Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Rolandunkról mondta még RM, hogy a legutóbbi "Fuck Y'all" mutatványa óta sem ő, sem DA nem beszélt vele, nem igen tudják, hogy mi is van vele.
atomfizikus...
több mint 13 éve
Taxi nem tudom hol láttad ezt, sztem nem jutottak el ajánlatig. Nekem a mostani kör interjú alapján az jött le, h megkereste és Norvot nem érdekelte a dolog. Lehet volt ajánlat is, de nekem úgy tűnt nem jutottak el odáig. Mondjuk tök mindegy 😊Én továbbra is bírom RM-t. Mondjuk ez se jelent sokat 😊
Cube hol olvastad, h RM PBS-t nyilatkozott le 2013ra? Annyit mondott, h DMC nem egy "lateral mover". Ez sejteti a visszaállást, de nem nyilatkozta le a váltást...
Amúgy Brisiel és Bergstrom alkalmasságához annyit, h Cooper is simán megállta a helyét PBSben...
Brisiel esetében ez a boka sérülés érdekes. Elvileg súlyos műtétről beszélt RM, tehát lehet ezért volt jóval gyengébb a vártnál. Egy rossz, fájó boka azért keményen odavághat egy OLnek...kitámasztás, erőkifejtés...
Barnes sztem ha akarjuk visszahozható lenne, mert itt lenne legjobb esélye kezdeni talán (roto is ezt írta).
Burris térd beavatkozása nem súlyos elvileg...
Az jó, h minicampre elvileg mindenki kész lesz!
Még ami érdekes, h McClain cap szitu miatt nem lett kibaszva és ha már cap helyzet akkor RM azt mondta, h idén jobb mint tavaly, de még nem vagyunk kinn az erdőből! Jövőre leszünk ott ahol ő szeretné...ez alapján sztem idén még várható tisztogatás.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
McK lenyilatkozta h megkereste Nrovot OC ajánlattal, de elutasította.empty taxivalszeg nem akart DA alatt dolgozni. Gruden alá jött volna...
több mint 13 éve
Még mindig nem sikerült vonzóvá tenni a Raiders-t, de remélem azért elindul valami, mert így bekerülünk egy 22-es csapdája szerű dologba, amiből nem fogunk tudni kievickélni, főként úgy nem, ha a többi csapat jól teljesít és mi pedig a pofozógép szerepét töltjük be.
több mint 13 éve
McK lenyilatkozta h megkereste Nrovot OC ajánlattal, de elutasította.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Brieselnek és Barnesnak is műtétre van szüksége mielőbb. Valamint Burris térdét is műteni kell.
több mint 13 éve
Személy szerint nem ismerem a játékát és megvallom nem is nagyon érdekel!dehogy tudna. Komolytalan. Nem hiszem, hogy Kelly ezt mondta volna, de ha mégis, akkor azzal csak azt a véleményemet erősíti, hogy neki sincs sok keresni valója az NFL-ben. Darron Thomas-ról röviden tömören utoljára, mindent elmond róla, hogy Kanadába is WR-nek kellett és a Calgary Practice Team-jéig jutott csak, elkapóként.DMC-ről:Köszi, én is most nézem,hogy benéztem a cikk ezen részét.Minden esetre Kelly nyilatkozta,hogy szerinte tudna NFL szinten Qb-t játszani s ahogy írtam ebből kifolyólag többen Eagles campbe várják!Cubehead
Running back Darren McFadden is a big part of the Raiders plans moving forward in 2013, general manager Reggie McKenzie said Thursday.
McKenzie, meeting with beat writers for the first time since Nov. 30, brushed aside the notion that McFadden could be moved entering the final season of his contract following a disappointing season.
“I’m confident Darren’s going to play his last season, regardless of what’s out there,’’ McKenzie said. “We have no decision to do anything with Darren.’’
– McKenzie said he considered Notre Dame linebacker Manti Te’o a first-round talent but is going to wait and see how his current story unfolds before forming any judgement regarding how will affect him in the draft.
Valamint egy hír ha már ment az ötletelgetés TP,Kelly kapcsán!Darron Thomas már tavaly kijött, UDFA-ként a kanadai ligába írt alá, jelenleg WR-t játszik.... (kb. annyit is ért egyébként, köze nem volt sohasem az NFL-hez...)Amadeus91
ex-Oregon QB Darron Thomas hamarabb kijön a draftra azaz idén.Szóval jó pár elemző elmondta,hogy nem lenne meglepve ha a Training Campet az Eagles campjében kezdené!Cubehead
offAmadeus91
Ami miatt felfigyeltem a hírre és beírtam azaz,hogy szárnyra kelt a pletyka TP megszerzéséről (mondván már anno is akarta).
Na már most Kelly nyilatkozatai alapján (Darron Thomas okés NFLbe,meg nagy fun-ja Foles-nak)egyértelmű,hogy semmi alapja nem volt a pletykának. S megmodom őszintén örülök is neki!
TP még egy év tanulás után zsír lesz,csak ki kell várnunk.
Mindenesetre ahogy a közben megjelent RM nyilatkozat alapján nagyjából DA és RM is hasonlóképpen gondolkodik TPről szóval duplán meg lett cáfolva a téma!

több mint 13 éve
En is olvastam ezt a nyilatkozatat a Roton, nagyot rohogtem is rajta. Betudom inkabb valami szokasos kodositesnek, hisz egy QB light csapatrol van szo.
több mint 13 éve
dehogy tudna. Komolytalan. Nem hiszem, hogy Kelly ezt mondta volna, de ha mégis, akkor azzal csak azt a véleményemet erősíti, hogy neki sincs sok keresni valója az NFL-ben. Darron Thomas-ról röviden tömören utoljára, mindent elmond róla, hogy Kanadába is WR-nek kellett és a Calgary Practice Team-jéig jutott csak, elkapóként.DMC-ről:Köszi, én is most nézem,hogy benéztem a cikk ezen részét.Minden esetre Kelly nyilatkozta,hogy szerinte tudna NFL szinten Qb-t játszani s ahogy írtam ebből kifolyólag többen Eagles campbe várják!Cubehead
Running back Darren McFadden is a big part of the Raiders plans moving forward in 2013, general manager Reggie McKenzie said Thursday.
McKenzie, meeting with beat writers for the first time since Nov. 30, brushed aside the notion that McFadden could be moved entering the final season of his contract following a disappointing season.
“I’m confident Darren’s going to play his last season, regardless of what’s out there,’’ McKenzie said. “We have no decision to do anything with Darren.’’
– McKenzie said he considered Notre Dame linebacker Manti Te’o a first-round talent but is going to wait and see how his current story unfolds before forming any judgement regarding how will affect him in the draft.
Valamint egy hír ha már ment az ötletelgetés TP,Kelly kapcsán!Darron Thomas már tavaly kijött, UDFA-ként a kanadai ligába írt alá, jelenleg WR-t játszik.... (kb. annyit is ért egyébként, köze nem volt sohasem az NFL-hez...)Amadeus91
ex-Oregon QB Darron Thomas hamarabb kijön a draftra azaz idén.Szóval jó pár elemző elmondta,hogy nem lenne meglepve ha a Training Campet az Eagles campjében kezdené!Cubehead
off
több mint 13 éve
19.-én lesz az East West shrine game.Érdemes lesz nézni,lehet egy két a számunkra is érdekes playa.PL Gerald Hodges, LB, Penn State. Több scout is oda volt érte az első full padded edzés után.Valamint közismerten jó LB képző a Penn State.Közép tájt 4-5 körben eltudnám képzelni.
www.youtube.com/watch?v=KFPQNY8zdho

több mint 13 éve
DMC-ről:Köszi, én is most nézem,hogy benéztem a cikk ezen részét.Minden esetre Kelly nyilatkozta,hogy szerinte tudna NFL szinten Qb-t játszani s ahogy írtam ebből kifolyólag többen Eagles campbe várják!

több mint 13 éve
Valamint RM lenyilatkozta azt is,hogy a 2013s szezonban vissza állunk PBS blokkolási rendszerre!Így DMC marad az utolsó évére is és feltehetően újra liga elitként fogja tolni.Viszont ez esetben Briesel helyzete vált kérdésesé!!

több mint 13 éve
DMC-ről:Running back Darren McFadden is a big part of the Raiders plans moving forward in 2013, general manager Reggie McKenzie said Thursday.
Valamint egy hír ha már ment az ötletelgetés TP,Kelly kapcsán!Darron Thomas már tavaly kijött, UDFA-ként a kanadai ligába írt alá, jelenleg WR-t játszik.... (kb. annyit is ért egyébként, köze nem volt sohasem az NFL-hez...)
több mint 13 éve
Valamint egy hír ha már ment az ötletelgetés TP,Kelly kapcsán!ex-Oregon QB Darron Thomas hamarabb kijön a draftra azaz idén.Szóval jó pár elemző elmondta,hogy nem lenne meglepve ha a Training Campet az Eagles campjében kezdené!

több mint 13 éve
RM nyilatkozata TP-ről* McKenzie, on what he saw in Terrelle Pryor: "What I did see was Terrelle that I was pleased with, he protected the ball in the game when you have snapping issues, even with handing off, the ball slipping, protecting when you’re being rushed, he protected the ball. That was a plus for me. To see that and to see snap count, the offensive linemen getting used to his cadence and him getting the plays out and emotions and all the little things that he has to do to make sure there were no issues with penalties before the ball is snapped. Now, obviously, you can see the plays, and when things break down, where he can kind of create and do some things. But he had a chance to make some throws and he did pretty good. I was encouraged. Hopefully the new offensive coordinator will find a way to see what he can do best during this offseason and see what he looks like in preseason games."

több mint 13 éve
Nem tetszik igazabol, h Rivers McCoy melle mar Whisenhuntot is "megkapta"...én szeretek underdog lenni. (izgalmasabb 😀)
Ha Pagano alatt tovabb javul a D es az uj GM nem csinal AJ szeru okorsegeket ok is erosek lesznek ujra.
Hamar ujra eros divizio lehet a West...
Manningek adottak, Reid sokat lendithet azon a Chiefs kereten...
Csak azt remelem mi is felnovunk a dologhoz es nem boxzsakkent szerepelunk majd...Rolni
több mint 13 éve
Nem tetszik igazabol, h Rivers McCoy melle mar Whisenhuntot is "megkapta"...Hát akárhogy is de épp itt lenne már az ideje,hogy vissza térjünk az élet naposabbik oldalára!
Ha Pagano alatt tovabb javul a D es az uj GM nem csinal AJ szeru okorsegeket ok is erosek lesznek ujra.
Csak azt remelem mi is felnovunk a dologhoz es nem boxzsakkent szerepelunk majd...Rolni
Go Raiders

több mint 13 éve
Nem tetszik igazabol, h Rivers McCoy melle mar Whisenhuntot is "megkapta"...Ha Pagano alatt tovabb javul a D es az uj GM nem csinal AJ szeru okorsegeket ok is erosek lesznek ujra.
Csak azt remelem mi is felnovunk a dologhoz es nem boxzsakkent szerepelunk majd...
több mint 13 éve
na Turnover elment a barnákhoz OC-nek.
több mint 13 éve
www.profootballfocus.com/blog/2013/01/01/free-agent-defensive-interior/a PFF értékelése szerint Desmond Bryant játszott a legjobban tavaly a leendő free agent belső védőfalemberek közül. meg kell tartani Harvard büszkeségét! 😊
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Vicknek sztem kimondottan eros karja van...TP mely labdai sokkal sokkal gyengebbek, levegosebbek mint Vicke ha mar igy egymas utan emlegetjuk oket...
több mint 13 éve
Szerény véleményem szerint is!Vick sok minden csak nem cannon arm.Amadeus91Irgalmatlan erős karja van, ink a pontossággal van gond.empty taxi
Nem egy JMR de azért pár mély bomba benne van

több mint 13 éve
Vick sok minden csak nem cannon arm.Amadeus91Irgalmatlan erős karja van, ink a pontossággal van gond.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Vick sok minden csak nem cannon arm.espn.go.com/blog/afcwest/post/_/id/54023/could-eagles-pursue-terrelle-pryorempty taxiAz egész cikk abból indul ki,hogy még egyetemen szerette volna megszerezni Kelly TP-t.Csak ugye ő inkább Ohio State-re ment végül.
Persze mondanom sem kell,hogy találgatás az egész!
Véleményem szerint nincs benne sok valóság alap,hisz Kellynek egy gyors,mobilis és egyben cannon arm qb kell.TP ilyen de zöld fülű akivel sok munka van (ezért is #2 qb idén nálunk is).Szóval miért áldozna rögtön az első évében komoly picket/pickeket érte amikor ott van Vick aki hasonló stílusú (még ha öregebb és lassabb is) és még tapasztalt is.
Foles még ajándék pickel együtt sem kellene!Ahogy Bruce is írta TP még egy év tanulással és egy jó OC-vel lehet franchise qb.Cubehead
több mint 13 éve
tavaly is így voltak, volt egy csomó cap space-ük, de nem használták ki, sóher a tulajuk, nem költ sok pénzt a csapatra.Smith és Johnson is igen borsos árban lesznek sztem, illetve ha jól emlékszem a Bengals elég jó cap helyzetben van, sza megtarthatja mind2t.Rolnicsak ne Geno Smith legyen.Amadeus91őt majd behúzza az Eagles.
Maualuga ne jöjjön semmiképpen, ő tipikus underachiever, mint McClain. ha már a Bengals free agentjeit nézegetjük, Andre Smith vagy Michael Johnson sokkal jobb lenne (amelyiket nem tagelik), de a punterük sem rossz (4. punting average-ben), ha Lechler nem marad, és ha King nem lesz megoldás.deyell
chemicals keep me under control