NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
Na kicsit kiteszem a lábam az országból és ilyen dolgok történnek 😊Sztem jó trade ez...szinte ingyen jött egy 2009-es top5 draft pickes srác, akiről akkor mindenki ódákat zengett...persze tudom, h azóta nem brillírozik, de ha egy Jarvis Moss újá tudott éledni Ő miért ne tudna...volt már pár ilyen Raiders pick up siker az évek alatt...
Amennyire tudom, olvastam pass coverage a gyengéje és pass rush terén is elmarad a várakozásoktól...egyedül futás ellen nyújt jó teljesítményt(persze javítson ki vki aki követte a pályáját, ha ez nem így van)
Coverage fejleszthető sztem, pass rushnál meg az is fontos lehet milyen pozícióba hozza a DC...
Nálunk kellett LB depth és főleg futás ellen hasznos LB...
Ha Wimbley többet kell DEbe Matt sérülése miatt akkor SLB posztra is bevethető, itt játszott ugye eddig, de ha nem így kell akkor meg WLB posztra beérhet Groves elé, mellé...
Ha pedig megint kicsit elengedem a fantáziámat és köv szezonról, offseasonról gondolkodom ez segítheti a 3-4-es váltás (ha lesz/lenne)...
Sztem Curry az eddigi infók alapján simán jó lenne 3-4 ILBnek Rolando mellé...
Wimbley-Curry-McClain-Shaughnessy LB négyes Groves-Goethel-Blackstock-Scott cseresorral nem néz ki rosszul már
Továbbra sem azt mondom, h kéne váltani, de érdekes felvetés lehetne ez így...ha Ro nem virít év végéig akkor azért lehet el kell gondolkodni, h nem lenne-e érdemes a köré építendő védelmet hozzá alakítani...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 14 éve
Bruce Davis-t vágtuk ki a keretből Curry érkezése miatt. Ezt a lépést nem igazán értem, mert pont az LB sorban legvékonyabb a depth és Davis meg a specben kurva jól játszott. Én lehet hogy Gordont tettem volna ki, úgyis sérült és van egy csomó TE a keretben...
több mint 14 éve
Eddig úgy voltak a mérkőzéseink eredményei hogy: W, L, W, L, W .... ezt a sorozatot kéne most megszakítani egy W-vel. Remélhetőleg sikerülni fog. Ami ennek ellent mond az az, hogy 7 ember nem edzett:
Oakland Raiders RBs Rock Cartwright (calf) and Marcel Reece (ankle), TE Richard Gordon (hand) DE Matt Shaughnessy (shoulder), CBs Chimdi Chekwa (hamstring) and Chris X. Johnson (hamstring, groin) and FS Michael Huff (ankle)
Huff visszaesése nekem meglepő, illetve Chekwa és Johnson is tegnapelőtt már mozgott, tegnap meg akkor úgy látszik nem, viszont McClain limitáltan edzett már tegnap csakúgy mint Satele és BigSey.
Azért nem lesz ez így egyszerű.
Illetve megint felreppent olyan pletyka, hogy Bush-t elcserélnénk. (Mondjuk ez már megszokott...)
több mint 14 éve
Én amúgy úgy értettem, hogy nekem személy szerint megérte e az, hogy más csapat első kört adott érte. Nekem meg 😀Seymour más kérdés, mert érte mi is első kört adtunk, de ő megérte.
Jano meg annyiban érte meg, hogy ő több pontot szerez mint bárki a csapatban, szóval nagyon hasznos, de első kört én személy szerint nem adnék rúgóért, esetleg olyanért, aki konstans módon 70 yardokról is berúgja, mert akkor kb 20 yardokat kéne csak haladnia a csapatnak támadásonként és meg is lenne a 3 pont.
több mint 14 éve
Igen, Jano szuper, de 8000 yardról csinálhat 3 pontot. ÉS majd ez lesz a taktika? Mindent rárúgni? Ezt még Bruce is elfogadja, aki nem Jano hater nyilván, hogy egy Kicker akkor sem érheti meg.Hát, ha az egyik a főcsoportdöntő a másik pedig a Super Bowl, akkor megéri.
Egy átlag Kicker sem 60%al rúg azért. A különbség kicsi, így pedig nem éri meg. Évi kettővel bevág többet 65ről. Az 6 pont. Az megéri?
Na de ami döbbenet: Boller??? Na de kérem! Bolleeer? JC? Curry? Moss? Bolllleeeeer???
Ezeket a játékosokat miért küldték el akkor a csapatuktól?
Sey megérte, a Patsnek anno. Elit játékos, nemrég írtam valamelyik topicba pont. 😊 Ha forevör young lenne akkor két elsőt is. Csak mondjuk az érte adott pick után húzták Liuget-t, aki hasonló lesz sztem hamar. A lényeg, hogy ő vagy Clayborn nem 32 évesek most.
Ellenben McClain megérte. Nekem legalábbis meggyőző amit csinál.
Hogy 1/8at (ennyi volt nem?) megért-e az már érdekesebb, de én első 20-25ben mindenképp vinném most is. Csak ilyen pick volt. Okés most pofázik, de az nekem 8.
Vannak hibái, de szívesen betenném a KCbe DJ mellé, és atom lenne. Itt meg nem sok MLB tudná megváltani a világot, ebben biztos vagyok. Fiatal egy nehéz melóban, bele fog jönni.ulpianus
több mint 14 éve
Igen, Jano szuper, de 8000 yardról csinálhat 3 pontot. ÉS majd ez lesz a taktika? Mindent rárúgni? Ezt még Bruce is elfogadja, aki nem Jano hater nyilván, hogy egy Kicker akkor sem érheti meg.Egy átlag Kicker sem 60%al rúg azért. A különbség kicsi, így pedig nem éri meg. Évi kettővel bevág többet 65ről. Az 6 pont. Az megéri?
Na de ami döbbenet: Boller??? Na de kérem! Bolleeer? JC? Curry? Moss? Bolllleeeeer???
Ezeket a játékosokat miért küldték el akkor a csapatuktól?
Sey megérte, a Patsnek anno. Elit játékos, nemrég írtam valamelyik topicba pont. 😊 Ha forevör young lenne akkor két elsőt is. Csak mondjuk az érte adott pick után húzták Liuget-t, aki hasonló lesz sztem hamar. A lényeg, hogy ő vagy Clayborn nem 32 évesek most.
Ellenben McClain megérte. Nekem legalábbis meggyőző amit csinál.
Hogy 1/8at (ennyi volt nem?) megért-e az már érdekesebb, de én első 20-25ben mindenképp vinném most is. Csak ilyen pick volt. Okés most pofázik, de az nekem 8.
Vannak hibái, de szívesen betenném a KCbe DJ mellé, és atom lenne. Itt meg nem sok MLB tudná megváltani a világot, ebben biztos vagyok. Fiatal egy nehéz melóban, bele fog jönni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
meg egy kicker aki 8000 yardról is megnyeri a meccset ha arról van szó.ÉN azt mondom olyan Kicker a világon nincs, aki első kört ér.És szted melyikük ért ebből első kört?ulpianusJanikowski lazán.Amadeus91
Nekem első kört egy franchise QB ér. Arról nem mondanék le, semmilyen Kicker kedvéért. Vagy egy szuper pass rusher, egy elit playmaker safety. Vagy Shutdown corner, vagy egy megbízhatóan 1000 yardos WR, aki ha nincs jó társa, akkor is az.
Bárki, akire fel lehet építeni egy csapatrészt. Mondjuk egy Center, OT az OLben.
Még egy FB esetén is (nem top15ben) egy kiváló powerback + elit lead blocker (elég erős belül és elég gyors kívül) FB aki tud elkapni, megérhet első kört. De aki csak egyikben elit, az már nem.
K, P meg returner vagy LS kizárt, hogy elsőt érjen. Akármilyen all time leader, Hester is másodikban érte meg igazán.ulpianus
több mint 14 éve
Aki első kört ért szerintem:DMC, Huff és az összes többi, akit nem mi draftoltunk az első körben 😊
DHB még mindig kérdőjel, szóval ő biztos nem. McClain-t még korai megítélni, de egyelőre nem érte meg. Jano mivel kicker, így nem érte meg, de itt van két adat ami azért azt erősíti hogy hasznos:
Az utóbbi 3 szezonban Janikowski 21-ből 15 FG-t értékesített 50 yardon túlról. 2000-2008-ig ez a szám 41 ből 19 volt.
Illetőleg a tavaly kihagyott Cardinals ellen 32 yardos FG-je óta 40-ből 36-t értékesített (90%-os pontosság).
több mint 14 éve
ÉN azt mondom olyan Kicker a világon nincs, aki első kört ér.És szted melyikük ért ebből első kört?ulpianusJanikowski lazán.Amadeus91
Nekem első kört egy franchise QB ér. Arról nem mondanék le, semmilyen Kicker kedvéért. Vagy egy szuper pass rusher, egy elit playmaker safety. Vagy Shutdown corner, vagy egy megbízhatóan 1000 yardos WR, aki ha nincs jó társa, akkor is az.
Bárki, akire fel lehet építeni egy csapatrészt. Mondjuk egy Center, OT az OLben.
Még egy FB esetén is (nem top15ben) egy kiváló powerback + elit lead blocker (elég erős belül és elég gyors kívül) FB aki tud elkapni, megérhet első kört. De aki csak egyikben elit, az már nem.
K, P meg returner vagy LS kizárt, hogy elsőt érjen. Akármilyen all time leader, Hester is másodikban érte meg igazán.

több mint 14 éve
És szted melyikük ért ebből első kört?ulpianusJanikowski lazán.
több mint 14 éve
És szted melyikük ért ebből első kört?

több mint 14 éve
Aki még első körös volt:Off: JC és Boller és hát Janikowski 😀
Def: Big John Henderson
több mint 14 éve
Oakland Raiders LB Aaron Curry becomes the 12th former first-round draft pick on the team's roster, including seven on defense.Nézzük név szerint és hogy megy e fejből 😀
Off:
- DHB
- DMC
-
-
-
Def:
- Seymour
- Moss
- Wimbley
- McClain
- Curry
- Huff
-
Ennyit tudok hirtelen 😊
több mint 14 éve
Jó sok embert kipróbálunk, de látszik hogy mely területeken van problémánk. 😊Bár most jelenleg nekem a legégetőbb az LB depth, mert egyes források szerint Chekwa már tud edzeni a héten és valszeg C Johnson is, tehát azért teljesebb lesz a DB sorunk, mint a Texans ellen.
több mint 14 éve
The Raiders tried out linebackers Phillip Dillard, Prescott Burgess, Kevin Malast, Stanford Keglar and Gerris Wilkinson.They also tried out defensive backs Darcel McBath, Quintin Demps, Don Carey and DeAngelo Smith.
And they worked out offensive lineman Chris Harr.
http://profootball.scout.com/a.z?s=127&p=9&c=2&cid=1116998&nid=5774558&fhn=1

több mint 14 éve
Sajnos úgy néz ki, hogy sérült McClain és nem is edzett szerdán. Blackstock lehet a helyettese a Browns elleni meccsen ha nem játszana. Curry nem tudom, hogy kap e szerepet a hétvégi meccsen, de maximum kiegészítő szerepkörben tetszeleghet.
több mint 14 éve
Én már annak is örülnék, ha olyan fordulatot látnék tőle, mint Jarvis Mosstól. Azért Moss elég gyenge volt Denverben, aztán most nálunk nem fut olyan rossz szezont, ha Groves-t ki tudja szorítani és nem játszik rosszul, akkor mindenképpen jól jártunk vele.7. körös a draft pick!Azért egy ex 1/4ért (asszem ennyi volt) ez nem rossz. Mert nem sérült, és még fiatal.
Meg majd lesz valami 2013-as évi pick közepes értékűBruce
Én azt nem tudom ,hogy ebben a rendszerben lehet-e ő jobb? Sztem 3-4be kellett volna tenni, ott látok benne fantáziát egyértelműen.
De LBként nem mindenki indul be azonnal. McClain például kicsit lassan pörög fel. DE ha mindketten hozzák amit vártak tőlük anno, akkor brutális lesz az LB sor.ulpianus
Azt írják hogy maximum 5. körös draft jog lehet a 2013-as.
több mint 14 éve
7. körös a draft pick!Azért egy ex 1/4ért (asszem ennyi volt) ez nem rossz. Mert nem sérült, és még fiatal.
Meg majd lesz valami 2013-as évi pick közepes értékűBruce
Én azt nem tudom ,hogy ebben a rendszerben lehet-e ő jobb? Sztem 3-4be kellett volna tenni, ott látok benne fantáziát egyértelműen.
De LBként nem mindenki indul be azonnal. McClain például kicsit lassan pörög fel. DE ha mindketten hozzák amit vártak tőlük anno, akkor brutális lesz az LB sor.

több mint 14 éve
De Seabass már volt egyszer hét legjobb spec teamerje és még a szeptemberi hónapban is ő nyerte a díjat 😛Seabass ismét a hét legjobb spec team játékosa lett! 😊BruceCassel meg az airforce one lett. Erről ennyit.ulpianus
több mint 14 éve
7. körös a draft pick!Meg majd lesz valami 2013-as évi pick közepes értékű
több mint 14 éve
Lassan már csak első körös marad.Schefter: Source involved in trade says Raiders acquired former Seahawks LB Aaron Curry for an undisclosed pick in 2012 and undisclosed pick in 2013.vassadiKomoly készletek nincsenek 2012es pickekből azért.
ulpianus
Mondjuk Aso meg Miller után kapunk még pár compensatory-t is.
Fenntartásokkal kezelem az ilyesmit. Aki valahol bust, az itt miért lenne más?
Bár van Matuszak és Plunkett ellenpéldaként. Hátha bejön...
több mint 14 éve
Schefter: Source involved in trade says Raiders acquired former Seahawks LB Aaron Curry for an undisclosed pick in 2012 and undisclosed pick in 2013.vassadiKomoly készletek nincsenek 2012es pickekből azért.
Seabass ismét a hét legjobb spec team játékosa lett! 😊BruceCassel meg az airforce one lett. Erről ennyit.

több mint 14 éve
Schefter: Source involved in trade says Raiders acquired former Seahawks LB Aaron Curry for an undisclosed pick in 2012 and undisclosed pick in 2013.
több mint 14 éve
Seabass ismét a hét legjobb spec team játékosa lett! 😊
több mint 14 éve
Raiders have three quarterbacks at practice for first time this season. - Tehát Terrelle Pryor is edz!Satele and Giordano both practicing
Murphy and Chekwa at practice
Shaughnessy and Reece still not practicing for Raiders. Neither is Cartwright, Gordon. CJohnson goes through individual, then on bike.