Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor azt olvastam, hogy valahogy pont az örökösödési adó miatt variáltak...Mark Davis mondhat sokmindent, de nagyon komoly gondban lesz legkésőbb az édesanyja halálakor.ezt mondjuk nem értem, az apja után nem örökli a dolgot?Amadeus91
Ha addig valamilyen jogi manőverrel nem tudják nevére játszani a tulajdonjogokat, akkor nem fogja tudni kifizetni az örökösödési adót...na akkor jöhet új többségi tulajdonosként valaki(k). Ott az nyer aki a legtöbbet ajánlja és ha addigra nincs LA franchise akkor sztem tuti a dolog...
De bízzunk benne, h a mama sokáig egészséges marad még és egy javuló csapattal MD tud profitot termelni és így vagy úgy de megmarad a csapat a Davis família kezében...Rolni
Amúgy is ketten örököltek volna és talán Mark pont amiatt mondott le, h ne kelljen fizetni ??
De nem vagyok otthon a kinti szabályozásban sem és a pontos sztorit sem tudjuk ugyebár...
Az is lehet, h akkor örökölte a dolog felét és "csak" azután kellett fizetni, így majd mikor muter után örököl megint csak a fele lesz és megoldható a dolog...de tudom, h több cikket is olvastam amiben ezt komoly gondként vázolták fel...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Mark Davis mondhat sokmindent, de nagyon komoly gondban lesz legkésőbb az édesanyja halálakor.ezt mondjuk nem értem, az apja után nem örökli a dolgot?
Ha addig valamilyen jogi manőverrel nem tudják nevére játszani a tulajdonjogokat, akkor nem fogja tudni kifizetni az örökösödési adót...na akkor jöhet új többségi tulajdonosként valaki(k). Ott az nyer aki a legtöbbet ajánlja és ha addigra nincs LA franchise akkor sztem tuti a dolog...
De bízzunk benne, h a mama sokáig egészséges marad még és egy javuló csapattal MD tud profitot termelni és így vagy úgy de megmarad a csapat a Davis família kezében...Rolni
több mint 12 éve
Mark Davis mondhat sokmindent, de nagyon komoly gondban lesz legkésőbb az édesanyja halálakor.Ha addig valamilyen jogi manőverrel nem tudják nevére játszani a tulajdonjogokat, akkor nem fogja tudni kifizetni az örökösödési adót...na akkor jöhet új többségi tulajdonosként valaki(k). Ott az nyer aki a legtöbbet ajánlja és ha addigra nincs LA franchise akkor sztem tuti a dolog...
De bízzunk benne, h a mama sokáig egészséges marad még és egy javuló csapattal MD tud profitot termelni és így vagy úgy de megmarad a csapat a Davis família kezében...
több mint 12 éve
Igen, Cubehead, jó a szó, "Stadionpark" ezt olvastam én is, csak nem jutott eszembe, köszi. Én nagyon remélem hogy a másik 2 csapat se költözik el, nagyon szeretem a Warriorst és az A'st is. Dehát ez nem kívánságműsor, sajnos Oakland egy csóró város. Möglássuk mi lészön.Raider89Így van. Pont ezért Mark Davis kijelentése sem vehető 100%-nak. Mindenesetre bízom a maradásban.
több mint 12 éve
Igen, Cubehead, jó a szó, "Stadionpark" ezt olvastam én is, csak nem jutott eszembe, köszi. Én nagyon remélem hogy a másik 2 csapat se költözik el, nagyon szeretem a Warriorst és az A'st is. Dehát ez nem kívánságműsor, sajnos Oakland egy csóró város. Möglássuk mi lészön.

Just Win Baby!
több mint 12 éve
www.coliseumauthority.org/archive/2013/31_130719_474.pdf
chemicals keep me under control
több mint 12 éve
Én úgy tudom és azt olvastam több alkalommal és több fórumon,hogy jelenleg két féle forgató könyv van terítéken.Mark Davis egyértelműen kijelentette,hogy maradunk Oaklandba szóval LA kilőve (kizártnak tartom,hogy Mark megválna a csapattól)
Első forgató könyv/pletyka - marad az A-s meg a Warriors is és mi is és létrehozunk egy stadion parkot. Persze ehhez mind a csapatoknak,mind a város vezetésnek és mind a ligáknak bele kellene invesztálni. Ebben az esetben egy 72-75 ezer férőhelyes stadiont álmodtunk meg.
Második variáció - tekintve a város anyagi helyzetét mind az A-s mind a Warrior más felé tekinget (nem sorolom, Rolni már megtette), mi akkor is maradnánk azonba a már említett 50 ezres kisebb de modernebb stadion tervével.

több mint 12 éve
Szerintem meg egyezzünk meg a Cal Bears-szel és játszunk a Memorial Stadiumban.ez még a felújítás előtti kép, itt egy frissebb
63.000 fő körül; most lett felújítva.
TD-k után lehetne kalózos ágyúlövés, és csak kb. 15 km-rel van arrébb.
BMG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nekem speciel marhára tetszik a Coliseum. Sokkal faintosabb lenne picit felújítani oszt kész. Nagy robusztus beton falak meg tényleg egy kolosszeum. Mintha csak egy modern kori gladiátor harc folyna a pályán.
Szerintem maga a stadion illik a csapathoz. Lehet én vagyok a maradi de az én véleményem az, hogy zsír kis stadionunk van. Hogy is nézne ki a csapat egy dallasi féle hi-tech kirakatban???
Absolute nem hozzánk való! Persze a játékosok ne szenvedjenek hiányt semmiben, meg a nézők se törött széken üljenek ahol nem hallanak és látnak semmit de remélem értitek mire gondolok...
több mint 12 éve
Szerintem meg egyezzünk meg a Cal Bears-szel és játszunk a Memorial Stadiumban.63.000 fő körül; most lett felújítva.
TD-k után lehetne kalózos ágyúlövés, és csak kb. 15 km-rel van arrébb.
több mint 12 éve
Azt se felejtsük el, h egy LA költözést jó eséllyel már nem Mark Davis intézne...vszeg új tulaj(ok) érkeznének. Ezek jó eséllyel új GM-et, az új HC hoznának...És pont ott lennénk mint Al halála után.
több mint 12 éve
legkevesebb nézőszámunk LA-ben volt. miután jöttek a negatív rekordú szezonok a 80-as évek második felében, volt hogy 23 ezren mentek ki a Chargers ellen. pedig akkor még olyan játékosaink voltak, mint Marcus Allen, Bo Jackson vagy Howie Long, meg jött a hype az NWA részéről. ez sem volt elég, az embereket LA-ben csak egy contender csapat érdekli, ami jelenleg nem vagyunk.én úgy tudom, hogy Oakland város nagy szarban van a vezetésével, hatalmas adósságokat halmoztak fel, így könnyen lehet, hogy elvesztik a három csapatot.
több mint 12 éve
mondjuk nézzétek meg a serpenyő másik felét, hogy ha megtartják a Warriorst és az A-t, akkor L.A.-ben vár egy friss stadion, rögtön SB rendezéssel, milliós nagyváros (hatalmas fanbase), megdobná a franchsie értékét, csábítóbbá tenné FA-n, stb.
több mint 12 éve
A város viszont szarban van a lent említett csapatokkal, mert a Warriors elvileg megy SFbe, míg az A's San Jose felé kacsingat nagyon...Marad nekik a Raiders...ha azt is bukják komoly szarban lesznek...
több mint 12 éve
Én azt olvastam hogy új baseball és új kosárcsarnokot is akarnak építeni, ha ez igaz, akkor biztos hogy nem lesz fedezet új nfl stadionra. Ahogy most állnak a dolgok, az első számú prioritás a Warriors lehet a városnak, hiszen előttük most egy frankó jövő áll.. Ja és az Athletics sem panaszkodhat. Kérdés hogy ezt a város vezetősége hogy látja. De én is remélem, hogy Oakland Raiders marad, és nem költözünk megint L.A.-be. I Love Oakland.

Just Win Baby!
több mint 12 éve
Én örülnék, ha Oakland lenne a jövőben is a csapat székhelye, így nagyon örülök, hogy szóba került egy új stadion építése, még ha csak 50.000 férőhelyes lenne is.
több mint 12 éve
Forbesen idén a világ 50. legértékesebb sportvállalkozása a Raiders.(50-ből 30 NFL franchise, ehhez jön még 5-6 MLB, 1 NHL, 2 NBA, 2 F1, a többi soccer)
több mint 12 éve
www.mercurynews.com/top-stories/ci_23665659/raiders-want-build-50-000-seat-stadium-oaklandQuote:
The Oakland Raiders want to build the NFL's smallest stadium at their current home, but the team might not be able to cover even half the costs, city and Alameda County officials learned Monday.
A team-commissioned study found enough demand in Oakland for a 50,000-seat football stadium that would cost roughly $800 million, said David Stone, whose firm, AECOM, is advising Oakland and Alameda County officials on stadium construction.
Stone said the Raiders have proposed contributing about $300 million toward the project. If the NFL agreed to provide $200 million from its stadium loan program, that would leave an estimated $300 million shortfall, Stone said Monday during a meeting of the joint Oakland and Alameda County board that governs the Oakland Coliseum complex.
több mint 12 éve
Tavalyt néztek elvben. De akinél nem lehetett, ott a tavalyelőttit. Legalábbis én így tudom.Nem akartak úgy tenni, mintha Ford nem lenne a WR sorban és lehúznak egy ötödik WRt, hogy lám milyen gyenge a WR sor. Mert ugye te meg én tudjuk, ki Jákob Ford, de nem is nekünk írták ezt a szép színest. Ez alapfokú infó azoknak akiket érdekel most más csapat a kedvencén kívül, mert unatkozik. És akkor szép színes, ránézésre tudja mi lehet a csapat erőssége, gyengesége. Rajta van a várható kezdősor. Nekünk ez csak annyiban érdekes, hogy miként látja egy szakíró, ha csak a számokból indul ki.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Értem én; arra írtam, hogy elvileg a tavalyi teljesítmény alapján sorolták átlagosnak, pedig pályára sem lépett...Ford tudhat valamit. Egy meccsen se játszott, mégis átlagos teljesítményt nyújtott. 😀BMGEddig volt egy 470 yardos szezonja 2TD, egy fél szezonja (8 meccs) 279 yarddal 1 TD.
A PFF statisztika oldal, nem foglalkoznak azzal, ki mekkora kedvenc, vagy elvben mekkora tehetség. Számokat néznek, és ezek valóban nem kiugró számok.
Kiváló returner, de azt ide nem számolják.ulpianus
Ez alapján én a poor-kategóriába raktam volna (pedig nagy kedvenc).
Ezek szerint teljes karriert néztek.
több mint 12 éve
Ford tudhat valamit. Egy meccsen se játszott, mégis átlagos teljesítményt nyújtott. 😀BMGEddig volt egy 470 yardos szezonja 2TD, egy fél szezonja (8 meccs) 279 yarddal 1 TD.
A PFF statisztika oldal, nem foglalkoznak azzal, ki mekkora kedvenc, vagy elvben mekkora tehetség. Számokat néznek, és ezek valóban nem kiugró számok.
Kiváló returner, de azt ide nem számolják.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
"Planners have already concluded that a new, 72,000-seat Raiders stadium would cost anywhere from $800 million to $1.2 billion — and that there are few good options to pay for it."blog.sfgate.com/matierandross/2013/07/15/oakland-keeps-spending-on-sports-dream/
több mint 12 éve
Ford tudhat valamit. Egy meccsen se játszott, mégis átlagos teljesítményt nyújtott. 😀BMGnálunk ez az átlagos 😀
több mint 12 éve
Ford tudhat valamit. Egy meccsen se játszott, mégis átlagos teljesítményt nyújtott. 😀
több mint 12 éve
az értékelések a tavalyi teljesítmény alapján vannak főleg. negatívum a sérülés miatt kihagyott meccsek száma. Woodson csak ezért átlagos illetve Porter ezért átlag alatti. DMC jobb lesz a PBS-re váltással. amúgy nagyjából egyetértek