NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Las Vegas Raiders
39 feliratkozó
több mint 14 éve
RIP
több mint 14 éve
Rip Davis bácsi 😕
több mint 14 éve
Nyugodjon Békében! Komolyan azt várom az Öregtől, hogy előjön végül mégis valamelyik eldugott öltözőből, és kiröhög mindenkit, aki bevette, hogy elhunyt... Bár így lenne! Szegényebb lett vele az egész Liga! Nélküle az NFL és a Raiders sem lenne az, ami...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
R.I.P. Al Davis a legnagyobb raider. 😕 😕
több mint 14 éve
Ez szomorú, nagy egyéniség volt.
több mint 14 éve
RIP Al Davis
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
RIP Al!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
R.I.P. Al DavisNagyon sokat köszönhet neki mind a Raiders, mind a liga.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 14 éve
Legendás alakja, feledhetetlen ikonja a profi footballnak.http://youtu.be/Dk6yAg8wiws
több mint 14 éve
Nagyon sajnálom. Pont amikor a Raiders-Pats meccsen muatatták,akkor gondoltam,hogy ez az ember örökké fog élni.Sajnos nem lett igazam.
R.I.P.
több mint 14 éve
Ó baszki, az öreg Godfather elment 😕Nem sikerült neki a két SB győzelem még! 😕 DE remélem tényleg odateszi magát a csapat és idén fakítunk valami szépet az öreg emlékére.
Nyugodj békében Al!
több mint 14 éve
ki veszi át a tulajdoni részét?, vagy hogy alakul majd a dolog?sapkaGondolom a fia, Mark...
több mint 14 éve
Just win baby... R.I.P. 😕
több mint 14 éve
ki veszi át a tulajdoni részét?, vagy hogy alakul majd a dolog?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Én bírtam az öreg Hókuszpókot. Úgyhogy most kivételesen én is beírom: R.I.P. Al Davis.A rájátszást pedig Hue ettől függetlenül garantálta, úgyhogy tartania kell a szavát most már mindenképp.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Legyen könnyű neki a föld!
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
R.I.P
több mint 14 éve
R.I.P. AL

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nyugodjék békében. Az egyik legnagyobb formátumú, de mindenképpen a legkarakteresebb tulajdonos hunyt el! Kívánom nektek, hogy az emlékére idén végre újra rájátszásban küzdjetek!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Akárhogy nézzük, Al Davis volt a legnagyobb Raider!Nyugodjék békében!
Just win, baby! 😕
több mint 14 éve
Nagy formátumú ember volt, nyugodjék békében.
A Jégember győz, nem beszél.