Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 3 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 235 — Raiders fan
Nem buta fiúk adták ezt a deal-t sem.

Van benne kvázi egy egy éves prove it rész, ami után ki lehet ugrani. Ezt követően is elég team friendly olyan szempontból, hogy fájdalommentesen lehet kiszállni a szerződésből.

Carr szempontjából sem rossz ez, mert ugye Ő azt mondja, hogy Adams-al és a többiekkel kurva jók lesznek, ergó végig tolja Ő ezt a következő 3 vagy akár 4 évet és zsebre teszi a 100+ milliót.

@peterk2005
Mert így könnyebb fogyasztani annak, aki elsőre sokkot kap egy számtól. Így nézegethet egy kisebb számot 😊
Amúgy egy olyan szerződés esetén, ami utolsó évre hosszabbítás rendszeresen beszélünk teljes összegről és totál átlagról, míg a rookie szerződést nem láttam még sehol betéve a képletbe 😉

Válaszoltál saját magadnak igazából szerintem. Ebben a csoportban, ha nem lefeküdni akarsz a 4. helyre, akkor tolni kellett felfele egyet a hangerőn a Ziegler-JMD párosnak is.

Spotrac nem pontos, elég megnézni, hogy jelenleg D.Carr duplán van benne 19M-val. Az overthecap szerint 178M a top 51 deal értéke. Ebben 19,8M DC pénze, ami még változni fog, de elvileg 25M a 2022-es totál pénze, amibe van vmennyi signing bonus, szóval cap szempontból lehet nem lesz emelkedés. Amikor a june 1 utáni kirúgások élesednek teljesen rendben lesz az idei cap, sőt még lehet Renfrow vagy Waller esetében beszélgetni...

Azt mondod, hogy a következő években cap gond lehet ebből a mostaniból?
New Orleans Saints mit művelt idén a sapkával? 😊
Tudom, tudom nem fenntartható meg nem jó (szerintem sem), de azért jó pár éve nyomják hasonló stílusban.

Ami a fontosabb a mi szempontunkból, hogy itt van egy jól látható 3 éves ablak most. Ha megnézed szinte minden új szerződés (Crosby a kivétel, de Ő fiatalabb) 3 évre van belőve. Jones eleve annyit kapott, Adams deal 3 év után kiszállós és Carr is könnyen bontható lesz.

Ziegler és JMD úgy döntött, hogy nem rossz ez a keret, jobb coachinggal és pár sztárral megnyitnak egy SB ablakot, mert ebben a csoportban amúgy is csak akkor van esélyük életben maradni, ha meglépik ezt. Ez a három év alatt kell majd drafton felépíteni/megtartani egy olyan mély keretet, ami elviszi a sztárokat a hátán és mire Ők kikopnak lesz hely hosszabbítani azokat, akik beérnek. A Gruden-Mayock éra korai pickjei kapcsán nem kell hosszabbításokban gondolkodni sajnos, szóval még kap Renfrow egy hosszabbítást és pár évre meg is vagyunk a komolyabb fizuk osztogatásával. A cap folyamatosan emelkedni fog, nem hiszem, hogy rájuk dőlne a kártyavár. Eddigiek alapján elég tudatosan dolgoznak a srácok és van szerintem excel táblázat előttük is, amiben nem csak a 2022-es számokat nézegetik 😉

A 2022-es offseason szerintem az anomália. Jövőre szépen elkezdik az UFA piacot "Patriots-osabban" használni és a sztárok köré draftról és az UFA piac széléről, meg prove it dealekkel fognak operálni, hogy meglegyen a csapat.

Én sokkal inkább látom a logikát és a rövid-közép-hosszútávú stratégiát ennél az új brigádnál egyenlőre, mint Gruden alatt valaha. Én maradok egyenlőre igen optimista!!

#rozsaszínszemuveg2022

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 719 — Salus populi suprema lex esto
igy olvasva, igen csak jo kis deal ez a csapatnak, nem ertem Carrnak miert volt jo, de kit erdekel.
Kapott kis aprót, es ha jol lesz egy korrekt dealt emelkedo cap mellett tobb evre, ha nem lesz jo, akkor meg kivagható.
Tetszik
Pari
Azt mondta Carr az ügynökének, hogy vagy a Raiders vagy elmegy golfozni.
Igazából csapatbarát a szerződés, de ebből látszik, hogy Carr bízik magában és az is csak jó dolog.
több mint 3 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
igy olvasva, igen csak jo kis deal ez a csapatnak, nem ertem Carrnak miert volt jo, de kit erdekel.
Kapott kis aprót, es ha jol lesz egy korrekt dealt emelkedo cap mellett tobb evre, ha nem lesz jo, akkor meg kivagható.
Tetszik
több mint 3 éve
Így azért nem nagy kockázat van benne:  fuzovelkifele.com/2022/04/a-raiders-ugy-hosszabbitott-derek-carral-hogy-nem-is/?fbclid=IwAR39XgcApretrakWr9nbSFQwW8BzC9Z1CGo5pejYT4GsIMlpKg9hnawyQJA
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Carr 3 év, 122m
Cruyffista
40/év?

Édes jó istenem....
Amadeus
4év 141,3M a szerződése jelenleg. Ezt tessék nézegetni ne csak az új money-t!
Rolni
Miért? A 2022-es éve adott volt a korábbi szerződéséből. Az lenne az új szerződés sava-borsa, hogy a régivel együtt olcsóbb? Akkor minden veterán szerződés az, csak adjuk hozzá a rookie szerződés negyedik évét. 😀

Persze abban igazad van, hogy ha előre lehet(ne) hozni kb. 15 millió lekönyvelését az idei évre, akkor el lehetne az új szerződést osztani úgy is, hogy évi átlagban megálljon 35 per évben. Csakhogy nem lehet. Nem tudom, hogy mennyire pontos a spotrac, de jelenleg a Raiders mínuszban van (ami nyilván nem igaz, csak valami még nincs beírva/leszámolva), ebbe több lekönyvelt pénz nem fog beférni. Inkább még az lesz ebből, hogy idénre kevesebb - ezzel viszik alá a capet - aztán jövő évtől 41-42 per.

McDaniels nem sz*rrag gurigázik, teljesíteni akar, az biztos. Jövő évben a spotrac szerint 26 játékos van szerződés alatt, 166 milla összesenben. Plusz Carr 40 körüli millájával 206. Ha lesz a cap mondjuk 220, akkor is bőven cap felett fog indulni a következő idény. Csinálni kell minimum 40-45 millió helyet, hogy egy normálisabb offseaon beleférjen, semmi ideihez hasonló nagy durranással, de a szükséges embercserékkel. Élére állítja a sztorit....

Möndjuk ebben a divízióban nem tudom, hogyan lehetne máshogy csinálni, ha eredményt akar felmutatni valaki. Valószínűleg sehogy. Muszáj menni, aztán majd kiderül.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
The Raiders have been SPENDING this offseason:

QB Derek Carr: 3-years, $121.5M
WR Davante Adams: 5-years, $142.5M
DE Maxx Crosby: 4-years, $98.98M
Edge Chandler Jones: 3-years, $51M

több mint 3 éve
Carr 3 év, 122m
Cruyffista
40/év?

Édes jó istenem....
Amadeus
4év 141,3M a szerződése jelenleg. Ezt tessék nézegetni ne csak az új money-t!

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 423
Carr 3 év, 122m
Cruyffista
40/év?

Édes jó istenem....
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 967
Carr 3 év, 122m
több mint 3 éve
Teamer is that he just signed a one-year contract with the Raiders on Monday.

ma meg karrier over.
több mint 3 éve
Las Vegas Raiders@Raiders
We have signed free agent DE Tashawn Bower
Rolni
Future HoF
több mint 3 éve
Las Vegas Raiders@Raiders
We have signed free agent DE Tashawn Bower

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 279
ESPN 7 körös mock draftjából:

86. Matthew Butler, IDL, Tennessee

The Raiders have to get some help in the trenches, and Butler is an explosive interior defender with a quick first step.

126. Mario Goodrich, CB, Clemson

164. (via NE): Spencer Burford, OT, UTSA

165. Ben Brown, G, Ole Miss

227. (via CAR): EJ Perry, QB, Brown

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Davante Adams érkezett a voluntary workoutokra

buhloone mindstate

több mint 3 éve
“Jacobs seems set to get his fifth-year option picked up, but beyond that is anyone’s guess,” The Athletic’s Vic Tafur reported on Friday. “Ziegler will blaze his own path rather than follow a ‘Patriots Way’ manual, but there is no doubt that they have shaped some of his principles and they have never paid a veteran running back very much. And most of the thinking in the NFL these days says you shouldn’t.”
több mint 3 éve
Remélem mindenki jól van, él és virul.
Amadeus
Persze, rendben vagyok! Igaz, beteg voltam, de mostanra már minden rendben. Csak sajnos most a mock draftok ideje van és ez most nekünk teljesen irreleváns.
Bruce
Fogd fel úgy, hogy végre nem húzunk 1-2. körös bustot idén.
Amadeus
és így hát az avatarom sem releváns idén.

buhloone mindstate

több mint 3 éve
Amadeus
Persze, rendben vagyok! Igaz, beteg voltam, de mostanra már minden rendben. Csak sajnos most a mock draftok ideje van és ez most nekünk teljesen irreleváns.
Bruce
Fogd fel úgy, hogy végre nem húzunk 1-2. körös bustot idén.
több mint 3 éve
Amadeus
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Big Hank visszatért!

Nick Mullens meg jött back up QB-nak.

Korrekt igazolások
Rolni
Hanknek örülök nagyon. Jó lesz ő NT-nek.

Mullens meg kiporolt minket anno.
Amadeus
Hankins NT vagy LDT is lehet sztem

több mint 3 éve
Big Hank visszatért!

Korrekt igazolások
Rolni
Hanknek örülök nagyon. Jó lesz ő NT-nek.

Mullens meg kiporolt minket anno.
több mint 3 éve
Big Hank visszatért!

Korrekt igazolások

több mint 3 éve
Néztem az FA class összegzését a raiders.com-on és feltűnt valami.
A védő játékosok posztjáról van szó.
Chandler Jones DE
Kyler Fackrell LB
Bilal Nichols, Vernon Butler, Kyle Peko mind DT

Rosteren Crosby is továbbra is DE, ahogy Koonce is...

Kicsit ránéztem C.Jones karrierjére és bár sztem mindenki fejében, mint 3-4 OLB van meg, de a Pats-nél amúgy 4-3RDE-ként kezdte. A 4 évéből 3ban 4-3 RDE volt náluk, ebből pedig az első kettő során Graham volt a DL edzője.
Ez és a három IDL egységes DT megjelölése alapján mondhatnánk azt is, hogy 4-3 lesz mégis a base D nem 3-4. Egyedül Fackrell-t nem tudom hova tenni, mert ahogy nézem NFL-ben mindenhol 3-4 OLB volt eddig, de mondjuk scouting reportjaiban írták 4-3 SLB fit-nek is...

Az sem kizárt ez alapján, hogy így várható a base:

Crosby-Butler-Nichols-Jones
Fackrell-Perryman-Diablo

nickel meg lehetne:

Crosby-Nichols-Ferrell-Jones
Brown-Diablo

4-3 base kicsit magyarázná a DI emberek darabszámát. Ha csak 2 DT kell, akkor a Butler, Billings, Peko, Nichols, Vickers 5-ös nem olyan kevés, bár azért még mindig érzésre túl sok múlik azon, hogy mennyit tud a stáb lökni rajtuk előre, mert egyik név se tuti kezdő kategória.

több mint 3 éve
Ebbe az offensebe akárkit raksz be menni fog előre.
Volt egy JMD (vagy DZ?) mondat, miszerint várható feltrade a részünkről a drafton. Ehhez pedig tőke kell. Kiből lehet likvid tőkét csinálni azonnal?Amadeus
Akárkit?
JMD egyszer már eltradelt a csapatától egy franchise kúbét, amelyikkel top5 volt a támadósor.
Aztán behúzta első körben Tim Tebow-t, amelyikkel huszonvalahanyadik lett.
Az idei draft alkalmasnak néz ki egy hasonló irányító manőverre az első körben. 😀

(Ennyire JMD se lehet hülye. El nem tudom képzelni, hogy még egyszer ugyanabba a folyóba ilyen direkten belelépjen.)
peterk2005
draftolja megint Tebowt?

Nem értem.
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ebbe az offensebe akárkit raksz be menni fog előre.
Volt egy JMD (vagy DZ?) mondat, miszerint várható feltrade a részünkről a drafton. Ehhez pedig tőke kell. Kiből lehet likvid tőkét csinálni azonnal?Amadeus
Akárkit?
JMD egyszer már eltradelt a csapatától egy franchise kúbét, amelyikkel top5 volt a támadósor.
Aztán behúzta első körben Tim Tebow-t, amelyikkel huszonvalahanyadik lett.
Az idei draft alkalmasnak néz ki egy hasonló irányító manőverre az első körben. 😀

(Ennyire JMD se lehet hülye. El nem tudom képzelni, hogy még egyszer ugyanabba a folyóba ilyen direkten belelépjen.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)