Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 14 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 631 — Sworn to the Dark
The Oakland Raiders could show interest in New Orleans Saints impending free-agent CB Tracy Porter this offseason because he was coached by head coach Dennis Allen in New Orleans and would fill one of the Raiders' top needs.

nagyon remélem, hogy nem jön ide, mert igen gyenge CB. volt egy jó postseasonja, pár híres int, és annyi, kb. hasonló kategória, mint T. Williams a Packersből. Finnegan kellene ide, de hát rá nincs pénzünk.

built for this shit

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
Defilipo lesz a QB coach

Saunders pedig visszater mint vmi senior assistantRolni
Saundersnek azért örülök, azért ő legalább valami állandóságot képvisel. A tanácsai jól fognak jönni.

Defilippo meg sztem nem olyan jó igazolás, bár ugye a Kiffin era alatt ő is itt volt nálunk és azt nehéz érdemben értékelni...Bruce
Az, h JMRből nem hozott ki semmit nem jelent valóban sokat. Knapp ismeri, bízik benne...ennyi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 899 — Salus populi suprema lex esto
Defilipo lesz a QB coach

Saunders pedig visszater mint vmi senior assistantRolni
Saundersnek azért örülök, azért ő legalább valami állandóságot képvisel. A tanácsai jól fognak jönni.

Defilippo meg sztem nem olyan jó igazolás, bár ugye a Kiffin era alatt ő is itt volt nálunk és azt nehéz érdemben értékelni...
több mint 14 éve
Defilipo lesz a QB coach

Saunders pedig visszater mint vmi senior assistant

több mint 14 éve
Na persze az csak játék amit odaát művelünk, de azért lehet titeket is szórakoztat...
kis beszámoló:
Curry kapott egy, új deal-t ami cap friendly és megoldja az egyik LB posztot évekre.
Chris Johnsont tradeltük a Macikkal Mansfield Wrotto-ért és Nathan Enderle-ért...capnek jót tett és főleg Wrotto solid depth.
Tyvon Branch franchise tag-et kap miután nem fogadták el a 5év\29M hosszabbítását.
Seymour trade GBhez. 5. kört és AJ Hawk-ot kapjuk, úgy, h Hawk fizetésének közel felét még 2012re átveszi a GB.

Hát eddig ennyi 😊

több mint 14 éve
Itt van a jelenlegi edzőhelyzet a házunk táján. Az látszik, hogy a def-ben még nincs eldöntve hogy milyen séma lesz az alap, mert akkor ugye olyan segédedzőket kell felvenni. De lehetséges, hogy olyan segítők jönnek, amelyek mindkét sémában otthon vannak, úgy mint a DC.Bruce
Allen azt nyilatkozta vhol, h 4-3 lesz a base, de lesz 3-4 look, meg minden...Rolni
Hát de ezt még a DC felvétele előtt nyilatkozta!

De most hogy olyan DC lett, aki szinte a legtöbb időt 3-4-es védelmeknél töltötte, lehet hogy mégis 3-4 lesz az alap. Ugyancsak ezt támasztja alá, hogy még nincsenek segédedzők sem. Vagyis igazából ez utóbbi semmit sem támaszt alá, de remélhetőleg a napokban felgyorsul a defensive segédek felvétele és tisztábban fogunk látni.Bruce
Most még minden mindent alá tud támasztani 😊
Bízom benne vmi modern hybrid dolog lesz a vége...4-3, 3-4 nekem 8 csak eredményes legyen.

több mint 14 éve
Itt van a jelenlegi edzőhelyzet a házunk táján. Az látszik, hogy a def-ben még nincs eldöntve hogy milyen séma lesz az alap, mert akkor ugye olyan segédedzőket kell felvenni. De lehetséges, hogy olyan segítők jönnek, amelyek mindkét sémában otthon vannak, úgy mint a DC.Bruce
Allen azt nyilatkozta vhol, h 4-3 lesz a base, de lesz 3-4 look, meg minden...Rolni
Hát de ezt még a DC felvétele előtt nyilatkozta!

De most hogy olyan DC lett, aki szinte a legtöbb időt 3-4-es védelmeknél töltötte, lehet hogy mégis 3-4 lesz az alap. Ugyancsak ezt támasztja alá, hogy még nincsenek segédedzők sem. Vagyis igazából ez utóbbi semmit sem támaszt alá, de remélhetőleg a napokban felgyorsul a defensive segédek felvétele és tisztábban fogunk látni.
több mint 14 éve
Allen azt nyilatkozta vhol, h 4-3 lesz a base, de lesz 3-4 look, meg minden...

több mint 14 éve
Head coach: Hue Jackson — Dennis Allen (Denver Broncos)

Offensive coordinator: Al Saunders — Greg Knapp (Houston Texans)
Wide receivers: Sanjay Lal — Ted Gilmore (Southern California)
Running backs: Kelly Skipper — Kelly Skipper
Tight ends: Adam Henry — Vacant
Offensive line: Bob Wylie — Frank Pollack (Houston Texans)
Asst. offensive line: Steve Wisniewski — Steve Wisniewski

Defensive coordinator: Chuck Bresnahan — Jason Tarver (Stanford)
Defensive line: Mike Waufle — Vacant
Linebackers: Greg Biekert — Vacant
Asst. linebackers: Ricky Hunley — Vacant
Safeties: Kevin Ross — Vacant
Cornerbacks: Rod Woodson — Vacant

Special teams coordinator: John Fassel — Steve Hoffman (Kansas City Chiefs)

Strength and conditioning: Brad Roll — Al Miller (Atlanta Falcons)
Asst. strength & cond.: Chris DiSanto — John Grieco (University of Louisiana-Monroe)
Offensive quality control: None — Justin Griffith (None)
Defensive quality control: Eric Sanders — Eric Sanders

Itt van a jelenlegi edzőhelyzet a házunk táján. Az látszik, hogy a def-ben még nincs eldöntve hogy milyen séma lesz az alap, mert akkor ugye olyan segédedzőket kell felvenni. De lehetséges, hogy olyan segítők jönnek, amelyek mindkét sémában otthon vannak, úgy mint a DC.
több mint 14 éve
http://www.csnbayarea.com/blog/raiders-talk/post/McKenzie-and-Raiders-out-of-whack-contra?blockID=646820&feedID=2801&awid=5397176054990026165-766

RM nem fosik a cap miatt 😊 mi se tegyük!

több mint 14 éve
Van realitása, de én egy extensiont (vagy tradet) reálisabbnak gondolok.

Az "azt meg is kell fizetni", meg a 15M egy DL embernek között komoly különbség van azért 😊Rolni
Viszont itt van egy kis ellentmondás. Mert ha igaz (igaz), hogy a 15m/év Seymournak sok. Akkor ki és miért fizetne túl egy sérülékeny veteránt ennyire, ha nemsokára úgyis lehet kirúgják? Inkább megvárják az eseményt, és tárgyalnak vele egész más összegekről. Vagy dolgozzon vele a Raiders ennyiért.ulpianus
Ez igaz, viszont Sey ahhoz azért még elég jó,h több érdeklődő is legyen, így egy csapat akinek valóban kell és beszél vele trade előtt contractról beáldozhat érte vmit. Mi is így hoztunk el D-Hallt "sajnos" annó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Az "azt meg is kell fizetni", meg a 15M egy DL embernek között komoly különbség van azért 😊Rolni
Viszont itt van egy kis ellentmondás. Mert ha igaz (igaz), hogy a 15m/év Seymournak sok. Akkor ki és miért fizetne túl egy sérülékeny veteránt ennyire, ha nemsokára úgyis lehet kirúgják? Inkább megvárják az eseményt, és tárgyalnak vele egész más összegekről. Vagy dolgozzon vele a Raiders ennyiért.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
http://www.rotoworld.com/player/nfl/1134/player?r=1

http://www.rotoworld.com/player/nfl/5093/player?r=1Bruce
Nem tudnak ezek lófaszt sem...tavaly is mindefelé vagdalkoztak Cooper kivágásától kezdve aztán semmi nem lett abból sem...

jól jöhet a molekuláris biológiából szerzett diplomájaJJ
Ha az nem is de az intelligenciája igen 😊

Bruce
erre felkaptam a fejem, van ennek realitása?, sőt mintha lett volna szó itt a 3-4-re váltásról(/visszaváltás), akkor még kevésbé értem
aki jó azt meg is kell fizetni 😊sapka

Az "azt meg is kell fizetni", meg a 15M egy DL embernek között komoly különbség van azért 😊

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
Bruce
erre felkaptam a fejem, van ennek realitása?, sőt mintha lett volna szó itt a 3-4-re váltásról(/visszaváltás), akkor még kevésbé értem
aki jó azt meg is kell fizetni 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Officiális a DC hire:
http://www.raiders.com/news/article-1/Tarver-Named-Raiders-Defensive-Coordinator/5cb81089-62ce-46b8-a2bb-1c6cb643210e

én like-olom a felfogadást...

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2011/09/28/SPH01LAOMK.DTLRolni
jól jöhet a molekuláris biológiából szerzett diplomája

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve

http://www.rotoworld.com/player/nfl/5093/player?r=1
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=hQ_fkc4I6lk

több mint 14 éve
Jerrymcd Jerry McDonald
Raiders still looking assistant coaches for QBs, WRS, TEs, DL, LB, DBs (last year had CB and S coaches)

több mint 14 éve
Officiális a DC hire:
http://www.raiders.com/news/article-1/Tarver-Named-Raiders-Defensive-Coordinator/5cb81089-62ce-46b8-a2bb-1c6cb643210e

én like-olom a felfogadást...

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2011/09/28/SPH01LAOMK.DTL

több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
üdv mindenkinek!
Aktív passzivitásomban 😀 - titokban - bízom a Raiders nation feltámadásában!
2012-2013...
Van egy olyan érzésem, hogy jövőre PO csapatunk lesz!
több mint 14 éve
Rotoworld.com wrote:
ESPN's Adam Schefter reports Stanford DC Jason Tarver is under consideration for the same position with the Raiders.

Tarver just completed his first season at Stanford. Only 37 years old, he served in various different capacities as a 49ers assistant from 2001-10. Despite competing in the high-scoring Pac 12, Stanford ranked 23rd in points against in 2011, and 24th in yards allowed. Those totals ranked second and first, respectively, in the Pac 12.

Szerk.:
JerryMcd twitteren azt tovabbitotta,h mar el is valalta/fel is vettuk...
Standord elott 49ers segededzo volt evekig. LB szaki ami rankfer...

több mint 14 éve
Kinti fórumon van egy GM játék szerű okosság, amihez írtam össze potenciális FA és draft célpontokat. Bedobom ide is (angolul)...

Let's check out some potential FA's...

QB:
Brady Quinn, Chad Henne or David Carr could be in the picture if we can't get along with Jason Campbell. The wild-card option here is that the FO is so confident in Pryor as #2, that we only bring in camp-arm's...

RB:
Mike Tolbert, Benjarvus Green-Ellis or Derrick Ward could come in and help out DMC and Jones with some power. Ward is a fit with new OC.

OL:
Breno Giacomini, Jeremy Zuttah could be solid pick ups for our right side. If we really changing to the ZBS then Heyer and Khalif could be out of the picture, but Samson and even Cooper could\should stay.

DL:
Aubrayo Franklin, Brodrick Bunkley, Marcus Thomas or Pat Simms could be usefull against the run.

LB:
Wesley Woodyard seems like a solid WLB option, more of a back up or stop gap, but if Wimbley goes to DE and Curry to SLB we will need some bodies.

CB:
Terrell Thomas, Marcus Trufant, Zac Bowman or Jarrett Bush could be in our target zone...

S:
Brodney Pool, Tyrell Johnson or Tanard Jackson could get some looks if Tyvon leaves.

Draft prospects:

OL:
James Brown 6'4 307 looks like a ZBS fit. He is projected as a 3-4 rounder
Senio Kelemete 6'4 300 looks like a ZBS fit too. 2-3 projection, but I read that his senior bowl was not good, so could be a 3-4 pick up.

DE(4-3DE's here):
Jake Beguette 6'5 264 could be a solid RDE rotational guy, with time maybe a starter. Right now looks like a 4th rounder
Jack Crawford 6'5 268 same prospect like Jake in my eye...could be selected a bit later.

DT/NT:
Mike Martin 6'1 307 helped himself a lot in senior bowl. Looks like a 3rd now. Would be a solid 4-3 NT IMO.
Alameda Ta'amu 6'3 341 will be a 2nd rounder IMO, but could slide. He would be able to play NT in 3-4 probably.
Hebron Fangupo 6'1 331 could be a 3-4 NT, so if we thinking about the change in the future he could be a solid option. 4th or 5th rounder prospect right now.
Josh Chapman 6'1 310 he played with injury this season. He hurt his stock with the injury, but would be a great addition to us IMO. With the injury he is a 3rd-4th rounder right now IMO.
Nicolas Jean-Baptiste 6'2 335 5th-7th rounder NT prospect.

LB:
Mychal Kendricks 5'11 240 undersized MLB prospect, who also played some OLB. His versatility would be welcomed IMO. Would be able to play in 4-3 and in 3-4 too. 4th rounder IMO.
Jerry Franklin 6'1 240 more of a 3-4 ILB, but could provide back up MLB in 4-3 as well. 5th rounder
Travis Lewis 6'2 228 4-3 WLB prospect. Since Davis and Sean won't be there he could be a solid option for us. 3rd-4th round possibly.
Bruce Irvin 6'2 245 OLB prospect. 4th-5th rounder.

CB:
Trumaine Johnson 6'2 204 would be a steal in the 3rd IMO.
Casey Hayward 5'11 188 solid nickelback option. I would welcome him in the 4th or 5th.
Donnie Fletcher 6'0 201 CB\FS prospect. Could be a nice pick up in the 4th.

RB:
Terrance Ganaway at 6'0 240 looks like a good replacement for Bush in the 5th or 6th.

több mint 14 éve
Allen valóban azt nyilatkozta, h meccsek alatt manager szeretne lenni az egész meccsé, play hívás a coordinátorok dolga lesz...

ZBS érdekes kérdés, de azért manapság legtöbb csapat nem tiszta ZBS-t használ, vszeg mi is vegyítjük majd a kettőt. Veldheer és Wiz minden sémában rendben van emiatt nem kell aggódni sztem. Satele ZBSbe Cnek rendben lenne és Cooper sztem legalább mint back up értékes lehet, ha olcsón marad. Barksdale és BC az igazi kérdés. Joe méreteivel lehet ZBSt játszani a kérdés mennyire tudja ő lábmunkával megvalósítani...BC elvileg fizikailag rendben lenne, neki kérdés aggyal megy-e a sémaváltás tekintve, h a PBSt se tudta felfogni 2 év alatt 😊
Barnes és Heyer sztem kuka lesz így, viszont FAról lehet simán hozni embert és ugye nem elfelejtendő, h ZBS falembereket később is lehet drafton hozni simán. Van nekünk PSben egy Alex Parson-unk aki eddig nem fért be, de ő sztem pl ZBS fit...PSből mondjuk Hurd vszeg kuka a méreteivel...
Jobban kedveltem a PBSt én is és szívesen megtartottam volna, de ha a Houstonhoz közelítő falat összeraknak akkor jöjjön a ZBS 😊

több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jó lesz az zone-block! 😉
A DMC trade meg már cáfolva volt egyszer. Bruce
Lehet, h jó lesz, de a power block is egyre jobban működött. Évek óta a legjobb OL teljesítménnyel rukkoltak ki a srácok. Ha működik majd akkor engem sem fog érdekelni, hogy zone vagy power, csak nem szeretem, ha működő dolgokat szétcsesznek.

A DC kérdésre meg azért kell egy jó gyerek oda, hogy ő lesz fenn a kakasülőn és majd adja a tanácsokat Allen-nek 😊Bruce
Ezt is aláírom, pláne annak fejében, amit BMG írt, hogy Allen nem akar HC/DC lenni, azaz nem akar ő feltétlen playcaller lenni. Ez az info nekem eddig kimaradt.

több mint 14 éve
Jó lesz az zone-block! 😉
A DMC trade meg már cáfolva volt egyszer.

A DC kérdésre meg azért kell egy jó gyerek oda, hogy ő lesz fenn a kakasülőn és majd adja a tanácsokat Allen-nek 😊