 2-0 után elsőre,nem te voltál az első tippem.Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)A mérlegünk viszont 2-0 és bár még messze van, a playoff helyeket nem EPA alapján osztják.
Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
Bruce
bmg
Szerkesztette: Porsan
15 órája
Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)A mérlegünk viszont 2-0 és bár még messze van, a playoff helyeket nem EPA alapján osztják.
Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
Bruce
Szerkesztette: bmg
18 órája
Offense-ben egyelőre EPA alapján nem vagyunk olyan meggyőzőek. Főként a futásokban vagyunk gyenguszok, ergo eddig egy futás próbálkozásunk rontott a helyzetünkön, érdekes, hogy alapvetően pedig a futás az alapja a támadásainknak(vagy mégsem?)Dropback EPA 0,13
Rush EPA -0,27
1 napja
Through two weeks, the Raiders are tied for the most sacks in the NFL with 8. They have the 2nd-highest pressure rate in the league at 47.1%, per TruMedia.That being said, the Raiders pressure is taking a while. Opposing quarterbacks have averaged 3.14 seconds to throw, 4th-longest in the league. Las Vegas' 4.44-second average time to sack is 6th-longest.
They've done so with just a 20.6% blitz rate, 8th-lowest in the league.
Rolni
Much credit to the secondary for giving the pass rush time to get home.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
1 napja
Through two weeks, the Raiders are tied for the most sacks in the NFL with 8. They have the 2nd-highest pressure rate in the league at 47.1%, per TruMedia.They've done so with just a 20.6% blitz rate, 8th-lowest in the league.
1 napja
Nem ment a futás, OL se volt toppon, mégis W.Szép munka!
1 napja
Félidőben amikor lefeküdtem Cousins 9/13 - 158yardon allt..Azért bírja még az öreg karja..most azért nagyobb számban mentek a 10+os passek, bár lehet ez volt a gameplan ha a Chargers raul a futasainkra meg a rövid jatekainkra .. ja és nagyon szépek voltak a Tre-s big playek, védelem is egész fain volt, nem tudom a Chargers volt ennyire szar vagy mi ennyire jók, vagy a kettő között valahol..
Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 napja
A győzelem az győzelem. Annyira azért nem volt sima, de mindenesetre jobbak voltunk. Voltak szép jelenetek a meccsen, bár csak a hosszabb összefoglalót láttam, így nincs teljes képem, hogy az OLine hogyan szerepelt. A futásokkal nem voltunk egyik oldalon sem igazán képben, de vélhetően nagyon ráálltak valóban a futásainkra, aztán ezért nem ment igazán. A védelmünk meg tudtuk előre, hogy ebben nem annyira tud jeleskedni, bár múlt héten azért jók voltunk ezen a fronton is.
1 napja
Nem tudom mi a meglepőbb, hogy ennyire jól coacholt csapat vagyunk vagy, hogy ennyire gyengén coacholt a chargers
1 napja
Élvezet volt nézni, amit a D művelt. Annyi keserves int/sack/ff mentes év után. Persze a futást sokszor szoptuk, ahogy kell (pláne középen), az O is erősen dadogott, sokszor nem volt bizodalmam bennük és még többször néztek ki, úgy, hogy Cousins ott fog meghalni egy rakás D alatt, de valahogy mégis összehozták. Tetszik, hogy végre kiegyensúlyozott a csapat mindkét félidőben.
1 napja
2-0 mindez Bowers nélkülAnnyit fűznék hozzá, hogy Kubiak Harbót és Leonard McDanielt. 😉
Kubiak outcoacholta Harbót. végre van kompetens HC, el sem hiszem.
Masses jól játszott. legyen kezdő azt mondom. nem véletlen volt a TC hype.
Nakobe Dean spíler. legjobb igazolás idén. csak ne sérüljön meg. Cody White is jó igazolásnak tűnik.
Stukes kiszállt agyrázkódással. ez eléggé probléma, mert Pola-Mao gyenge
Jeanty droppolt állandóan. nem tudom hogy lett ilyen fakezű. de ennek ellenére is nyertünk
deyell
Masses tényleg jó volt, remélem kap még game time-t. Dean személyében újra van egy side to side lb-nk és imádom, hogy mindenhol ott van.
Ami Jeanty illeti azért az látszott,hogy a futást elakartál venni mondván Kubiak rendszerének az az alapja és kb folyamatosan 8 emberrel tömték a boxot, ráadásul jól is tolódtak így a szélső futások is nehézkesek voltak. (Se Jeanty se Washington nem tudta igazán feltőrni)
Jeanty amúgy se 100%os és azért rendesen meg is nyomorgatták szvsz a droppok ebből a fajta kimerült, kifacsart állapotból fakadt csak.
Viszont ha már futás az is látszott, hogy kell jövőre egy rendes fizikális NT mert futás ellen súlytalan volt a D fal.

2 napja
Grat!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
2-0 mindez Bowers nélkülKubiak outcoacholta Harbót. végre van kompetens HC, el sem hiszem.
Masses jól játszott. legyen kezdő azt mondom. nem véletlen volt a TC hype.
Nakobe Dean spíler. legjobb igazolás idén. csak ne sérüljön meg. Cody White is jó igazolásnak tűnik.
Stukes kiszállt agyrázkódással. ez eléggé probléma, mert Pola-Mao gyenge
Jeanty droppolt állandóan. nem tudom hogy lett ilyen fakezű. de ennek ellenére is nyertünk
built for this shit
4 napja
🚨🚨Great news Brock Bowers returned to practice today. I know there’s some fans that want to rest Brock but we need him bad this week. We Play the Chargers and we NEED to win our division games. Point blank. Brock is good to go then let him play period. If anything he would be a massive decoy out there on the field for other players to get involved.

4 napja
The Jets highest graded player in week one was:LG Dylan Parham (93.5) 👀
I’ve always supported Parham I knew he was a damn good player so I’m glad he’s balling out.

5 napja
Az Ol-t hazavágta, hogy a kezdő OC-jük már IR-en. A két OT jó nagyon, de egyenlőre a fal belseje szenvedett. Vélhetően emiatt a futás se ült igazán és Ladd McConkey kiesése után a passz játék is szétesett. Vele kapcsolatban nincs még biztos hír, hogy tud-e majd most játszani...Chargers jön LA-ben. A Chargers szerintem meglepetés hogy kikapott, bár annyira nem tudom, hogy most a Cardinals-t mennyire mérték alul a szezon előtt, de ez jó előjel lehet. Előzetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de egy csoportmeccsen bármi lehet.Én annyit olvastam velük kapcsolatban, hogy az új sémák implementálása még nem az igazi plusz vannak sérültek akik pótlása nem az igazi pl offense falnál. Remélem nem ellenünk simulnak ki a dolgaik, legalább az egyiket bekellene ellenük húzni az idényben.
De egyébként a mutatott játék lesz az érdekes most is, nem is igazán az eredmény, de persze nyerni mindig jó, főleg csoportellenféllel szemben.
Bruce
De osztom én is, hogy a játék képünk legyen jó, szokják a sémákat nálunk is meg alakuljon a kémia a többi csak ráadás
Cubehead
Védelem a koordinátor csere után eléggé meg volt lőve első meccsen, remélhetőleg a mi IOL-ünk majd szépen tologatja az Ő IDL-üket és akkor tudunk majd futni. ED poszton Mack-el még mindig elég jók, papíron back 7 is korrekt...meglátjuk.
Játszunk egy jó meccset, ne legyen sérültünk, sémáink, edzőink tűnjenek továbbra is NFL szintűnek 😉
6 napja
Chargers jön LA-ben. A Chargers szerintem meglepetés hogy kikapott, bár annyira nem tudom, hogy most a Cardinals-t mennyire mérték alul a szezon előtt, de ez jó előjel lehet. Előzetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de egy csoportmeccsen bármi lehet.Én annyit olvastam velük kapcsolatban, hogy az új sémák implementálása még nem az igazi plusz vannak sérültek akik pótlása nem az igazi pl offense falnál. Remélem nem ellenünk simulnak ki a dolgaik, legalább az egyiket bekellene ellenük húzni az idényben.
De egyébként a mutatott játék lesz az érdekes most is, nem is igazán az eredmény, de persze nyerni mindig jó, főleg csoportellenféllel szemben.
Bruce
De osztom én is, hogy a játék képünk legyen jó, szokják a sémákat nálunk is meg alakuljon a kémia a többi csak ráadás

6 napja
Chargers jön LA-ben. A Chargers szerintem meglepetés hogy kikapott, bár annyira nem tudom, hogy most a Cardinals-t mennyire mérték alul a szezon előtt, de ez jó előjel lehet. Előzetesen nem mi vagyunk az esélyesek, de egy csoportmeccsen bármi lehet.De egyébként a mutatott játék lesz az érdekes most is, nem is igazán az eredmény, de persze nyerni mindig jó, főleg csoportellenféllel szemben.
6 napja
Azért még az első meccsből ne vonjunk le messzire menő következtetéseket, főleg az egyik 1/1 aspiráns ellen.Nem félre érteni 🙃 a rózsaszín szemüveg még nincs fent, csak megosztottam a statokat.
Tavaly is milyen jók voltunk az első meccs után még...
De mindenképpen jó, hogy nem temetni kell már a dolgokat 😀
Rolni
Mondjuk azért az elég bíztató még akkor is ha visszább/hátrább sorolódunk az elkövező meccseken, hogy a Defense első volt a distruptivitásba megelőzbe a vikings defense-t, ami azért nem rossz.

6 napja
Azért még az első meccsből ne vonjunk le messzire menő következtetéseket, főleg az egyik 1/1 aspiráns ellen.Tavaly is milyen jók voltunk az első meccs után még...
De mindenképpen jó, hogy nem temetni kell már a dolgokat 😀
6 napja
That’s the identity 🏴☠️Offense vs Miami:
21 personnel — 40%
12 — 19%
22 — 19%
11 — only 22%
That’s two back, two tight end football. Jeanty. Washington. Mayer. Not a wide open 11 personnel circus. Kubiak’s stamp.
Defense:
Cover 3 — 51%
No Cover 0. No man.
Zone. Keep it simple. Let Maxx hunt.
Week 1 win with that recipe. That’s the blueprint.
Raider Nation, you good with smash mouth and Cover 3? 👀
Personnel in English 🏴☠️
These numbers are just how many running backs and tight ends are on the field.
First digit = running backs.
Second digit = tight ends.
The rest are receivers.
11 personnel
1 RB, 1 TE, 3 WRs
Spread. Passing look. Used 22% vs Miami.
12 personnel
1 RB, 2 TEs, 2 WRs
Mayer + another tight end. Play action, boots, 12 used 19%.
21 personnel
2 RBs, 1 TE, 2 WRs
Jeanty + Washington (or a fullback look). That’s the big one — 40%. Smash-mouth. Two backs in the backfield.
22 personnel
2 RBs, 2 TEs, 1 WR
Heavy. Short yardage, run, play-action. Used 19%.
So almost 60% of the snaps were 21 or 22. Two backs. Extra tight ends. Not three wide every play.
That’s why they paid Mayer. That’s why Washington got 7 carries. That’s Kubiak.
Defense side real quick:
Cover 3 = three deep defenders, four underneath. Safe. Used 51%.
Cover 0 / man free blitz = never.
They didn’t gamble. They sat in zone and let Maxx wreck the pocket.
Simple: more bigs on offense, more zone on defense, 27-13 🏴☠️