NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

39 feliratkozó

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
A kondicionális pick is lehet első kör 😀 (Magyarul lehet, hogy két első kört adtok érte)
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
@JayGlazer The Raiders & Bengals are close to a trade that would send Carson Palmer to OAK for a first-rounder in 2012 and a conditional pick in futureHöri
Al után, ahogy állnak a dolgok, itt két évig nem lesz draft. Ilyen alibi 6+7. kör esetleg marad mutatóba.

Seymourra is azt mondtam, hogy ennyi idősen nem érte meg, ő is kockázatos (sérült) volt. Más kérdés, hogy még így is leghasznosabb első körös oaklandi pick évek óta. És ez most nem TOP15 pick lesz talán.

Tény azonban, hogy Palmerek nem loholnak ötösével csapat után. Bejöhet ez is, miért ne? Ha egy Pryor harmadik kört ért, akkor ez is logikus, JC kiesése után.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
@JayGlazer The Raiders & Bengals are close to a trade that would send Carson Palmer to OAK for a first-rounder in 2012 and a conditional pick in future

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Nálunk volt a dagi workouton! 😂TST
Mekkora ötlet 😀Döme
Akkor nem csak én látok benne rációt. 😊 Ha visszajönne kíváncsi lennék a reáksönökre a csapaton belül! 😀TST
esküdj...JMR Work Out-n Oakland-ben?! (már ha ő a Dagi)
több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Per pillanat inkabb Boller moge varhato back up sztem, de a trade oociok lezarasaig biztos nem mondhato ugyebar...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mekkora ötlet 😀Döme
Akkor nem csak én látok benne rációt. 😊 Ha visszajönne kíváncsi lennék a reáksönökre a csapaton belül! 😀
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Mekkora ötlet 😀
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
Biztos csak NT-nek...
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 476 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Nálunk volt a dagi workouton! 😂
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Jason La Canfora jelenti, Todd Bouman érkezik próbajátékra Oaklandbe. Az elmúlt pár évben nálunk volt örökös beugró(vagy 8szor lett leigazolva az elmúlt 3 évben, elküldve, még idén is), tavaly még 1× kezdett is a Kansdas ellen és nem játszott rosszul, annak ellenére, hogy már nagyon közel van a 40hez.iktriad
Bouman nem volt rossz azon a meccsen?
Ez finoman szólva is nézőpont kérdése akkor.

Két TD driveja volt. Egyik 3&10nél incomplete Egy OPI amit DPInak fújtak! Így jutottak a 20 yardosról az 1 azaz egy yardunkra.
Másik "jó drive" tök ugyanaz. Berryt ellökik és DPI!! annyira nyilvánvaló ,hogy olyat még nem láttam. Ezzel a saját 40ről jöttek a mi RZunk szélére.
Na ott volt egy jó passza, ez tény.
Ezzel ért TD közelbe és lett meg a 20 pont (KCnek 21). Aztán a bírók leálltak és nulla pont. (KC még 21). Viszont két borzalom picket dobott Bouman. Mindezt 50%os pontossággal.

Felőlem jöhet ide. És lehet máskor király volt, de azon a meccsen nem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Garrard seruleset mashol is irjak...egy ilyen Bouman nem tudom minek...akkor mar Trent sztem...

A csapattarsak egyertelmuen kiallnak Boller mellett. Ha Hue is akkor moge jon back up es bizunk benne,h tud jo game manager lenni...meg persse abban,h a 6 het tenyleg eleg JCnek a visszateresre...Rolni
Tavalyi teljesítményünk alapján(mindkettő kezdett nálunk 1 meccsen tavaly, Edwards másfél meccset játszott, Bouman egyet):

Todd Bouman >>> Trent Edwards
több mint 14 éve
Garrard seruleset mashol is irjak...egy ilyen Bouman nem tudom minek...akkor mar Trent sztem...

A csapattarsak egyertelmuen kiallnak Boller mellett. Ha Hue is akkor moge jon back up es bizunk benne,h tud jo game manager lenni...meg persse abban,h a 6 het tenyleg eleg JCnek a visszateresre...

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 487 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jason La Canfora jelenti, Todd Bouman érkezik próbajátékra Oaklandbe. Az elmúlt pár évben nálunk volt örökös beugró(vagy 8szor lett leigazolva az elmúlt 3 évben, elküldve, még idén is), tavaly még 1× kezdett is a Kansdas ellen és nem játszott rosszul, annak ellenére, hogy már nagyon közel van a 40hez.
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Raiders' Jacoby Ford joins Travis Williams as only players in NFL history with four kick returns for TD within first 20 games of career.
több mint 14 éve
Amúgy meg:

QB David Garrard tells Fox's Jay Glazer that he needs surgery for a herniated disk. Cross his name off the list for the Raiders.

A porckorong sérv nem játék, szóval tényleg ki lehet húzni a listáról Garrardot, ha igaz amit Jay Glazer mond
több mint 14 éve
Én még a közvetítés alatt megmondtam, hogy 6 hét kihagyás vár rá 😊

Mostantól szólítsatok Dr Bruce-nak 😀

http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=350652#p350652
több mint 14 éve
JC 6 hetet jelölt meg mint potenciális visszatérés...hát sztem ez optimista...megvolt a műtét, de azért ez a dobóválla...kiváncsi leszek mi történik...

Ha Hue csak back up-ot hoz Boller mögé azt is elfogadom...én csakúgy mint a játékosok bízom Hue döntésében...

több mint 14 éve
McCown tök fölös...akkor már inkább Pryor...

Ha back up kell Boller mögé akkor sztem Edwards a befutó...

több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
http://prod.static.raiders.clubs.nfl.com/assets/images/imported/OAK/photos/clubimages/2011/10-October/101611-RaidersVsBrowns51--nfl_medium_540_360.jpg
Ez hatalmas 😂
Az új franchise QB és OT 😛
több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Raiders | Contact Josh McCown

The Oakland Raiders have contacted free-agent QB Josh McCown (49ers) following the injury to QB Jason Campbell (collarbone) in Week 6.

Raiders | Contact David Garrard

The Oakland Raiders have reached out to free-agent QB David Garrard (Jaguars) after QB Jason Campbell (collarbone) suffered a broken collarbone in Week 6, according to a league source. Garrard and his agent, Al Irby, plan to discuss the situation and get back to the Raiders Monday, Oct. 17, the source said.Bruce
Na ezen most röhögnöm kell 😂

A McCown-klán kísért mindenhol... még jó, hogy JDR nem szólhat bele 😀 😉

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 454 — Amerikai sportok rajongója
Örülök a győzelemnek nagyon! Campbell sérüléd felemás érzés nekem, tényleg nem tartottam sokra, de most olyan jól szerepelünk eddig, és ő is idén volt a legjobb, hogy azért sajnálom, hogy megbomlik az egység akárki jön is.
több mint 14 éve
Raiders | Contact Josh McCown

The Oakland Raiders have contacted free-agent QB Josh McCown (49ers) following the injury to QB Jason Campbell (collarbone) in Week 6.

Raiders | Contact David Garrard

The Oakland Raiders have reached out to free-agent QB David Garrard (Jaguars) after QB Jason Campbell (collarbone) suffered a broken collarbone in Week 6, according to a league source. Garrard and his agent, Al Irby, plan to discuss the situation and get back to the Raiders Monday, Oct. 17, the source said.
több mint 14 éve
Akkor fog elkapni a röhögőgörcs, ha fekete lóként befut az egyes vágányra JMR barátunk... 😂
Persze hozzá megszokottan valami GIGANTIKUSAN NAGY dealért...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉
több mint 14 éve
Igen a szél vszeg onnan fúj, hogy Hue ismeri Palmert és azt, h mire képes, de én bízom benne, hogy nem lesz a dologból semmi vagy max ilyen Curry féle low cost áron...

Garrard-al állítólag az a nehézség, hogy hosszútávú szerződést akar...azért ha eddig nem kapott talán belátja, hogy nem is nagyon fog. Ha nálunk sikerülne egy erős szezont összehoznia, (amihez van egy jó run O, szolid OL és fejlődő (lassan merem mondani, h jó) elkapók) akkor lehetne jó esélye egy szerződés hosszabbításra hiszen JC szerződése és Boller szerződése is lejár év végén, így ha őket "lejátsza" miért ne ő kaphatná meg azt a 2-3 éves dealt ami a Pryor előtti érához kell még...

Hát érdekes a helyzet...állítólag Denver nem zárkozik el az Orton tradetől...inkább Orton mint Palmer sztem...

több mint 14 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Úgy tűnik Hue Jackson elsődlegesen Palmer-t akarja:

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82331f5a/article/raiders-reportedly-trying-to-acquire-palmer-from-bengals?module=HP11_headline_stack

Ismeri őt jól, úgyhogy végül is érthető. Bár a Bengals-topikban a srácok kevés esélyt adnak rá, hogy összejön.

Garrard max. második opció lesz ezek után. Kirwan David mellett Bulger-t javasolja... Holy Shit! 😀
Azért gondolom, hogy DG aláírna, mert azokon kívül, amit leírtatok, szerintem Oakland-ben megragadhatna akár jövőre is, ha előáll egy jó teljesítménnyel. Folyton azt hangoztatja, hogy kezdő szeretne még lenni valahol. Nálatok lehetne rá esélye, hogy jövő évben is küzdhessen a kezdő pozícióért, ha idén jól játszana. Szvsz, ha ezt a lehetőséget meglebegtetnék előtte, aláírna, és nem horribilis pénzért. A motiváltságában biztosak lehettek, ilyen sansza szerintem még egyszer nem lesz. Igazi csapatjátékos, a hozzáállásával sosem volt baj, csak a hullámzó teljesítményével.
Persze hangsúlyozom, erősen elfogult vagyok vele kapcsolatban... 😊