NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
128
14
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
61
10
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
56
13
22:25
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 3 éve
Amugy Incognito bullyingolt (csicskaztatta a csapattarsat) az nem buncselekmeny. Foleg nem gyerekek vagy nok elleni. Ne mossil mar ossze ennyire.fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.
hu.wikipedia.org/wiki/Damaszkuszi_%C3%BAt
Helmut Zimmer
ha ez igaz akkor ez a rész invalid
Negritis
Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
ha a raiders hc-ként is voltak ilyen esetek akkor ez a kirúgás normális
ha nem voltak akkor necces
Negritis
Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
briareos
több mint 3 éve
Azért ha Én lennék Gruden addig perelném azt aki kiszivárogtatta ezt a dolgot amíg vért nem pisál.
több mint 3 éve
fehérekkel is elnéző a liga lásd pl richie incognito.Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Nyilván aki ebben nem hisz, vagy mondjuk pre-columbian eszmerendszer szerint él, annak ez valószínűleg felesleges, de egy próbát megér.
Helmut Zimmer
Negritis
Úgy látom nem sikerült megérteni azt, hogy ezen az úton bármikor meg lehet fordulni, és nagyon kevés extrém kivételtől eltekintve soha sem késő. Azért adjuk meg a bizalmat a többieknek.
Helmut Zimmer
Negritis
Mondom én utálom, amit gruden (kis g) tett, rohadt sunyi dolognak tartom, de ne determináljuk már, hogy mit érdemel, mit kell gondolni róla, milyen sors várjon rá a jövőben stb.
Helmut Zimmer
undisputedly
KeyG
több mint 3 éve
Kampman
28 322
Voltak jó pro és kontra érvek is.Gruden nyilván tarthatatlan helyzetbe került és ha néhány nappal ezelőtt tippelnem kellett volna, hogy a 32 HC közül kiről fognak ilyenek kiszivárogni, kb. azonnali no brainer tippem lett volna.
Két dolgot szeretnék csak kihangsúlyozni, amit mások is megtettek már itt.
1. Lehet most Grudent látványosan megégetni, de biztos vagyok benne, hogy az összes többi játékos/edző/GM/tulajdonos, sőt maga Roger is mondott/írt már olyanokat, amiért ki lehetne rúgni és azt sem tartom kizártnak, hogy az ilyen általuk esetleg már elfelejtett, de mások által megjegyzett dolgokból nagyon szép zsarolási ügyek lesznek. De gondoljatok akár csak a saját életetekre, mindannyian mondtatok (mondtunk) már olyat, ami nem vetne ránk jó fényt, ha nyilvánosságra kerülne, de ettől feltétlenül rossz emberek vagyunk?
2. Akármilyen ordenáré stílusban fogalmazott Gruden, ezt akkor is magánkommunikációban tette, aminek khm.... normális időkben szigorúan privátnak kellene maradnia. A mai SJW-PC korszellem a legkevésbé sem normális és lesznek még ennek rondább kísérőjelenségei is, mint ez a botrány, de ez messzire vezet. De a lényeg az, hogy Gruden 30 éve van az NFL-ben ilyen-olyan pozíciókban, nyilvánosan pedig tudtommal soha nem niggerezett, buzizott, senkit nem mocskolt veleszületett tulajdonságai miatt. Ha ilyet tett volna, már a kilencvenes években sem lehetett volna még csak segédedző sem pl. Green Bayben.
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 898
Én simán adnék egy shotot neki. Ismeri a ligát oda-vissza, former insider. Lehet jobb HC-t tudna hozni.Egyébként izgi lesz h szezon végén lesz-e Mayock lapát, vagy Mark Davis a kezébe adja a gyeplőt és keressen ő új HC-t...Ha most nem irod, nalam ez fix kirugas. De lehet minden. Bar en eleve nem tartom azt, hogy itt par OL ember barmin is valtoztatott volna, kozel volt a cel. Ebben biztos egyetertek Helmuttal. Szoval lehet ezert latom ennyire egyertelmunek.
empty taxi
Amennyiben vki ugy latja, hogy azert itt a csapat alapvetoen rendben van, jol mukodik, satobbi, akkor mas kovetkeztetesre jut nyilvan a GM munkajat illetoen. Sztem Davis letojja Mayockot, Grudent akarta es barmit (barkit) elfogadott.
ulpianus
Ne felejtsd, ez a Raiders. Itt az jön be, ami máshol baromság és vica versa.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Egyébként izgi lesz h szezon végén lesz-e Mayock lapát, vagy Mark Davis a kezébe adja a gyeplőt és keressen ő új HC-t...Ha most nem irod, nalam ez fix kirugas. De lehet minden. Bar en eleve nem tartom azt, hogy itt par OL ember barmin is valtoztatott volna, kozel volt a cel. Ebben biztos egyetertek Helmuttal. Szoval lehet ezert latom ennyire egyertelmunek.
empty taxi
Amennyiben vki ugy latja, hogy azert itt a csapat alapvetoen rendben van, jol mukodik, satobbi, akkor mas kovetkeztetesre jut nyilvan a GM munkajat illetoen. Sztem Davis letojja Mayockot, Grudent akarta es barmit (barkit) elfogadott.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Egyébként izgi lesz h szezon végén lesz-e Mayock lapát, vagy Mark Davis a kezébe adja a gyeplőt és keressen ő új HC-t...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
KeyG
9 499
Akiket felsoroltál azokban egy valami közös. Nem akarok ebbe nagyon belemenni , mert szeretném ha lenne 10 év múlva állásom.Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
undisputedly
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
KeyG
9 499
Ne haragudjatok , hogy ilyet kérek , de tud valaki adni egy linket ahol a kiszivárgó levelek találhatóak? Nem mintha engem meg lehetne győzni, bármit is mondott és írt magánemberként tette 10 éve, szégyen hova fajul még a világ , hogy már beszélni se lehet semmiről és ha a vélemény nem egyezik azzal amit a társadalomban épp folyatnak akkor meghurcolnak bárkit. A legjobbakat Gruden!
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Magánemberként, de közszereplőként, akinek sokan adnak a véleményére. Azért ne tegyünk úgy,mintha a sarki fűszeres írt volna pár meredekebb dolgot a haverjainak.Mondom én hogy szomorú világot élünk. Semmit nem lehet már kinyilatkozni mert valakit sértesz vele és akkor véged.Sőt tíz éve mondtál valamit, ami az akkori megfogalmazások között max kemény szavaknak felelnek meg, ezt most előcitálják, azt hagyjuk is hogy privát, magán levelezés, és a mostani megfogalmazási elvárásuk szerint büntetik. Erre mondom hogy újkori inkvizíció.
Bruce
Surda
Ami engem zavar a történetben,h eközben a Snyder-félék nyugodtan maradhatnak a pozíciójukban, csak mert...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
A margóra.......amúgy meg álszent ez az egész Commish dolog. NFLISZTÁN fura ura az igazi hiú tekintélyelvű vezető. Törvényeket hoz de nem áll bele, nem vállal igazi felelősséget. Amikor Kopernikusz letérdelt, és lehetett volna a Commish "államférfi", hát nem sikerült.
Persze neki nem kell, mert a 32 tulajdonos közül van egy pár turista, egy pár meg nagyjából rühelli egymást.
Nagyon sikeres, tudom, persze mert jó a termék (már a sport, nem a liga), meg volt némi fejlődés az utóbbi 15 évben a telekommunikáció, hírközlés területén.
Marad az elnyomott oppozíció, ami időnként kitör, és mi könnyes szemmel tapsolunk.
több mint 3 éve
En ertem ezt. Es meg is ertem, mint indok. De mar egy ilyen vilagban elunk, ez van. Nem mondtam, hogy jo, de nem tudunk ezzel mit kezdeni.10 éve nem volt Raiders alkalmazott, de még csak NFL alkalmazott sem, magánemberként, magánembernek mondta azt amit mondott.A csapatok altal. De nem az edzok altal. Szoval esetunkben nem arrol van szo, hogy a fonokodet kritizaltad. Gruden fonoke Davis volt.szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő okszerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
deyell
roger a csapatok által választott képviselő, ha őt kritizálod akkor közvetve a csapatot is
így vissza lehet fejteni ha nagyon akarod
de felesleges
Negritis
Ez az egesz cirkusz azert sok oldalrol, sok sebbol verzik, mindegyik felnel lehet latni furcsa dolgot. Na mindegy. Gruden dontott, ez van. Azt banhatja, hogy eleg zsiros osszegtol esik el ezzel, raadasul ketlem, hogy ezek utan barhol engedik kozvetiteni, szakerteni, etc. Ugyhogy a karrierjenek is lottek.
Stez
10 ÉVE!
Surda
több mint 3 éve
Surda
3 297
Mondom én hogy szomorú világot élünk. Semmit nem lehet már kinyilatkozni mert valakit sértesz vele és akkor véged.Sőt tíz éve mondtál valamit, ami az akkori megfogalmazások között max kemény szavaknak felelnek meg, ezt most előcitálják, azt hagyjuk is hogy privát, magán levelezés, és a mostani megfogalmazási elvárásuk szerint büntetik. Erre mondom hogy újkori inkvizíció.
Bruce
több mint 3 éve
Mondom én hogy szomorú világot élünk. Semmit nem lehet már kinyilatkozni mert valakit sértesz vele és akkor véged.
több mint 3 éve
Surda
3 297
10 éve nem volt Raiders alkalmazott, de még csak NFL alkalmazott sem, magánemberként, magánembernek mondta azt amit mondott.A csapatok altal. De nem az edzok altal. Szoval esetunkben nem arrol van szo, hogy a fonokodet kritizaltad. Gruden fonoke Davis volt.szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő okszerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
deyell
roger a csapatok által választott képviselő, ha őt kritizálod akkor közvetve a csapatot is
de felesleges
Negritis
Ez az egesz cirkusz azert sok oldalrol, sok sebbol verzik, mindegyik felnel lehet latni furcsa dolgot. Na mindegy. Gruden dontott, ez van. Azt banhatja, hogy eleg zsiros osszegtol esik el ezzel, raadasul ketlem, hogy ezek utan barhol engedik kozvetiteni, szakerteni, etc. Ugyhogy a karrierjenek is lottek.
Stez
10 ÉVE!
több mint 3 éve
deyell
11 702
a fő ok az olyan nem polkorrekt megfogalmazások voltak, mint "faggot", "big lips", "queer". a kontextus persze nem számít. mindegy hogy ezeket kire mondta és miért. mármint hogy DeMaurice Smithtel nem az volt a baja, hogy fekete, hanem a lockdownnal kapcsolatos tevékenysége. Goodellel sem az volt a baja, hogy buzi - mert nem az - hanem, hogy nyomást helyez egy csapatra, hogy olyan játékost draftoljon, aki a teljesítményével ezt nem érdemelte ki. aki amúgy Michael Sam, és vele sem az volt a gondja elsősorban, hogy meleg, hanem hogy nem szolgált rá arra, hogy draftolják. de persze biztos rasszista Gruden, bár már 30+ éve edző, és egyetlen korábbi fekete játékosa sem panaszkodott rá emiatt, pedig többen utálták, mint Keyshawn Johnson. meg biztos homofób is, bár leigazolta Carl Nassibot, de ilyen apróságokkal ne foglalkozzunk, lényeg hogy csúnya dolgokat mondott, nem elég polkorrekt, úgyhogy takarodjon.szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő okszerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
deyell
de felesleges
Negritis
Szerkesztette: deyell
choose life
több mint 3 éve
A csapatok altal. De nem az edzok altal. Szoval esetunkben nem arrol van szo, hogy a fonokodet kritizaltad. Gruden fonoke Davis volt.szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő okszerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
deyell
de felesleges
Negritis
több mint 3 éve
Surda
3 297
Krft úrról ne is beszéljünkEs akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
undisputedly
több mint 3 éve
szerintem sem azért jár a kirúgás, de valszeg az volt a fő okszerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
deyell
de felesleges
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
deyell
11 702
szerintem kicsit fordítva ülsz a lovon. jelen esetben nem Goodell a nagyfonok. a tulajdonosok Goodell főnökei, akiknek a végrehajtója ő mint commish. azért mert valaki őt szidja edző vagy játékos azért nem jár kirúgás.hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
gedam
choose life
több mint 3 éve
Willie Parker
15 382
Hozzáteszem, hogy az NFL rideg üzleti, maszkulin, felfokozott, adrenalinnal átitatott világát - főleg tizenéves távlatokban - a mai PC kultúrával górcső alá helyezni, átnyálazni, átszálazni, kivesézni meglehetősen szerencsétlen, igazságtalan és méltánytalan eljárás.Függetlenül attól, hogy Gruden ilyen megnyilatkozásokkal alátámasztotta, hogy nem jó ember és nem jó vezető.
több mint 3 éve
Es akkor egy gyerek vagy novero Hill es Hunt, egy domestic violence-es Sherm stbstb, hosszu a lista. De ezek mind eltorpulnek, verheted nadragszijjal a gyereket, a terhes baratnot, de k@csognek senkit nem hivhatsz, mert megall a vilag. Lol.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
több mint 3 éve
gedam
5 906
hádeha a munkahelyeden a nagyfőnökről azt írod a kollegádnak, hogy kis buzi, az meg ilyen-olyan okból nyilvánosságra hozza, kiadja a kisfőnöknek a magánlevelezést, a kisfőnök nem azért rúg ki, mert “homofób” megjegyzést tettél a nagyfőnökre, hanem azért mert ellehetetlenedik (van ilyen szó?) a helyzeted, nem tartja a hátát miattad.Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Malik McDowell köztörvényes bűnöző, és csaló a priusza szerint. De én úgy szeretek gondolni rá, mint a Browns játékosa. Én ennek örülök, mert számtalan srácot láttam, aki hasonló körülmények közül jött és tudom, hogy a terhelt múltat nem teszi semmissé egy NFL szerződés. Én azt remélem, hogy Malik példája sok fiatalnak segít, és nem jutnak el a sittig. Megkapta a második esélyt, és egyelőre él vele. Tehát van ilyen is, nem csak Justin Blackmon, aki nem tud kikeveredni.jaa félre értettem mire célzol vele, a future cancel baromság sztem isÉn elítélem Gruden tettét, DE azért a "Damaszkuszi út" jelentőségére felhívnám a kommentelők egy részének figyelmét.felmerült ugye hogy raiders hc-ként is voltak ilyen emailek
Helmut Zimmer
Negritis
Helmut Zimmer
Negritis
több mint 3 éve
Surda
3 297
Sok dologban még talán egyet is értek veled, konkrétabban megfogalmazom mi a legnagyobb bajom.Köszönöm a pontos megfogalmazást, erre GONDOLTAM!, de ez így 100%
Nem, nem tartotta 4 fal között. Pontosabban amíg a 4 fal között volt, addig boldogan építgette a jövő csapatát és amikor kiszökött a vélemény onnan, akkor csapott le rá a véleményrendőrség.A 4 fal között tartotta, mert egy magánlevelezésböl szivárgott ki.
Black_Adder
Amikor A mond vagy ír valami B-nek, az a legszemélyesebb privát szférád, annál már csak egy szintel lehet beljebb menekülni, ami már a saját ki nem mondott gondolatod.
Ezt az utolsó előtti bástyát támadják most, de hamarosan sorra kerül a gondolat is, csak az technikailag még nem megoldott - egyelőre.
Persze én értem a kommenteket, aki szerint ezek után nem volt maradása, mert a szervezet, meg a bizalom stb, hát persze.
Az a baj, hogy bárkinek a múltjából elő lehet szedni beszélgetést, levelezést, véleményt, ami nem PC, és ezek alapján bármikor bárki gond nélkül félreállítható.
Te is, én is, winston is, Duff is, deyellt is, Sobri Jóska is (hajjajj!)
A másik baj, hogy mindent az időpillanatban mérnek, azaz nem csak azért a véleményért hurculnak meg, ami már a múltban sem volt PC, hanem azért is, ami akkor még az volt, de mára nem tűrt kategóriába került.
Lásd niggerezés, ami a 80-as években még rendben volt, most meg visszamenőleg tiltsuk be a filmeket, meg könyveket, mert miért is? Mert valaki kitalálta, hogy ez kirekesztő, mindenki más meg hevesen bólogatott, azt meg mindenki agyonhallgatta hogy nem a szavak a kirekesztőek, hanem a kontextus. Ahogy az sem zavar senkit, hogy a feketék a mai napig túlnyomó részt niggerezik egymást, (ilyenkor a szemeket kell forgatni)
Ugyanez nálunk a cigány-roma.
Meg a tolókocsis se mozgáskorlátozott már, hanem mozgásában részlegesen korlátozott, egyenlő férfi - ez a hivatalos PC megnevezés.
Aki rokikocsis-ozik az meg rasszista.
Ez nevetséges.
Ez már a határa az "Úgy beszél" szótárnak, ami egyre kevésbé számít disztópiának.
A lényeg:
A privát szférád miatt szerintem nem szabadna támadhatónak lenned, pont ettől hívják privát szféránnak. Ez szűnik meg lassan a szemünk láttára.
Képletesen szólva: átadták a végrerehajtó hatalmat a "kommentszekciónak".
Mindenki eltaposható.
Hurrá.
akdestroyer