NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
215
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
130
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
106
16
22:25
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Eleget váltogattam már, akartam némi állandóságot.Jó választás. Ebből is, meg a balatonos szalmakalaposból is csináltattam pólót.
Amadeus
több mint 3 éve
Ez miben befolyásolja azt a részét az ügynek, hogy még NFL-en kívüli személyként szivárogtatták ki a magánlevelezését?felmondott, így nehézValami nagyon nem kerek itt.Helyében perelném az NFL-t, ha attól kevésbé szögletessé válna a dolog.
Pari
gyeek
Negritis
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Raiders Report Mitchell Renz@MitchellRenz365
Worst Run Blocking Offensive Line Grades according to PFF this season:
#32 Raiders: 34.3
#31 Colts: 49.3
#30 Steelers: 49.9
#29 Patriots: 52.5
#28 Packers: 52.9
#27 Texans: 53.3
#26 Jaguars: 55.5
#25 Seahawks: 56.8
#24 Broncos: 57.0
#23 Giants: 57.9
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Raiders Report Mitchell Renz@MitchellRenz365
Raiders are on pace to be the WORST Run Blocking Offensive Line EVER according to PFF...
Raiders 2021: 34.3
10 Worst Run BLK Grades EVER
MIA '19: 43.7
LAC '20: 46.5
CIN '19: 46.8
NYJ '19: 47.1
HOU '18: 47.3
MIA '17: 48.1
BUF '18: 50.5
HOU '17: 51.6
Bucs '18: 52.7
Bucs '06: 54.1
több mint 3 éve
Nézzétek a jó oldalát: van időnk hc-t találni..és Bill O'Brien ráér 😄
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Naugye.Hát ahhoz a legjobbat választottad, az kétségtelen.Eleget váltogattam már, akartam némi állandóságot.amúgy vasárnap meccs vanHogyhogy a főni van kint képnek?
Amadeus
Már nem azért, nagyon sármos úriember, csak meglepett. 😊
roberto23
Amadeus
roberto23
Oszt jónapot.
több mint 3 éve
Hát ahhoz a legjobbat választottad, az kétségtelen.Eleget váltogattam már, akartam némi állandóságot.amúgy vasárnap meccs vanHogyhogy a főni van kint képnek?
Amadeus
roberto23
Amadeus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Eleget váltogattam már, akartam némi állandóságot.amúgy vasárnap meccs vanHogyhogy a főni van kint képnek?
Amadeus
roberto23
több mint 3 éve
amúgy vasárnap meccs vanHogyhogy a főni van kint képnek?
Amadeus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 3 éve
felmondott, így nehézValami nagyon nem kerek itt.Helyében perelném az NFL-t, ha attól kevésbé szögletessé válna a dolog.
Pari
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
amúgy vasárnap meccs vanNekünk is, de most ez őszintén, kit érdekel? 😀
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
amúgy vasárnap meccs van
több mint 3 éve
Kampman
28 323
Amúgy, most csak én értem félre? Ő mondott le és nem kirúgták, ugye?Amadeus írta be pár oldallal ezelőtt, hogy az elmúlt néhány nap gyakorlatilag egy szivárogtatási hullám volt, ahogy egyre durvább dolgok jöttek ki.
Miért nem védi meg magát, vagy volt játékosai őt? Ha tényleg nem ilyen, mint a levelekből kiderült, akkor minimum bele kéne állnia és legalább erkölcsi győztesnek kikiáltani magát.
Vagy talán ez csak a jéghegy csúcsa és többről van szó, nagyobb balhéja van, amit már nem lehet így elintézni?
Kíváncsi lennék, mi van a háttérben......
csi77
Gondolom vannak még keményebb e-mailek is talonban, esetleg zsidózással, konteókkal, stb.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Valami nagyon nem kerek itt.Helyében perelném az NFL-t, ha attól kevésbé szögletessé válna a dolog.
Pari
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Amúgy, most csak én értem félre? Ő mondott le és nem kirúgták, ugye? Miért nem védi meg magát, vagy volt játékosai őt? Ha tényleg nem ilyen, mint a levelekből kiderült, akkor minimum bele kéne állnia és legalább erkölcsi győztesnek kikiáltani magát.
Vagy talán ez csak a jéghegy csúcsa és többről van szó, nagyobb balhéja van, amit már nem lehet így elintézni?
Kíváncsi lennék, mi van a háttérben......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Megpróbálom összefoglalni a Gruden mizériát:- 2008-ban Chucky távozott az NFL-ből, majd polgári karrierbe kezdett (espn kommentátor/szakértő).
- 2011-2017 (?) között írt három - rasszista, szexista, és gyalázkodó - emailt a WFT csapat tulajdonosának az NFL körül tapasztalt dolgokról
- 2018-ban ismét visszakerült az NFL-be
- 2021-be a WFT ügyeit vizsgáló ügyvédi irodán keresztül kiszivárognak kizárólag ezen levelek.
-2021 Lemond és távozik a NFL-ből.
Volt itt már sok érv pro és kontra
- Gondolom mindenkivel előfordult már, hogy saját szűk baráti társaságában - ahol az ember több mindent megenged magának, még akár rasszista, szexista poénokat is, mert tudja, hogy a haverjai ismerik és tudják róla, hogy se nem rasszista, se nem szexista, röhögnek egyet a szar abszurd poénjukon és elfelejtik. Ez lehet egy beszélgetés, email, sms, messenger üzenet, meme, stb...még a legelvakultabb PC-k is csinálják szerintem.
- A leveleket akkor írta, amikor épp köze nem volt az NFL-hez, az ESPN alkalmazásában állt és feltételezem nem céges emailről írta...
- Sok évet lehúzott az NFL-ben, fekete edzők és játékosok között balhé nélkül, szóval az hogy rasszista lenne, eléggé kétlem. Az, hogy egy barom, az tiszta sor.
- Jól néznénk ki, ha valaki aki ma gyurcsányozik, vagy orbánozik egyet a messengeren a haverjának, azt 10 év múlva ki lehetne rúgni a közszférából, mert amikor még nem volt kistisztviselő, akkor olyan magatartást tanúsított, ami nem összeegyeztethető az etikai kódex-el.
Valami nagyon nem kerek itt.
Szerkesztette: Pari
több mint 3 éve
Az elhunyt edesapja testehez akart hozzaferni, ezert hivtk ki a rendoroket, akik az autojaban fegyvert talaltak. Azert ezt a psziches osszeomlast nem neveznem gyerek vagy noveresnek.On August 20, 2018, Incognito was arrested and taken into custody after an incident at a funeral home where he threatened to shoot the employees while making funeral arrangements for his father. Police seized two Glocks, three rifles, and a suppressor for a handgun in Incognito's truckMegtettem. Kit tamadott meg? Vagy csak ugy bemondasra megy?kicsit olvassál utána incognito multjának a csicskáztatás csak egy sok dolog közül, egyetem óta.Amugy Incognito bullyingolt (csicskaztatta a csapattarsat) az nem buncselekmeny. Foleg nem gyerekek vagy nok elleni. Ne mossil mar ossze ennyire.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.
hu.wikipedia.org/wiki/Damaszkuszi_%C3%BAt
Helmut Zimmer
ha ez igaz akkor ez a rész invalid
Negritis
Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
ha a raiders hc-ként is voltak ilyen esetek akkor ez a kirúgás normális
ha nem voltak akkor necces
Negritis
Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
undisputedly
briareos
undisputedly
briareos
A liga nagyon elnezo a bunelkovetokkel, mert minden jatekos termeli nekik a hasznot. Kozben meg alszentkednek mas kerdesben.Mint pl itt is. Orult nagy ketarcusag.
több mint 3 éve
Ne haragudjatok , hogy ilyet kérek , de tud valaki adni egy linket ahol a kiszivárgó levelek találhatóak? Nem mintha engem meg lehetne győzni, bármit is mondott és írt magánemberként tette 10 éve, szégyen hova fajul még a világ , hogy már beszélni se lehet semmiről és ha a vélemény nem egyezik azzal amit a társadalomban épp folyatnak akkor meghurcolnak bárkit.Add fel nyugodtan! Azt írják több 10k levélről volt szó, és épp Grudent vették elő. Pedig elég sok szaftos levél lehet még ott! Ahogy Zeke is megkapta a maga 6 meccsét puncifüstre, úgy Grudent is elásatta aljas Goodell. Mindeközben Kraft simán megúszta a maga kis ügyét (leánykereskedelem leszarva, marad csapattulaj), mert ellene nem használhatták fel a bizonyítékot, mivel azok megszerzése sértette az alkotmányos jogait... De az NFL-ben ilyenek nem illetnek meg senkit, ha féreg Goodellel áll szemben az illető.
A legjobbakat Gruden!
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 499
Incognito nem vert nőt , mint Hill Hunt és Mixon és mégis másképp kezelik mint Őket. Gruden puncizott és a világ áll ellene.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.
Helmut Zimmer
Negritis
Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
Negritis
Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
KeyG
9 499
Voltak jó pro és kontra érvek is.Az értelmi világ szégyene ami most zajlik de ez igaz mindenre is, de maradjunk Gruden-nél. Szurkoltam a bukásának, mert van arca a kezdetektől fogva , tényleg szurkoltam. Watson több nőt szexuálisan zaklatott de még mindig NFL játékos, és biztos vagyok benne, hogy lesz még kezdő QB a ligában. Gruden mondott dolgokat vagyis írt és megvetik. Hol itt az igazság? Zaklatni lehet de azt mondani , hogy punci azt nem? Nassib Gruden alatt vállalta fel nyíltan , hogy más és mit tett a teljes csapat Grudennel együtt? Hát kiálltak érte, mellette az ügye mellett. Ami most van az a birkanyájasítás a világban , mindenki bőgjön ha valaki azt mondja ez nem korrekt, akkor bőg mindenki amíg el nem érik a céljukat. Nem számít semmi itt , a játékosai mondhatnak bármit a “más” is a “ nem fehér” is , csak az számít hogy valakinek az életét haza tudjuk vágni , mert neki az élete volt a futball azért mert a közösségi média elítél valakit egy olyan dologért ami nonszensz. Elítélnek majd engem 10 év múlva ha például szakértő leszek egy tv-ben , mert most azt mondtam hogy leszopattam egy puncit tegnap este? Ettől a témától kivagyok most , mert bár Gruden ellen szurkoltam mindig is, én mellé álltam most. Hill, Hunt Watson meg éli világát, vajon miért? Mert a közösségi média nem szedte szarrá őket és mindenki tudja miért. Kérdem én, hol itt az igazság? Privát vs kamerafelvételek és Gruden húzta a rövidebbet. Közel a vég ennek a világnak és meg is érdemli hogy elpusztuljon.
Gruden nyilván tarthatatlan helyzetbe került és ha néhány nappal ezelőtt tippelnem kellett volna, hogy a 32 HC közül kiről fognak ilyenek kiszivárogni, kb. azonnali no brainer tippem lett volna.
Két dolgot szeretnék csak kihangsúlyozni, amit mások is megtettek már itt.
1. Lehet most Grudent látványosan megégetni, de biztos vagyok benne, hogy az összes többi játékos/edző/GM/tulajdonos, sőt maga Roger is mondott/írt már olyanokat, amiért ki lehetne rúgni és azt sem tartom kizártnak, hogy az ilyen általuk esetleg már elfelejtett, de mások által megjegyzett dolgokból nagyon szép zsarolási ügyek lesznek. De gondoljatok akár csak a saját életetekre, mindannyian mondtatok (mondtunk) már olyat, ami nem vetne ránk jó fényt, ha nyilvánosságra kerülne, de ettől feltétlenül rossz emberek vagyunk?
2. Akármilyen ordenáré stílusban fogalmazott Gruden, ezt akkor is magánkommunikációban tette, aminek khm.... normális időkben szigorúan privátnak kellene maradnia. A mai SJW-PC korszellem a legkevésbé sem normális és lesznek még ennek rondább kísérőjelenségei is, mint ez a botrány, de ez messzire vezet. De a lényeg az, hogy Gruden 30 éve van az NFL-ben ilyen-olyan pozíciókban, nyilvánosan pedig tudtommal soha nem niggerezett, buzizott, senkit nem mocskolt veleszületett tulajdonságai miatt. Ha ilyet tett volna, már a kilencvenes években sem lehetett volna még csak segédedző sem pl. Green Bayben.
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
On August 20, 2018, Incognito was arrested and taken into custody after an incident at a funeral home where he threatened to shoot the employees while making funeral arrangements for his father. Police seized two Glocks, three rifles, and a suppressor for a handgun in Incognito's truckMegtettem. Kit tamadott meg? Vagy csak ugy bemondasra megy?kicsit olvassál utána incognito multjának a csicskáztatás csak egy sok dolog közül, egyetem óta.Amugy Incognito bullyingolt (csicskaztatta a csapattarsat) az nem buncselekmeny. Foleg nem gyerekek vagy nok elleni. Ne mossil mar ossze ennyire.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
undisputedly
briareos
undisputedly
több mint 3 éve
Megtettem. Kit tamadott meg? Vagy csak ugy bemondasra megy?kicsit olvassál utána incognito multjának a csicskáztatás csak egy sok dolog közül, egyetem óta.Amugy Incognito bullyingolt (csicskaztatta a csapattarsat) az nem buncselekmeny. Foleg nem gyerekek vagy nok elleni. Ne mossil mar ossze ennyire.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
undisputedly
briareos
több mint 3 éve
Azért ha Én lennék Gruden addig perelném azt aki kiszivárogtatta ezt a dolgot amíg vért nem pisál.Ez bennem is felmerült, adott egy ügyvédi iroda akit megbíznak egy nyomozással a volt Redskins GM ellen, és közben kiszivárognak ilyen dolgok.. Fura hogy ezt senki nem említette meg, de ilyennek nem szabadna megtörténni..
TST
több mint 3 éve
kicsit olvassál utána incognito multjának a csicskáztatás csak egy sok dolog közül, egyetem óta.Amugy Incognito bullyingolt (csicskaztatta a csapattarsat) az nem buncselekmeny. Foleg nem gyerekek vagy nok elleni. Ne mossil mar ossze ennyire.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
undisputedly