Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 14 éve
Nah, csak nem bírta ki Reggie. Már a kinevezése után felröppent ugye a hír, de akkor mindenhol cáfolgatták, de én azóta vártam a bejelentést. Sajnálom Hue-t mert kedveltem, de már Cable-nél is így voltam... meglátjuk mi lesz.
több mint 14 éve
Az ok, h barátok és egy a managerük én arra írtam, h nyilatkozták, h együtt képzelik el...olyat nem olvastam tőlük...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
Ezt én is olvastam, meg azt is hogy egy volt a menedzserük vagy mi a faszom...
több mint 14 éve
Jackson nemrég nyilatkozta, hogy sokkolta, hogy a barátja rúgta ki.Mert a múlthéten arról nyilatkoztak ők milyen jó barátok és együtt képzelik el a dolgokat.Azok nem ők voltak stem, vagy legalábbis én olyat nem olvastam...ugyanolyan blogokról, újságíróktól jött az is sztem...Rolni
Nekünk a lényeg annyi, hogy innentől konzisztens és építő munka menjen.Delonso_
built for this shit
több mint 14 éve
Mert a múlthéten arról nyilatkoztak ők milyen jó barátok és együtt képzelik el a dolgokat.Azok nem ők voltak stem, vagy legalábbis én olyat nem olvastam...ugyanolyan blogokról, újságíróktól jött az is sztem...
Nekünk a lényeg annyi, hogy innentől konzisztens és építő munka menjen.Delonso_
Abban igazad van, h jöjjön az építőmunka...
Palmer helyzetére leszek kurva kíváncsi...mert ha teljesen új alapokon akarsz építkezni akkor kell egy új fr QB is...Palmer Hue embere ez is egyértelmű...trade vhova jóval kevesebbért mint amennyiért jött?
Sima cut? mondván nem ő hozta? Marad őa QB? Akkor Hue minek ment? Ha váltunk akkor gondolom a GB féle O felé megyünk ami ha jók az infóim nem a Palmer-Hue féle vertical attack...inkább WCO...ahhoz Palmer??
Izgalmas a szitu az biztos...
több mint 14 éve
Mert a múlthéten arról nyilatkoztak ők milyen jó barátok és együtt képzelik el a dolgokat.Nekünk a lényeg annyi, hogy innentől konzisztens és építő munka menjen.
több mint 14 éve
Head coaches this century: New England 1, Philadelphia 1, Pittsburgh 2, Baltimore 2, NY Giants 2. Oakland will soon hire its 8th.---
Raiders have had 9 head coaches since the start of the 1996 season, most in the NFL.
---
In the last 9 seasons, the Raiders have the 2nd-worst win pct in the NFL (.313). Only the Lions have lost more games (100) in this stretch.
---
The last Raiders coach to last at least three full seasons was Jon Gruden (1998-2001).
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Quote:Jackson told Wofford that he was called into Reggie McKenzie's office and was told that the team no longer needs his services.
When Jackson asked why, McKenzie responded that he was starting from scratch and bringing in his own guys. Jackson also asked if he was being let go because of his coaching or his relationship with players. McKenzie would not provide details, but said it has nothing to do with his reportedly bad relationship with the players.
Said Jackson to Wofford: "Come on Henry, you know I did everything possible to keep my job. McKenzie said I was not in his plans for the future."
Read more: Report: Raiders fire Hue Jackson
Tune to SportsNet Central at 6, 10:30 and midnight on Comcast SportsNet Bay Area for more on this story
azt a részt találtam érdekesnek, h Hue viszonya állítólag rossz volt a játékosokkal...nem tudtam róla
több mint 14 éve
Kinn vki már be is dobta, h HUe mehet KCbe OCnek és szopathat minket... 😊
több mint 14 éve
Arra is kíváncsi leszek mi lesz Hue sorsa most?Valahol esetleg rögtön HC gig, vagy ami sanszosabb OC melót kap vhol??
több mint 14 éve
Hát, a faszi épp akkora genyó, mint amilyennek kinéz.?
De kiderül.Delonso_
azért ezt miből vontuk le?
Sztem genyóbb lenne, ha egy évig itt még hagyná egerészni, úgy, hogy nincs mögötte.
Ha neki nem kelle Hue ezért vagy azért az így korrekt első nap megmondani.
Sokan sok mindent írnak.
Vszeg Hue szokásosnál nagyobb "hatalma" is belejátszott ebbe, meg az is, h Reggie saját brigádot akar.
Egyenlőre nem értek egyet, de nem anyázok, megvárom mi lesz.
Ja most volt egyik intejúban, h Reggie 5éves dealen van itt...
több mint 14 éve
Mondjuk ha már kirúgta Hue-t nem rossz ötlet idehozni Mosst egy egykori Raiders LB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Hát, a faszi épp akkora genyó, mint amilyennek kinéz.De kiderül.
több mint 14 éve
Winston Moss lesz az új head coach, azt mondják. drasztikus lépés, én nem értek egyet vele, maximum DC-nek hoztam volna ide, és Hue-t meghagytam volna, de ez van.mondjuk nem tudom, hogy vagytok vele, de nem bánnám, ha idehozná Flynnt is, Palmert pedig eltradelnénk, sokat nem kapnánk érte, de talán lesz pár QB-needes csapat, így hogy se Barkley, se Jones nem jön ki a draftra.
built for this shit
több mint 14 éve
Ezt kurvára nem értem most.Végre vki az egyik oldalán rendet rakott a laszdinak erre elküldjük?
Hue értett az O playhez igencsak...
Palmer és minden veterán cut\trade amit akarsz...teljes GB edzői gárda, Matt Flynn és hadd szóljon??
Philbin HC
Clements OC
Perry DC
😀
Szegény AL forog most az biztos!!!
Másfelől Reggie tiszteletnek örvendő szakember, így hajrá, hajrá 😊
több mint 14 éve
Vicc ez a Raiders. Csoda ha lesz normális csapat 2-3 éven belül...szabaEnnek szerintem majdnem mindenki örül. A csoportellenfelek azért mert így legalább velünk nem kell törődni. Mi meg azért mert a 8 győzelem is már teljesen sok(k) volt itt párunknak, nem vagyunk ehhez hozzászokva. Így legalább meglesz talán az a 3-4 győzelem és jó is lesz 😀
több mint 14 éve
Vicc ez a Raiders. Csoda ha lesz normális csapat 2-3 éven belül...
több mint 14 éve
Ezért szokták azt írni, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Szóval csak meglépte. Kíváncsi leszek mi lesz itt, de tényleg nem szarozik Reggie. Bár egyelőre én sem tartom jó lépésnek, de hát igazából nem Reggie hibája az, hogy nincs egy pickünk sem az idei draftra, szóval ezért is elküldhette. De majd meglátjuk mi lesz... Akkor szarok be, ha Chuck meg itt marad 😀
több mint 14 éve
Baszki! Írom itt lelki fröccst erre kivágják! Ezt én most nem értem!Amúgy lehet, hogy pont a Palmer trade miatt rúgta ki McKenzie! Lehet nem tetszett neki ez az "épp eszű" döntés Huetól, de attól még mindig nem értem... :/
több mint 14 éve
Hova adják tovább Palmert? Őszintén kinek kellene?Seattle? Annak idején mintha őket is érdekelte volna, csak a Raiders elég keményen túllicitálta őket. Az biztos, hogy nem fognak annyit kapni érte mint amennyit adtak..kizárt.
Amúgy nagyon nagy faszságnak tartom a HC kirúgását 1 év után.tenorx
vastaggal egyetértek...elég radikális lépés. (persze ettől még bejöhet)
több mint 14 éve
Hova adják tovább Palmert? Őszintén kinek kellene?Amúgy nagyon nagy faszságnak tartom a HC kirúgását 1 év után.
több mint 14 éve
továbbadják Palmer-t, valamit csak kapnának érte. (mondjuk egy jövőévi picket) 1 évig elkaristolnak valahogy a JC-Pryor-Böllér 3-sal és jövőre o rebuild.mondjuk nem tudjuk még, hogy ki lesz az új edző.
több mint 14 éve
McKenzie nem szarozik.
több mint 14 éve
Raiders fired Hue Jackson. More on ESPN.He?
W
T
F
?tenorx
több mint 14 éve
Az lehet, de miből? Nem nagyon van pick Palmer után, meg most jött Pryor is.