Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Mi az hogy egész jól? 😀És itt jön Allen válasza: "But we’re not going to take guys just because they run real fast.", amit díjazok.Most látom, hogy Knapp instruálja a QB-kat a Combine-on 😊BMGJaja...és már meglenne az egyik draft pickünk, ha még Al bátyó köztünk lenne...
Stephen Hill WR 6'4 215 4.30 40 yard dash time 😊Rolni
Bár Hill egész jól is kapott el...BMG
http://www.youtube.com/watch?v=vPSjz4rPAJE 0:31-től
több mint 14 éve
És itt jön Allen válasza: "But we’re not going to take guys just because they run real fast.", amit díjazok.Most látom, hogy Knapp instruálja a QB-kat a Combine-on 😊BMGJaja...és már meglenne az egyik draft pickünk, ha még Al bátyó köztünk lenne...
Stephen Hill WR 6'4 215 4.30 40 yard dash time 😊Rolni
Bár Hill egész jól is kapott el...
több mint 14 éve
Most látom, hogy Knapp instruálja a QB-kat a Combine-on 😊BMGJaja...és már meglenne az egyik draft pickünk, ha még Al bátyó köztünk lenne...
Stephen Hill WR 6'4 215 4.30 40 yard dash time 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Most látom, hogy Knapp instruálja a QB-kat a Combine-on 😊
több mint 14 éve
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2012/02/24/dennis-allen-transcript-from-nfl-scouting-combine/továbbra is szimpetikus Allen, persze ilyenkor az lenne a nagy gond, ha nem lenne az 😊
több mint 14 éve
DMC lába teljesen rendbe jött és a csapat vele képzeli el a 2012-es évet. Ugye korábban volt egy -két spekuláció vele kapcsolatban hogy eladják vagy valami ilyesmi. Amit most cáfoltak, de hát csak a halál és az adó biztos, úgyhogy majd meglátjuk. 😊Ugyancsak van itt egy konspiráció arról, hogy mit kéne tenni, hogy kicsit felpörgessük a csapat állóvizét: http://www.sbreport.net/raider_news/008/8277.html
Én anno, amikor játszottam Madden NFL-t, akkor a lassú építkezés híve voltam, csak kisebb cseréket csináltam és a kulcsjátékosokat mindig megtartottam és próbáltam hiányposztra draftolni. Ha lenne rá lehetőségem, akkor itt is inkább ebbe az irányba mennék el.
A játékosokkal a szerződés átstrukturálás irányába mennék el, ha valaki ebbe nem menne bele, akkor megpróbálnék ellenértéket kapni érte, ha meg az sem megy, akkor jönne a cut. De szerintem minden játékossal meg lehet egyezni, csak ügyesen kell tárgyalni velük. Aztán ha ez megvan, a mostani drafton megpróbálnék projekt játékosokat szerezni, hiszen a 3. kör végén draftolhatunk először, tehát kezdő játékos szóba sem jöhet.
Aztán az új sémák amiket hoznak az edzők talán egy kis javulást hoznának a csapathoz és aztán a következő évtől meg a draftra helyezném a fő hangsúlyt és a kulcsjátékosok megtartására. Ez az egyik út.
A másik út pedig az, mint a fentebb említett cikkben is, hogy elcserélni az olyan játékosokat akik piacképesek és a belőlük kapott ellenértékből egy teljesen az elképzeléseknek megfelelő csapatot összehozni, ami az első évben valószínűleg nem lenne nagyon erős, de a későbbi évekre egy megfelelő alapot adhatna.
Alapból az a lényeg, hogy hosszú távú koncepció legyen és amellett tartson is ki a vezetőség. Mert ami az utóbbi években itt folyt, az minden volt, csak nem állandóság. Mert tőlem lehet egy két évig sikertelen a csapat, ha szépen fokozatosan látszik a fejlődés, de eddig itt az volt, hogy jött egy edző, aztán csinált valamit, ha nem volt sikeres, akkor mehetett, jött egy új próbált valami mást, ha nem jött be, ment a levesbe. Ez így nem jó. Remélem a mostani nagy változás, inkább abba az irányba megy el, hogy hagyják dolgozni a mostani edzői gárdát jó sokáig, akik leteszik egy sikeres franchise alapjait!
több mint 14 éve
Jason Campbell | QuarterbackTeam: Oakland Raiders
In addition to Peyton Manning and Chad Henne, the Kansas Star suggests free agent Jason Campbell as competition for Matt Cassel.
Connected to the Chiefs in a radio report Thursday, Manning would obviously be more than just competition for Cassel. Henne played under new OC Brian Daboll last season while Campbell has a history with QBs coach Jim Zorn. We've yet to see Campbell's name mentioned in connection with starting jobs this offseason.
Michael Bush-t hírbe hozták már a Tampa Bay-jel és a Cincinnati-val is. Meglátjuk, hogy mi lesz a sorsa, de sztem nem tudjuk megtartani ha van érdeklődés utána...
több mint 14 éve
Engem meg nem érdekel, amíg jól játszik. (?)Kellemetlenül fog érinteni az a hír mikor kiderül hogy C.Johnson lesz a CB1 😀FaEngem kevésbé 😀empty taxi
több mint 14 éve
Kellemetlenül fog érinteni az a hír mikor kiderül hogy C.Johnson lesz a CB1 😀FaEngem kevésbé 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Kellemetlenül fog érinteni az a hír mikor kiderül hogy C.Johnson lesz a CB1 😀
több mint 14 éve
Wells ha rendes pénzt kér jó C lehet a ZBS szerű OLba...DVD Chekwa-val azért le kell, h játsza a harcot. Elképzelhetőnek tartom, h vmelyik kezd, de nem izgulok emiatt túlzottan, mindkettőnek voltak jó pillanatai...
több mint 14 éve
Oké Bruce, de akkor mond azt, hogy szted FA+drafton hozni fognak két azonnal kezdőszintű CBt.hát ha egyet hoznak akkor már lehet hogy csak harmadik számú lesz mert itt van még Chris Johnson, aki egyébként szar, de még mindig tapasztaltabb mint DVD, illetve a másik újonc Chekwa, aki felépítésben jobb és voltak is jó meccsei. Szóval még ő is megelőzheti. Tehát még ha nem is lesz FA és draft sem, akkor sem biztos hogy ő a kezdő.
Még egyet is nehéz lesz, ahogy a dolgok állnak. Akkor pedig DVD kezdeni fog, és fel kell nőnie a feladathoz.ulpianus
De amúgy én úgy érzem, hogy ő meg tudja oldani a CB2 szerepkört hosszú távon egy mostani jó felkészüléssel.
De egy első számú CB mindenképpen kell. Ha ilyen nem lesz, akkor hozott anyagból (értsd: mostani emberekből) kell megoldani. Tehetség van, aztán hogy ez mire elég, majd kiderül 😊
több mint 14 éve
Oké Bruce, de akkor mond azt, hogy szted FA+drafton hozni fognak két azonnal kezdőszintű CBt.Még egyet is nehéz lesz, ahogy a dolgok állnak. Akkor pedig DVD kezdeni fog, és fel kell nőnie a feladathoz.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Most, hogy Routt távozott, DVD-nek milyen esélye van kezdővé válni?StezAttól függ, hogy mennyire leszünk aktívak az FA piacon CB-k tekintetében, ha sok változás nem lesz, akkor ő lesz az egyik kezdő szerintem, de hát még kurva sok minden változhat addig. De nem mozgott rosszul a srác amikor játszott, de még azért gyengusz, de most lesz egy offseasonja hogy erősödjön.
több mint 14 éve
Most, hogy Routt távozott, DVD-nek milyen esélye van kezdővé válni?
több mint 14 éve
Kicsit bedőltem a roto-nak, most már utána olvastam és tényleg semmi konkrétum... szóval sorryPersze én is csak álmodoztam, de hát ezért szurkoló az ember 😀Chaz-ről hol olvastál??
Schilens-t viszont nem fogjuk visszahozni. Nem meglepő ez sem, azért remélem még adnak neki valahol egy esélyt, nagyon jó játékos lehetett volna, ha nem lenne porcelánból.peterbadbone
Gyanítható, h nem hozzuk vissza, de nem olvastam még tutit sehol...Rolni
Ettől függetlenül, sztem nem hozzuk vissza.
C Scott Wells-t valószínűleg elengedi a Packers. Nem tudom mennyire gondolják az OL-t hiányosnak, de sztem jó lenne nekünk 1-2 évre, Wiz meg maradhatna LG.
több mint 14 éve
Persze én is csak álmodoztam, de hát ezért szurkoló az ember 😀Chaz-ről hol olvastál??
Schilens-t viszont nem fogjuk visszahozni. Nem meglepő ez sem, azért remélem még adnak neki valahol egy esélyt, nagyon jó játékos lehetett volna, ha nem lenne porcelánból.peterbadbone
Gyanítható, h nem hozzuk vissza, de nem olvastam még tutit sehol...
több mint 14 éve
Persze én is csak álmodoztam, de hát ezért szurkoló az ember 😀Schilens-t viszont nem fogjuk visszahozni. Nem meglepő ez sem, azért remélem még adnak neki valahol egy esélyt, nagyon jó játékos lehetett volna, ha nem lenne porcelánból.
több mint 14 éve
Ezek szerint Brandon Carr-t tényleg elengedi a KC? Ha lenne elég cap space akkor jó lenne rástartolni, mert sztem a legjobb elérhető CB lesz a piacon, aki ráadásul az RB-től sem ijed meg. Routt meg egy nagyon jó secondarybe és D#-be kerül, sok sikert neki.peterbadboneRoutt rendben lesz ott. Ha a penalityken tudnak faragni (részben a nem Raider mez is fog 😊 ) akkor nagyon jó #2CB lesz ő.
Carr-ra kurva jó lenne rámenni, de neki ilyen 5év 50M lesz a piaci ára sztem...
több mint 14 éve
Ezek szerint Brandon Carr-t tényleg elengedi a KC? Ha lenne elég cap space akkor jó lenne rástartolni, mert sztem a legjobb elérhető CB lesz a piacon, aki ráadásul az RB-től sem ijed meg. Routt meg egy nagyon jó secondarybe és D#-be kerül, sok sikert neki.
több mint 14 éve
Adam SchefterFormer Oakland CB Stanford Routt reached agreement with the Kansas City Chiefs
3év 20M...ennyit még érhet is 😊
Évente kétszer találkoznak vele DHB-ék...
több mint 14 éve
Adam Schefter most azt "jelenti" hogy 11Mval vagyunk a cap felett...(igaz még nincs cap se 😊 )Nagyon nem értem, h jön ez ki...összes szerződést megnéztem, persze annyira amennyire mi halandók hozzáférünk és nem ez jött ki. Fizuk, bonusok nekem együtt Routt kivágása utánra a tag-ek nélkül 121M köré jön ki.
Na erre mondja Adam, h inkább 136M(125M jelenleg az elfogadott 12-es cap becslés).
15Mnyi különbség miből van nem vágom. Ok, h a szerződésekben vannak olyan részek amiket egy rotoworld vagy spotrac nem ismer, de ekkora különbséget okozna???
Adja magát a válasz: dead money...de honnan a túróbol mikor most volt nemrég az uncapped szezon amikor elvileg mindenki kitakarította a cap-et.
Megoldja a vezetőség és lesz itt csapat, de jobban örülnék ha látnám rendesen a dolgokat...
több mint 14 éve
Nos vélhetően az erősen túlfizetett játékosok kora letünt, normál pénzek lesznek, több jó játékost tudunk megszerezni ha.... Ha ide akarnak jönni normál pénzért játszani. Ám az átalakulásokkal rövid távon eredménytelenség is járhat, pick meg ugye szinte semmi.Delonso_Örömteli változások ezek... Nem mondom, h Al nem volt jó tulaj, de a vége felé kicsúszott a kezéből a siker. Új irányelv van és átgondolt stratégia, legalábbis remélhetőleg 😀 Egy-egy túlfizetett játékost elbír egy csapat, de 3-4 már sok, ráadásul, ha ezek a játékosok nem is teljesítenek akkor láttuk mi lehet belőle, ezért is szimpatikus nekem egyenlőre McK terve. Akire szükség van megtartjuk akár durva pénzért is(Seymour) aki nem ér annyit a csapatnak mint amennyi $ járna neki akkor mehet. Wimbley kérdéses ilyen szempontból szerintem, mert nem teljesített rosszul amióta ide hoztuk. Igaz, hogy brutális fizetése van, de szerintem Allen/Tarver megtalálhatná a helyét a védelemben, mert pass rush nélkül nem lesz itt hatásos D#. Shaughnessyvel (ha visszatér) ketten voltak akik eddig kívülről megfelelő nyomást tudtak gyakorolni az ellenfél irányítójára és jó játékost erre a feladatra nem könnyű "kukázni".
Az eredménytelenség eddig sem volt fehér holló errefelé. Kell a változás, ha ezzel le kell mindent rombolni akkor hajrá!
több mint 14 éve
Nos vélhetően az erősen túlfizetett játékosok kora letünt, normál pénzek lesznek, több jó játékost tudunk megszerezni ha.... Ha ide akarnak jönni normál pénzért játszani. Ám az átalakulásokkal rövid távon eredménytelenség is járhat, pick meg ugye szinte semmi.
több mint 14 éve
Még egy cikk Routtal kapcsolatban.http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/02/19/stanford-routt-will-be-picking-his-next-team-soon/

Állat vagyok, ami enni kér...