Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Sziasztok. Sokáig kerestem a Raiders Hungary facebook adminját eredménytelenül. Hátha itt van,vagy ismeri valaki. Szóval terveztem,és készítettem Raider Nation Hungary szurkolói sálakat,és ott szerettem volna felmérni,van e rá igény/kereslet. Képet sajnos ide nem tudok linkelni (azt hiszem hülye vagyok hozzá),de ha valaki kíváncsi rá, valahogy csak elküldöm. Köszönöm szépen. 🖤💀🏴☠️
több mint 3 éve
Jeremy Fowler@JFowlerESPNVan 3 hónap minimum az első pre-season snapig, valamiről beszélni kell.
Got a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
Rolni
több mint 3 éve
Jeremy Fowler@JFowlerESPNGot a firm ‘zero chance’ Darren Waller is traded from a source. Teams certainly would like to acquire a top tight end on a good contract but Raiders have no plans to acquiesce.
Derek Carr@derekcarrqb
Lol no chance.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 3 éve
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.Az sztem kevés lenne érte... De hát nem én döntök 😊
gbol
több mint 3 éve
Azt írják egyes források, hogy az eredeti Adams tradeben az ellenérték egy első kör + Waller lett volna. Helyette, mikor a liga lefújta a dolgot, akkor lett az első + második kör. Ha lesz trade, lehet, hogy második kör lesz az ellenérték.
több mint 3 éve
Meg kell fizetni őt is és ő sem lesz fiatalabb.ne.A packers érdeklődik Waller után, mennyire lehet valós az hír? Egy facebook posztban olvastam, remélem kacsaNem kacsa, most olvasom az FK-n is, hogy már az Adams trade-be is bele akarták vonni Waller-t, de a szabályok miatt nem lehetett.
Cubehead
Egy első körért vihetnék szerintem, bár annyit meg nem fognak adni érte...
Bruce
nem elég jó az idei draft, hogy biztosan jó játékost kapjunk helyette.
deyell
Alapvetően JMD-ről volt olyan hír, hogy nem annyira szükséges neki kiemelkedő TE és Moreau is ott van a kereten.
Ha kapnánk első kört érte (nem fogunk). akkor én elengedném és inkább valamelyik falat erősíteném.
több mint 3 éve
ne.A packers érdeklődik Waller után, mennyire lehet valós az hír? Egy facebook posztban olvastam, remélem kacsaNem kacsa, most olvasom az FK-n is, hogy már az Adams trade-be is bele akarták vonni Waller-t, de a szabályok miatt nem lehetett.
Cubehead
Bruce
nem elég jó az idei draft, hogy biztosan jó játékost kapjunk helyette.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
A packers érdeklődik Waller után, mennyire lehet valós az hír? Egy facebook posztban olvastam, remélem kacsaNem kacsa, most olvasom az FK-n is, hogy már az Adams trade-be is bele akarták vonni Waller-t, de a szabályok miatt nem lehetett.
Cubehead
több mint 3 éve
A packers érdeklődik Waller után, mennyire lehet valós az hír? Egy facebook posztban olvastam, remélem kacsa

több mint 3 éve
Arra gondolok, hogy nem igazan van mas. A masodik nap vegen valasztanak. Na most van egy alomjatekos, de mi van ha kiment? Van 5-10? Akkor is kimehetnek. De fontosabb, hogy marad aki marad. Nem tudsz taktikazni egy pickkel, ha a sor vegen allsz. Csak a listarol huzogatod ki a neveket, es varsz. Mikor jossz, akkor a megmaradt nevekbol a legelsot elviszed.mármint en bloc. Ziegler ezt vallja, hogy bpa mindig.BPA lesz a draftonVan egy pick a második napon, meg 4 (vagy 5?) a harmadikon. Mi más lehetne? 😊
Amadeus
ulpianus
Amadeus
Harmadik nap pedig mindenkinek BPA. Mindegy a poszt, elvben ott mar nem huzol kezdobe.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
MInden Gm ezt vallja, csak van akinek meglepően vicces a big boardja 😀mármint en bloc. Ziegler ezt vallja, hogy bpa mindig.BPA lesz a draftonVan egy pick a második napon, meg 4 (vagy 5?) a harmadikon. Mi más lehetne? 😊
Amadeus
ulpianus
Amadeus
több mint 3 éve
mármint en bloc. Ziegler ezt vallja, hogy bpa mindig.BPA lesz a draftonVan egy pick a második napon, meg 4 (vagy 5?) a harmadikon. Mi más lehetne? 😊
Amadeus
ulpianus
több mint 3 éve
Kiper és McShay 3. körös mockjában Luke Goedeke, OT, Central Michigan a Raiders pickje, ami nem lenne rossz sztem. jobboldali tackle poszton versenybe szállna a kezdőért.
buhloone mindstate
több mint 3 éve
BPA lesz a draftonVan egy pick a második napon, meg 4 (vagy 5?) a harmadikon. Mi más lehetne? 😊
Amadeus

több mint 3 éve
RIP
több mint 3 éve
rip Lamonica
több mint 3 éve
Ittas vezetés is elég lenneJa, egy kis csocsos botrany elkelne vagy vmi.Örömteli látni, hogy van GM a csapatnál.Azért az egy kicsit árnyalja a képet, hogy ez a GM az egyik leginaktívabb topikká tette a topikunkat 😀
Amadeus
Bruce
ulpianus
több mint 3 éve
Ja, egy kis csocsos botrany elkelne vagy vmi.Örömteli látni, hogy van GM a csapatnál.Azért az egy kicsit árnyalja a képet, hogy ez a GM az egyik leginaktívabb topikká tette a topikunkat 😀
Amadeus
Bruce

több mint 3 éve
Örömteli látni, hogy van GM a csapatnál.Azért az egy kicsit árnyalja a képet, hogy ez a GM az egyik leginaktívabb topikká tette a topikunkat 😀
Amadeus
több mint 3 éve
Korrekt deal. Örömteli látni, hogy van GM a csapatnál.Elvileg így fest a Carr deal:Ez nagyon nagyon baráti ha nem válna be idén
22: 19.3M (24.8 DM)
23: 34.8M (5.6 DM)
24: 43.8M (3.7 DM)
25: 43.1M (1.8 DM)
Rolni
dande
több mint 3 éve
Elvileg így fest a Carr deal:Ez nagyon nagyon baráti ha nem válna be idén
22: 19.3M (24.8 DM)
Rolni
több mint 3 éve
Elvileg így fest a Carr deal:22: 19.3M (24.8 DM)
több mint 3 éve
Annyit kötekednék, hogy Maye jött és nem ment, bőven vetminimum fölött.Azt mondod, hogy a következő években cap gond lehet ebből a mostaniból? New Orleans Saints mit művelt idén a sapkával? 😊 Tudom, tudom nem fenntartható meg nem jó (szerintem sem), de azért jó pár éve nyomják hasonló stílusban.RolniA cap menedzseléssel sosem az a probléma, hogy "nem fenntartható". Mindig fenntartható, hiszen a hard cap, alá _be kell_ férni. A kérdés mindig az, hogy milyen áron. A Saints úgy műveli ezt már évek óta, hogy most már nincs Brees, és idén pl. Armstead, Marcus WIlliams és Maye is elmentek. Tavaly Hendrickson, Janoris Jenkins, Rankins mentek el. És ebben a két évben már - vetmines olcsó veteránokon kívül - senkit nem tudtak igazolni. És még nincs vége, jövőre még legalább 1 ilyen évük lesz (de inkább 2 év lesz az). Mire kimásznak belőle, olyan is lesz a roster... Náluk érthető a dolog, mert Brees utolsó 1-2 évét tolták meg. De ahol nincs Brady / Brees 1-2 éves window-val, ott mi értelme 1-2 évet megtolni, ami óhatatlanul a következő évek versenyképességét fogja rontani? Én ezt sosem értettem, nekem ez mindig vagy türelmetlenség, vagy szék féltés.
peterk2005
több mint 3 éve
Azt mondod, hogy a következő években cap gond lehet ebből a mostaniból? New Orleans Saints mit művelt idén a sapkával? 😊 Tudom, tudom nem fenntartható meg nem jó (szerintem sem), de azért jó pár éve nyomják hasonló stílusban.RolniA cap menedzseléssel sosem az a probléma, hogy "nem fenntartható". Mindig fenntartható, hiszen a hard cap, alá _be kell_ férni. A kérdés mindig az, hogy milyen áron. A Saints úgy műveli ezt már évek óta, hogy most már nincs Brees, és idén pl. Armstead, Marcus WIlliams és Maye is elmentek. Tavaly Hendrickson, Janoris Jenkins, Rankins mentek el. És ebben a két évben már - vetmines olcsó veteránokon kívül - senkit nem tudtak igazolni. És még nincs vége, jövőre még legalább 1 ilyen évük lesz (de inkább 2 év lesz az). Mire kimásznak belőle, olyan is lesz a roster... Náluk érthető a dolog, mert Brees utolsó 1-2 évét tolták meg. De ahol nincs Brady / Brees 1-2 éves window-val, ott mi értelme 1-2 évet megtolni, ami óhatatlanul a következő évek versenyképességét fogja rontani? Én ezt sosem értettem, nekem ez mindig vagy türelmetlenség, vagy szék féltés.
Ami a fontosabb a mi szempontunkból, hogy itt van egy jól látható 3 éves ablak most. Ha megnézed szinte minden új szerződés (Crosby a kivétel, de Ő fiatalabb) 3 évre van belőve. Jones eleve annyit kapott, Adams deal 3 év után kiszállós és Carr is könnyen bontható lesz. Ziegler és JMD úgy döntött, hogy nem rossz ez a keret, jobb coachinggal és pár sztárral megnyitnak egy SB ablakot, mert ebben a csoportban amúgy is csak akkor van esélyük életben maradni, ha meglépik ezt. Ez a három év alatt kell majd drafton felépíteni/megtartani egy olyan mély keretet, ami elviszi a sztárokat a hátán és mire Ők kikopnak lesz hely hosszabbítani azokat, akik beérnek.RolniEzt a Carr hosszabbítást nem lehetett nem meglépni. Carr jó irányító. Annyira biztosan jó, hogy vele lehet akár Superbowlt is nyerni. És ennyi elég is. Azzal nem lehet mit kezdeni, hogy nem olyan jó, mint Mahomes / Herbert. Ez már szerencse faktor. Vannak szerencsésebb csapatok és kevésbé azok, ezt el kell fogadni és azzal megpróbálni nyerni, aki adva van. Lehetnétek rosszabb helyzetben is, mint Carr. 😊
Én egyébként nem látom azt a három éves ablakot. Az, hogy 3 éves a szerződések zöme, önmagában nem határoz meg semmit. Minden csapatnál 2-3 évre szólnak maximum a szerződések (az érdemi részüket nézve legalábbis). Az irányítónál lehetne esetleg hosszabb szerződésnek értelme, de annál meg meghatározó az irányító személye. Carr abba a kalapba tartozik, ahová a Cousins, idősebb korú veteránok tartoznak. Ők 2-3 évekre hosszabbítanak. A csapatnak is ez a jó mert ha visszaesik az irányító akkor lehet továbblépni, és játékosnak is ez a jó, mert ha viszont bizonyít, akkor 2-3 évente új, emelt szerződést kap. Azzal az elképzeléssel meg, hogy most kiköltekezünk veteránokra, aztán ebben a három évben majd folyamatosan lecseréljük őket a draftról fiatalokra meg az a gond, hogy azt nem Davante Adams féle trade-ekkel kellene elkezdeni, ahol odaadod az első meg második körödet. 😀
Szóval én nem látok itt több éves taktikát (egyelőre). Nekem ez most egyszerűen úgy jön le, hogy megjött JMD, aztán konstatálták, hogy a csoport brutál erős lett. Ahhoz, hogy ebben a csoportban valamit el tudjanak érni, úgy göndölták, hogy erősödni kell. Ebben Carr pozíciójának rendezése abszolút prioritás kellett, hogy legyen. Egy bizonytalan helyzetű irányító az egész csapatra rávetülne. Ezt most kipipálták. Szerintem ez A+ lépés. (A többi FA mozgás már jóval kevésbé tetszik - nekem -, de azokat már megbeszéltétek, miattam elő ne vegyük megint. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)