Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 297
Wallert megpróbáltuk eladni Green Baybe.

(hamstring….)
Amadeus von Dollárbaloldal
Na akkor lesz estére motivációja 😏, ha játszik egyáltalán.
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Wallert megpróbáltuk eladni Green Baybe.

(hamstring….)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
vélemény?

i.redd.it/zt0wn6in60y91.jpg
deyell
sehogy se jó.

Carr alapból limitált, ezt fejeli meg JMD

több mint 2 éve
vélemény?

deyell
sehogy se jó.

Carr alapból limitált, ezt fejeli meg JMD

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
vélemény?

choose life
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Öszintén szólva fogalmam sincs mi van velünk.
Harcban vagyunk az 1/1-ért pedig 0.500 körül vártam magunkat végig.

Én eddig Carr párti voltam top10 QB-nak tartom, de utóbbi időben azt látom, hogy O fal ide vagy oda, nem az. Megvannak a fegyverei és szerintem jobbak, mint Mahomes-nak (ott csak Kelce lóg ki felfelé, de RB, WR poszton jobban vagyunk és TE sem annyival rosszabb).
Ennek az O-nak rendkívül magabiztosan kellene haladnia még ezzel a backup O line-al is.
Lehet új a rendszer, lehet bonyolult, de egyre inkább azt érzem, hogy Carr már túl van a zenitjén és inkább már kerékkötő, mint fr. húzó ember.
Az offseason-unk nem volt rossz (kivéve Jones-t) raiders mércével nézve meg inkább pofás volt.
A D gyengesége Jones, DT, CB1, cover LB

Ha még top3-ban is leszünk a drafton, akkor is annyi a lyuk, hogy lehetetlen lesz befoltozni még a felét is: QB, OL, DT, DE2, CB1, LB/S mind ordas need

Hiszek JMD rendszerében, tudom, hogy nehéz elsajátítani, de oda összeszokott, okos, rutinos állomány kell. Jobb lett volna a kerethez adaptálódni és a rendszert apránként bevezetni.

Szóval nem igen vagyok reménykedő hangulatban a következő 2-3 szezonra.
Pari
nehéz elsajátítani? Mac Jones rookiekent PO-ba ment. 8 éves veterán Carr, ne mosdassuk már.
itt pont nem a QB-ra értettem, hogy nehez
több mint 2 éve

Én eddig Carr párti voltam top10 QB-nak tartom, de utóbbi időben azt látom, hogy O fal ide vagy oda, nem az. Megvannak a fegyverei és szerintem jobbak, mint Mahomes-nak (ott csak Kelce lóg ki felfelé, de RB, WR poszton jobban vagyunk és TE sem annyival rosszabb).
Ennek az O-nak rendkívül magabiztosan kellene haladnia még ezzel a backup O line-al is.
Lehet új a rendszer, lehet bonyolult, de egyre inkább azt érzem, hogy Carr már túl van a zenitjén és inkább már kerékkötő, mint fr. húzó ember.
Az offseason-unk nem volt rossz (kivéve Jones-t) raiders mércével nézve meg inkább pofás volt.

Ha még top3-ban is leszünk a drafton, akkor is annyi a lyuk, hogy lehetetlen lesz befoltozni még a felét is: QB, OL, DT, DE2, CB1, LB/S mind ordas need

Hiszek JMD rendszerében, tudom, hogy nehéz elsajátítani, de oda összeszokott, okos, rutinos állomány kell. Jobb lett volna a kerethez adaptálódni és a rendszert apránként bevezetni.

Pari
nehéz elsajátítani? Mac Jones rookiekent PO-ba ment. 8 éves veterán Carr, ne mosdassuk már.

több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!

több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Azt olvastam, hogy Floridában vannak az edzéseink. Remélem ez jó döntés lesz és nem jön most a szokásos keleti parti csőd.
több mint 2 éve
Marcus Mosher
@Marcus_Mosher
·
Follow
Fewest pressures recorded this season via @PFF:

32. Rams - 66
31. Bears - 87
30. Lions - 102
29. Falcons - 103
28. Raiders - 105

több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
RIP Ray Guy

best punter ever
deyell
RIP

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Darren Waller talked about McDaniels’ offense this week and acknowledged that players on the team are still learning the system.

“It’s definitely challenging. It’s taken time for a lot of people and it will continue to take time,” Waller told Austin Boyd of Heavy Sports.

choose life
több mint 2 éve
RIP Ray Guy

best punter ever

choose life
több mint 2 éve
Josh Dubow
@JoshDubowAP
·
Follow
Some #Raiders defensive rankings:
Takeaways per game: 0.6, 32nd
Sacks per game: 1.29, 32nd
3rd down defense: 46%, 29th
Red zone TD % allowed: 73.9%, 31st

hatalmas csalódás.

több mint 2 éve
Szerintem messzemenő következtetéseket kár levonni a Saints meccsből.
Carr valszeg sérüléssel bajlódik, ami rányomhatta a bélyegét a meccsre. Adams beteg volt egész héten (sőt a tegnapi edzést is kihagyta betegség miatt), így lehet hogy a hétvégén is azért volt formán kívül. Mások is küzdöttek betegséggel az offense oldalon, tehát nem tudjuk, hogy nem e ez volt a fő ok.

Igaz szerintem nem vagyunk TOP 5 offense, de a nullázás sem hiszem, hogy a valódi arcunk lenne. Szóval majd kiderül egy-két meccs múlva.
Nekem a védelem a bajom egyébként, hogy ott nem nagyon találjuk azt, hogy mit is szeretnénk játszani, igaz hiányzik egy-két jó játékos hátulról. (minimum egy TOP közeli CB és egy jó cover LB kellene még)
Bruce
Meg elkerülhető gólokat kaptunk. Bíró is hülye volt. Utálnak is minket.

több mint 2 éve
Szerintem messzemenő következtetéseket kár levonni a Saints meccsből.
Carr valszeg sérüléssel bajlódik, ami rányomhatta a bélyegét a meccsre. Adams beteg volt egész héten (sőt a tegnapi edzést is kihagyta betegség miatt), így lehet hogy a hétvégén is azért volt formán kívül. Mások is küzdöttek betegséggel az offense oldalon, tehát nem tudjuk, hogy nem e ez volt a fő ok.

Igaz szerintem nem vagyunk TOP 5 offense, de a nullázás sem hiszem, hogy a valódi arcunk lenne. Szóval majd kiderül egy-két meccs múlva.
Nekem a védelem a bajom egyébként, hogy ott nem nagyon találjuk azt, hogy mit is szeretnénk játszani, igaz hiányzik egy-két jó játékos hátulról. (minimum egy TOP közeli CB és egy jó cover LB kellene még)
több mint 2 éve

choose life
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
Nekem a gondom az, h megint kicsit ott tartunk, mint mikor Gruden jött.
Volt egy keret, ami úgy festett lehet rá építeni és rövid távon eredményt elérni. Ehhez a rövidtávú eredményhez érkezett egy zseni offensive edző, aki majd a rövidtávú eredmények hátán építi a hosszútávon is sikeres csapatot.
Ugyanez volt most is az elvárás szerintem.

Anno jött a Mack, Cooper trade és a teljes roster szétszedés majd újrahúzás a rendszerhez. Nem érett be igazán a munka gyümölcse ugyebár... ráadásul a kultúra, ami kialakult nem volt éppen remek...

Most meg itt ülünk ezzel a 2-5-tel, a nullázós zakó után és csak pislogunk. Tesszük ezt azután, h hosszabbítottunk Carr-ral, Waller-rel, Renfrow-val és Crosby-val. Nem kevés draft tőkét és pénzt áldoztunk be Adams-ért, illetve Jones-ért.
Az offseason munka, illetve JMD offensive géniusz mivolta nincs pariban a látottakkal, az eredménnyel.

Azt látom kicsit megint, h az érkező stáb túlbecsülte a saját képességeit, illetve túlságosan lebecsülte az előző stáb képességeit és ennek isszuk a levét. A gond igazából az, h ezek a szerződések miatt lehet még lesz kötve a brigád keze egy sarkos újrakezdéshez is és évekig ücsöröghetünk a langyos vízbe...

Persze nem gondolom, h ezt most kellene így kijelenteni és eltemetni mindent. Meg kell nézni, mit mutatnak a hátralévő meccseken és talán év végére okosabbak leszünk.
Ami biztos, h nincs hirtelen siker, öröm és bódogság.
Úgy fest az nem a Raiders Way...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
egykori kezdő baloldali tackle-ünk, Jared Veldheer szakács lett egy általános iskolában.

choose life
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Top #Raiders cap charges:
Derek Carr $19.4M
Davante Adams $12.2M
Darren Waller $11.2M
Cle Ferrell $10M
Yannick Ngakoue $8M
Chandler Jones $7.8M
Kolton Miller $6.7M
Maxx Crosby $6.7M
Nick Kwiatkoski $5M
Henry Ruggs $4.8M
Bilal Nichols $4.3M
Danial Carlson $4.2M
Cory Littleton $4M
Ha már Chandler Jones neve előkerült:
több mint 2 éve
 i.redd.it/nf5mtlik0kx91.jpg

choose life
több mint 2 éve
Derek Carr $19.4M
Davante Adams $12.2M
Darren Waller $11.2M
Cle Ferrell $10M
Yannick Ngakoue $8M
Chandler Jones $7.8M
Kolton Miller $6.7M
Maxx Crosby $6.7M
Nick Kwiatkoski $5M
Henry Ruggs $4.8M
Bilal Nichols $4.3M
Danial Carlson $4.2M
Cory Littleton $4M
Jövőre még 23 millió lesz a dead cap és Carr 35 milla.
több mint 2 éve
Derek Carr $19.4M
Davante Adams $12.2M
Darren Waller $11.2M
Cle Ferrell $10M
Yannick Ngakoue $8M
Chandler Jones $7.8M
Kolton Miller $6.7M
Maxx Crosby $6.7M
Nick Kwiatkoski $5M
Henry Ruggs $4.8M
Bilal Nichols $4.3M
Danial Carlson $4.2M
Cory Littleton $4M

több mint 2 éve
 youtu.be/rurkrLqIZAU

ennyi

több mint 2 éve
Mark Davis personally hired Josh Mcdaniels, he is not moving on from him or his system at minimum for a couple years, he’s either going to get this ship on track or the titanic will sink…I fully expect at 2-6 JM to move on from Carr, at 3-5 he will have chance to keep his job